znaci trebas pomoc oko citanja? ne cudi me...Heller wrote:5,7
13.1 - 2.98 = 10,12mio izbjeglica
+ 2.98 izbjeglica u gradovima pod okupacijom
znaci trebas pomoc oko citanja? ne cudi me...Heller wrote:5,7
kakvu ti matematiku izvodis, jasno si tvrdio da je deset mil ljudi iz Sirije iseljeno dok sam ja govorio da je tih deset miliona sa interno raseljenim, a sad pricas brljas a sam si stavio dokaz za to da nema Sirijaca u BiH tj. da je njihov broj dalje od Turske minimalanCPT wrote:znaci trebas pomoc oko citanja? ne cudi me...Heller wrote:5,7
13.1 - 2.98 = 10,12mio izbjeglica
+ 2.98 izbjeglica u gradovima pod okupacijom
Ne postoji takav zakon, postoji odnosna konvencija (EKLJP). Možda ne bi bilo loše da je i ti pročitaš.Edin H. wrote:Ja bih tebe zamolio da procitas Zakon o ljudskim pravima i pocnes ga primjenjivati u svojim razmisljanjima.
Ti ovdje ipak iznosis stavove kao diplomirani pravnik, a ne kao neki srednjoskolac.
ne primjenjuju je ni oni koji su je procitaliSara03 wrote:Ne postoji takav zakon, postoji odnosna konvencija (EKLJP). Možda ne bi bilo loše da je i ti pročitaš.Edin H. wrote:Ja bih tebe zamolio da procitas Zakon o ljudskim pravima i pocnes ga primjenjivati u svojim razmisljanjima.
Ti ovdje ipak iznosis stavove kao diplomirani pravnik, a ne kao neki srednjoskolac.
Da konvencija, procitao sam, a i primjenjivao u poslu. Ali nisam bas razmisljao kako je na nasem.Sara03 wrote:Ne postoji takav zakon, postoji odnosna konvencija (EKLJP). Možda ne bi bilo loše da je i ti pročitaš.Edin H. wrote:Ja bih tebe zamolio da procitas Zakon o ljudskim pravima i pocnes ga primjenjivati u svojim razmisljanjima.
Dobro, prihvaćam omašku pera.Edin H. wrote:Da konvencija, procitao sam, a i primjenjivao u poslu. Ali nisam bas razmisljao kako je na nasem.
Svaki sudija u Engleskoj mora razmotriti da li ce doci do povrede konvencije kada donosi odluku o azilu u individualnim slucajevima - mahom Article 3 and Article 8, a ti prevodi na nas- clan valjda.
Nažalost, tako je skoro sve kod nas.Connaisseur Karlin wrote:ne primjenjuju je ni oni koji su je procitali
Sara03, ma tako je svugjde, manje vise , veruj mi, svjetska politika iskljucivo broji pare , ljudski zivoti joj nisu ni vazni, zato mene cudi, kako narod moze toliko slijepo vjerovati politicarimaSara03 wrote:Dobro, prihvaćam omašku pera.Edin H. wrote:Da konvencija, procitao sam, a i primjenjivao u poslu. Ali nisam bas razmisljao kako je na nasem.
Svaki sudija u Engleskoj mora razmotriti da li ce doci do povrede konvencije kada donosi odluku o azilu u individualnim slucajevima - mahom Article 3 and Article 8, a ti prevodi na nas- clan valjda.
![]()
Nažalost, tako je skoro sve kod nas.Connaisseur Karlin wrote:ne primjenjuju je ni oni koji su je procitali
meni su samo trazili pare pricom "kako im samo malo fali za kartu do...". kad im kazem da sam iz Bosne nazovu selam i produze dalje.pirmin wrote:Nego je li imao neko od vas sto ste vani kakvih konkretnih problema vezanih za migrante?
Jesu vas kad napadali, oteli vam posao i sl. ?
Ma rumunski firauni su najveci gigantibelfy wrote:meni su samo trazili pare pricom "kako im samo malo fali za kartu do...". kad im kazem da sam iz Bosne nazovu selam i produze dalje.pirmin wrote:Nego je li imao neko od vas sto ste vani kakvih konkretnih problema vezanih za migrante?
Jesu vas kad napadali, oteli vam posao i sl. ?
ma jok to. ovi iz nekog razloga govore vise jezika nego ja, pa te pitaju koji razumijes prije nego sto ti traze pare (cudno kako im je u izboru uvijek i talijanski?). ja tako jednog pokusao odhebati na nasem kad je trazio pare i napravim izvinjenje na nasem, a on skonta da sam sa balkana i na krnjavom nasem (posto je vidio da drzim cigaru) me pita moze li onda barem cigara!? ja ga gledam cudno i dam mu bas tu koju sam upravo zapalio. covjek kaze hvala i ode. ja -Edin H. wrote:Ma rumunski firauni su najveci gigantibelfy wrote:meni su samo trazili pare pricom "kako im samo malo fali za kartu do...". kad im kazem da sam iz Bosne nazovu selam i produze dalje.pirmin wrote:Nego je li imao neko od vas sto ste vani kakvih konkretnih problema vezanih za migrante?
Jesu vas kad napadali, oteli vam posao i sl. ?![]()
Prilazili su meni u podzemnoj sa papirom: "Ja sam iz Bosne, pomozite!"![]()
Ja im se obratim, ne znaju nas.![]()
Jednom ih u nekoj dzamiji mal' nasi nisu razvalili of batina.
Sad su ipak bacilli na ozbiljan posao, skacu na auta i peru lafo sofersajbne.![]()
Inace imigranti su uglavnom ponosni, i rijetko kada sta traze, oni gledaju da nesto rade cim prije mogu.
E taj je vala zasluzio da mu se nesto da.belfy wrote: ma jok to. ovi iz nekog razloga govore vise jezika nego ja, pa te pitaju koji razumijes prije nego sto ti traze pare (cudno kako im je u izboru uvijek i talijanski?). ja tako jednog pokusao odhebati na nasem kad je trazio pare i napravim izvinjenje na nasem, a on skonta da sam sa balkana i na krnjavom nasem (posto je vidio da drzim cigaru) me pita moze li onda barem cigara!? ja ga gledam cudno i dam mu bas tu koju sam upravo zapalio. covjek kaze hvala i ode. ja -.
za obojicubelfy wrote:ma jok to. ovi iz nekog razloga govore vise jezika nego ja, pa te pitaju koji razumijes prije nego sto ti traze pare (cudno kako im je u izboru uvijek i talijanski?). ja tako jednog pokusao odhebati na nasem kad je trazio pare i napravim izvinjenje na nasem, a on skonta da sam sa balkana i na krnjavom nasem (posto je vidio da drzim cigaru) me pita moze li onda barem cigara!? ja ga gledam cudno i dam mu bas tu koju sam upravo zapalio. covjek kaze hvala i ode. ja -Edin H. wrote: Ma rumunski firauni su najveci giganti![]()
Prilazili su meni u podzemnoj sa papirom: "Ja sam iz Bosne, pomozite!"![]()
Ja im se obratim, ne znaju nas.![]()
Jednom ih u nekoj dzamiji mal' nasi nisu razvalili of batina.
Sad su ipak bacilli na ozbiljan posao, skacu na auta i peru lafo sofersajbne.![]()
Inace imigranti su uglavnom ponosni, i rijetko kada sta traze, oni gledaju da nesto rade cim prije mogu..
šta će im koji kurac, nego ima neki Asad iz Pakistana evo, nije nigdje azil trazio a nije deportovan, kako?insomnia78 wrote:A ne pitaju za fabrike?
sad ce tema opet proraditi
Sve je vožd lijepo objasnio, samo treba čitati.Heller wrote: šta će im koji kurac, nego ima neki Asad iz Pakistana evo, nije nigdje azil trazio a nije deportovan, kako?
neka otvore svoju granicu ako su zabrinuti za naseljavanje.Ci-Nick wrote:Jedna od tema dnevnika HTV-a večeras: Da li se naseljavanjem izbjeglica u BiH pokušava promjeniti nacionalna struktura ?