Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Leverage

#2051 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

:run:

U historiji Svemira, dodao bih.
drag_gost

#2052 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Tako je, spinovanje. SDP-ova omiljena disciplina.
Leverage

#2053 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Fakat očekuješ neki ozbiljan komentar na ovo? Za početak pogledaj ko je sve bio član SDP-a prije nego što izvališ takvu glupost.

Ostrašćena Harvard sekta jednostavno nema mjeru.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2054 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Chmoljo »

drag_gost wrote: Isto sranje, kao i SBB naravno, a svako ko smatra da nisu diskvalifikovali su se i prije misli. I jedni i drugi su bili na vlasti i nikome nije bolje bio, osim njima samima.

Sa druge strane, gospodin Hadzikadic je ipak najobrazovaniji i najostvareniji od svih u SDP-u. U historiji SDP-a.
što ga opet, samim tim, ne čini kompetentnim.
drag_gost

#2055 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Kao sto rekoh, osnovne stvari ti nedostaju.

Vi, SDP, ste vec imali svoju sansu. Nista nista uradili, osim sto ste bii manje gori od SDA-ovaca. To vam je jedini uspjeh od rata pa na ovamo, a to je bilo jako lako.

@Chmoljo, sto ga opet, samim tim, ne cini ni nekompetentnim.
Last edited by drag_gost on 19/09/2018 23:16, edited 1 time in total.
Leverage

#2056 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Ne interesuje nas tvoje mišljenje na temu. To što pričaš u množini ne čini te množinom. Onaj ko je na terenu zna kakvo je raspoloženje, a sedmog će ti se to i pokazati.
Chmoljo

#2057 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Chmoljo »

drag_gost wrote:@Chmoljo, sto ga opet, samim tim, ne cini ni nekompetentnim.
neće ti naći posao Hadžikadić, bezveze spinuješ.

:D

ne fakat, ovaj odgovor je u tom rangu.

jer ubjeđivati ljude da ćeš u našem predsjedništvu raditi po maksimi: "lijepa riječ gvozdena vrata otvara", meni dokazuje da je nekompetentan za toga.
drag_gost

#2058 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

@Leverage, Koga, vas? Tebe i tvojih jos par licnosti u tebi? I svi cete glasati za SDP? Koji se aktivirao sada? Ne sumnjam.

Ne pisem ja u mnozini tek tako, vec vecina Bosanaca i Hercegovaca zna da je Hadzikadic jedini pravi izbor. SDP je imao svoju sansu i ljudi su razocarani. Sa pravom su razocarani, sami ste krivi za to.

@Chmoljo, nece ga ni tebi sacuvati SDP, bezveze spinujes.

Odgovor je onakav kakav je i tvoj, banalan. Dok, vidis meni dokazuje da su drugi nekompetentni, jer su vec imali priliku. Ako nista, ovaj je osvjezenje.
Leverage

#2059 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Inače, što se tiče ove šuplje priče kako je narod fasciniran Hadžikadićem i okuplja se oko njegove ideje i to.

Samo pogledajte kako niču štandovi po gradovima sa njegovom "Platformom za progres".

I sad ti i takvi nekom ovdje govore kako rade za stranku i slično.

Vi ste dobili predizborna štandovska zaduženja, a ja promovišem radnički pokret iz vlastitog uvjerenja.

I kad kažem da je glas protiv ove vlasti koji nije dat SDP-u, zapravo bačen glas, to zna svako ko želi pogledati istini u oči.

I to je to.
drag_gost

#2060 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

To da je iz vlastitog uvjerenja, a ne iz interesa ,jos djeca mogu povjerovati. Ne radi SDP nista bez interesa.

Glas koji je dat SDP-u je bacen glas, i taj direktno radi protiv drzave Bosne i Hercegovine.

Isto kao da glasa za SDA iil SBB.

To veliki broj Bosanaca i Hercegovaca misli, ne samo oni koji su u urbanim dijelovima ove zemlje.

Veliki broj ljudi ce glasati za Hadzikadica, jer zaista vole ovu zemlju i dosta nam je podjela i torova.

A SDP je predvodnik tih torova i podjela, bas kao i SDA i SBB.
Leverage

#2061 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Veliki broj :lol:

Jedno 50-ak štandova po 2-3 "aktivista".

Pa čuj, ima vas više od Reufove kombi stranke, to vam priznajem.
Smrcak15

#2062 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:Inače, što se tiče ove šuplje priče kako je narod fasciniran Hadžikadićem i okuplja se oko njegove ideje i to.

Samo pogledajte kako niču štandovi po gradovima sa njegovom "Platformom za progres".

I sad ti i takvi nekom ovdje govore kako rade za stranku i slično.

Vi ste dobili predizborna štandovska zaduženja, a ja promovišem radnički pokret iz vlastitog uvjerenja.

I kad kažem da je glas protiv ove vlasti koji nije dat SDP-u, zapravo bačen glas, to zna svako ko želi pogledati istini u oči.

I to je to.
Inače, što se tiče ove šuplje priče kako je narod fasciniran Hadžikadićem i okuplja se oko njegove ideje i to.
vise je narod fasciniran sa hadzikadicem nego sto ce ikada biti i sa kim iz SDP:a, evo ja licno nikad prije nisam glasao a sad sam glasao i jos sam povukao jos raje za sobom da glasaju za njega...a nikakve materijalne koristi nemam od hadzikadica....nego njegovo znanje, vizionarstvo, kompetentnost i skromnost plijeni, osvaja srca ljudi...zato su njega stavili u medijsku blokadu, jer da suy mu dali prostora na TV sigurno bi uzeo prvo mjesto a ovako ce biti tesko, mada nije nemoguce.
Last edited by Smrcak15 on 19/09/2018 23:34, edited 1 time in total.
Smrcak15

#2063 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

VIDEO Sa vecerasnjeg skupa u Mostaru
https://www.facebook.com/mirsadhadzikad ... tion=group

Image
Chmoljo

#2064 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Chmoljo »

drag_gost wrote:@Chmoljo, nece ga ni tebi sacuvati SDP, bezveze spinujes.

Odgovor je onakav kakav je i tvoj, banalan. Dok, vidis meni dokazuje da su drugi nekompetentni, jer su vec imali priliku. Ako nista, ovaj je osvjezenje.
moj odgovor nije spin, nego čisto zapažanje onoga što je Mirsad izgovorio. niko mu nije gurnuo te riječi u usta. izvalio čovjek i ostao živ. ako je išta banalno, to je njegovo poimanje političkih odnosa u BiH.

i da jeste to što tvrdiš, ne bih piskarao ovdje po ovoj temi, jer Hadžikadić kao takav trenutno nije ozbiljan pretedent na mjesto predsjednika. pitanje je samo koliko će stvarno glasova dobiti. 10.000 - 35.000 otprilike. ako i toliko. sve mimo toga je iznenađenje.

pitanje je samo hoće li Džaferović ili Bećirović. ili nekom vratolomijom i ludom raspodjelom glasova - Fahro.

ja se samo nadam da Hadžikadić neće biti ono što je Sergej Jakirović u fudbalskoj reprezentaciji. pojaviti se u bitnom trenutku, odigrati jalovo i otići poslije bez traga i glasa.

ako je sve ono za šta se predstavlja, bio bi sjajan ministar, premijer. bio bi sjajan tehnokrata, što nama mnogo, strašno mnogo fali. za politike mi nije, a predsjedništvo je čista politička funkcija.
Leverage

#2065 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Čitaj ti komentare raje što prati SDP pa ćeš vidjet'.

Mislim fakat, s kim se ja raspravljam ovdje.
drag_gost

#2066 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Leverage wrote:Veliki broj :lol:

Jedno 50-ak štandova po 2-3 "aktivista".

Pa čuj, ima vas više od Reufove kombi stranke, to vam priznajem.

:lol: :lol:

Nije to nista sta ti je SDP obecao ocito. Ali, SDP krsi obecanja. Oni su u rangu SDA i SBB.

Inace, jako sam razocaran u SDP, kao njihov dugogodisnji glasac. Prevarili su sve glasace i veliki broj ljudi vise za njih ikada nece glasati.

Bas naprotiv, svi ti ljudi su odlucili glasati za Hadzikadica, koji se cini kao jedini logican izbor. A, kako i ne bi?

Obrazovaniji je od svih clanova SDP-a u njihovoj historiji.
Smrcak15

#2067 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:Čitaj ti komentare raje što prati SDP pa ćeš vidjet'.

ko je ono prvi odbio da dodje na debatu...da cujem momcino :D

sta mi tu imamo pricati vise ba, covjece boziji, predstavnik ti kukavica koji ne smije da izadje na megdan ostalim protukandidatima a hoce da na celo drzave...ma daj molim te.
drag_gost

#2068 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Chmoljo wrote:
drag_gost wrote:@Chmoljo, nece ga ni tebi sacuvati SDP, bezveze spinujes.

moj odgovor nije spin, nego čisto zapažanje onoga što je Mirsad izgovorio. niko mu nije gurnuo te riječi u usta. izvalio čovjek i ostao živ. ako je išta banalno, to je njegovo poimanje političkih odnosa u BiH.

i da jeste to što tvrdiš, ne bih piskarao ovdje po ovoj temi, jer Hadžikadić kao takav trenutno nije ozbiljan pretedent na mjesto predsjednika. pitanje je samo koliko će stvarno glasova dobiti. 10.000 - 35.000 otprilike. ako i toliko. sve mimo toga je iznenađenje.

pitanje je samo hoće li Džaferović ili Bećirović. ili nekom vratolomijom i ludom raspodjelom glasova - Fahro.

ja se samo nadam da Hadžikadić neće biti ono što je Sergej Jakirović u fudbalskoj reprezentaciji. pojaviti se u bitnom trenutku, odigrati jalovo i otići poslije bez traga i glasa.

ako je sve ono za šta se predstavlja, bio bi sjajan ministar, premijer. bio bi sjajan tehnokrata, što nama mnogo, strašno mnogo fali. za politike mi nije, a predsjedništvo je čista politička funkcija.

Nije ni moj...

A ja mislim da jeste ozbiljan igrac, i da ce dobiti dovoljan broj glasova. Bas zato sto je drugaciji od ovoga sto smo navikli (to ocito ne pali), i jer nosi to iskustva sa vana.
drag_gost

#2069 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Leverage wrote:Čitaj ti komentare raje što prati SDP pa ćeš vidjet'.

Gubis vrijeme, SDP je veliki gubitnik, pogotov Becirevic.

Da je imalo morala ostalo u tom SDP-u promovisali bi Hadzikadica, i time vratili dio simpatija prema njima. Ovako, tesko.
Leverage

#2070 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Opet isto verglaš.

Kad se prebroje glasovi sedmog imam osjećaj da ćemo par mjeseci odmorit' od nekih, sramota je gadna stvar :D

A onda će potkraj godine doć da nam kažu kako SDP ništa ne valja.

Znam vas napamet :D
Chmoljo

#2071 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Chmoljo »

drag_gost wrote:Nije ni moj...

A ja mislim da jeste ozbiljan igrac, i da ce dobiti dovoljan broj glasova. Bas zato sto je drugaciji od ovoga sto smo navikli (to ocito ne pali), i jer nosi to iskustva sa vana.
onda si druže, vrlo, vrlo naivan. izvini, ali tako je.

živi bili pa vidjeli.
drag_gost

#2072 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by drag_gost »

Leverage wrote:Opet isto verglaš.

Kad se prebroje glasovi sedmog imam osjećaj da ćemo par mjeseci odmorit' od nekih, sramota je gadna stvar :D

A onda će potkraj godine doć da nam kažu kako SDP ništa ne valja.

Znam vas napamet :D

Nema tu sramote, osim one da je sramota glasati za SDP. :lol:

Puno znas, obzirom da si se prije par mjeseci registrovao na forumu, a aktivirao pred izbore.

Da, da - "iz vlastitog uvjerenja." Mogu misliti sta SDP obecava, bratstvo i jedinstvo i dalje?
Leverage

#2073 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Leverage »

Onaj opet o debati :run:

Mislim fakat de malo napravite update s tom pričom. Ako vam na neko pitanje odgovorim jednom potpuno je iluzorno očekivati da ću ponavljati odgovor. Ako vam se moj odgovor ne sviđa - baš me briga.

Kad ljudi sjednu u onu glasačku kabinu kroz glavu će im proći kako će im glas džaba propast' ako ga daju ovom vašem dragom vođi.

I tu će neslavno završit' njegova epopeja.
neon-x

#2074 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by neon-x »

Leverage wrote:Fakat očekuješ neki ozbiljan komentar na ovo? Za početak pogledaj ko je sve bio član SDP-a prije nego što izvališ takvu glupost.

Ostrašćena Harvard sekta jednostavno nema mjeru.
Ako je iko ostrascen na ovoj temi onda si to ti. Za tvoje dobro se nadam da pises iskljucivo iz licnog interesa, ali mi se cini da si fakat emocionalno investiran bez obzira na postojanje licnog interesa ili ne. Dug je period do izbora da bi ovako srcano nastavio, prikoci malo, hebo politiku.

Ovdje se nama koji izrazavamo podrsku Mirsadu prigovara nekakva agresivnost u branjenju njegovog lika i djela a ja najvise agresivnosti, sto aktivne, sto pasivne, primjecujem kod ove SDP raje koja redovno i revnosno daje svoj doprinos temi.
Smrcak15

#2075 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:Onaj opet o debati :run:

Mislim fakat de malo napravite update s tom pričom. Ako vam na neko pitanje odgovorim jednom potpuno je iluzorno očekivati da ću ponavljati odgovor. Ako vam se moj odgovor ne sviđa - baš me briga.

Kad ljudi sjednu u onu glasačku kabinu kroz glavu će im proći kako će im glas džaba propast' ako ga daju ovom vašem dragom vođi.

I tu će neslavno završit' njegova epopeja.
da niko u drzavi ne dadne glas hadzikadicu, da samo ja dadnem, ja cu biti zadovoljan, jer sam po prvi put u zivotu glasao za osobu koju sam procijenio, ova osoba treba mojoj drzavi i mom narodu da bi nam svima bilo bolje....a ako ti mislis da becirovic sa savjetnikom elektricarom moze biti bolji nakon proslih epizoda SDP cisto sumnjam.
Locked