Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#2051 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jebala ih kkafana cevapi i burek hidat nisu mogli nakon 20 min.
Tuga je bila da vidjeti kako Visca 2 x probija stranu s loptom i centrira u 16 a nikog ni na mapi a igramo sa klasicnom 9kom
Tuga je bila da vidjeti kako Visca 2 x probija stranu s loptom i centrira u 16 a nikog ni na mapi a igramo sa klasicnom 9kom
- vicious
#2052 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da, bas je bilo ocigledno ta 2 puta krene Visca kao da ubaci, a vamo do sesnaesterca dosao jedino Cimirot!missko wrote:Jebala ih kkafana cevapi i burek hidat nisu mogli nakon 20 min.
Edina, Dulje i ostalih uopste nema u kadru...
- AmiĐa_Idriz
#2053 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma dobro Džeko je dosta vukao i razvlačio stopere, pa mu se može pogledati ali Duljević je u očajnoj fizičkoj spremi, on je još u prvom riknuo. Pa prije Kolašinac dođe iz odbrane u napad od njega 
- luckylaka
#2054 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nemoj zivota ti reci da nikada nisi vidio da trener ne pojacava ekipu i nakon 30-40 minuta kada vidi da ne ide .Slijepac je vidio da nakon 20 min.nesto ne stima a ne nakon toga pogotovo.Naravno Robi to nije vidio do 90-e minuteTomahawk11 wrote:Nađite trenera koji bi mijenjao nakon 40 minuta na 2-0 za njega, a da nije povreda u pitanju.
- luckylaka
#2055 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Duljevic dobro odigrao dok je mogao,sto ga zuti nije povukao za to ni on nema odgovoraAmiĐa_Idriz wrote:Ma dobro Džeko je dosta vukao i razvlačio stopere, pa mu se može pogledati ali Duljević je u očajnoj fizičkoj spremi, on je još u prvom riknuo. Pa prije Kolašinac dođe iz odbrane u napad od njega
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2056 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Dešava se, ali vrlo rijetko.luckylaka wrote:Nemoj zivota ti reci da nikada nisi vidio da trener ne pojacava ekipu i nakon 30-40 minuta kada vidi da ne ide .Slijepac je vidio da nakon 20 min.nesto ne stima a ne nakon toga pogotovo.Naravno Robi to nije vidio do 90-e minuteTomahawk11 wrote:Nađite trenera koji bi mijenjao nakon 40 minuta na 2-0 za njega, a da nije povreda u pitanju.
Mislim da nije bio problem u toj mjeri da je morao bilo šta mijenjati u prvom poluvremenu.
Na početku drugog, nakon crvenog....o tome bi se već dalo pričati.
-
todd_smith
#2057 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Nakon crvenog kamoli penala, trebao je bunker igrati
ali kbb sbb, lahko je sada pametovati
ali da je izgubio 3 boda, jeste, nije niko drugi odgovoran jebi ga, ne moze niko drugi biti nakon 2-0 poslije 20 minute kada imas rezultat
ali da je izgubio 3 boda, jeste, nije niko drugi odgovoran jebi ga, ne moze niko drugi biti nakon 2-0 poslije 20 minute kada imas rezultat
- AmiĐa_Idriz
#2058 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ja znam da je Allegri izvadio De Sciglia protiv Reala prošle sezone prije poluvremena i to je to u zadnje vrijeme što se sjećam takvih izmjena 
- Edin H.
#2059 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
todd_smith wrote:Nakon crvenog kamoli penala, trebao je bunker igrati
Onda biste rekli ne igramo lijepo od noge do noge
-
missko
#2060 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ubili su nas po bokovima vidjelo se poslije 20 minute da su nam bekovi ofanzivni a nazad puse na obje strane. Ali da poslije 20 min nemozes igrati ni 5 na viskom nivou od sljedecih 70 i meni je bilo neko cudno a vjerujem i Prosineckom
-
svi u napad
#2061 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Upravo tako. ubili nas po bokovima. Bicakcic nije bek i stalno je ulazio na svoje logicno mjesto centarhalfa. Visca je postao zvijezda i sad se sve manje i manje vraca pozadi. pored toga covjek ne mezo igrati beka i vecina njihovih akcija je dolazila sa nase desne strane. Na drugoj strani Duljevic se vrati al ne prati igraca i nekoliko puta mu je Sejo ljutito pokazivao gdej treba stajati. Robi je morao ubaciti zamjene puno prije a trebali su uci Todorovic, Krunic i Gojak. No sta je tu je.
Meni je samo sumnjivo da li su ovaj crveni Pjanicu namjestili zabari jer Miretov start je bio za zuti. Vidjet cemo koju ce odluku donjeti UEFA i ako dobije 2-3 tekme koko je prema pravilima onda moja teorija zavjere ima osnova. Ako dobije 1 tekmu pauze onda je ok. Najgore je sto je ova tekma u Finskoj odlucujuca. Tu se mora pobijediti a bez Mireta vrlo tesko. Gledao Fince protiv Armenije i bili jako dobri. Pored toga u ligi nacije pobijedili Grke i bili prvi u grupi. Boze pogledaj nas i dozvoli nam da i mi vidimo Evropu. Kod nas sve nesto na guzove. Hajd nadat se je najboljem mada se Cigani oko kuce motaju. Moram sad ganjati karte za Finsku (avionske kupljene i hotel uplacen). Zivjeli.

Meni je samo sumnjivo da li su ovaj crveni Pjanicu namjestili zabari jer Miretov start je bio za zuti. Vidjet cemo koju ce odluku donjeti UEFA i ako dobije 2-3 tekme koko je prema pravilima onda moja teorija zavjere ima osnova. Ako dobije 1 tekmu pauze onda je ok. Najgore je sto je ova tekma u Finskoj odlucujuca. Tu se mora pobijediti a bez Mireta vrlo tesko. Gledao Fince protiv Armenije i bili jako dobri. Pored toga u ligi nacije pobijedili Grke i bili prvi u grupi. Boze pogledaj nas i dozvoli nam da i mi vidimo Evropu. Kod nas sve nesto na guzove. Hajd nadat se je najboljem mada se Cigani oko kuce motaju. Moram sad ganjati karte za Finsku (avionske kupljene i hotel uplacen). Zivjeli.
- Edin H.
#2062 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ovo za zabare je realna opasnost jer uvijek igraju prljavo. Start nije za zuti, nego kako sudija odluci, ali za ono se moze dati crveni za namjeru, pa iako je dotakao loptu i nije dotakao nogu. Ipak nije za dvije utakmice.svi u napad wrote:Upravo tako. ubili nas po bokovima. Bicakcic nije bek i stalno je ulazio na svoje logicno mjesto centarhalfa. Visca je postao zvijezda i sad se sve manje i manje vraca pozadi. pored toga covjek ne mezo igrati beka i vecina njihovih akcija je dolazila sa nase desne strane. Na drugoj strani Duljevic se vrati al ne prati igraca i nekoliko puta mu je Sejo ljutito pokazivao gdej treba stajati. Robi je morao ubaciti zamjene puno prije a trebali su uci Todorovic, Krunic i Gojak. No sta je tu je.
Meni je samo sumnjivo da li su ovaj crveni Pjanicu namjestili zabari jer Miretov start je bio za zuti. Vidjet cemo koju ce odluku donjeti UEFA i ako dobije 2-3 tekme koko je prema pravilima onda moja teorija zavjere ima osnova. Ako dobije 1 tekmu pauze onda je ok. Najgore je sto je ova tekma u Finskoj odlucujuca. Tu se mora pobijediti a bez Mireta vrlo tesko. Gledao Fince protiv Armenije i bili jako dobri. Pored toga u ligi nacije pobijedili Grke i bili prvi u grupi. Boze pogledaj nas i dozvoli nam da i mi vidimo Evropu. Kod nas sve nesto na guzove. Hajd nadat se je najboljem mada se Cigani oko kuce motaju. Moram sad ganjati karte za Finsku (avionske kupljene i hotel uplacen). Zivjeli.![]()
![]()
![]()
Ne igramo mi toliko lose, nego vruce, hladno...
Je li letis za Helsinki? Kako ces onda za Tempere?
- luckylaka
#2063 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Sve sam vise ubjedjen da ni od ovog europskog nema nista(daj boze da grijesim).Vadimo se na Finsku koja u gostima pobijedi Armeniju koju mi kod kuce jedva,pa ocekujemo bod u Italiji i Grckoj.Sa ovim sastavom koji nam servira Robi,sa taktikom koja je nidje veze i sa prikazanom igrom u ove dvije utekmice daj boze 3-4 boda da uzmemo.U subotu je Middl._ Norwich hoce li neko pogledati Vrancica(oporavio se od povrede) u subotu je i Servett-Winter mogao bi neko pogledati i Stevanovica ali ko ce.Ima jos do juna ali finci nam opasno prijete i sigurno racunaju na euro.
- Edin H.
#2064 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
luckylaka wrote:Sve sam vise ubjedjen da ni od ovog europskog nema nista(daj boze da grijesim).Vadimo se na Finsku koja u gostima pobijedi Armeniju koju mi kod kuce jedva,pa ocekujemo bod u Italiji i Grckoj.Sa ovim sastavom koji nam servira Robi,sa taktikom koja je nidje veze i sa prikazanom igrom u ove dvije utekmice daj boze 3-4 boda da uzmemo.U subotu je Middl._ Norwich hoce li neko pogledati Vrancica(oporavio se od povrede) u subotu je i Servett-Winter mogao bi neko pogledati i Stevanovica ali ko ce.Ima jos do juna ali finci nam opasno prijete i sigurno racunaju na euro.
Hoces mozda ti, ali selector i strucni stab tesko.
-
svi u napad
#2065 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Jos nisam odlucio da li vozom ili busom. Cak razmisljamo da uzmemo rentacar. Zajebo se uplatio hotel u Helsinkiju i kod prvog gledanja udaljenosti Helsinki Tampere mislio da se vozi 1,5 vremena kad jarane prije neki dan gledao raspored voznje buseva 2,5 ili 2,45 sati voznje uz cijene od 24 - 27 Eura u jednom pravcu. Zadnji bus poslije tekme u 23.30 i dodjes u helsinki u 02.00. Ne znam koliko ce nas biti i kako druga raja razmislja o prevozu. Sto se tice ulaznica nasi govnari kazu jos nisu dobili nista od Finaca. Preko njihovog Saveza tj. sajta upozoravaju da trebamo kupiti karte preko nasih govana a ako kupis preko njih nece ti dati da uneses nista od navijackih rekvizita. Preko sajta imas samo neka bez vezna mjesta i nas cetvero ne mozemo kupiti karte u isto redu. Hoce izgleda da nam ogade dolazak. Cim nesto saznam javljam.
Raja izvinjavam se sto sam off al Edina cijenim kao forumasa pa sam morao odgovoriti na pitanje. Ostajte mi zdravo.
Raja izvinjavam se sto sam off al Edina cijenim kao forumasa pa sam morao odgovoriti na pitanje. Ostajte mi zdravo.
- cyprus
#2066 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vala se ne mora pobijediti... X bi bio sasvim OK...svi u napad wrote:Upravo tako. ubili nas po bokovima. Bicakcic nije bek i stalno je ulazio na svoje logicno mjesto centarhalfa. Visca je postao zvijezda i sad se sve manje i manje vraca pozadi. pored toga covjek ne mezo igrati beka i vecina njihovih akcija je dolazila sa nase desne strane. Na drugoj strani Duljevic se vrati al ne prati igraca i nekoliko puta mu je Sejo ljutito pokazivao gdej treba stajati. Robi je morao ubaciti zamjene puno prije a trebali su uci Todorovic, Krunic i Gojak. No sta je tu je.
Meni je samo sumnjivo da li su ovaj crveni Pjanicu namjestili zabari jer Miretov start je bio za zuti. Vidjet cemo koju ce odluku donjeti UEFA i ako dobije 2-3 tekme koko je prema pravilima onda moja teorija zavjere ima osnova. Ako dobije 1 tekmu pauze onda je ok. Najgore je sto je ova tekma u Finskoj odlucujuca. Tu se mora pobijediti a bez Mireta vrlo tesko. Gledao Fince protiv Armenije i bili jako dobri. Pored toga u ligi nacije pobijedili Grke i bili prvi u grupi. Boze pogledaj nas i dozvoli nam da i mi vidimo Evropu. Kod nas sve nesto na guzove. Hajd nadat se je najboljem mada se Cigani oko kuce motaju. Moram sad ganjati karte za Finsku (avionske kupljene i hotel uplacen). Zivjeli.![]()
![]()
![]()
![]()
Ono što jeste zabrinjavajuće, jeste činjenica da Finci zaista igraju najbolji fudbal u zadnjih 20-tak godina, iako su nekada prije imali jače rostere... Na ruku nam ide to što je Pohjanpalo već duže vrijeme povrijeđen, te što su se Moisander i Hetemaj oprostili... A to su im uz ovog Pukkija i golmana Hradeckog najjača imena...
-
Vitoo
#2067 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kaco daj otkaz.
-
Nivelacija
#2068 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Evo glava odmah ko mi objasni zasto poziva Kjosevskog vec 2 godine najlosijeg golmana lige u reprezentaciju a da nije kriminal ? Pita li se iko ?
Ono hajd treci je golman pa neka ga
, Robi reci koliko uzimas za poziv najlosijem golmanu lige?
Ono hajd treci je golman pa neka ga
-
sumirprimus
#2069 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
zato sto igra u zelji
njima je repka pretplacena ko i pitama.

-
Bazinga1234
#2070 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa zvao je i pomogao da prodate Todora, sta hoćešsumirprimus wrote:zato sto igra u zelji![]()
-
sumirprimus
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2072 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Koga to Prosinečki zove od pita?sumirprimus wrote:zato sto igra u zelji![]()
- Logovan
#2073 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Satra se Prosinečki koliko naše igrače poziva.
Još bude redovno na našim utakmicama. 
- manijak1
-
Vitoo
#2075 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Gotov je. Ali nece dati otkaz...manijak1 wrote:Treća operacija
Ko vodi ovaj savez nogometni nije ni cudo...