Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Norm wrote:Gdje su sad oni 'pravnici' zastitnici ljudskih prava? Gdje su oni sto slikaju i objavljuju kada policija privodi ovakve? Gdje su oni zbog kojih ovakvi hodaju slobodno ulicama i gaze djecu a policajac koji mu stavi lisice mora pisati izjavu unutrasnjoj kontroli?
Gdje su oni sto pisu o policijskoj brutalnosti?
GDJE STE SAD MA.U VAM HEBEM...krivi ste koliko i on sam...
Norm wrote:Gdje su sad oni 'pravnici' zastitnici ljudskih prava? Gdje su oni sto slikaju i objavljuju kada policija privodi ovakve? Gdje su oni zbog kojih ovakvi hodaju slobodno ulicama i gaze djecu a policajac koji mu stavi lisice mora pisati izjavu unutrasnjoj kontroli?
demokratija druze
ovakve treba objesit na trgu da svi vide...
Nije ovo demokratija, ne znaju nepismeni insani sta je demokratija...ne znaju da demokratija neznaci da moRes roodit sta hos...al ko nas hebe, kad su izbori mi demokratski pijemo kafu, kad 'zastitnici ljudskih prava' kritikuju policiju mi im aplaudiramo, kad optuze dijete da je krivo sto ga je cuko ugrizo mi sutimo...
Norm wrote:
Nije ovo demokratija, ne znaju nepismeni insani sta je demokratija...ne znaju da demokratija neznaci da moRes roodit sta hos...al ko nas hebe, kad su izbori mi demokratski pijemo kafu, kad 'zastitnici ljudskih prava' kritikuju policiju mi im aplaudiramo, kad optuze dijete da je krivo sto ga je cuko ugrizo mi sutimo...
O'zone wrote:Nakon Selme i Edite još jedno dvostruko ubistvo degenika za volanom.
Šta čovjek da radi?!
Šta da uradiš ovakvoj budali....genetičkoj grešci, Božijoj grešci!
Ništa njih ne može vratiti....a dao bi svi blago svijeta.
Osjećat se tako nemoćno u takvom trenutku....i da mu grkljan zubima isčupaš ni to ne vraća ništa...ni da trune do kraja dugog života....
Po obicaju nista necemo...za dva dana na ovom forumu ce se naci neko da nam objasni da su ustvari krivi oni a da je on divan momak iz 'begovske porodice'...i tu sve staje...Mislim i da je policija kriva jer ga na slikama ne pridrzava da demokratski stoji na nogama nego ga policijski brutalno pustili da kleci cetveronoske...a fin momak...pljuc, hrak...hebat nas, divlji istjerase/pobise/pogazise pitome...a oni sute...
Travnički Noćni Šetač wrote:Upravo su mi pokazali sliku na kojoj se osmjehuje prelijepa djevojčica koja je noćas poginula... Ne mogu noćas ništa više... plačem žao mi je...
Bravo.
Jebem mater odsad pa za sva vremena svakome ko počne srat o policijskoj brutalnosti kad išamaraju ovakve pavijane.
Gori ste od njih bagro koja ih branite. Da sam policajac iz Novog Travnika večeras bi mu najveći pendrek u kantonu u šupak zabio pichka mu materna kretenska.
Travnički Noćni Šetač wrote:Upravo su mi pokazali sliku na kojoj se osmjehuje prelijepa djevojčica koja je noćas poginula... Ne mogu noćas ništa više... plačem žao mi je...
Je li to ova gdje drži diplomu?
Džennetska ptičica
Da...
...
Malo sam dosao sebi oprostite svi...
...
Posljednje sluzbene informacije:
Je li to ova gdje drži diplomu?
Džennetska ptičica
Uhhh vidjeh maloprije sliku...
Namlatit govno da hodati ne može, da krv propiša, fuj, fuj. Sve što se uradi malo je, premalo.
Ja sam osupnut i nemam snage da gledam ikakve slike.
Mogu samo da izrazim duboku sucut porodicama i svim travnicanima koji su svjedocili ovom uzasu.
Moram reci da nemam nade da ce govno dobiti pravdu. Govno moze samo biti zakopano pa ni to ne bi bila potpuna pravda jer nevine niko ne moze vratiti.