Kol'ko je bilo crvenih uopšte?zomri wrote:Koliko je stopera popilo crveni karton na prvenstvu? Onako na prvu ni blizu kao prošlih prvenstava.
Kolumbija, Njemačka, Rusija i Švicarska samo ako me sjećanje dobro služi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kol'ko je bilo crvenih uopšte?zomri wrote:Koliko je stopera popilo crveni karton na prvenstvu? Onako na prvu ni blizu kao prošlih prvenstava.
To ti kažem, biće analiza sigurno.Velkoski wrote:Kol'ko je bilo crvenih uopšte?zomri wrote:Koliko je stopera popilo crveni karton na prvenstvu? Onako na prvu ni blizu kao prošlih prvenstava.
Kolumbija, Njemačka, Rusija i Švicarska samo ako me sjećanje dobro služi
pirmin wrote:

raspašojtap3ah75 wrote:Nisam gledao poslije utakmice dodjelu. Šta je to bilo sa predsjednicom komšija?
Pa normalno da su bolje igrali, jugoslovenska skola fudbala, pardon nogometa.spreca wrote:Rusi na kanalu МАТЧ paralelno sa prenosom danasnje utakmice pokazuju i utakmicu iz 98 Francuska -Hrvatska ...interesantno prebaciti i malo i tu utakmicu uporedo gledati....mislim da su tad Hrvati nekako bolje igrali..cini mi se
čist primjer da je najvažnije naći se u pravo vrijeme na pravom mjestuLogovan wrote:Deschamps postao tek treći čovjek koji je kao igrač i selektor osvojio Mundijal
Ne volim ga, smatram ga lošim trenerom, ali čovjek osvoji trofej, plus ovo gore.
Bez dileme za Hazarda, najbolji igrač turnira i tačka. Ali kod ovih izbora se ne gleda samo ko je najbolji nego i gdje mu reprezentacija završi.AmiĐa_Idriz wrote:Dalo bi se raspraviti o izboru Luke, ja bi recimo prije dao Hazardu, no mene ne pita niko naravno![]()
Modrić nije u većini utakmica uopšte bio ni najbolji hrvat na terenu, ali eto.
Joj, ljudi konstantno izbjegavaju da me shvate kako treba... Ne tvrdim ja da trener nema uticaj na rezultat, nego mislim da je taj uticaj ovako raspoređenvan Basten wrote:Deshamps je argument vise kiprovoj teoriji o (ne)uticaju trenera na rezultat. Doduse Dalic pa i Southgate mu daju argumente vise kontra njegove teorije.![]()
Meni je više Brozović taj neopjevani i neprimjećeni heroj, pa on je bio razlog zbog kojeg je vezni red Hrvatske ovako dobar.zomri wrote: A ovo za Modrića se ne bih složio. Većinu utakmica bio je jako, jako dobar, osim finala. Fazon sa njim je da se ono što on radi na terenu ne vidi baš lako, ne zabija, ne asistira pa čak često nije ni predasistent, ali je uvijek bez dileme glavni baja i kontroliše utakmicu. Nešto ko Henderson
u zadnjih 30 godina tj od 8 igrača samo je jedan pobjednik SP-a dobio ovu nagradu i to mislim prije 20 god, ovo je davno postala utješna nagrada za tragičara prvenstva.cyprus wrote:Ne razumijem ovaj dio - ako je Mbappe dobio nagradu za najboljeg mladog igrača, jel to znači da ne može dobiti nagradu za najboljeg igrača sveukupno gledano? Pošto je on igrač koji je definitivno obilježio ovo prvenstvo... Čast Luki, ali mislim da je glavna nagrada trebala ići njemu...