Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jazzer

#2051 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?

Hajd' ponovo na internet prostranstva i nadji nekog novog srbina.
jazzer

#2052 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Mexico i Iran, dvije reprezentacije sa kojima imamo najbolje fudbalske odnose :)
markomilanov

#2053 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

jazzer wrote:
Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?

Sada je u Napredku iz Kruševca,iskusan i autoritativan trener,stalno je u poslu,veliki broj ekipa trenirao,bio kandidat za trenera Sarajeva,dosta evropskih utakmica ima,rad u Novom Pazaru je plus,radio u multietničkoj sredini,pričaju sve najbolje o njemu,prijatelju činjenice,ja baratam činjenicama,pusti imena i prezimena,nacionalnost,vjelu,spol,činjenice na videlo.

Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.
Laertes

#2054 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Laertes »

markomilanov wrote:
jazzer wrote:

Sada je u Napredku iz Kruševca,iskusan i autoritativan trener,stalno je u poslu,veliki broj ekipa trenirao,bio kandidat za trenera Sarajeva,dosta evropskih utakmica ima,rad u Novom Pazaru je plus,radio u multietničkoj sredini,pričaju sve najbolje o njemu,prijatelju činjenice,ja baratam činjenicama,pusti imena i prezimena,nacionalnost,vjelu,spol,činjenice na videlo.

Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.
Dajte čovjeku kakvu nagradu :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2055 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

Laertes wrote:
markomilanov wrote:
jazzer wrote:

Dajte čovjeku kakvu nagradu :lol:
besplatnu Klix školu trčanja u naredna tri mjeseca.....da otrči u pm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
markomilanov

#2056 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Kao vrhunski poznavalac fudbalske igre u regionu i ljubitelj bih repke, da se ispred ovog foruma delegiram i pridružim Komisiji za izbor selektora,ja,osim,kajtaz i miske. :D
Charuga
Globalni moderator

#2057 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

markomilanov wrote:Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.
Predložio sam te administraciji, ništa se ne sekiraj, biće nešto ... ;-)

Image
Image
markomilanov

#2058 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Hvala na nagradi,iskreno ja sam ovo i očekivao,znao sam da će forumaši cjeniti moj rad i trud,bilo je tu konstruktivnih i zlonamernih kritka,ali navažnije je naš zajednički cilj da izaberemo odnosno predložimo najbolje rešenje za selektora bih.Još jednom se zahvaljujem na ukazanom povjerenju. :-D
jazzer

#2059 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

markomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca...
E ta cinjenica bitno mijenja na stvari. Nisam ja znao da u svom bogatom CV ima i Napredak.
I to ne bilo koji Napredak nego onaj iz Krusevca.

Neka donese dvije slike i rodni list pa ce ga savez razmotriti kao selektora.
markomilanov

#2060 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

jazzer wrote:
E ta cinjenica bitno mijenja na stvari. Nisam ja znao da u svom bogatom CV ima i Napredak.

Napredak koji je dobio Zvezdu,uečesnika lige evrope,koja je dobila Keln gostima i igrala nerešeno u Londonu protiv Arsenala.
Osvojio tri titule u Kini,bio trener Vojvodine,Zvezde,Olimpije,mlade repke Jugoslavije,selektor Malte,malo li je.

Daj mi biografiju tvojih kandidata.
Mustang1

#2061 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Mustang1 »

Naslov, pa onda dole u tekstu, jebem ti novinara debila.
Selektora ćemo dobiti u Zenici
....
teško da ćemo tada saznati ko će preuzeti užarenu klupu bh. reprezentacije.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2062 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Jos uvijek nagadjate ko ce biti selektor :lol: :lol: :lol: :lol: a selektor se se vec odavno zna ko ce biti! :izet:
kakotakonikako

#2063 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

hrasno38 wrote:Jos uvijek nagadjate ko ce biti selektor :lol: :lol: :lol: :lol: a selektor se se vec odavno zna ko ce biti! :izet:
Reci nam onda ko je to ?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2064 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

kakotakonikako wrote:
hrasno38 wrote:Jos uvijek nagadjate ko ce biti selektor :lol: :lol: :lol: :lol: a selektor se se vec odavno zna ko ce biti! :izet:
Reci nam onda ko je to ?
Isti onaj koji je dobio ovdje najvise glasova :D
Logovan

#2065 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Hoće li više ovaj novi selektor....

Da ne pitam ima li novih kandidata. :oops:
RtrnOfSalisbury

#2066 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by RtrnOfSalisbury »

bih se vraca kuci dje ce zaraditi vise para nego na sp. jos sa iranom dvije - tri tekme i eto para. jedina mrlja kako su propuscali sent lujis, makar da avijon sleti na pauzu pa da se jedno kolce zaplete na ajrodromu.
condy

#2067 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by condy »

Gledam jedan stariji intervju sa Amarom Osimom na TV 1 dok je vodio Želju, ajd sad po svemu najbliži klupi reprezentacije, pa nako da malo ga poslušam, i kad bi morao birat između njega i Meše, ne bi imao dvojbe izabrao bi Amara Osima. Okej on pravi grimase, i tako to, genetika, ali priča mu je definitivno na mjestu, realno i logično analizira tadašnjeg Želju, njehove mogućnosti u Evropi, u prvom mandatu kad je Željo najbolje igrao u Evropi i igrao sa Newcastleom, on kaže da su dotle došli jer su prethodno izvukli dvije najslabije ekipe poslije Želje što je baš nako upečatljivo mi bilo, razloge zbog dobrih rezultata i osvojenih titula, probleme u domaćoj ligi i sl. Konkretan je, hladne glave on priča, nameće svoj autoritet to definitivno, a kod Meše, sve nešto generalno, općenito, zategni-nategni, muc-tuc, nesiguran kad govori o reprezentaciji, igri, taktici rezultatima, i sl.
vernes81

#2068 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by vernes81 »

jazzer wrote:

Ne podmeci kandidatu nogu, namjerno si izostavio i potvrdu iz CIPS-a , pa da bude nepotpuna prijava. :evil: .
RAJablanica

#2069 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by RAJablanica »

Ma mi ćemo imati duplog selektora,brko na klupi a ćaća sa druge strane klupe.Možda preko vibera ili motorole da savez ne plaća račune za mobitel!
luckylaka

#2070 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Logovan wrote:
luckylaka wrote:Novi selektor dovodi Reprezentaciju BiH u Ameriku ..ovi iz saveza garant i ne znaju da imaju ugovorenu utakmicu i karte vec u prodaji po cijeni od $48-$ 170 pa se vi zalite kako su skupe u Sarajevu i Zenici:D
StubHub
WED
JAN 31 2018
Bosnia Herzegovina vs Mexico National Soccer Team
TBD Alamodome, San Antonio, TX
Opet protiv Meksikanaca. :-)
Pa valjda ovi iz saveza opet ocekuju 20- 30.000.bosanaca pa da dignu velike pare.Zajebali su se.Nikada manje interesovanje za reprezentaciju pogotovo sto jutros citam da postoji mogucnost da reprezentaciju predstavljaju Premijer ligaski igraca.Mislim ima,,budala"ali sve manje i manje
Logovan

#2071 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

luckylaka wrote: Pa valjda ovi iz saveza opet ocekuju 20- 30.000.bosanaca pa da dignu velike pare.Zajebali su se.Nikada manje interesovanje za reprezentaciju pogotovo sto jutros citam da postoji mogucnost da reprezentaciju predstavljaju Premijer ligaski igraca.Mislim ima,,budala"ali sve manje i manje
Neće protiv Meksika igrati igrači iz Premijer lige.
jazzer

#2072 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Trebalo je igrati protiv nekoga iz Evrope, iz vise razloga.

A zasto bas protiv Mexica, znaju ovi iz saveza.
MyTao

#2073 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MyTao »

E jebo ih TX... Dalje mi je to od Bosne.
MyTao

#2074 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by MyTao »

jazzer wrote:Trebalo je igrati protiv nekoga iz Evrope, iz vise razloga.

A zasto bas protiv Mexica, znaju ovi iz saveza.
Kada nesto radi, zasto experimentisati?

Mexico je fina ekipa i odlican test, a pored toga uzmu puno love i jedni i drugi. Nema nista negativno u tome.
luckylaka

#2075 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Evop ni ovi se ne mogu dogovoriti oko selektora.Ivica za Amara ,ofirno brate previse
Međutim, prema posljednjim saznanjima Anadolu Agency (AA), komisija je podijeljena između dva zvanična kandidata i trenera s kojima su obavljeni razgovori. U pat poziciji su, jer su nezvanično Bajević i Osim za Amara Osima, dok bi Misimović i Kajtaz na mjestu selektora BiH radije vidjeli Mehu Kodro.
Locked