Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?
Hajd' ponovo na internet prostranstva i nadji nekog novog srbina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?
Sada je u Napredku iz Kruševca,iskusan i autoritativan trener,stalno je u poslu,veliki broj ekipa trenirao,bio kandidat za trenera Sarajeva,dosta evropskih utakmica ima,rad u Novom Pazaru je plus,radio u multietničkoj sredini,pričaju sve najbolje o njemu,prijatelju činjenice,ja baratam činjenicama,pusti imena i prezimena,nacionalnost,vjelu,spol,činjenice na videlo.jazzer wrote:Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?
Dajte čovjeku kakvu nagradumarkomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca,iskusan i autoritativan trener,stalno je u poslu,veliki broj ekipa trenirao,bio kandidat za trenera Sarajeva,dosta evropskih utakmica ima,rad u Novom Pazaru je plus,radio u multietničkoj sredini,pričaju sve najbolje o njemu,prijatelju činjenice,ja baratam činjenicama,pusti imena i prezimena,nacionalnost,vjelu,spol,činjenice na videlo.jazzer wrote:Zadnje angazmane imao kao trener Novog Pazara, Radnika iz Surdulice (ma gdje Surdulica bila) i Borca iz Cacka?
Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.
besplatnu Klix školu trčanja u naredna tri mjeseca.....da otrči u pmLaertes wrote:Dajte čovjeku kakvu nagradumarkomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca,iskusan i autoritativan trener,stalno je u poslu,veliki broj ekipa trenirao,bio kandidat za trenera Sarajeva,dosta evropskih utakmica ima,rad u Novom Pazaru je plus,radio u multietničkoj sredini,pričaju sve najbolje o njemu,prijatelju činjenice,ja baratam činjenicama,pusti imena i prezimena,nacionalnost,vjelu,spol,činjenice na videlo.jazzer wrote:
Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.
Predložio sam te administraciji, ništa se ne sekiraj, biće nešto ...markomilanov wrote:Trebam dobiti nagradu kao najaktivniji član ovog foruma,koji je predlagao trenere koji iza sebe imaju rezultate i koji su dostupni savezu bez obzira na vjeru i naciju,nisam isključiv i nacionalno obojen kao neki forumaši.

E ta cinjenica bitno mijenja na stvari. Nisam ja znao da u svom bogatom CV ima i Napredak.markomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca...
Napredak koji je dobio Zvezdu,uečesnika lige evrope,koja je dobila Keln gostima i igrala nerešeno u Londonu protiv Arsenala.jazzer wrote:E ta cinjenica bitno mijenja na stvari. Nisam ja znao da u svom bogatom CV ima i Napredak.markomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca...
I to ne bilo koji Napredak nego onaj iz Krusevca.
Neka donese dvije slike i rodni list pa ce ga savez razmotriti kao selektora.
Selektora ćemo dobiti u Zenici
....
teško da ćemo tada saznati ko će preuzeti užarenu klupu bh. reprezentacije.
Reci nam onda ko je to ?hrasno38 wrote:Jos uvijek nagadjate ko ce biti selektor![]()
![]()
![]()
a selektor se se vec odavno zna ko ce biti!
Isti onaj koji je dobio ovdje najvise glasovakakotakonikako wrote:Reci nam onda ko je to ?hrasno38 wrote:Jos uvijek nagadjate ko ce biti selektor![]()
![]()
![]()
a selektor se se vec odavno zna ko ce biti!
Ne podmeci kandidatu nogu, namjerno si izostavio i potvrdu iz CIPS-a , pa da bude nepotpuna prijava.jazzer wrote:E ta cinjenica bitno mijenja na stvari. Nisam ja znao da u svom bogatom CV ima i Napredak.markomilanov wrote:Sada je u Napredku iz Kruševca...
I to ne bilo koji Napredak nego onaj iz Krusevca.
Neka donese dvije slike i rodni list pa ce ga savez razmotriti kao selektora.
Pa valjda ovi iz saveza opet ocekuju 20- 30.000.bosanaca pa da dignu velike pare.Zajebali su se.Nikada manje interesovanje za reprezentaciju pogotovo sto jutros citam da postoji mogucnost da reprezentaciju predstavljaju Premijer ligaski igraca.Mislim ima,,budala"ali sve manje i manjeLogovan wrote:Opet protiv Meksikanaca.luckylaka wrote:Novi selektor dovodi Reprezentaciju BiH u Ameriku ..ovi iz saveza garant i ne znaju da imaju ugovorenu utakmicu i karte vec u prodaji po cijeni od $48-$ 170 pa se vi zalite kako su skupe u Sarajevu i Zenici:D
StubHub
WED
JAN 31 2018
Bosnia Herzegovina vs Mexico National Soccer Team
TBD Alamodome, San Antonio, TX
Neće protiv Meksika igrati igrači iz Premijer lige.luckylaka wrote: Pa valjda ovi iz saveza opet ocekuju 20- 30.000.bosanaca pa da dignu velike pare.Zajebali su se.Nikada manje interesovanje za reprezentaciju pogotovo sto jutros citam da postoji mogucnost da reprezentaciju predstavljaju Premijer ligaski igraca.Mislim ima,,budala"ali sve manje i manje
Kada nesto radi, zasto experimentisati?jazzer wrote:Trebalo je igrati protiv nekoga iz Evrope, iz vise razloga.
A zasto bas protiv Mexica, znaju ovi iz saveza.