Jedete li svinjetinu?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Jedete li svinjetinu?

Da
57
61%
Ne
37
39%

Total votes: 94

triconja

#2051 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by triconja »

commendatore wrote:
HAVANA wrote:
JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut :-D
A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu. :gladna: :cuga:
niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....

za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu :mrgreen:
Dje ces jes kengura i kamilu crni komendatore, zilavo do zla boga i jos su zivotinje nikakve, cim je to iz pustinje to ne valja :D
kakavdanakneiskustvu

#2052 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by kakavdanakneiskustvu »

HAVANA wrote:A ribu na drugi sto,nek se jebu sa njom i koscicama...A i mirso toga nafata pa podijeli, a on pojede prsutu.

ma ja bolan,kakva riba i kosti,nedavno posle boga pitaj koliko godina pojedem u gostima ribu,koscica mi zapala u grlu,jedva je se rijesih
Streptokok

#2053 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Streptokok »

slavoljub wrote:Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje
Pa na forumu se stice dojam da treba zamijeniti frizidere zavsvinjski i ovaj drugi program.
triconja

#2054 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by triconja »

Streptokok wrote:
slavoljub wrote:Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje
Pa na forumu se stice dojam da treba zamijeniti frizidere zavsvinjski i ovaj drugi program.
Ako neko neke zakljucke donosi na osnovu procitanog na forumu, znaci, blago njemu kad je tolko rahat. Pa psiholozi bi mogli otkrit novih poremecaja kolko hoš :lol: :lol: :lol:
Jack Be Nimble

#2055 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Jack Be Nimble »

sumirprimus wrote:vi se zajebavate, al ovo je ozibljan problem, na jednom rodjendanu djeci ne dadose kiki bombone jest kaze ima svinjetine :shock:
Na slijedećem bajramu kazacu da sam čuo da su orasi da orasi imaju svinjsku mast, pa da ljudi ne bi pravili grijeh ja ću ponijeti čitavu tepsiju kuci.
insomnia78

#2056 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by insomnia78 »

piupiu wrote:
commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu :mrgreen:
Aaa, jok! Samo je jedan proscuitto, od domaćeg iil divljeg krmeta, sve ostalo su suhovine drugog tipa. :D
Postoji i hamburger od soje :-D
Cuj govedji prsut :lol:
Image
commendatore

#2057 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by commendatore »

triconja wrote: Dje ces jes kengura i kamilu crni komendatore, zilavo do zla boga i jos su zivotinje nikakve, cim je to iz pustinje to ne valja :D
meni beton meso znas da ne jede smece :mrgreen:
Streptokok

#2058 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Streptokok »

:oops:
triconja wrote:
Streptokok wrote:
Ako neko neke zakljucke donosi na osnovu procitanog na forumu, znaci, blago njemu kad je tolko rahat. Pa psiholozi bi mogli otkrit novih poremecaja kolko hoš :lol: :lol: :lol:
Pa vala ovo zadnje i nije daleko od istine.
JThomas

#2059 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by JThomas »

ima i pileća mortadela :lol:
HAVANA

#2060 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by HAVANA »

A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla :?
HAVANA

#2061 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by HAVANA »

Narezes govedjeg prsuta,pilece mortadele,naspes bezalkoholne pive,pusis ruzu... 8)
animals

#2062 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by animals »

HAVANA wrote:Narezes govedjeg prsuta,pilece mortadele,naspes bezalkoholne pive,pusis ruzu... 8)
i jebes silikonsku p....
Mis mekinjas

#2063 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Mis mekinjas »

Upozorenje. Nije za one koji ne jedu. Ovo moze Havana gledati gdje ja nabavljam...
https://m.facebook.com/buraisol/?locale2=hr_HR
Tito_i_Partija

#2064 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Tito_i_Partija »

HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla :?
Samo cekaj kad te pritisnu razne tegobe, pa doktor kaze evo ti vreca tableta, nema vise alkohola, reci punici da ti odsad uz sniclu samo ono bezolovno servira. :D
triconja

#2065 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by triconja »

HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla :?
Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.

Odlicno za 1 maj ako pada na petak, da se more vjerski obred izvrsit i tako to :lol: :lol: :lol:
Streptokok

#2066 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Streptokok »

triconja wrote:
Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.

Odlicno za 1 maj ako pada na petak, da se more vjerski obred izvrsit i tako to :lol: :lol: :lol:
Biva vi vrsite te obrede? Da ipak niste malo vise zauzeti nedjeljom, misa ivtako to.
dječak sa šibicama

#2067 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by dječak sa šibicama »

To je ko ono kad su Surda i Pronalazac pronasli tabletu koju ubacis u flasu rakije, pijes a ne napijes se. Propao patent, nece niko da cuga rakiju koja ne hvata, ili sto kaze Jednoruki Krstivoje "ja i pijem da se napijem, kad sam pijan zaboravim i prvu i drugu zenu, a i ona treca ko u nekoj magli".
HAVANA

#2068 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by HAVANA »

Streptokok wrote:
triconja wrote:

Biva vi vrsite te obrede? Da ipak niste malo vise zauzeti nedjeljom, misa ivtako to.
E na misi sam redovan. :lol:
kakavdanakneiskustvu

#2069 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by kakavdanakneiskustvu »

a ja ne izlazim iz crkve
Rugafet

#2070 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Rugafet »

Ja veceras bas ruckao malo cvarkica, otkuhavo noge u ledjenu nasuo casicu (domaca) i gledo dm sat i topla jazbina ma milina jedna
Edin H.

#2071 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Edin H. »

triconja wrote:

Mozda nekome funkcionise, ali za mene ne.

Bila u ratu ona od rize, odes kod Cele Ismeta u BB, zavalis se cifru momacki, rezultat nula bodova. :D

Jos te nekakva priucen murija poslije zajebava, satro policijski cas. :twisted:
sumirprimus

#2072 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by sumirprimus »

Jack Be Nimble wrote:
sumirprimus wrote:vi se zajebavate, al ovo je ozibljan problem, na jednom rodjendanu djeci ne dadose kiki bombone jest kaze ima svinjetine :shock:
Na slijedećem bajramu kazacu da sam čuo da su orasi da orasi imaju svinjsku mast, pa da ljudi ne bi pravili grijeh ja ću ponijeti čitavu tepsiju kuci.
druze ti si ono u americi jelde?
pa to ti je problem ovde..
moras na sve pazit da se ko ne uvrijedi.
saibaba

#2073 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by saibaba »

meteorit135531 wrote:Apsolutno DA! Vani sam jeo sendvice sa svinjetinom, ukusno ! Na moru isto tako.. Ne vidim uopste problem u tome, meso kao i svako drugo. :) Ne treba uplitati ove ogranicene vjernike sizofrenicare koji rade to sto rade, ali ne jedu SVINJETINU!

Kradem, kockam, pijem, tucem zenu, varam drzavu, zakidam za porez, ne isplacujem platu radnicima, ali NE jedem svinjetinu jer sam MUSLIMAN ! :roll:

P.S (imam osjecaj da ce se ova tema pretvoriti u otvoreni oruzani sukob i da cemo na kraju doci do vjecnog pitanja, ima li Boga?) :D
Zasto to : "Apsolutno DA"
Jedes svinjetinu ok.. I ? Sto to navodis kao neki politicki stav ? Nisi ti nista bolji od ovih koji tuku zene i kradu pare samo zato sto jedes svinjetinu ..
Tomahawk11
Globalni moderator

#2074 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Tomahawk11 »

Za ove što se čude goveđem pršutu....gdje to vi živite?! :-)
Bodkin

#2075 Re: Jedete li svinjetinu?

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:Za ove što se čude goveđem pršutu....gdje to vi živite?! :-)
Ne cude se sto jedes govedinu suhu. Cude se sto je zoves prsut :D to ti je kao kad kazu pileca sunka :D
Locked