Dje ces jes kengura i kamilu crni komendatore, zilavo do zla boga i jos su zivotinje nikakve, cim je to iz pustinje to ne valjacommendatore wrote:niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
Jedete li svinjetinu?
- triconja
#2051 Re: Jedete li svinjetinu?
-
kakavdanakneiskustvu
#2052 Re: Jedete li svinjetinu?
HAVANA wrote:A ribu na drugi sto,nek se jebu sa njom i koscicama...A i mirso toga nafata pa podijeli, a on pojede prsutu.
ma ja bolan,kakva riba i kosti,nedavno posle boga pitaj koliko godina pojedem u gostima ribu,koscica mi zapala u grlu,jedva je se rijesih
- Streptokok
#2053 Re: Jedete li svinjetinu?
Pa na forumu se stice dojam da treba zamijeniti frizidere zavsvinjski i ovaj drugi program.slavoljub wrote:Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje
- triconja
#2054 Re: Jedete li svinjetinu?
Ako neko neke zakljucke donosi na osnovu procitanog na forumu, znaci, blago njemu kad je tolko rahat. Pa psiholozi bi mogli otkrit novih poremecaja kolko hošStreptokok wrote:Pa na forumu se stice dojam da treba zamijeniti frizidere zavsvinjski i ovaj drugi program.slavoljub wrote:Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje
- Jack Be Nimble
#2055 Re: Jedete li svinjetinu?
Na slijedećem bajramu kazacu da sam čuo da su orasi da orasi imaju svinjsku mast, pa da ljudi ne bi pravili grijeh ja ću ponijeti čitavu tepsiju kuci.sumirprimus wrote:vi se zajebavate, al ovo je ozibljan problem, na jednom rodjendanu djeci ne dadose kiki bombone jest kaze ima svinjetine
- insomnia78
#2056 Re: Jedete li svinjetinu?
Postoji i hamburger od sojepiupiu wrote:Aaa, jok! Samo je jedan proscuitto, od domaćeg iil divljeg krmeta, sve ostalo su suhovine drugog tipa.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
Cuj govedji prsut

- commendatore
#2057 Re: Jedete li svinjetinu?
meni beton meso znas da ne jede smecetriconja wrote: Dje ces jes kengura i kamilu crni komendatore, zilavo do zla boga i jos su zivotinje nikakve, cim je to iz pustinje to ne valja
- Streptokok
#2058 Re: Jedete li svinjetinu?
Pa vala ovo zadnje i nije daleko od istine.triconja wrote:Ako neko neke zakljucke donosi na osnovu procitanog na forumu, znaci, blago njemu kad je tolko rahat. Pa psiholozi bi mogli otkrit novih poremecaja kolko hošStreptokok wrote:Pa na forumu se stice dojam da treba zamijeniti frizidere zavsvinjski i ovaj drugi program.slavoljub wrote:Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje![]()
![]()
- JThomas
#2059 Re: Jedete li svinjetinu?
ima i pileća mortadela 
- HAVANA
#2060 Re: Jedete li svinjetinu?
A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla 
- HAVANA
#2061 Re: Jedete li svinjetinu?
Narezes govedjeg prsuta,pilece mortadele,naspes bezalkoholne pive,pusis ruzu... 
- animals
#2062 Re: Jedete li svinjetinu?
i jebes silikonsku p....HAVANA wrote:Narezes govedjeg prsuta,pilece mortadele,naspes bezalkoholne pive,pusis ruzu...
- Mis mekinjas
#2063 Re: Jedete li svinjetinu?
Upozorenje. Nije za one koji ne jedu. Ovo moze Havana gledati gdje ja nabavljam...
https://m.facebook.com/buraisol/?locale2=hr_HR
https://m.facebook.com/buraisol/?locale2=hr_HR
- Tito_i_Partija
#2064 Re: Jedete li svinjetinu?
Samo cekaj kad te pritisnu razne tegobe, pa doktor kaze evo ti vreca tableta, nema vise alkohola, reci punici da ti odsad uz sniclu samo ono bezolovno servira.HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
- triconja
#2065 Re: Jedete li svinjetinu?
Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
Odlicno za 1 maj ako pada na petak, da se more vjerski obred izvrsit i tako to
- Streptokok
#2066 Re: Jedete li svinjetinu?
Biva vi vrsite te obrede? Da ipak niste malo vise zauzeti nedjeljom, misa ivtako to.triconja wrote:Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
Odlicno za 1 maj ako pada na petak, da se more vjerski obred izvrsit i tako to![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#2067 Re: Jedete li svinjetinu?
To je ko ono kad su Surda i Pronalazac pronasli tabletu koju ubacis u flasu rakije, pijes a ne napijes se. Propao patent, nece niko da cuga rakiju koja ne hvata, ili sto kaze Jednoruki Krstivoje "ja i pijem da se napijem, kad sam pijan zaboravim i prvu i drugu zenu, a i ona treca ko u nekoj magli".HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
- HAVANA
#2068 Re: Jedete li svinjetinu?
E na misi sam redovan.Streptokok wrote:Biva vi vrsite te obrede? Da ipak niste malo vise zauzeti nedjeljom, misa ivtako to.triconja wrote:Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
Odlicno za 1 maj ako pada na petak, da se more vjerski obred izvrsit i tako to![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#2069 Re: Jedete li svinjetinu?
a ja ne izlazim iz crkve
- Rugafet
#2070 Re: Jedete li svinjetinu?
Ja veceras bas ruckao malo cvarkica, otkuhavo noge u ledjenu nasuo casicu (domaca) i gledo dm sat i topla jazbina ma milina jedna
- Edin H.
#2071 Re: Jedete li svinjetinu?
triconja wrote:Jaro to ti je placebo, slicna flasa, 'ta ce mozak, njemu je isto cim ti mislis da je pravo pivo.HAVANA wrote:A jebaji ga,meni je ipak hit bezalkoholna piva.WTF sto bi ova djeca rekla
![]()
Mozda nekome funkcionise, ali za mene ne.
Bila u ratu ona od rize, odes kod Cele Ismeta u BB, zavalis se cifru momacki, rezultat nula bodova.
Jos te nekakva priucen murija poslije zajebava, satro policijski cas.
-
sumirprimus
#2072 Re: Jedete li svinjetinu?
druze ti si ono u americi jelde?Jack Be Nimble wrote:Na slijedećem bajramu kazacu da sam čuo da su orasi da orasi imaju svinjsku mast, pa da ljudi ne bi pravili grijeh ja ću ponijeti čitavu tepsiju kuci.sumirprimus wrote:vi se zajebavate, al ovo je ozibljan problem, na jednom rodjendanu djeci ne dadose kiki bombone jest kaze ima svinjetine
pa to ti je problem ovde..
moras na sve pazit da se ko ne uvrijedi.
- saibaba
#2073 Re: Jedete li svinjetinu?
Zasto to : "Apsolutno DA"meteorit135531 wrote:Apsolutno DA! Vani sam jeo sendvice sa svinjetinom, ukusno ! Na moru isto tako.. Ne vidim uopste problem u tome, meso kao i svako drugo.Ne treba uplitati ove ogranicene vjernike sizofrenicare koji rade to sto rade, ali ne jedu SVINJETINU!
Kradem, kockam, pijem, tucem zenu, varam drzavu, zakidam za porez, ne isplacujem platu radnicima, ali NE jedem svinjetinu jer sam MUSLIMAN !![]()
P.S (imam osjecaj da ce se ova tema pretvoriti u otvoreni oruzani sukob i da cemo na kraju doci do vjecnog pitanja, ima li Boga?)
Jedes svinjetinu ok.. I ? Sto to navodis kao neki politicki stav ? Nisi ti nista bolji od ovih koji tuku zene i kradu pare samo zato sto jedes svinjetinu ..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2074 Re: Jedete li svinjetinu?
Za ove što se čude goveđem pršutu....gdje to vi živite?! 
-
Bodkin
#2075 Re: Jedete li svinjetinu?
Ne cude se sto jedes govedinu suhu. Cude se sto je zoves prsutTomahawk11 wrote:Za ove što se čude goveđem pršutu....gdje to vi živite?!