Dan (i) nakon referenduma u RS

Post Reply
Acid25

#2051 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Acid25 »

Ljudi gotov je! :lol:
Image
stari grad Visegrad

#2052 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by stari grad Visegrad »

Ovo je iznad je tema "Srbija"

a ne nezakoniti referndum!!

zasto se ne drzite teme?
Acid25

#2053 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Acid25 »

Sve je to povezano.
DonieBrasco

#2054 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by DonieBrasco »

Jedini nacin za napredak Srbije ka EU, Nato, i ostalim stvarima je odlazak Vucica i njegovih poslusnika kao i za napredak BiH pritvaranje Dodika, mada mi imam jos stoke koju treba eliminisati.

To je jedina istina, Srbija da se pomiri sa Kosovom prihvati EU buducnost i brigu o svojim građnima, Dodik da shvati da RS nije drzava nego entitet u drzavi BiH u kojoj sve nacije i vjere moraju i mogu skupa da zive.
PM72

#2055 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

155_mm wrote:neki kukaju kako MZ ne reaguje na mickina podjebavanja sa bosnjama i drzavom BiH. pa jeste li toliko coravi da ne vidite da se matici srbijici prkno crveni ko u majmuna sta joj rade. em ode trepca em je optuzise da je putinovo kukavicije jaje u europi zbog one baze u nisu.

bosnje bi trebale malo da smanje emocije a povecaju pripreme za neizbjezno.

micko je americku ambasadoricu popljuvo ko nekakvu seosku fufnjicu pa zena ne kmeci da joj posalju foke da bace micka iz helikoptera u jadran.

Nije mi jasno kad napišeš - ode im Trepča.Niti im je oteto niti je bilo "njihovo".A šta je to "neizbježno" ,ako se smije znati?
malamirha

#2056 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by malamirha »

DonieBrasco wrote:Do kada se Baja mora javiti na sud u Sarajevu ?

Da vidimo da li je hrabar da se ne odazove ili ce ovi retardi iz Sarajeva da mu izadju u susret i saslusanje odreze negdje na teritoriji RS - ako se to desi onda fakat ova drzava ide u propast.
mogu mu pljunuti pod prozor. :roll: toliko o tuzilastvu. jos jedno prosipanje u nizu.ako su zeljeli da zabave naivne onda su u tome postigli pun pogodak. :roll1:
155_mm

#2057 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

stari grad Visegrad wrote:Ovo je iznad je tema "Srbija"

a ne nezakoniti referndum!!

zasto se ne drzite teme?
po tebi se na temi o nekom filmu ne smije govoriti o reziseru, producentu i glavnom i odgovornom uredniku tog filma.

:-) :-) :-)
GeeTnT

#2058 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by GeeTnT »

PM72 wrote:
155_mm wrote:neki kukaju kako MZ ne reaguje na mickina podjebavanja sa bosnjama i drzavom BiH. pa jeste li toliko coravi da ne vidite da se matici srbijici prkno crveni ko u majmuna sta joj rade. em ode trepca em je optuzise da je putinovo kukavicije jaje u europi zbog one baze u nisu.

micko je americku ambasadoricu popljuvo ko nekakvu seosku fufnjicu pa zena ne kmeci da joj posalju foke da bace micka iz helikoptera u jadran.

Nije mi jasno kad napišeš - ode im Trepča.Niti im je oteto niti je bilo "njihovo".A šta je to "neizbježno" ,ako se smije znati?
Valjda je lik mislio na ono sto dijaspora zove ratom, a bivsi borci sranjem...
malamirha

#2059 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by malamirha »

PM72 wrote:

nije tacno.zna se vlasnik trepce,bas kao sto se zna cija je luka ploce.samo je pitanje ko se za sta zeli izboriti.pitanje vlasnistva nije macija igra. hrvati su se jednom zeznuli sa molom pa agonija i sudski procesi traju godinama,pa krsko i presuda u korist hrvatske.......
PM72

#2060 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

malamirha wrote:
PM72 wrote:

nije tacno.zna se vlasnik trepce,bas kao sto se zna cija je luka ploce.samo je pitanje ko se za sta zeli izboriti.pitanje vlasnistva nije macija igra. hrvati su se jednom zeznuli sa molom pa agonija i sudski procesi traju godinama,pa krsko i presuda u korist hrvatske.......
Image

Jebem li ga,ja ovdje nigdje ne vidim natpis Republika Srbija - pp ili dd
155_mm

#2061 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

PM72 wrote:

sa stanovistva svesrpke politike trepca je svetosavsko-pravoslavno-serpski rudnik. sto je naravno notorna laz trepca je englesko vlasnistvo kojeg je tito za odredjene usluge englezima privatizirao.

a neizbjezan je tvoj odlazak u svecku. ako vec nisi promijenio misljenje jer se gore tenzije dizu bas kao i na balkanu. svecka uvodi sluzenje vojnok roka, finska potpisala ugovor sa SAD o odbrani a rusi za to vrijem i jednima i drugima ulecu klizeci u vazdusni prostor.
155_mm

#2062 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

GeeTnT wrote:
PM72 wrote:

Valjda je lik mislio na ono sto dijaspora zove ratom, a bivsi borci sranjem...
ti si portparol udruzenja bivsih boraca? mislim, kad vec govoris u ime svih njih. bilo bi logicno da imas i pecat. ili?
GeeTnT

#2063 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by GeeTnT »

Nisi shvatio....pm ima pecat, a nosiocima pecata je najjteze. U svemu tome ja sam nebitan,..
PM72

#2064 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

155_mm wrote:
PM72 wrote:

sa stanovistva svesrpke politike trepca je svetosavsko-pravoslavno-serpski rudnik. sto je naravno notorna laz trepca je englesko vlasnistvo kojeg je tito za odredjene usluge englezima privatizirao.

a neizbjezan je tvoj odlazak u svecku. ako vec nisi promijenio misljenje jer se gore tenzije dizu bas kao i na balkanu. svecka uvodi sluzenje vojnok roka, finska potpisala ugovor sa SAD o odbrani a rusi za to vrijem i jednima i drugima ulecu klizeci u vazdusni prostor.
Sa prvim dijelom tvog posta se slažem.Drugi mi nije jasan.Mene šalješ u "Svecku"?
155_mm

#2065 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

GeeTnT wrote:Nisi shvatio....pm ima pecat, a nosiocima pecata je najjteze. U svemu tome ja sam nebitan,..
a sta mislis da li i ja imam taj pecat?
prog321

#2066 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by prog321 »

GeeTnT wrote:Nisi shvatio....pm ima pecat, a nosiocima pecata je najjteze. U svemu tome ja sam nebitan,..
Ima pecat, ali za nesto drugo. :-D
PM72

#2067 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

prog321 wrote:
Ima pecat, ali za nesto drugo. :-D
Znači,ošmekala me...a obećala je da neće ofirati. ;-)
155_mm

#2068 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

PM72 wrote: Sa prvim dijelom tvog posta se slažem.Drugi mi nije jasan.Mene šalješ u "Svecku"?
ma ne saljem ja tebe nikuda. ali ako me sluzi ovo malo pamcenja sto mi je ostalo od detonacija granata 155 mm, tvoja zelja da se docepas dijasporaske socijale u sveckoj nije nikakva tajna na ovom forumu. ili si promijenio misljenje zbog mobilizacije u sveckoj?
PM72

#2069 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

155_mm wrote:
PM72 wrote: Sa prvim dijelom tvog posta se slažem.Drugi mi nije jasan.Mene šalješ u "Svecku"?
ma ne saljem ja tebe nikuda. ali ako me sluzi ovo malo pamcenja sto mi je ostalo od detonacija granata 155 mm, tvoja zelja da se docepas dijasporaske socijale u sveckoj nije nikakva tajna na ovom forumu. ili si promijenio misljenje zbog mobilizacije u sveckoj?

Meščini još ti odzvanja u glavi...ja nikad nisam napisao da želim da se dočepam švedske socijale.Drug,kolega i saborac Dozer i moja persona imamo nijet da odemo za Novi Zeland,ako se desi ono što ti meščini jarko želiš.Tamo nema ni zmija ni vlaha,ni ustaša ni balija.Nema ni popova ni hodža.A ne treba nam socijala,mi znamo i hoćemo da radimo.Kad smo se u ovoj usranoj zemlji snašli bez ičije pomoći ili dinara donacije - možemo vama i među Maorima.
155_mm

#2070 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

PM72 wrote:
155_mm wrote:

Meščini još ti odzvanja u glavi...ja nikad nisam napisao da želim da se dočepam švedske socijale.Drug,kolega i saborac Dozer i moja persona imamo nijet da odemo za Novi Zeland,ako se desi ono što ti meščini jarko želiš.Tamo nema ni zmija ni vlaha,ni ustaša ni balija.Nema ni popova ni hodža.A ne treba nam socijala,mi znamo i hoćemo da radimo.Kad smo se u ovoj usranoj zemlji snašli bez ičije pomoći ili dinara donacije - možemo vama i među Maorima.
znaci nikad nisi govorio da bi u svecku? hajd dobro.

nego mozes pojasniti na osnovu cega tvrdis podvuceno?
hvala u naprijed!
PM72

#2071 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

Čim kažeš da je sranje "neizbježno".Što je neizbježno? Ja niti vidim razloga niti imam s kim niti imam čim praviti to sranje.
155_mm

#2072 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

PM72 wrote:Čim kažeš da je sranje "neizbježno".Što je neizbježno? Ja niti vidim razloga niti imam s kim niti imam čim praviti to sranje.
znaci li to da ti tvrdis da je srbija napokon, poslije skoro 200 godina teznje da se prosiri na teritorije zapadno od drine, odustala od toga?
PM72

#2073 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

155_mm wrote:
PM72 wrote:Čim kažeš da je sranje "neizbježno".Što je neizbježno? Ja niti vidim razloga niti imam s kim niti imam čim praviti to sranje.
znaci li to da ti tvrdis da je srbija napokon, poslije skoro 200 godina teznje da se prosiri na teritorije zapadno od drine, odustala od toga?
Ma zaboli me,pravo da ti kažem.Neka me puste da se rahat patim jer sam odavno prevalio pola života.Po statistikama.Nekad davno sam stavio glavu na panj radi Bosne.Sad sam svjestan da pola Bosne ne vrijedi ni nokta mog djeteta.Bar za mene.I zato me zaboli šta je čija težnja a to su nazvali,kako ono,defetizam?
Fudo387

#2074 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
155_mm wrote:
Ma zaboli me,pravo da ti kažem.Neka me puste da se rahat patim jer sam odavno prevalio pola života.Po statistikama.Nekad davno sam stavio glavu na panj radi Bosne.Sad sam svjestan da pola Bosne ne vrijedi ni nokta mog djeteta.Bar za mene.I zato me zaboli šta je čija težnja a to su nazvali,kako ono,defetizam?
Ti si ubaceni element. :D
ze kalanga

#2075 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by ze kalanga »

155_mm wrote:
ze kalanga wrote:Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća. :izet:
vama koji niste u navedenim grupama je ocigledno svejedno da li ce dodik biti uhapsen ili ne.
Ne govorimo o ličnim simpatijama, bavimo se činjenicama. Nemaju osnov po kojem bi hapsili Dodika zbog sprovođenja demokratskog čina. Jer on bi i defakto bio prvi državnik koji bi bio hapšen zbog referenduma u svijetu.
Post Reply