Znaci Bosnjaci bi u rat sa HR prosli sa 0 zrtava? Na Kosovu isto 0. Sa Crnogorcima? Koliko zrtva bi palo u ratu sa Bosnjacima koji ne zele robavati Srbima? 0? To bi se ceskali po .. dok Srbi ratuju ili neka vrsta magije? Alija je odgovoran za 100.000 mrtvih. U biti je on prislio Srbe da ubijaju... Moralo se! Koliko se sjecam Bosnjaci koji su se borili u redovima "VRS" ili "VS" nisu prosli bas najbolje al eto...Ali Kemal wrote:Prvo ne slažem se sa terminom Velika Srbija, medjutim odgovor na tvoje pitanje je jako lako dati.Banksy wrote:Svi koji tvrde da je trebalo ostati u krnjatku, morao bi i pojasniti kako bi to izgledao život u toj Velikoj Srbiji, ko, šta, gdje, kako, s kim, s bar 20god. perspektivom života i društva.
Oko 100 000 ljudi bi imalo život, koji su izgubili i za njih je završena sva priča.Znači mogli bi da raspravljamo ko, šta, gdje, kako su prošli tih 100 000 ljudi, ovako njima nije ni data šansa da prožive život u miru i da umiru od bilo čega, ali ne od metka i granate.
Što se tiče raseljenih tu je već stanje lapo-lapo, mnogi su sretni jer su se dokopali ŠveCke, Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Švice, Danske, Njemačke, Holandije itd itd najliberlanijih i naprednijih zemalja na svijetu i još u dijaspori glasaju redovno za SDA
Šta će im bolje
Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Walther
#2051 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#2052 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
A nemaju ništa ni sproću Velikih AntilaPM72 wrote:Ja prozivam samo one dijasporce koji meni i ostalim spočitavaju zalaganje za nekakvom velikom Srbijom a isti imaju državljanstvo recimo velike Britanije.
Pozdrav domovini
-
Walther
#2053 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
kako raja na stormfrontu? ovjde haman pun "salon"Woody wrote:A nemaju ništa ni sproću Velikih AntilaPM72 wrote:Ja prozivam samo one dijasporce koji meni i ostalim spočitavaju zalaganje za nekakvom velikom Srbijom a isti imaju državljanstvo recimo velike Britanije.A mi smo, jel'te, svemu Velikom rekli istorijsko NE! Uključujući i Veliku Libijsku Džamahiriju (bar smo to na vrijeme
- a ne bi ni to da Slobo i Gadafi nisu jedan drugog samozadovoljavali)
Pozdrav domovini
- Ali Kemal
#2054 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
To niko ne zna, ali se zna da je 100 000 izgubilo živote, ako želiš već da nagadjaš prebroj poginule Crnogorce pa uporediWalther wrote:Znaci Bosnjaci bi u rat sa HR prosli sa 0 zrtava? Na Kosovu isto 0. Sa Crnogorcima? Koliko zrtva bi palo u ratu sa Bosnjacima koji ne zele robavati Srbima? 0? To bi se ceskali po .. dok Srbi ratuju ili neka vrsta magije? Alija je odgovoran za 100.000 mrtvih. U biti je on prislio Srbe da ubijaju... Moralo se! Koliko se sjecam Bosnjaci koji su se borili u redovima "VRS" ili "VS" nisu prosli bas najbolje al eto...Ali Kemal wrote:Prvo ne slažem se sa terminom Velika Srbija, medjutim odgovor na tvoje pitanje je jako lako dati.Banksy wrote:Svi koji tvrde da je trebalo ostati u krnjatku, morao bi i pojasniti kako bi to izgledao život u toj Velikoj Srbiji, ko, šta, gdje, kako, s kim, s bar 20god. perspektivom života i društva.
Oko 100 000 ljudi bi imalo život, koji su izgubili i za njih je završena sva priča.Znači mogli bi da raspravljamo ko, šta, gdje, kako su prošli tih 100 000 ljudi, ovako njima nije ni data šansa da prožive život u miru i da umiru od bilo čega, ali ne od metka i granate.
Što se tiče raseljenih tu je već stanje lapo-lapo, mnogi su sretni jer su se dokopali ŠveCke, Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Švice, Danske, Njemačke, Holandije itd itd najliberlanijih i naprednijih zemalja na svijetu i još u dijaspori glasaju redovno za SDA
Šta će im bolje
-
Walther
#2055 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
U biti zna jer je bilo Bosnjaka u redovima "VRS" i "VS".... Tragicne price... I ne govorimo o "obicnim vojnicima" vec o junacinama. Svi po redu su na kraju dobili prst u ... A neki i metak u potiljak. Crnogrci su izasli zbog nacionalnih manjina. Ako izbacis manjine iz price (KOS i to) onda Crnogorci puse referendum ili ulaze u rat.
Kako bi ti izbjegao rat sa HR kao dio te "krnje Jugoslavije"? Kakav bi bio polozaj Bosnjaka gdje Srbi kontrolisu zapadno i istocnu granicu?
Kako bi ti izbjegao rat sa HR kao dio te "krnje Jugoslavije"? Kakav bi bio polozaj Bosnjaka gdje Srbi kontrolisu zapadno i istocnu granicu?
- Woody
#2056 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Nešto kao Jovan Divjak?Walther wrote:U biti zna jer je bilo Bosnjaka u redovima "VRS" i "VS".... Tragicne price... I ne govorimo o "obicnim vojnicima" vec o junacinama. Svi po redu su na kraju dobili prst u ... A neki i metak u potiljak. Crnogrci su izasli zbog nacionalnih manjina. Ako izbacis manjine iz price (KOS i to) onda Crnogorci puse referendum ili ulaze u rat.
-
PM72
#2057 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Moj Woody,Walther wrote:kako raja na stormfrontu? ovjde haman pun "salon"Woody wrote:A nemaju ništa ni sproću Velikih AntilaPM72 wrote:Ja prozivam samo one dijasporce koji meni i ostalim spočitavaju zalaganje za nekakvom velikom Srbijom a isti imaju državljanstvo recimo velike Britanije.A mi smo, jel'te, svemu Velikom rekli istorijsko NE! Uključujući i Veliku Libijsku Džamahiriju (bar smo to na vrijeme
- a ne bi ni to da Slobo i Gadafi nisu jedan drugog samozadovoljavali)
Pozdrav domovini
Walter ti je u stvari ilegalac Armije BiH a državljanstva BiH se ko fol odrekao.Poslao je u Bosnu šleper suza i borcima pregršt selama.Ne bi me čudilo da ga stave na spisak "pokretača otpora".Ovdje se zalaže kao malo ko.
- nosara
#2058 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Koliko je sandzackih Bosnjaka poginulo u srpskim vojskama po exYu...? Konkretno...Walther wrote:U biti zna jer je bilo Bosnjaka u redovima "VRS" i "VS".... Tragicne price... I ne govorimo o "obicnim vojnicima" vec o junacinama. Svi po redu su na kraju dobili prst u ... A neki i metak u potiljak. Crnogrci su izasli zbog nacionalnih manjina. Ako izbacis manjine iz price (KOS i to) onda Crnogorci puse referendum ili ulaze u rat.
- Woody
#2059 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Nemoj tako @paša... Pa bar je napravio gigantski panel: "SARAJEVČANI MI SMO UZ VAS!" Trud je trudPM72 wrote:Moj Woody,
Walter ti je u stvari ilegalac Armije BiH a državljanstva BiH se ko fol odrekao.Poslao je u Bosnu šleper suza i borcima pregršt selama.Ne bi me čudilo da ga stave na spisak "pokretača otpora".Ovdje se zalaže kao malo ko.
-
PM72
#2060 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Komadant srpske artiljerije na Trebeviću zvao se Izet Golić iz Rogatice.Do skora je bio direktor centrotransa u Rogatici.
-
Drinski
#2061 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
još, mlatite gluposti.

-
PM72
#2062 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Može biti da su gluposti ali su istinite!
-
Drinski
#2063 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Daj, PM72, ajd ovi iz RS sto su navrli, razumijem i ove sto ko fol nisu nacionalisti, ali bar tebi jos svrake popile mozak nisu, pa mozes da kazes: da ima crno, bijelo i sivo.
- nosara
#2064 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Pa upravo to i govori...Drinski wrote:Daj, PM72, ajd ovi iz RS sto su navrli, razumijem i ove sto ko fol nisu nacionalisti, ali bar tebi jos svrake popile mozak nisu, pa mozes da kazes: da ima crno, bijelo i sivo.
Last edited by nosara on 27/01/2016 15:11, edited 1 time in total.
-
PM72
#2065 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Ti nisi znao za Izeta Golića,tvog istočnjaka iz Rogatice? On i brat su prvi nosili kokarde...
-
Drinski
#2066 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Pa nosara, znas sta ja mislim o tebi....nosara wrote:Pa upravo ti i govori...Drinski wrote:Daj, PM72, ajd ovi iz RS sto su navrli, razumijem i ove sto ko fol nisu nacionalisti, ali bar tebi jos svrake popile mozak nisu, pa mozes da kazes: da ima crno, bijelo i sivo.
- nosara
#2067 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Boli me kurac...Drinski wrote:Pa nosara, znas sta ja mislim o tebi....nosara wrote:Pa upravo ti i govori...Drinski wrote:Daj, PM72, ajd ovi iz RS sto su navrli, razumijem i ove sto ko fol nisu nacionalisti, ali bar tebi jos svrake popile mozak nisu, pa mozes da kazes: da ima crno, bijelo i sivo.
-
Drinski
#2068 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
ma jok, pa ne mogu ja znati sav svijet iz POdrinja.PM72 wrote:Ti nisi znao za Izeta Golića,tvog istočnjaka iz Rogatice? On i brat su prvi nosili kokarde...
-
Drinski
#2069 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
pa sta onda hoces od menenosara wrote:Boli me kurac...Drinski wrote:Pa nosara, znas sta ja mislim o tebi....nosara wrote:
Pa upravo ti i govori...
-
malimbi
#2070 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
PM72 wrote:Komadant srpske artiljerije na Trebeviću zvao se Izet Golić iz Rogatice.Do skora je bio direktor centrotransa u Rogatici.
Super dokaz da je samo onaj ne-srbin koji je bio spreman da ubija druge ne-srbe u ime Velike Srbije imao buducnost u toj stvorevini.
I ne odgovori ti meni , odkud tebi struja u opkoljenom Sarajevu: prioritet, izvor nafte za agregat ili kamara para za kupovinu iste
-
PM72
#2071 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Proguglaj malo njegovo ime pa ćeš vidjeti njegovo svjedočenje u hagu kad je bio svjedok odbrane komadanta SRK...
-
malimbi
#2072 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Ako ga vec ti znas pozdravi ga sljedeci put kada ga vidisPM72 wrote:Ti nisi znao za Izeta Golića,tvog istočnjaka iz Rogatice? On i brat su prvi nosili kokarde...
-
Drinski
#2073 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Ne vidim zasto bih ja to radio, pa tebe je gađao a ne mene. Ti smatras da smo valjda svi trebali biti takvi, sta li..PM72 wrote:Proguglaj malo njegovo ime pa ćeš vidjeti njegovo svjedočenje u hagu kad je bio svjedok odbrane komadanta SRK...
- Woody
#2074 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
A ja... Mal' ne zaboravih rijeti...
Svi oni koji su ubjeđeni da je BiH MORALA stati 92-e uz CROvatsku protiv Srba imaju selame i bezgraničnu podršku Udruženja zarobljenih - Heliodrom i Dretelj, Udruženja prognanih Bošnjaka iz Stoca, Čapljine, Kiseljaka... kao i Porodica ubijenih i nestalih Ahmići '93
Mahsuz Selam!
Svi oni koji su ubjeđeni da je BiH MORALA stati 92-e uz CROvatsku protiv Srba imaju selame i bezgraničnu podršku Udruženja zarobljenih - Heliodrom i Dretelj, Udruženja prognanih Bošnjaka iz Stoca, Čapljine, Kiseljaka... kao i Porodica ubijenih i nestalih Ahmići '93
Mahsuz Selam!
- nosara
#2075 Re: Ostanak BiH u "krnjoj" Jugoslaviji
Ima li valtera gdje, u nekoj rupi...?nosara wrote:Koliko je sandzackih Bosnjaka poginulo u srpskim vojskama po exYu...? Konkretno...Walther wrote:U biti zna jer je bilo Bosnjaka u redovima "VRS" i "VS".... Tragicne price... I ne govorimo o "obicnim vojnicima" vec o junacinama. Svi po redu su na kraju dobili prst u ... A neki i metak u potiljak. Crnogrci su izasli zbog nacionalnih manjina. Ako izbacis manjine iz price (KOS i to) onda Crnogorci puse referendum ili ulaze u rat.