Pariz
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2051 Re: Pariz
Gledajući samo posljednjih 100 godina dešavanja na ovim prostorima, procentualno imamo veći problem sa četnicima i ustašama, ali slažem se da i ove treba deportovati, kao i ostatak ostalih vrsta budala.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2052 Re: Pariz
I ti nekom zamjeraš kilometarske postoveFreamon Lester wrote:Kao sto rekoh Kato puno toga nosis na dusi i onda to upakujes u kilometarske postove koji su relativiziranje zlocina, a ostalo iz supljeg u prazno.
Tvoji, moji ili ti ga nasi idioti draga Kato. Idoti koji relativiziraju zlocin jer se identificiraju sa nekakvim sumanutim ideologijama uzivljeni u teorije zavjere, a koji na kraju imaju posljedicu opstu poplavu gluposti na internetu. Vidis ja tebe smatram ozbiljnim forumasem i rado citam tvoje postove. Nekad se slazem, a nekada ne. Medjutim oko nekih stvari u civilizovanoj drzavi nema kompromisa. Ako ti nije zao nekoliko stotina nevinih ubijenih i ranjenih onda ima neka falinka u tvojoj glavi (Ovdje ne mislim na tvoju glavu vec na ove koji gade prostor), a ako hinjski vrsis umanjivanje zlocina kroz razne teorije zavjere onda si meni se cini simpatizer pocinitelja (Opet ne ti, vec gomila ostalih budala). Upakivati to u nekakvu zal za Palestinom i slicnim svjetskim zaristima kojih se prosjecan Bosnjo sjeti samo kad neki radikal napravi pokolj na zapadu je jako uvrnuti odbrambeni refleks koji ovaj narod ima. Taman posla da se treba neko za nesto izvinjavati ali ukazivati da neko koristi dio tvog identiteta (islamskog) i koristi ga za svoje uvrnute ideologije je jasan poziv za budjenje i borbu protiv tog zla. I zbog toga svaki put treba neko reci da normalan musliman nema sa tim nikakve veze i da su debili iz ISIL-a muslimani jednako kao i Ratko Mladic. Jer ako suti onda indirektno dopusta da odredjeni monstrumi iskoristavaju dio njegovog identiteta i zaludjuju pojedince iz okruzenja za svoje budalaste interese.
Sadama si spomenula jer se razumijes u politiku jednako kao u robotiku. Zato pojma nemas da je taj monstrum bio simpatizer Slobodana Milosevica i da je jedina arapska zemlja koja nije priznala BiH. Isto tako da pratis malo sa razumjevanjem desavanja saznala bi da su Sadama objesili Iracani, a ne taj zli zapad. Ako bi malo usla u problem negdje bi i procitala da je taj Sadam izvrsio genocid nad Kurdima, da je napao Iran, popljackao Kuvajt i jos mnogo mnogo stvari ucinio koje ti neces i ne mozes da razumijes jer si zestoko povrsna.
Ruandu isto tako nisi spomenula jer ti ne ide u prilog. Vidis dok se zapad bavio ratom u BiH i svaka TV kuca imala reportera u Sarajevu da izvjesti o svakom zlu koje se tu desava u Ruandi nije bilo nikoga, niti je koga zanimalo sta se tamo desava. Dok je svaki vikend odrzavana razna sjednica bjelosvjetskih birokrata o problemu Balkana za NoPlizove ih je bolilo ljevo jaje. Vidis kad pricas sa ljudima iz Ruande oni to pravdaju "njihovim Bijelim ratom na Balkanu". Jer vidis zapad se mnogo vise zanimao za sudbinu bjelaca, a ne sudbinu nekih NoPlizova...
Vidis da si bar malo analiticna znala bi jednako tako da je Armija BiH bila fakticki u okruzenju kompletan rat. Sa jedne strane Srbi, sa druge Hrvati plus enklave. Jelte u te enklave su transportni avioni Armije BiH dostavljali hranu? I da se razumijemo zapad je zakazao, a i ne samo zapad vec je svaka clanica UN-a ODGOVORNA zato sto nije sprijecila genocid u Srebrenici. Ali kada stavis brojeve u poredjenje 100.000 mrtvih za cetri godine i 860.000 mrtvih za 3 mjeseca (uglavnom zaklanih jeftinim kineskim macetama) onda moras da se zapitas da li stvarno ovdje nije niko nista radio. I ako je malo radio zbog cega? Zaboravis malo onako hinjski da je Rusija (jedina super sila uz Amerikance) citavo vrijeme rata drzala ledja Srbima. A da su Bosnjaci i Hrvati u startu goloruki napravili respektabilne armije da se bore protiv jedne od top 10 vojnih sila u Evropi uz gubitke oko 130 000 u Hrvatskoj i BiH u oba rata. I kako i uz ciju podrsku su napravili te armije? Pogotovo Bosnjaci ako uzmemo u obzir da su bili u okruzenju citav rat. Zvuci malo nevjerovatno zar ne? Isto tako povrsni ljudi kao ti namjerno zaboravljaju operaciju Deliberate Force koja je direktno dovela do zavrsetka rata u BiH. Da je zapad mogao uciniti vise - mogao je. Ali da nije ucinio nista sto tvrde pojedini sludjeni pacenici iz ove nase napacene drzave mnogo je bezobrazno. Nazalost tromost ili slaba volja zapada da se suprostave pijanduri Jelcinu na vrijeme je trajala 4 godine u nasem slucaju. A sta cemo sa Kosovom? Zahvaljujuci nasem stradanju zapad je rjesio njihove patnje u rekordnom roku.
I da prezivio sam. Samo ti si ocegledno prezivila ali uz selektivna i povrsna sjecanja. Zato ziva bila uz duzno postovanje idi na pdf Ljubav i sex pa tamo budi povrsna...
- Kikibombona
#2053 Re: Pariz
Evo ga, isplivala sitna dusa...KatarinaKosaca wrote:
POnavljam, ne podržavam ni tvoje laži ni Blerove i Bušove laži oko nepostojećeg hemijskog oružja. Za Srbiju nisu lagali, nego su jedno 1000 puta pretposljednji put upozoravali tiranina Miloševića da prestane da ubija po Balkanu. To što ti ovdje i u ovoj temi proturaš vadikalne stavove i plačeš za Srbijom, tvoj problem. Neću nikada podržati laži, niti ču ikada podržati da se u jednoj zemlji napravi haos kao što je napravljeno Iraku. Srbiji, ne.
Podrzava nelegalno rusenje Milosevica a ne podrzava nelegalno rusenje Sadama Huseina. I taj Sadam Husein je odgovoran za vise nevinih zrtava nego Milosevic. Njegova genocidna kampanja Anfal je u Hagu okarakterisana kao genocidna. Al ti po ovom pitanju imas dvostruke standarde zato sto si u celofan umotana islamistica i dokazani mrzitelj Srba.
Da li bi Amerikanci bili krivi da su se nakon skidanja Milosevica poceli klati Seseljevci i Djindjicevci?
Ti kazes da su Amerikanci pogrijesili sto su uklonili ovog covjeka?

Na osnovu tvoga pisanja imam utisak da bi imala obraza i njegovim zrtvama isto ovo govoriti...
Last edited by Kikibombona on 15/11/2015 13:43, edited 1 time in total.
- salik79
#2054 Re: Pariz
Ponovit cu - ex-teritorija KSA... Mogu im samo slati diplomatske note.hrasno38 wrote:Problem zivota je u onom "s kim si takav si" i iako je nama u BiH svima jasno da su muslimani iz BiH svjetlosnim godinama u glavama daleko od ovih kozojeba to ne znaju oni izvan BiH i cim vide da se ti majmuni najnormalnije setaju po BiH i naprave po koje sranje situacija se tumaci generalno ane pojedinacno. Politika SDA, arapi u ratu i jedno vrijeme sutnja IZ-a je dovela BiH na mapu tih losih desavanja i kao zemlju koja je potencijalna opasnost za zapad. Ja sam nedavno negdje pisao da je dzamija Kralja Fahda sarajevsko zlo ali sam dozivio salve uvreda mada ona to jeste za razliku od svih carsijskih dzamija u kojima se islam prakticira stotinama godina.Putnik ali stvarno wrote:Mislim da malo napuhavate potencijalnu opasnost za Bosnjake
iako u lokalu i u afektu mozete sigurno citati svakakvih bzvz pljuvanja na temu vere, to je samo domaci patos i glupost.
Zaostale mudzahedine i novo nastale vehabije treba eliminisati, jer im u BiH drustvu jednostavno nikada mesta nije bilo, a sa Bosnjacima,
vernim ili ateistima ne vidim da iko moze imati problema.
- animals
#2055 Re: Pariz
Kako, zaboravljas da su Muslimani i Ustase bili braca u proslom ratu..Velkoski wrote:Gledajući samo posljednjih 100 godina dešavanja na ovim prostorima, procentualno imamo veći problem sa četnicima i ustašama, ali slažem se da i ove treba deportovati, kao i ostatak ostalih vrsta budala.
- graue_maus
#2056 Re: Pariz
Velkoski wrote:Gledajući samo posljednjih 100 godina dešavanja na ovim prostorima, procentualno imamo veći problem sa četnicima i ustašama, ali slažem se da i ove treba deportovati, kao i ostatak ostalih vrsta budala.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2057 Re: Pariz
U Zenicu. 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2058 Re: Pariz
Ne mozes deportirati nikoga ko je rodjen u BiH ali mozes zabraniti i drzati pod kontrolom kao sto je Tito radio sa ovim nacionalistima 40 godina. Jesu frcale i glave bez daljnjeg ali je normalan covjek imao svoj mir i zivot dostojan ljudskog bica.animals wrote:sad ceti ovi odgovoriti, a sta cemo sa ustasama i cetnicima..KB9 wrote:mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
- KB9
#2059 Re: Pariz
kad ustase i cetnici se budu ovako raznosili svaki dan po citavom svijetu onda cemo i njihanimals wrote:sad ceti ovi odgovoriti, a sta cemo sa ustasama i cetnicima..KB9 wrote:mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2060 Re: Pariz
vjerski objekat nikada i po nikakvoj konvenciji ne moze biti ex-teritorija....mada po ponasanju asocira da to jeste!salik79 wrote:Ponovit cu - ex-teritorija KSA... Mogu im samo slati diplomatske note.hrasno38 wrote:Problem zivota je u onom "s kim si takav si" i iako je nama u BiH svima jasno da su muslimani iz BiH svjetlosnim godinama u glavama daleko od ovih kozojeba to ne znaju oni izvan BiH i cim vide da se ti majmuni najnormalnije setaju po BiH i naprave po koje sranje situacija se tumaci generalno ane pojedinacno. Politika SDA, arapi u ratu i jedno vrijeme sutnja IZ-a je dovela BiH na mapu tih losih desavanja i kao zemlju koja je potencijalna opasnost za zapad. Ja sam nedavno negdje pisao da je dzamija Kralja Fahda sarajevsko zlo ali sam dozivio salve uvreda mada ona to jeste za razliku od svih carsijskih dzamija u kojima se islam prakticira stotinama godina.Putnik ali stvarno wrote:Mislim da malo napuhavate potencijalnu opasnost za Bosnjake
iako u lokalu i u afektu mozete sigurno citati svakakvih bzvz pljuvanja na temu vere, to je samo domaci patos i glupost.
Zaostale mudzahedine i novo nastale vehabije treba eliminisati, jer im u BiH drustvu jednostavno nikada mesta nije bilo, a sa Bosnjacima,
-
Niemand
#2061 Re: Pariz
Ali gdje deportovati kad se radi o mehi rodjenom u bosanskom selu koji ni do travnika za zivota nije otiso?Velkoski wrote:Gledajući samo posljednjih 100 godina dešavanja na ovim prostorima, procentualno imamo veći problem sa četnicima i ustašama, ali slažem se da i ove treba deportovati, kao i ostatak ostalih vrsta budala.
Il o bivsem hansu, sada ibn necemu, rodjenom u dortmundu?
Nije crno bijelo. Ne moze insan biti pametan.
Eventualno na gvantanamo ope slati.
- tututuuuu
#2062 Re: Pariz
nisu bili braca, vec su bili jedno. Za Domovinu i Boga, za Domovinu i Allaha.animals wrote:Kako, zaboravljas da su Muslimani i Ustase bili braca u proslom ratu..Velkoski wrote:Gledajući samo posljednjih 100 godina dešavanja na ovim prostorima, procentualno imamo veći problem sa četnicima i ustašama, ali slažem se da i ove treba deportovati, kao i ostatak ostalih vrsta budala.
- ronnie
#2063 Re: Pariz
Kad već nepravedno napadamo francuze, točno je da se na početku rata na Balkanu nisu baš najbolje snalazili niti su shvaćali tko je agregor a tko žrtva, ali ta vremena su davno prošla. Kako se bliži godišnjica pada Vukovara red je da se podsjetimo jednog od najvećih junaka obrane Vukovara koji je bio Francuz : https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Michel_Nicolier
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2064 Re: Pariz
Jebo te MIlošević, a ti njega.. i još jednom. A sitna duša je onaj ko te takvog odgojioKikibombona wrote:Evo ga, isplivala sitna dusa...
Podrzava nelegalno rusenje Milosevica a ne podrzava nelegalno rusenje Sadama Huseina. I taj Sadam Husein je odgovoran za vise nevinih zrtava nego Milosevic. Njegova genocidna kampanja Anfal je u Hagu okarakterisana kao genocidna. Al ti po ovom pitanju imas dvostruke standarde zato sto si u celofan umotana islamistica i dokazani mrzitelj Srba.
Da li bi Amerikanci bili krivi da su se nakon skidanja Milosevica poceli klati Seseljevci i Djindjicevci?
Ti kazes da su Amerikanci pogrijesili sto su uklonili ovog covjeka?
Na osnovu tvoga pisanja, imam utisak da bi imala obraza i njegovim zrtvama isto ovo govoriti...
Dalje, jebe mi se za Sadama Huseina , govorila sam o haosu koji je napravljen u Iraku i jeste, govorila sam o milionima unesrećenih života, a jeste i o repugnantnom televiziranom vješanju istog i izrazu lica leša koji nije niti imao oznaku roditejska pažnja. Milošević je suđen po svim civilizacijskim normama i ne može se porediti sem tvog naricanja nad požarevačkim gorobom. Rekoh, idem ručati, nemam vremena na fašiste trenutno.
- tututuuuu
#2065 Re: Pariz
nisu. nisu savrseni.salik79 wrote:Al' nisu k'o oni iz Idlibatututuuuu wrote:oni su ok, oni su raja.salik79 wrote:
A sta ako idu kod evangelista, kalvinista,... a "preskoce" katolike?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2066 Re: Pariz
http://forum.klix.ba/viewtopic.php?p=11965258#p11965258
mora da su ti mladi muslimani zavrnuli vodu pa si kivan
- Putnik ali stvarno
#2067 Re: Pariz
Vremena su bila zgodna sa svakakve gluposti ali ona su za nama.hrasno38 wrote:Problem zivota je u onom "s kim si takav si" i iako je nama u BiH svima jasno da su muslimani iz BiH svjetlosnim godinama u glavama daleko od ovih kozojeba to ne znaju oni izvan BiH i cim vide da se ti majmuni najnormalnije setaju po BiH i naprave po koje sranje situacija se tumaci generalno ane pojedinacno. Politika SDA, arapi u ratu i jedno vrijeme sutnja IZ-a je dovela BiH na mapu tih losih desavanja i kao zemlju koja je potencijalna opasnost za zapad. Ja sam nedavno negdje pisao da je dzamija Kralja Fahda sarajevsko zlo ali sam dozivio salve uvreda mada ona to jeste za razliku od svih carsijskih dzamija u kojima se islam prakticira stotinama godina.Putnik ali stvarno wrote:Mislim da malo napuhavate potencijalnu opasnost za Bosnjake
Cak ne vredi tu ni govoriti o tome koja partija i kada, jer to daje prilike za nove podele i produzeno trajanje problema.
Nije vazno ni ko ni kada, jednostavno danas je to neprihvatljivo samoj bosnjackoj zajednici i onda su svi on board.
Potpuno nebitno sta SH misle ili govore o tome, to je interes Bosnjaka, full stop.
- tandmand
#2068 Re: Pariz
Upravo tako, BiH je zapad i naše izbjeglice nisu mogle krenuti pješice preko Srbije, Grčke do tih nekih islamskih zemalja. Prvi izlaz je bio u Hrvatsku i onda logički dalje prema zapadnoj evropi. Tako danas i Sirijske izbjeglice idu linijom manjeg otpora. Ta neće valjda preko teritorija koje drži ISIL ili neka njima druga neprijateljska vojska bježati u njima nenaklonjenu zemlju. Misliš da građanski orijentisani Sirijci treba da preko Isilove teritorije bježe u Saudijsku Arabiju, njima u ruke?hrasno38 wrote: Sva prica zavrsava na ovu nasu razmiejnu misljenja sa ovim zvanicnim podacima....
Tacno je da je Francuska primila 5000 BH izbjeglica ali je isto tako tacno da je citava Azija i zemlje gdje zive "braca" muslimani primila 3.800 ukljucujici i "bratsku" Tursku sa citavih 390!!!!. I dan danas ko prima sirijske izbjeglice???? Prima ih isklucivo "hriscanski" zapad a arapske zemlje boli kurac za njih kao sto je bolio kurac i za nas. I onda kao zadojeni pojedinci laju na recimo SAD u koji je otislo 390.000 nasih gradjana. 5000 gradjana i 90 poginulih francuza u BiH je u odnosu na sve islamske zemlje grandiozno tako da ti prica uopste ne pije vode. I da, BiH je Zapad jarane i nikad zapamti nikad nece biti zemlja u kojoj ce kozojebi moci raditi ono sto rade u Siriji.
- Kareem Abdul
#2069 Re: Pariz
Ne znam je li bilo. Ako je neka mi netko potvrdi pa brišem post.
LIJEČENJE GRUDI VJERNIKA
Nakon što smo svjedočili zadnjih mjesec i po dana avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta, u kojima je veliki broj muslimana civila (najviše žena i djece) izgubilo živote, vijest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu nas je jako obradovala i izliječila naše grudi i grudi vjernika širom svijeta.
Užasne scene mrtvih beba, djece, žena i muškaraca su koliko toliko zakrpljene ovom radosnom viješću kojom nas je obradovao Onaj Koji radi šta hoće i Koji kažnjava nevjernike odakle se nikad nisu nadali, kojom nas su obradovali Njegovi iskreni robovi žrtvujući svoje živote radi Njegovog zadovoljstva.
Nevjernici su mislili a i dalje misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti.
Prevarili su se, oni su s tim sami sebe u provaliju strpali. Naljutili su muslimane i učinili su da njihove države, njihova uporišta postanu ratne zone u kojima se niko od straha neće moći kretati. Pa hvala Njemu Koji radi šta hoće i Koji ulijeva strah u srca nevjernička.
Poslali su svoje avione, oružja, ljude, sve što su mogli poslali su u rat protiv muslimana, protiv Islama, poslali su sve to u zemlju Hilafeta, misleći da će ugasiti Allahovo svjetlo i da će poraziti Njegove iskrene robove mudžahide, a prevarili su se. Svakodnevno ubijaju na desetine civila (djecu, žene, muškarce) nevine ljude koji ne žele ništa drugo osim da žive u svojoj državi praktiricirajući svoju vjeru i odgajajući svoju djecu onako kako im njihova vjera Islam nalaže a ne onako kako to SAD, Francuska, Rusija i dr. žele.
Dođete u tuđu kuću i pravite nered u njoj, ubijate ukućane, silujete žene njihove i ubijate njihovu djecu, sve to bez ikakvog prava i onda mislite da će sve proći bez posljedica. Prevarili ste se! Sad ste vidjeli kako to izgleda kad upadnete nepozvani u tuđu kuću i napadnete svojim avionima nevine ljude koji govore “Moj Gospodar je Allah”, sad ste to osjetili u svojim uporištima, a ono što slijedi još je oštrije i gorčije inšaaAllah.
Gdje su vam sad vaši avioni i vaša tehnologije, kamere i praćenje i vaša vojska kojom se ponosite? Znajte da sve to pada u vodu kada se borite protiv Onoga Koji je iznad vas i protiv Onoga Koji je stvorio to što posjedujete. Znajte da vam pomoći i spasa nema osim da primite Islam. U suprotnom vama je samo sablje ispod vrata i metak u čelo lijek.
Znajte, kako ubijate tako bivate i ubijani, a ono što slijedi je još gore i gorčije. Nećete imati mira nigdje, tako nam Onoga Koji je uzdigao nebesa bez stubova, ni u svojim uporištima niti igdje drugo.
Kako je rekao naš halifa, Ebu Bekr el Bagdadi (Allah ga sačuvao); “Tako mi Allaha, osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena, osvetićemo se!”
Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu, ali in šaa Allah, i njima dolazi krvavi kraj.
I znajte da vas mi čekamo na tlo, siđite dolje na tlo, borite se protiv nas, vaši avioni vam nisu niti će biti od ikakve pomoći jer iznad vaših aviona se nalazi naš i vaš Gospodar i Stvoritelj, Allah, ‘azze ve džel. On, ‘azze ve džel, će nas pomoći protiv vas.
Stoga dođite, mi vas čekamo kao gladni lavovi. I znajte da ćemo mi vama uskoro doći, a već smo tu među vama, uskoro će da teče krv ulicama cijele Europe, in šaa Allah. Uskoro će da se zavijori zastava tevhida (La ilahe illallah) širom cijele Europe, biiznillah.
Ovom prilikom želimo se obratiti službenim i “(ne) sigurnosnim” agencijama Bosne i Hercegovine. O budale jedne, o mulci jedni, pa tolika Francuska niti Amerika, sa svojim (ne) sigurnosnim agencijama ne mogu i nisu mogli zaustaviti napad naših vojnika, Allahovih robova mudžahida na vas i vaše države, pa kako da vi sa svojim jadnim “(ne) sigurnosnim” agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smiju, što bi se reklo kod nas u narodu. Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija. Budale jedne Bosna je prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat. Ona miriše i odiše prolivenom krvlju šehida. Tako nam Allaha, ta krv nije uzalud prolivena, ta krv je već dala plodove svoje i ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju, in šaa Allah !!!
“A ALLAH ČINI ŠTA HOĆE, ALI VEĆINA LJUDI NEĆE DA ZNA!”
https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... -vjernika/
Bolesnici.
LIJEČENJE GRUDI VJERNIKA
Nakon što smo svjedočili zadnjih mjesec i po dana avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta, u kojima je veliki broj muslimana civila (najviše žena i djece) izgubilo živote, vijest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu nas je jako obradovala i izliječila naše grudi i grudi vjernika širom svijeta.
Užasne scene mrtvih beba, djece, žena i muškaraca su koliko toliko zakrpljene ovom radosnom viješću kojom nas je obradovao Onaj Koji radi šta hoće i Koji kažnjava nevjernike odakle se nikad nisu nadali, kojom nas su obradovali Njegovi iskreni robovi žrtvujući svoje živote radi Njegovog zadovoljstva.
Nevjernici su mislili a i dalje misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti.
Prevarili su se, oni su s tim sami sebe u provaliju strpali. Naljutili su muslimane i učinili su da njihove države, njihova uporišta postanu ratne zone u kojima se niko od straha neće moći kretati. Pa hvala Njemu Koji radi šta hoće i Koji ulijeva strah u srca nevjernička.
Poslali su svoje avione, oružja, ljude, sve što su mogli poslali su u rat protiv muslimana, protiv Islama, poslali su sve to u zemlju Hilafeta, misleći da će ugasiti Allahovo svjetlo i da će poraziti Njegove iskrene robove mudžahide, a prevarili su se. Svakodnevno ubijaju na desetine civila (djecu, žene, muškarce) nevine ljude koji ne žele ništa drugo osim da žive u svojoj državi praktiricirajući svoju vjeru i odgajajući svoju djecu onako kako im njihova vjera Islam nalaže a ne onako kako to SAD, Francuska, Rusija i dr. žele.
Dođete u tuđu kuću i pravite nered u njoj, ubijate ukućane, silujete žene njihove i ubijate njihovu djecu, sve to bez ikakvog prava i onda mislite da će sve proći bez posljedica. Prevarili ste se! Sad ste vidjeli kako to izgleda kad upadnete nepozvani u tuđu kuću i napadnete svojim avionima nevine ljude koji govore “Moj Gospodar je Allah”, sad ste to osjetili u svojim uporištima, a ono što slijedi još je oštrije i gorčije inšaaAllah.
Gdje su vam sad vaši avioni i vaša tehnologije, kamere i praćenje i vaša vojska kojom se ponosite? Znajte da sve to pada u vodu kada se borite protiv Onoga Koji je iznad vas i protiv Onoga Koji je stvorio to što posjedujete. Znajte da vam pomoći i spasa nema osim da primite Islam. U suprotnom vama je samo sablje ispod vrata i metak u čelo lijek.
Znajte, kako ubijate tako bivate i ubijani, a ono što slijedi je još gore i gorčije. Nećete imati mira nigdje, tako nam Onoga Koji je uzdigao nebesa bez stubova, ni u svojim uporištima niti igdje drugo.
Kako je rekao naš halifa, Ebu Bekr el Bagdadi (Allah ga sačuvao); “Tako mi Allaha, osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena, osvetićemo se!”
Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu, ali in šaa Allah, i njima dolazi krvavi kraj.
I znajte da vas mi čekamo na tlo, siđite dolje na tlo, borite se protiv nas, vaši avioni vam nisu niti će biti od ikakve pomoći jer iznad vaših aviona se nalazi naš i vaš Gospodar i Stvoritelj, Allah, ‘azze ve džel. On, ‘azze ve džel, će nas pomoći protiv vas.
Stoga dođite, mi vas čekamo kao gladni lavovi. I znajte da ćemo mi vama uskoro doći, a već smo tu među vama, uskoro će da teče krv ulicama cijele Europe, in šaa Allah. Uskoro će da se zavijori zastava tevhida (La ilahe illallah) širom cijele Europe, biiznillah.
Ovom prilikom želimo se obratiti službenim i “(ne) sigurnosnim” agencijama Bosne i Hercegovine. O budale jedne, o mulci jedni, pa tolika Francuska niti Amerika, sa svojim (ne) sigurnosnim agencijama ne mogu i nisu mogli zaustaviti napad naših vojnika, Allahovih robova mudžahida na vas i vaše države, pa kako da vi sa svojim jadnim “(ne) sigurnosnim” agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smiju, što bi se reklo kod nas u narodu. Vama slijedi odmazda još gora od ove i još gorčija. Budale jedne Bosna je prelivena krvlju mudžahida koji su se borili da uspostave šerijat. Ona miriše i odiše prolivenom krvlju šehida. Tako nam Allaha, ta krv nije uzalud prolivena, ta krv je već dala plodove svoje i ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju, in šaa Allah !!!
“A ALLAH ČINI ŠTA HOĆE, ALI VEĆINA LJUDI NEĆE DA ZNA!”
https://vijestiummeta.wordpress.com/201 ... -vjernika/
Bolesnici.
Last edited by Kareem Abdul on 15/11/2015 13:47, edited 2 times in total.
- tututuuuu
#2070 Re: Pariz
pa normalna osoba bi i trebala biti ljuta. ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?Velkoski wrote:http://forum.klix.ba/viewtopic.php?p=11965258#p11965258
- salik79
#2071 Re: Pariz
Ne govorim napamet. Sve je pod "Kulturnim centrom Kralja Fahda" i vodi se kao dio DKP-a KSA.hrasno38 wrote:vjerski objekat nikada i po nikakvoj konvenciji ne moze biti ex-teritorija....mada po ponasanju asocira da to jeste!salik79 wrote:Ponovit cu - ex-teritorija KSA... Mogu im samo slati diplomatske note.hrasno38 wrote:
Problem zivota je u onom "s kim si takav si" i iako je nama u BiH svima jasno da su muslimani iz BiH svjetlosnim godinama u glavama daleko od ovih kozojeba to ne znaju oni izvan BiH i cim vide da se ti majmuni najnormalnije setaju po BiH i naprave po koje sranje situacija se tumaci generalno ane pojedinacno. Politika SDA, arapi u ratu i jedno vrijeme sutnja IZ-a je dovela BiH na mapu tih losih desavanja i kao zemlju koja je potencijalna opasnost za zapad. Ja sam nedavno negdje pisao da je dzamija Kralja Fahda sarajevsko zlo ali sam dozivio salve uvreda mada ona to jeste za razliku od svih carsijskih dzamija u kojima se islam prakticira stotinama godina.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2072 Re: Pariz
Mene više interesuje zašto ti živiš okružen muslimanima jer ti očigledno smetaju? Ovo je apropo pitanja zašto muslimani žive u Evropi.tututuuuu wrote:pa normalna osoba bi i trebala biti ljuta. ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?Velkoski wrote:http://forum.klix.ba/viewtopic.php?p=11965258#p11965258
Animals sere iz Austrije tako da mi je on irelevantan za ovu priču.
Last edited by Velkoski on 15/11/2015 13:47, edited 1 time in total.
-
Niemand
#2073 Re: Pariz
Pojasni.tututuuuu wrote: ili hoces mozda reci da mojim sugradjanima muslimanima ne treba tusiranje i da im to ne smeta?
Hvala.
- tututuuuu
#2074 Re: Pariz
linij manjeg otpora bi im bila da ostanu u turskoj, a ne da riskiraju zivote (i svoje djece) da dodju do sjevera EU. To nikako nije manji otpor vec ekonomska (ilegalna) migracija. a kod koga? kod mrskih "katolika"tandmand wrote:Upravo tako, BiH je zapad i naše izbjeglice nisu mogle krenuti pješice preko Srbije, Grčke do tih nekih islamskih zemalja. Prvi izlaz je bio u Hrvatsku i onda logički dalje prema zapadnoj evropi. Tako danas i Sirijske izbjeglice idu linijom manjeg otpora. Ta neće valjda preko teritorija koje drži ISIL ili neka njima druga neprijateljska vojska bježati u njima nenaklonjenu zemlju. Misliš da građanski orijentisani Sirijci treba da preko Isilove teritorije bježe u Saudijsku Arabiju, njima u ruke?hrasno38 wrote: Sva prica zavrsava na ovu nasu razmiejnu misljenja sa ovim zvanicnim podacima....
Tacno je da je Francuska primila 5000 BH izbjeglica ali je isto tako tacno da je citava Azija i zemlje gdje zive "braca" muslimani primila 3.800 ukljucujici i "bratsku" Tursku sa citavih 390!!!!. I dan danas ko prima sirijske izbjeglice???? Prima ih isklucivo "hriscanski" zapad a arapske zemlje boli kurac za njih kao sto je bolio kurac i za nas. I onda kao zadojeni pojedinci laju na recimo SAD u koji je otislo 390.000 nasih gradjana. 5000 gradjana i 90 poginulih francuza u BiH je u odnosu na sve islamske zemlje grandiozno tako da ti prica uopste ne pije vode. I da, BiH je Zapad jarane i nikad zapamti nikad nece biti zemlja u kojoj ce kozojebi moci raditi ono sto rade u Siriji.Ne znam da su nešto Hrvati (kršćani) iz Vukovara bježali preko Dunava u Novi Sad (kod hrišćana), a na Bliskom Istoku su odnosi još komplikovaniji i veće su razlike među njima, nego među nama u Ex-Yu.
- walter kurtz
#2075 Re: Pariz
volim kad p...e prate vanjsku politiku