10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova osvajamo u ovom dvomecu?

Poll ended at 09/10/2015 21:07

0
5
6%
1
10
11%
2
4
4%
3
6
7%
4
16
18%
SVEEEE, AAAAAA
49
54%

Total votes: 90

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2051 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by pici »

splinter wrote:
shake69 wrote:Ima li neko fotku kada Djuric nakon gola nosi na ledjima Viscu kao malo dijete! :mrgreen:
Image
:-D

kako Milan dobiva ove vazdusne duele... leteci bosanac :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
solo2

#2052 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by solo2 »

Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo

Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:

Begovic ispadanje lopte i prvi gol - lopta ga preskace a ide po zemlji
Sunjic (drugi gol njegov 1000%)
Spahic (greska prije prvog gola gdje mu lopta prolazi kroz noge i protivnicki igrac ide sam na Begovica)
Mujdza - u 80% situacija je gubio loptu ili pravio korner - oni su imali 11 kornera (mi 2)
Lulic - ok (asistencije ga vade) u defanzivi uzasan SVI UVIJEK DALEKO OD IGRACA STOJE I U SKOKU NIKAKVI
Vranjes - igrali smo prvo poluvrijeme bez ovog igraca a i dobar dio drugog
Pjanic - solidan naprijed -ALI bojazljiv, isprepadan i pun gresaka nazad - nepotrebni prekrsaji (zuti karton)
Ibisevic - STATIVA - koja MOGLA rijesiti utakmicu na pocetku - kasnije indolentnost, udaranje, udarci sa 20 metara FUJ!

Medunjanin - Bravo kralju-sahu-majstore - mora igrati u prvih 11 tamam da ima slomljenu nogu i da nije zaigrao u timu zadnjih 5 godina
Djuric - odlican! Za Ibisevica si Raul

BEGOVIC - BICAKCIC - COCALIC - SPAHIC - KOLASINAC - BESIC - MEDUNJANIN - PJANIC - LULIC - DZEKO - DJURIC i nek' nam je Bog na pomoci
Last edited by solo2 on 13/10/2015 23:25, edited 1 time in total.
video

#2053 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by video »

FAP mashina wrote:
hrasno38 wrote:
FAP mashina wrote:pushi kurac matori :D
Ne sjecam se da sam ti se na taj nacin obratio ali zovni mamu pa cemo se sve dogovoriti :D
ja tebi kazem da ga poglabas, a ti matora kljusino spominjes nesto deseto
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Jel ovo preneseno sa zapada :D
Pryda

#2054 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Pryda »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja bih Mađarsku i Sloveniju.
Čuo sam da je Irska kao Wels (neko ovdje napisao).
Najmanje bih volio Irsku. To zvuči baš kao zajebata ekipa. :D
Daj Sloveniju da ih okupiramo :bih:
shake69

#2055 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by shake69 »

Baltazar_khan wrote:
splinter wrote:
shake69 wrote:Ima li neko fotku kada Djuric nakon gola nosi na ledjima Viscu kao malo dijete! :mrgreen:
Image
:-D
Master Blaster :-D
:thumbup:
shake69

#2056 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by shake69 »

solo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo

Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:

Spahic (greska prije prvog gola gdje mu lopta prolazi kroz noge i protivnicki igrac ide sam na Begovica)
Mujdza - u 80% situacija je gubio loptu ili pravio korner - oni su imali 11 kornera (mi 2)
Lulic - ok (asistencije ga vade) u defanzivi uzasan SVI UVIJEK DALEKO OD IGRACA STOJE I U SKOKU NIKAKVI
Pjanic - solidan naprijed -ALI bojazljiv, isprepadan i pun gresaka nazad - nepotrebni prekrsaji (zuti karton)
Ibisevic - STATIVA - koja MOGLA rijesiti utakmicu na pocetku - kasnije indolentnost, udaranje, udarci sa 20 metara FUJ!

Medunjanin - Bravo kralju-sahu-majstore - mora igrati u prvih 11 tamam da ima slomljenu nogu i da nije zaigrao u timu zadnjih 5 godina

BEGOVIC - BICAKCIC - COCALIC - SPAHIC - KOLASINAC - BESIC - MEDUNJANIN - PJANIC - LULIC - DZEKO - DJURIC i nek' nam je Bog na pomoci
Samo pgledati ball possesion i broj tacnih dodavanja, dalje ne treba!
Logovan

#2057 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Logovan »

BBBBBBBBAABABABABABAAAAABABABABABBBBBAAAAAARRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAŽŽŽŽŽŽŽŽŽ :izet: :izet: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Čestitke selektoru i igračima. :thumbup:

Po treći put smo u baražu, valjda ćemo sada proći jebem li ga. :mrgreen: Treća sreća. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2058 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by pici »

na Djurica i Dzeku duge lopte,iz prekida i korneri uhhhh tesko bi ih mogli zaustaviti... valja probat i ovu opciju... :bih:
dječak sa šibicama

#2059 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by dječak sa šibicama »

Slovenija je vec okupirana :D

Nece oni dati puno karti za BiH navijace, ali ce bosanci iz Slovenije pokupovati hiljade ulaznica sa slovenackim papirima :D

Sto se tice igre, dok se pobjedjuje igra je nebitna. Velike ekipe pobjedjuju i kad igraju lose :oops: :lol:
and

#2060 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by and »

kipar 400 dodavanja mi 200 :shock:
meša podhitno kasete nabavljaj :mrgreen:
ovo večeras je bila zajebancija
It_is_a_Leclerc

#2061 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

I da prvu igramo u gostima. :bih: Mada, ako izvučemo Zloveniju, teško će biti odrediti gdje smo kod kuće, a gdje u gostima.
mO k3

#2062 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by mO k3 »

Logovan wrote:BBBBBBBBAABABABABABAAAAABABABABABBBBBAAAAAARRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAŽŽŽŽŽŽŽŽŽ :izet: :izet: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Čestitke selektoru i igračima. :thumbup:

Po treći put smo u baražu, valjda ćemo sada proći jebem li ga. :mrgreen: Treća sreća. :D
:thumbup:
Kinaski

#2063 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Kinaski »

shake69 wrote:
solo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo

Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:

A jeste i strucnjaci, utakmica odigrana maksimalno takticki. :izet: Nama nije gorilo pod nogama, kao sto njima gori pri rezultatu 2-3 pa das ljudima loptu, a ti drzis crtu. Vi ne znate osnove fudbala majkemi. Jeste li trenirali, bar jednu utakmicu odigrali ?
and

#2064 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by and »

Kinaski wrote:
shake69 wrote:

Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:

A jeste i strucnjaci, utakmica odigrana maksimalno takticki. :izet: Nama nije gorilo pod nogama, kao sto njima gori pri rezultatu 2-3 pa das ljudima loptu, a ti drzis crtu. Vi ne znate osnove fudbala majkemi. Jeste li trenirali, bar jednu utakmicu odigrali ?
o kipru je riječ :zzzz:
insaneinthebrain

#2065 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by insaneinthebrain »

stručnjaci pljuvali odmah po medi kad je izasao sastav a kako nam je covjek vratio. bravo majstore i milane. nas novi dzoker s klupe. svaka čast momci. ne mozemo mi bez drame nista da radimo. :bih:
Stari

#2066 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Stari »

Utakmica je bila ....vrlo dobra...red zajebancije....red sikiracije...red budalestine....red provaljivanja...i red meraka. Kad to ispravno promixas - ma osjecaj koji melje sljunak u bubregu.

Najveci cejf bi bio da smo prosli u baraz sa nerjesenim rezultatom .... ali onaj se decko Djuruc bas naviknuo davati golove ... i hajd treba ga pustiti.

S srecom u majstoricama ... dace bog proci cemo.

Momci hvala za jos jednu zabavnu noc.
north

#2067 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by north »

Aaaa čudne utakmice, još ja kontam do dva gola, uvijek bude kontra očekivanog :D :skoljka: ....Haj da se puno ne ponavljamo, extra gdje smo bili nakon 4 kola, izvučen je maximum , i to treba pohvaliti,, i igrače i selektora :thumbup: ....Zabrinjava ovaj propuh i ovako blesavo padanje u igri i pogubljenost igrača u zadnjoj liniji :-) .....

Nije mi jasno kako mađari ispred danaca kao nosioci, šta se tu sabiralo :-) .....Slovenija i Mađarska bi bile idealne..

Ovako kako stvari stoje bi najbolje nas nas bilo:
1. Slovenija
2. Norveška
3. Irska
4. Danska

Ali može se igrati sa svima, ali ne ovako da curi na sve strane ko večeras, mada mjesec je dovoljno da se stvari poslože, jači smo za Edina, samo da se neko ne povrijedi, i može se proći ko god da dođe ako budemo pametni :oops: .....Može li mahniti Bešić igrati revanš baraža, je li on dobio 3 ili 4 utakmice zabrane?
Tito_i_Partija

#2068 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Tito_i_Partija »

Cyprus na aparatima. :lol: :D

A licno bi volio da dobijemo Sloveniju.
Grean

#2069 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Grean »

and wrote:kipar 400 dodavanja mi 200 :shock:
meša podhitno kasete nabavljaj :mrgreen:
ovo večeras je bila zajebancija
Ja ne mogu vjerovati da je ovo ona reprezentacija i sta znaci vizija trenera. Isti igraci, totalno druga igra, sto u pozitivnom ali bogami i u negativnom smislu.

Ovo da smo se sveli na antifudbal je definitivno negativno a suplje da se radi o taktici neka ostave za nekog drugog. To je kao kad bi Real otisao i takticki se branio dugim loptama protiv Wolsburga. Igrali smo sa reprezentacijom koja vrijedi 9 mil€ ako sam dobro cuo Spahu.
SkyLimit

#2070 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by SkyLimit »

Djuricu odgovara nadimak "decko na kojeg mozes racunati". Malo ipak predugo za nadimak.
sumirprimus

#2071 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by sumirprimus »

Prva stvar u glavi ona pjesma baraz baraz mi nikad necemo proci... :skoljka: :run:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2072 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by hrasno38 »

Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:

Definitivno i moj sastav i razmisljanje :thumbup: :bih:
dezurni_ucenik

#2073 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by dezurni_ucenik »

Valja nam i do godine opet igrat sa cypress hillom.
Tito_i_Partija

#2074 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by Tito_i_Partija »

insaneinthebrain wrote:stručnjaci pljuvali odmah po medi kad je izasao sastav a kako nam je covjek vratio.
Zasto ga ne bi pljuvali kad je u najmanje zadnjih 10 utakmica bio igrac manje na terenu. Nase moranje u baraz je dobrim djelom i njegova krivica.

Svaka mu cast na ova dva gola, al' jedna dobra tekma ne opravdava njegovu beskorisnost u ostalih 10.
insaneinthebrain

#2075 Re: 10.10. BiH-Vels / 13.10. Kipar-BiH

Post by insaneinthebrain »

Tito_i_Partija wrote:
insaneinthebrain wrote:stručnjaci pljuvali odmah po medi kad je izasao sastav a kako nam je covjek vratio.
Zasto ga ne bi pljuvali kad je u najmanje zadnjih 10 utakmica bio igrac manje na terenu. Nase moranje u baraz je dobrim djelom i njegova krivica.

Svaka mu cast na ova dva gola, al' jedna dobra tekma ne opravdava njegovu beskorisnost u ostalih 10.
pa kad nemamo koga drugog uvesti, zar se odmah mora pljuvati jebem mu mater :-)
Locked