splinter wrote:shake69 wrote:Ima li neko fotku kada Djuric nakon gola nosi na ledjima Viscu kao malo dijete!
kako Milan dobiva ove vazdusne duele... leteci bosanac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
splinter wrote:shake69 wrote:Ima li neko fotku kada Djuric nakon gola nosi na ledjima Viscu kao malo dijete!
FAP mashina wrote:ja tebi kazem da ga poglabas, a ti matora kljusino spominjes nesto desetohrasno38 wrote:Ne sjecam se da sam ti se na taj nacin obratio ali zovni mamu pa cemo se sve dogovoritiFAP mashina wrote:pushi kurac matori
Daj Sloveniju da ih okupiramoIt_is_a_Leclerc wrote:Ja bih Mađarsku i Sloveniju.
Čuo sam da je Irska kao Wels (neko ovdje napisao).
Najmanje bih volio Irsku. To zvuči baš kao zajebata ekipa.
Baltazar_khan wrote:Master Blastersplinter wrote:shake69 wrote:Ima li neko fotku kada Djuric nakon gola nosi na ledjima Viscu kao malo dijete!
Samo pgledati ball possesion i broj tacnih dodavanja, dalje ne treba!solo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo
Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:
Begovic ispadanje lopte i prvi gol - lopta ga preskace a ide po zemlji
Sunjic (drugi gol njegov 1000%)
Spahic (greska prije prvog gola gdje mu lopta prolazi kroz noge i protivnicki igrac ide sam na Begovica)
Mujdza - u 80% situacija je gubio loptu ili pravio korner - oni su imali 11 kornera (mi 2)
Lulic - ok (asistencije ga vade) u defanzivi uzasan SVI UVIJEK DALEKO OD IGRACA STOJE I U SKOKU NIKAKVI
Vranjes - igrali smo prvo poluvrijeme bez ovog igraca a i dobar dio drugog
Pjanic - solidan naprijed -ALI bojazljiv, isprepadan i pun gresaka nazad - nepotrebni prekrsaji (zuti karton)
Ibisevic - STATIVA - koja MOGLA rijesiti utakmicu na pocetku - kasnije indolentnost, udaranje, udarci sa 20 metara FUJ!
Medunjanin - Bravo kralju-sahu-majstore - mora igrati u prvih 11 tamam da ima slomljenu nogu i da nije zaigrao u timu zadnjih 5 godina
Djuric - odlican! Za Ibisevica si Raul
BEGOVIC - BICAKCIC - COCALIC - SPAHIC - KOLASINAC - BESIC - MEDUNJANIN - PJANIC - LULIC - DZEKO - DJURIC i nek' nam je Bog na pomoci
Logovan wrote:BBBBBBBBAABABABABABAAAAABABABABABBBBBAAAAAARRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAŽŽŽŽŽŽŽŽŽ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke selektoru i igračima.![]()
Po treći put smo u baražu, valjda ćemo sada proći jebem li ga.Treća sreća.
A jeste i strucnjaci, utakmica odigrana maksimalno takticki.shake69 wrote:Samo pgledati ball possesion i broj tacnih dodavanja, dalje ne treba!solo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo
Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:
Spahic (greska prije prvog gola gdje mu lopta prolazi kroz noge i protivnicki igrac ide sam na Begovica)
Mujdza - u 80% situacija je gubio loptu ili pravio korner - oni su imali 11 kornera (mi 2)
Lulic - ok (asistencije ga vade) u defanzivi uzasan SVI UVIJEK DALEKO OD IGRACA STOJE I U SKOKU NIKAKVI
Pjanic - solidan naprijed -ALI bojazljiv, isprepadan i pun gresaka nazad - nepotrebni prekrsaji (zuti karton)
Ibisevic - STATIVA - koja MOGLA rijesiti utakmicu na pocetku - kasnije indolentnost, udaranje, udarci sa 20 metara FUJ!
Medunjanin - Bravo kralju-sahu-majstore - mora igrati u prvih 11 tamam da ima slomljenu nogu i da nije zaigrao u timu zadnjih 5 godina
BEGOVIC - BICAKCIC - COCALIC - SPAHIC - KOLASINAC - BESIC - MEDUNJANIN - PJANIC - LULIC - DZEKO - DJURIC i nek' nam je Bog na pomoci
o kipru je riječKinaski wrote:A jeste i strucnjaci, utakmica odigrana maksimalno takticki.shake69 wrote:Samo pgledati ball possesion i broj tacnih dodavanja, dalje ne treba!solo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo
Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:
BEGOVIC - BICAKCIC - COCALIC - SPAHIC - KOLASINAC - BESIC - MEDUNJANIN - PJANIC - LULIC - DZEKO - DJURIC i nek' nam je Bog na pomociNama nije gorilo pod nogama, kao sto njima gori pri rezultatu 2-3 pa das ljudima loptu, a ti drzis crtu. Vi ne znate osnove fudbala majkemi. Jeste li trenirali, bar jednu utakmicu odigrali ?
Ja ne mogu vjerovati da je ovo ona reprezentacija i sta znaci vizija trenera. Isti igraci, totalno druga igra, sto u pozitivnom ali bogami i u negativnom smislu.and wrote:kipar 400 dodavanja mi 200![]()
meša podhitno kasete nabavljaj![]()
ovo večeras je bila zajebancija
Definitivno i moj sastav i razmisljanjesolo2 wrote:Nemoze se biti optimista sa igrom prikazanom u ova dva meca za ovo veceras - pogotovo
Bruka nepreciznih pasova
Katastrofalne greske:
Zasto ga ne bi pljuvali kad je u najmanje zadnjih 10 utakmica bio igrac manje na terenu. Nase moranje u baraz je dobrim djelom i njegova krivica.insaneinthebrain wrote:stručnjaci pljuvali odmah po medi kad je izasao sastav a kako nam je covjek vratio.
pa kad nemamo koga drugog uvesti, zar se odmah mora pljuvati jebem mu materTito_i_Partija wrote:Zasto ga ne bi pljuvali kad je u najmanje zadnjih 10 utakmica bio igrac manje na terenu. Nase moranje u baraz je dobrim djelom i njegova krivica.insaneinthebrain wrote:stručnjaci pljuvali odmah po medi kad je izasao sastav a kako nam je covjek vratio.
Svaka mu cast na ova dva gola, al' jedna dobra tekma ne opravdava njegovu beskorisnost u ostalih 10.