Drugo ti ništa i ne preostaje jer nemaš argumenta koliko je nokta. Ko ima kompleks najbolje govore za njega komentari a ti imaš podebeo kompleks od islama i muslimana generalno, pričaš nasuvislo o Arapima a Arapa si vidio samo na televiziji kamo li ragovarao, popio čaj, pojeo ručak sa njim. Generalno ja se takvih kao ti grozim, puni predrasuda i mržnje prema drugom i drugačijem ali su prvi tu da ukažu na Arape, Turke i muslimane generalno kao divljake.Bodkin wrote:Valjas gluposti i drkas na jebene arape. Kao oni bolji od nas sta li?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Smješan si fakat, baš mahalski malograđanski mentalitet iz tebe priča. To je sve stvar individaulnog odnosa prema porodici i okolini. Misliš da je bolje imati jednu ženu a okolo guziti ljubavnice, u ime Oca i Sina i Duha svetoga a ovamo dečkima testirati tvrdoću spolovila. Bljuc...baš morbidno. Ja znam šta tebe žulja, do sada si to nehotično potvrdio jedno 50 puta.Bodkin wrote: Bolje od "sakrij zenu do ociju al guzi okolo i gledaj da ti oci ispadnu". Ili "alkohol zabranjen al guzi djecake na bijelom po londonu". Kakav god da je arapski nije nista bolji i to savijanje za saku maraka je za povracanje
A mene zuljaju takvi kao ti. Zapeli u vremenu i prostoru i ne daju napretka. U stvari ne znam sto ti uopste odgovaram. Prestani me citirati. Svaka ti je o ugrozenosti i o bosnjacima, srbima i hrvatima. Boli me bolan cuna i za jedne i drugr i trece. Boli me i za tvoj kompleks nize vrijednosti, i za tvoju mrznju prema srbima i za tvoju ugrozenost muslimana u krscanskoj evropi koja se ogleda u tome sto izbjeglicama ne daju ono sto bi ti dao arapima.
Dakle ides na ignore od sad tako da nemas vise razloga da me citiras buduci da imputiras stvari koje sam vec 20 puta odbacio. Ako si ti zapeo u 95 nisam ja. Prijatno
Arapi u Sarajevu
- Drvosjeca iz Dejcica
#2051 Re: Arapi u Sarajevu
-
mario001
#2052 Re: Arapi u Sarajevu
Nek proda, njegov problem...Isto bi radili i sa Kinezima, Britancima, kome god bi mogli uzeti marku viseSutra ce sestru prodati jer ce zaraditi koju marku vise. Eto koje podanistvo da za pare proda nacin zivota. Jebo mu arap mater
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2053 Re: Arapi u Sarajevu
Ha Libija jos pogotvo za vrijeme Gadfija se ne moze nazvati sa "I" od zemlje koja je provodila serijatske i islamske zakone. Isto tako i Irak....ali jarane Iran, Arabija pa kao sto sam naveo po pitanju gledanja zena Emirati....muha_sa wrote:Bio sam u Libiji nekoliko puta--u Tunisu bio, bogme sam im gledo lijepe žene kako na ulici tako u hotelu i nikad ni najmanji problem imAo nisam.
Arapi nisu moj svijet niti me interesuju a bogme i ne smetaju mi--imam svoju raju i vozdra.
smeta mi ovaj primitivizam koji srecem u haustoru, naselju, u saobracaju, na šalteru pošte jal banke.......................znaš na šta mislim jer se i ti s ovim o cem vazim svaki dan susreceš jer živimo u istom gradu.
al nebitno--furam na desno dok me nije neko vehbosom proglasio![]()
-
mario001
#2054 Re: Arapi u Sarajevu
hrasno38 wrote:Nije skandal to sto mu nije dao pivo skandal je da ima takvih kao ti da tako razmisljaju. Ako ima u ponudi pivo onda ga ima i da posluzis a ako nema neces ga ni narucivati. Ali posto znam tvojerazmisljanje jos od zestoke odbrane Gulenovaca onda mi ovo nije uopste cudno naprotiv bilo bi da si drukcije napisao. Ne znam samo na ciju ces sad stranu stati: Erdoganovu ili Gulenovumario001 wrote:Skandal jebo te, vjerovatno se gazda vodi racunicom da ce vise zaraditi od njih ili na njima nego na jednoj tocenojKikibombona wrote:Jucer jaran prica da mu je na Plavim vodama u Travniku konobar odbio posluziti pivu. Ka'e, nemoj majke ti, radi gostiju, koji su vecinom bili Arapi.![]()
![]()
On mu opsovao, ustao i otisao. Sa djevojkom bio.![]()
![]()
![]()
![]()
Privatno vlasnistvo, kapitalizam, vise love ,koje crno podanistvo![]()
![]()
![]()
Njegov objekat, njegova piva i njegova stvar kome ce i sta posluziti, mogao ga je otjerati u PM ako je zelio, i dalje je to njegova stvar.
Sasvim je druga stvar jel to pristojno ili ne.
Sjecam se ja tvog kmecanja oko malog Mahira, tada si bio za zatvaranje skole, danas branis vlasnika te skole i skolu naravno
- zateznistub
#2055 Re: Arapi u Sarajevu
E sad je zemlja i po'...hrasno38 wrote: Ha Libija jos pogotvo za vrijeme Gadfija se ne moze nazvati sa "I" od zemlje koja je provodila serijatske i islamske zakone. Isto tako i Irak....ali jarane Iran, Arabija pa kao sto sam naveo po pitanju gledanja zena Emirati....
mislim više po' nego zemlja...
- hrasno38
#2056 Re: Arapi u Sarajevu
hrasno38 wrote:Nije skandal to sto mu nije dao pivo skandal je da ima takvih kao ti da tako razmisljaju. Ako ima u ponudi pivo onda ga ima i da posluzis a ako nema neces ga ni narucivati. Ali posto znam tvojerazmisljanje jos od zestoke odbrane Gulenovaca onda mi ovo nije uopste cudno naprotiv bilo bi da si drukcije napisao. Ne znam samo na ciju ces sad stranu stati: Erdoganovu ili Gulenovu
U kojem svijetu ti zivis matere ti...jesi ti ikad cuo sta znaci javni ugostiteljski objekat???? To tako mozes se svojoj kuci ponasati ali javno ni u mislima i da je ovo normalna drzava kao sto nije taj objekt bi po prijavi gosta vec posjetila inspekcija i zestoko kaznila.mario001 wrote:Njegov objekat, njegova piva i njegova stvar kome ce i sta posluziti, mogao ga je otjerati u PM ako je zelio, i dalje je to njegova stvar.
Sasvim je druga stvar jel to pristojno ili ne.
Sjecam se ja tvog kmecanja oko malog Mahira, tada si bio za zatvaranje skole, danas branis vlasnika te skole i skolu naravno![]()
![]()
Ja ne branim nista sto je Tursko, Arpasko, Srpsko, Kinesko, Njemacko itd itd jer me boli kurac za njih i nisam niciji dupelizac i dupeuvlakac i jedino sto mogu braniti su vrijednosti moje zemlje u kojoj sam rodjen. Nisam Bosnjak ali ni Srbija ni Hrvatska mi nisu matice niti majke nego iskljucivo Bosna i Hercegovina i braca su mi ljudi sa kojima sam proveo citav zivot. Ljigavce mrzim iz dna duse a jos vise one koji stavljaju strana govna ispred nasih ljudi. da za mene je Mahir i dan danas bitniji i vazniji nego oni kriminlaci iz skole koga je vlastita zemlja proglasila ratnim zlocincem iako ga je ratnim zocincem proglasio rezim koji podsjeca na sve samo ne na nesto sto bi se trebalo svidjeti normalnom covjeku. Cista diktatura jednog covjeka ili porodice kao sto je i u vecini arapskih zemalja a na sta ti vidim svrsavas. Eto ti i Arapi i Turci pa ih kuci vodi ako su ti braca a mozes i na vikedicu pa zovni i @drvosjecu iz Dejcica i uzivajte u drustvu ljudi koji su svetlosnim godinama razliciti od vas i nas!!!
- hrasno38
#2057 Re: Arapi u Sarajevu
pa sad je ruina od zemljezateznistub wrote:E sad je zemlja i po'...hrasno38 wrote: Ha Libija jos pogotvo za vrijeme Gadfija se ne moze nazvati sa "I" od zemlje koja je provodila serijatske i islamske zakone. Isto tako i Irak....ali jarane Iran, Arabija pa kao sto sam naveo po pitanju gledanja zena Emirati....
mislim više po' nego zemlja...
-
Nokija
#2058 Re: Arapi u Sarajevu
Ja ne znam gdje vi te tolike arape vidjate?! Tu i tamo vidim po koju mnogoclanu familiju, ali ni blizu neke invazije ko sto se ovdje prica. Licno nemam nista protiv njih kao turista. To sto nasem svijetu niko ne valja to je druga stvar. Izrugivanje, omalovazavanje i izmisljane situacija i dogadjaja je nasa najjaca disciplina. Smjesno mi je kad procitam da oni dolaze kod nas zbog zelenila, koka i pive na svakom cosku, kao toga inace nigdje u svijetu nema
Oni dolaze iz prostog razloga sto im ili ne trebaju vize nikako ili vrlo lako dobiju vize za BH. Ista stvar je i sa Turcima kod nas. Dobiti vizu za EU ili USA je za njih nemoguca misija. Posljednjih je godina i kod njih malo ojacala ta neka donja srednja klasa, i posto su danas putovanja zamjenila auto i mobitel kao statusni simbol hoce i oni malo da vide svijeta. To nama ide u prilog i umjesto da se to maximalno iskoristi i da se lova uzme dok je vruce, mi cemo palamuditi o njihovoj nekulturi i primitivizmu. Meni uzasno smeta uzimanje abdesta u wc na aerodromu i klanjanje pored mojih nogu. Za to nemam nikakvog razumijevanja ni opravdanja. Ali jos mi je gora cinjenica da taj aerodrom nema sluha i smisla za biznis da tim turistima koji su navodno tako mnogobrojni odvoji prostoriju za te stvari, da se malo prosiri ponudu, gastronomija i ostalo. Zanima me ko bi nama bio idealni turista?! Sreca pa bogatim rusima nismo zanimljivi, sta bi tek onda bilo.
- O'zone
- Globalni moderator
#2059 Re: Arapi u Sarajevu
Banned user for reason “”smjesko071 wrote:argumentacija prezentovana u vezi teme, samo jos jednom dokazuje da nema vlaha dok ga balijka ne rodi
» smjesko071
mjesec