i opet mi dodjosmo na duzinu lanca. slobodno ti zivi svoj "slobodni" zivot. odredi radijus kretanja onome ko ti se da, s izgovorom da nije sposobna da se brine za sebe. isto kao sto je i tebi neko odredio duzinu tvog lanca, prepadajuci te psihopatskim pricama. sve u nadi da ces dobiti zagrobnu nagraduultimativan88 wrote:
Prividno si slobodan, jer ne zivis kako hoces, zivis onako kako ti standardi namecu, slijedis svoje zivotinjske instinkte. Ja sam slobodan, ja nosim sta hocu u ovom slucaju, izgledam kako hocu, zenim kakvu hocu, koja se je pokrila kako hoce..
Ja sam slobodan jer sam pokoran Onome koji me je stvorio..
Ne znam ni sto vise komuniciram sa tobom, jer si grozan, neposten, mijenjas linkove, provociras, prljav si nekakav..
Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
5 0 5
#2051 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
-
5 0 5
#2052 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
obicno poslije takvih silovanja silovana ostane bez glave na ramenima. zbog preljube. licemjeru.ultimativan88 wrote: A znaci tvoja je uloga, da propitujes stavove, i da dajes svoj sud o istim (KOJI APSOLUTNO NIJE RELEVANTAN, NITI IMA NEKU TEZINU). Kakvi su tvoji stavovi, iznesi ih, da ih osudimo?
Kontao sam da ti ne iznesem stav, ali hocu, nemam se cega stidjeti. Najpotpuniji zakon je zakon Onoga koji nas je stvorio, i najpravedniji. Pa ako je u tom zakonu kazna za silovanje smrt (kao sto je u americi npr. kazna za masu takvih djela smrt), onda je ovo najpravednija kazna.
A da je ovdje serijat, kao sto je bio prije 150 godina, i da silujes neku nasu sestru, a kadija dokaze da si silovao, i osudi te, licno bih ti glavu skinuo!
Zadovoljan sa stavom?
-
5 0 5
#2053 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
to bi trebala procitati njegova zena. naravno, kada joj on dozvoli ucestvovati na forumu.Raigor Stonehoof wrote: btw ne trebas nikome biti pokoran osim sebi.
- k3ngur
#2054 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
A jesil ti dozvolio svojoj?5 0 5 wrote:to bi trebala procitati njegova zena. naravno, kada joj on dozvoli ucestvovati na forumu.Raigor Stonehoof wrote: btw ne trebas nikome biti pokoran osim sebi.
-
ultimativan88
#2055 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Po serijatu, silovana zena ne ostane bez glave glupsone. O takvoj zeni se drzava pobrine na najbolji moguci nacin.5 0 5 wrote:obicno poslije takvih silovanja silovana ostane bez glave na ramenima. zbog preljube. licemjeru.ultimativan88 wrote: A znaci tvoja je uloga, da propitujes stavove, i da dajes svoj sud o istim (KOJI APSOLUTNO NIJE RELEVANTAN, NITI IMA NEKU TEZINU). Kakvi su tvoji stavovi, iznesi ih, da ih osudimo?
Kontao sam da ti ne iznesem stav, ali hocu, nemam se cega stidjeti. Najpotpuniji zakon je zakon Onoga koji nas je stvorio, i najpravedniji. Pa ako je u tom zakonu kazna za silovanje smrt (kao sto je u americi npr. kazna za masu takvih djela smrt), onda je ovo najpravednija kazna.
A da je ovdje serijat, kao sto je bio prije 150 godina, i da silujes neku nasu sestru, a kadija dokaze da si silovao, i osudi te, licno bih ti glavu skinuo!
Zadovoljan sa stavom?
Ali, opet, ZAVRSAVAM SA TOBOM RASPRAVU, JER SI NEBITAN LIK U OVOME SVEMU, ZLONAMJERAN SI I PRLJAV. NEMAMO POTREBU DA TEBI SVOJE STAVOVE PRAVDAMO, NITI IZNOSIMO. PONOSIMO SE SVOJIM ISLAMOM, I PONOSITI CEMO SE DO SUDNJEG DANA UZ ALLAHOVU POMOC. "KEROVI LAJU, A KARAVANE PROLAZE"
-
ultimativan88
#2056 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Po serijatu, silovana zena ne ostane bez glave glupsone. O takvoj zeni se drzava pobrine na najbolji moguci nacin.5 0 5 wrote:obicno poslije takvih silovanja silovana ostane bez glave na ramenima. zbog preljube. licemjeru.ultimativan88 wrote: A znaci tvoja je uloga, da propitujes stavove, i da dajes svoj sud o istim (KOJI APSOLUTNO NIJE RELEVANTAN, NITI IMA NEKU TEZINU). Kakvi su tvoji stavovi, iznesi ih, da ih osudimo?
Zadovoljan sa stavom?
Ali, opet, ZAVRSAVAM SA TOBOM RASPRAVU, JER SI NEBITAN LIK U OVOME SVEMU, ZLONAMJERAN SI I PRLJAV. NEMAMO POTREBU DA TEBI SVOJE STAVOVE PRAVDAMO, NITI IZNOSIMO. PONOSIMO SE SVOJIM ISLAMOM, I PONOSITI CEMO SE DO SUDNJEG DANA UZ ALLAHOVU POMOC. "KEROVI LAJU, A KARAVANE PROLAZE"
-
5 0 5
#2057 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
nemam pravo da ikome zabranjujem ili dozvoljavam ista.k3ngur wrote: A jesil ti dozvolio svojoj?
- madner
- k3ngur
#2059 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Jesil 100% siguran?5 0 5 wrote:nemam pravo da ikome zabranjujem ili dozvoljavam ista.k3ngur wrote: A jesil ti dozvolio svojoj?
- dust in the wind
#2060 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
vidi sto dodje radikala na temu.heheh.
-
5 0 5
#2061 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
popij casu vode. smiri se. mozda sam ti sad nebitan lik, a mozda te tvoj gospodar bas za mene upita kad legnes. nikad ne reci nikad. sve je moguce u svijetu bajki.ultimativan88 wrote: Po serijatu, silovana zena ne ostane bez glave glupsone. O takvoj zeni se drzava pobrine na najbolji moguci nacin.
-
5 0 5
#2062 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
siguran sam da si ne uzimam za pravo da nekome naredjujem.k3ngur wrote: Jesil 100% siguran?
- skupljac_zeljeza
#2063 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Jel' više crvenih radikala ili zelenih radikala?dust in the wind wrote:vidi sto dodje radikala na temu.heheh.
-
5 0 5
#2064 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
ne bih rekao da ovdje uopste ima crvenih.skupljac_zeljeza wrote: Jel' više crvenih radikala ili zelenih radikala?
- skupljac_zeljeza
#2065 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Odgovara li onda....ostataka crvenih radikala?5 0 5 wrote:ne bih rekao da ovdje uopste ima crvenih.skupljac_zeljeza wrote: Jel' više crvenih radikala ili zelenih radikala?
-
5 0 5
#2066 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
dizelas.skupljac_zeljeza wrote: Odgovara li onda....ostataka crvenih radikala?
-
indiana_nije_dzons
#2067 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Cuj silovana zena, po serijatu, biva kamenovana!
Oooj zemljo, s kim mi ovdje raspravljamo !!
- ronnie
#2068 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
ovi se baš nisu držali šerijata http://www.jutarnji.hr/djevojka-iz-brit ... -/1393761/indiana_nije_dzons wrote:Cuj silovana zena, po serijatu, biva kamenovana!![]()
- AleksoMKD
#2069 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Vise puta sam pitao na podforumu Religija ali nisam dobio konkretni odgovor, pa molim ako moze neko od poznavalaca da mi odgovori.
Ako osoba sherijatski bude osudjena zbog kradje te joj odseku ruku a onda se ispostavi da je bila greska (lagali svedoci, licio na pocinitelja, njegov zli brat blizanac to pocinio pa ga namestio, greska hebiga...) dali sleduje neka odsteta?
Isto pitanje ali recimo da je osoba pogubljena, pa se ispostavi da nije kriva.
Sta se desava onda? Statisticki je nemoguce da se nikada nije desilo.
Ako osoba sherijatski bude osudjena zbog kradje te joj odseku ruku a onda se ispostavi da je bila greska (lagali svedoci, licio na pocinitelja, njegov zli brat blizanac to pocinio pa ga namestio, greska hebiga...) dali sleduje neka odsteta?
-
detroit-mercy
#2070 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Nije problem sto je ona silovana nego kako jadna da dokaze da je silovana kad se njena ne pikaindiana_nije_dzons wrote:Cuj silovana zena, po serijatu, biva kamenovana!![]()
-
5 0 5
#2071 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
http://www.smh.com.au/news/world/rape-v ... 51975.htmlindiana_nije_dzons wrote:Cuj silovana zena, po serijatu, biva kamenovana!![]()
http://www.saudigazette.com.sa/index.cf ... ome.regcon
http://www.alarabiya.net/articles/2007/11/24/42077.html
- kamberovica polje
#2072 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Dobija djevicu extra u džennetu.AleksoMKD wrote:Vise puta sam pitao na podforumu Religija ali nisam dobio konkretni odgovor, pa molim ako moze neko od poznavalaca da mi odgovori.
-
5 0 5
#2073 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
desanka.kamberovica polje wrote: Dobija djevicu extra u džennetu.
-
statixx
#2074 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Pa i vehabije su modni trend u islamu.ultimativan88 wrote:Zato sto sam pokoran Onome kome trebam biti, a ne modnim trendovima, glupim furkama, standardima, fudbalskim klubovima, i slicnim glupostima.
- LolaLola
#2075 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic
Jel Munira barem stigla do Visokog sama?