Prijenos ti bude treći ili četvrti radni dan nakon podnošenja zahtjeva, ovisi jel zahtjev podnešen prije 12h u toku dana ili poslije.getriba wrote:Trebaš samo sa tom potvrdom otići na bilo koje prodajno Eroneta i tu se tvoj posao završava. Dobit ćeš njihovu SIM karticu, a tvoja od mtela će funkcionisati sve dok se broj ne prenese. Drugim riječima nećeš biti nedostupan. Nakon 3-4 dana kada izgubiš mrežu znači da je prijenos obavljen i tada ubacuješ SIM koji si dobio u Eronetu. Od tog momenta si na EronetuAdi-g wrote:Zna li neko proceduru prelaska s mtel na eronet postpaid. Znam da trebam donijeti potvrdu o izmirenim obavezama al me zanima u tim procedurama i cekanjima hocu li ostati par dana bez broja i da me niko ne moze dobiti.![]()
Mislim da će ti reći tačno kada će se i u koliko sati desiti prijenos.
Dakle nakon 3 ili 4 radna dana (a djelatnici na prodajnom mjestu ti tačno kažu koji datum) u 12h ti dođe poruka da će ti broj bit prenešen tog dana između 13h i 16h. U 13h izgubiš mrežu, i već do 13:30 imaš mrežu na Eronet kartici koju dobiješ kad podneseš zahtjev.
Dakle, u svoj toj proceduri, bit ćeš bez mreže max. 30 minuta, vjerovatno i manje od toga.