Wizz air

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Connaisseur Karlin

#2051 Re: Wizz air

Post by Connaisseur Karlin »

drndalo wrote:
Ja sto znam, napisem. Sto pretpostavljam, isto tako napisem, i naglasim da sam do toga dosao razmisljanjem iz raspolozivih podtaka...

Kod ovako ozbiljnih sigurnosnih optuzbi, odgovor: Nije za Foruma, je najblaze receno smijesan!

Recimo da si u pravu... Nadam se da si napismeno podnijela svoja saznanja, sa profesionalnog aspekta, prvo DCA BiH, Vijecu Ministara BiH, Tuzilastvu BiH.

Paralelno s tim podnijela kopije istog dokumenta EASA-i i FAA-u za pocetak, da postoji pisani trag koji nasi neznaoci ne mogu unistiti i sakriti... Ako nisi, onda je sve ovo samo prazno lajanje... :evil:
koliko je gluposti napisano u gornjemm postu , isklucivo sa ciljem da djelujes pametno na temi , jao koja prenapuhanost :lol:
Maraschino

#2052 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Connaisseur Karlin wrote:
Maraschino wrote:
nisam napala ljude, vec neprofesionnalnost i neznanje u radu :)
Koliko si kompetentna da ovo ocjenjujes?
civilna avijacija je moja profesija :)
kao stjuardesa ili...?
drndalo

#2053 Re: Wizz air

Post by drndalo »

Ja sam prenapuhan?

Profesionalko, molim te da nam navedes sta tacno imas od kvalifikacija u civ.avijaciji, i gdje trenutno radis u civilnoj avijaciji...?

Ponovicu sta si napisala:

SJJ je u istom sranju , bolje da ne pisem :)

pisem sa profesionalnog aspekta ;-)
Pa te molim da nas prosvijetlis sta je to u SJJ usrano, tehnicki i sigurnosno, pa da ne letimo vise, nego samo autobusom da se vozamo...? Ozbiljnu optuzbu si iznijela, pa da vidimo sta konkretno to SJJ userava...?
Connaisseur Karlin

#2054 Re: Wizz air

Maraschino wrote:
Maraschino wrote:
Koliko si kompetentna da ovo ocjenjujes?
civilna avijacija je moja profesija :)
kao stjuardesa ili...?
a to me pitas jer sam zensko :D nesto drugo :)
Connaisseur Karlin

#2055 Re: Wizz air

drndalo wrote:Ja sam prenapuhan?

Profesionalko, molim te da nam navedes sta tacno imas od kvalifikacija u civ.avijaciji, i gdje trenutno radis u civilnoj avijaciji...?

Pa te molim da nas prosvijetlis sta je to u SJJ usrano, tehnicki i sigurnosno, pa da ne letimo vise, nego samo autobusom da se vozamo...? Ozbiljnu optuzbu si iznijela, pa da vidimo sta konkretno to SJJ userava...?
gdje sam napisala takve detalje,a iste u svakom nareednom postu dodajes :-) :lol:
drndalo

#2056 Re: Wizz air

Post by drndalo »

drndalo wrote:Ja sam prenapuhan?

pisem sa profesionalnog aspekta
;-)
gdje sam napisala takve detalje,a iste u svakom nareednom postu dodajes :-) :lol:
Connaisseur Karlin

#2057 Re: Wizz air

drndalo wrote:

;-)

ai gdje sam nappisala sve sto si ti dodao u svojim postovima, tako se ne vodi konverzacija, a ti ni ne radis u avijaciji :lol:
Maraschino

#2058 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Maraschino wrote:
Connaisseur Karlin wrote: civilna avijacija je moja profesija :)
kao stjuardesa ili...?
Svidjaju se meni stjuardese a to nema veze sa ovom temom.
Civilna avijacija je od cistaca hangara do menadzmenta aerodroma ili konzorcija za proizvodnju. Gdje si ti tu?
Connaisseur Karlin

#2059 Re: Wizz air

Maraschino wrote:
Maraschino wrote:
kao stjuardesa ili...?
Svidjaju se meni stjuardese a to nema veze sa ovom temom.
Civilna avijacija je od cistaca hangara do menadzmenta aerodroma ili konzorcija za proizvodnju. Gdje si ti tu?
a gdje si ti u civiljnoj avijaijci?
Maraschino

#2060 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Nisam u tim vodama izuzev sto sam jedno vrijeme radio na pracenju aviona sa podacima sa radara(zaboravi).

Ti umjesto da odgovoris postavljas pitanja.

...sta bi?
Connaisseur Karlin

#2061 Re: Wizz air

Maraschino wrote:
Nisam u tim vodama izuzev sto sam jedno vrijeme radio na pracenju aviona sa podacima sa radara(zaboravi).

Ti umjesto da odgovoris postavljas pitanja.

...sta bi?
pa nista, ne mogu razgovarati sa osobama na forumu koje ne znaju o doticnoj oblasti :thumbup:
Maraschino

#2062 Re: Wizz air

Post by Maraschino »

Gora sam ja budala sto se kacim na tebe kada se svaka diskusija svede na ovo.
Ti izuzev sto si iznijela optuzbe koje nisi obrazlozila nista drugo pametno nisi napisala osim ''ha ha ha vidi mu glove''.
Lahka ti noc.
drndalo

#2063 Re: Wizz air

Post by drndalo »

drndalo wrote:

;-)

ai gdje sam nappisala sve sto si ti dodao u svojim postovima, tako se ne vodi konverzacija, a ti ni ne radis u avijaciji :lol:
Hint: Citaj Crveno

Ti si ta koje je iznijela ozbiljne optuzbe za SJJ nakon razgovora na temi o slucaju pronosenja zabranjenih stvari na TZL... Uz osvrt da je bolje da ne pises o tome, sto znaci da je jos gora situacija...

Da, ja ne radim u avijaciji, ali je volim... Ti kao radis (jos cekamo na odgovor koje to skole, licence i funkcije, i gdje obavljas), ali mi se ne cini da to volis... I tu dolazimo do kosmicke nepravde, al' hajde...
Connaisseur Karlin

#2064 Re: Wizz air

drndalo wrote:

Hint: Citaj Crveno

Ti si ta koje je iznijela ozbiljne optuzbe za SJJ nakon razgovora na temi o slucaju pronosenja zabranjenih stvari na TZL... Uz osvrt da je bolje da ne pises o tome, sto znaci da je jos gora situacija...

Da, ja ne radim u avijaciji, ali je volim... Ti kao radis (jos cekamo na odgovor koje to skole, licence i funkcije, i gdje obavljas), ali mi se ne cini da to volis... I tu dolazimo do kosmicke nepravde, al' hajde...
nista ja to nisam napisala, ti si neuroacunljiv , i pokusavav reci da sam napisalal nesto, a nisam , a to je vec ozbiljan problem :-D

ja ne mogu voditi konverzaciju sa verbalno agresivnom osobma , a ista je neznalica i koja pokusava meni reci sto sam napisala :)
drndalo

#2065 Re: Wizz air

Post by drndalo »

frngla wrote:Ne bih se složio, aerodrom u Sarajevu je za ovu livadu u Tuzli frankfurtski aerodrom

Originalni Karlinkin post, da ja kao neuracunljivi ciko, ne bih bio optuzen za npr. majorizaciju ili tako nesto...

"I rest my case" sto bi se u njezinom State-u reklo nakon toga da joj ja stavljam rijeci u usta, a ona jadna prava-zdrava-neshvacena... :pliska:

Neznalica? To ce prepustiti svakom citaocu da sam zakljuci sam...
Last edited by drndalo on 04/11/2019 23:44, edited 1 time in total.
konoplja

#2066 Re: Wizz air

Post by konoplja »

frngla wrote:Ne bih se složio, aerodrom u Sarajevu je za ovu livadu u Tuzli frankfurtski aerodrom

Pisi molim te. bas me zanima. :)
Connaisseur Karlin

#2067 Re: Wizz air

Maraschino wrote:Gora sam ja budala sto se kacim na tebe kada se svaka diskusija svede na ovo.
Ti izuzev sto si iznijela optuzbe koje nisi obrazlozila nista drugo pametno nisi napisala osim ''ha ha ha vidi mu glove''.
Lahka ti noc.
ja nisma pisala optuzbe , ja sam napisala negativan komentar :thumbup:

Boze Sacuvaj, kako samo razgovarate , i izmisljate sto sam napisala :-)

niste vi adekvatne osobe za normlanu konverzaciju :)
drndalo

#2068 Re: Wizz air

Post by drndalo »

Na svu srecu, ti si eto normalna... Sama se sa sobom svadjas... Sama tvrdis da nisi napisala nesto sto sam ti dokazao da si ti pisala... Podvojena licnost? Ne zna lijeva ruka sta radi desna?

Ili sam ja provalio tvoj password, pa ja napisao nesto u tvoje ime? :evil:
Connaisseur Karlin

#2069 Re: Wizz air

drndalo wrote:Na svu srecu, ti si eto normalna... Sama se sa sobom svadjas... Sama tvrdis da nisi napisala nesto sto sam ti dokazao da si ti pisala... Podvojena licnost? Ne zna lijeva ruka sta radi desna?

samo si dokazao da nisi mentllano stabilna osoba :)
drndalo

#2070 Re: Wizz air

Post by drndalo »

drndalo wrote:Na svu srecu, ti si eto normalna... Sama se sa sobom svadjas... Sama tvrdis da nisi napisala nesto sto sam ti dokazao da si ti pisala... Podvojena licnost? Ne zna lijeva ruka sta radi desna?

Ake se ti smatras takvom, drago mi je sto ja nisam... Majko draga... :? :-)
Connaisseur Karlin

#2071 Re: Wizz air

drndalo wrote:

Ake se ti smatras takvom, drago mi je sto ja nisam... Majko draga... :? :-)
a gdje sma to napisala :lol:

ti si lud , caos :-)
Nadzorna_ploca

#2072 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

Dosta vas je fakat..
Nisrin

#2073 Re: Wizz air

Post by Nisrin »

Ne znam kako se i u kojem pogledu moze porediti SJJ sa Tuzlom...Tuzlanski aerodrom je u nekakvoj selendri Dubrave, ne znam kako je uopste dobio dozvolu, jer se i sami piloti zale da je jaaaako tesko sletiti na aerodrom i da bas moras imati vise iskustva da uspijes bez problema, posebno kada nisu idealne prilike...tesko je prizemljiti...
Drugo, renovirali su ga, a ljudi i dalje ko stoka stoje i cekaju...kisnu, jer ne mogu svi stati pod "strehu", jeste vidjeli na sta lici kada cekate da preuzmete torbu? Cista improvizija na stolu i bacanje torbi...

I jedan primjer bh. primitivnosti, svi smo JEDNAKO usli u Njemackoj u avion, prosli check in itd...u TUZLI su nas sve razmakli iako smo stajali medju prvima, da bi propustili nekog MINISTRA, pa gdje taj ministar bio u FRu? To samo kod nas ima da on i njegove glavonje imaju prednost jer je neki ministar sa mandatom od 4 godine, po cemu je bitniji od svih drugih ljudi? Ne moze zaboga stajati u redu kao svi?
Vrhunac papanluka!

Opet SJJ sa Lufthansom, Croatiom, Turkishom, FlyDubaiem, Ryanairom je jedno 100 stepenica iznad po kvaliteti usluge, samom izgledu infrastrukture, mada je daleko od nekog evropskog prosjeka i nazalost, uzasno su skupe takse za SJJ, zato smo prinudjeni imati low cost letove po selendrama raznoraznim!
Nadzorna_ploca

#2074 Re: Wizz air

Post by Nadzorna_ploca »

Eto zato je u Sarajevu lahko sletiti. :lol:
Ti pricala sa pilotima pretpostavljam.
A za ostalo cu reci samo da nemas pojma. Taj aerodeom i pista je jedan od kvalitetnije uradjenih aerodroma u exyu. Vrhunski polozaj i prirodne smjernice.
Dr Arsla

#2075 Re: Wizz air

Post by Dr Arsla »

Nisu ljudi džaba izmislili izreku : "Šutnja je zlato " :D
Post Reply