Problem pasa lutalica
- Pasiflora
#2051 Re: Problem pasa lutalica
@pakice, ti stvarno imas zivce debljine sajli za vezivanje prekooceanskih brodova 
-
emko1234
#2052 Re: Problem pasa lutalica
Posla Sandri Kendi sinoc poruku na fejsbuku. Onako iz sprdancije, dosadno mi bilo.
Text je bilo sljedeći: "Pozdrav Sandra, imam samo jedno kratko pitanje za vas. koliko ce biti kila kabas sapuna kod vas?" Ali nisam dobio odgovor nego block.
Pretpostavljam da redovno dobija poruke sličnog sadržaja i karaktera pa joj je valjda dosadilo odgovarati. Ali ako počne taliti taj kabaš po gradu, vjerujem da bi mogla skupiti dovoljno para da si kupi ovakvu kućicu
Text je bilo sljedeći: "Pozdrav Sandra, imam samo jedno kratko pitanje za vas. koliko ce biti kila kabas sapuna kod vas?" Ali nisam dobio odgovor nego block.
Pretpostavljam da redovno dobija poruke sličnog sadržaja i karaktera pa joj je valjda dosadilo odgovarati. Ali ako počne taliti taj kabaš po gradu, vjerujem da bi mogla skupiti dovoljno para da si kupi ovakvu kućicu
-
weredsf
#2053 Re: Problem pasa lutalica
Jao elite sto se skupila na temi, oplakahNaslovnica wrote:Ako je neko zaboravio ili ne zna paypal account za Kendu, evo ga.
Nemojte biti škrti, budite velikodušni.
Noriko Brewster
what is your paypal account?
3 hours ago · Like · 1
Jo Jones
[email protected]
Click on receipt and it will give you the transaction Id
2 hours ago · Like
Sandra Kenda
no JO -- my PAYPAL is :. kendasandra@gmail .com
2 hours ago · Edited · Like · 1
-
weredsf
#2054 Re: Problem pasa lutalica
p
Idealan za stanicu u Novom Gradu, pocinje raditi za sedam dana
osto se pravis pametan, o sveznajuci, samo da te pitam imas li ti tri pojma o tome ko je mustafa mrkulic i kako on radi? evo izuzmimo to kakav je covjek, obzirom da je kurton k'o covjek, nema potrebe o tome naglabat.. znas li ti kakav je on kao veterinar?
i vise vam ta prica o kešu i kendi i sl. ne pije vode.. obzirom da nas ima koji ih stvarno volimo i ne uzimamo pare na njih, de nama sta pametnije trunite osim para.. ako ikako moze.. fala ljubEzno
Idealan za stanicu u Novom Gradu, pocinje raditi za sedam dana
-
pakica_
#2055 Re: Problem pasa lutalica
sto je najtuznije, uopste me ne nerviraju, vise mi ih je zaoPasiflora wrote:@pakice, ti stvarno imas zivce debljine sajli za vezivanje prekooceanskih brodova
-
RahatHurmašica
#2056 Re: Problem pasa lutalica
Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
jutros sam morao proći kroz čopor od 14 bijesnih pasa.
-
pakica_
#2057 Re: Problem pasa lutalica
bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
-
RahatHurmašica
#2058 Re: Problem pasa lutalica
jesam, još da sam imao kakvu palicu tek bi onda nastala igranka.pakica_ wrote:bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
jutros sam morao proći kroz čopor od 14 bijesnih pasa.i opet si prosao kroz njih i jos ih stigao prebrojati.. pa svaka ti cast, mekgajveru
- e-lla
#2059 Re: Problem pasa lutalica
pakica_ wrote:bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
jutros sam morao proći kroz čopor od 14 bijesnih pasa.i opet si prosao kroz njih i jos ih stigao prebrojati.. pa svaka ti cast, mekgajveru
-
pakica_
#2060 Re: Problem pasa lutalica
nemoj je sutra zaboravit'.. sa srecomRahatHurmašica wrote:jesam, još da sam imao kakvu palicu tek bi onda nastala igranka.pakica_ wrote:bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
-
RahatHurmašica
#2061 Re: Problem pasa lutalica
samo nemoj svršiti od srećepakica_ wrote:[
nemoj je sutra zaboravit'.. sa srecom![]()
- e-lla
#2062 Re: Problem pasa lutalica
Dogs Trust kastracije u toku. Eto ih za koji dan nakon oporavka.drugi profil wrote:Mescini nema jutros kerinja u mahali.
----------------------------------
...s tipfeler masine...
-
pakica_
#2064 Re: Problem pasa lutalica
ha ha kako si ti meni luuuuuuuuudRahatHurmašica wrote:samo nemoj svršiti od srećepakica_ wrote:[
nemoj je sutra zaboravit'.. sa srecom![]()
-
Naslovnica
#2065 Re: Problem pasa lutalica
Garant ih je makar pola bilo rasnih?pakica_ wrote:bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
-
pakica_
#2066 Re: Problem pasa lutalica
jok ba, mi odmah te sklonimo da ih tusimo za keeeešššššššššššNaslovnica wrote:Garant ih je makar pola bilo rasnih?pakica_ wrote:bas ono bijesnih?RahatHurmašica wrote:Ima li tih šintora? jesu li počeli sa sakupljanjem?
![]()
-
Naslovnica
#2067 Re: Problem pasa lutalica
Normala.pakica_ wrote:jok ba, mi odmah te sklonimo da ih tusimo za keeeešššššššššššNaslovnica wrote:Garant ih je makar pola bilo rasnih?pakica_ wrote: bas ono bijesnih?i opet si prosao kroz njih i jos ih stigao prebrojati.. pa svaka ti cast, mekgajveru
![]()
Za džeparca...
-
luna09
#2068 Re: Problem pasa lutalica
Nešto kontam vrijeme je da se tema zaključa. Šuplja, šuplja i samo šuplja. Jel iko pitao kad će oformiti registar vlasničkih pasa

-
pakica_
#2069 Re: Problem pasa lutalica
spomenuh ja nekad davno, pa me napadose da ne mogu ni ovaj insanski popis dovest do kraja, kamoli hajvanski, pa se usutih..luna09 wrote:Nešto kontam vrijeme je da se tema zaključa. Šuplja, šuplja i samo šuplja. Jel iko pitao kad će oformiti registar vlasničkih pasa![]()
-
pakica_
#2070 Re: Problem pasa lutalica
sjebaste nam donacije, pa moramo od necega zaradjivat'Naslovnica wrote: Normala.
Za džeparca...
nego, ja jos jednog kera sklonih ulice, a nije ni podne.. sta ste vi uradili danas
-
RahatHurmašica
#2071 Re: Problem pasa lutalica
ja sam pitao za šinteraj, al još izgleda ništa konkretnoluna09 wrote:Nešto kontam vrijeme je da se tema zaključa. Šuplja, šuplja i samo šuplja. Jel iko pitao kad će oformiti registar vlasničkih pasa![]()
- drug_profi
#2072 Re: Problem pasa lutalica
Do kada ce biti sklonjen? Hoce li biti cipovan i registrovan?pakica_ wrote:sjebaste nam donacije, pa moramo od necega zaradjivat'Naslovnica wrote: Normala.
Za džeparca...
nego, ja jos jednog kera sklonih ulice, a nije ni podne.. sta ste vi uradili danas
...s tipfeler masine...
-
RahatHurmašica
#2073 Re: Problem pasa lutalica
ili možda seksualno iskorišten. nikad se ne zna.drugi profil wrote:Do kada ce biti sklonjen? Hoce li biti cipovan i registrovan?pakica_ wrote:sjebaste nam donacije, pa moramo od necega zaradjivat'Naslovnica wrote: Normala.
Za džeparca...
...s tipfeler masine...
- lavorpunvode
#2074 Re: Problem pasa lutalica
pakica_ wrote:sjebaste nam donacije, pa moramo od necega zaradjivat'Naslovnica wrote: Normala.
Za džeparca...
-
pakica_
#2075 Re: Problem pasa lutalica
moj se nijedan ne vraca na ulicudrugi profil wrote:Do kada ce biti sklonjen? Hoce li biti cipovan i registrovan?pakica_ wrote:sjebaste nam donacije, pa moramo od necega zaradjivat'Naslovnica wrote: Normala.
Za džeparca...
tako da se ne bojite, pakica kad skloni pasce, pakica skloni pasce zavazda