Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
fatamorgana

#2051 Re: Ateizam

Post by fatamorgana »

S4mpion wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Napredni islam :oops:

Image
Nije to islam, to je čovjek kojeg ti slušaš. :mrgreen:

Vala se i ti svugdje edukuješ. :mrgreen:
Ma ja, ne ide on na sihir seanse ko ti! :kiss:
Zaitsev

#2053 Re: Ateizam

Post by Zaitsev »

HardcoreMX wrote:Pa što iznosiš svoju sramotu. :lol: A vulgarnosti si zaboravio 'pickice, vaginice,jajarice' . Što tako modu ne pišeš, ako te već hoće psovke?! A i podatke si zaboravio ostaviti. :D
P.S. Znam da ti je krivo što sam vjernik, a ti nisi. :D
:sretan:
Opet lažeš, po ko zna koji put! Opet podmećeš po ko zna koji put! :D Predzadnja sličica su moje vulgarnosti i ništa nije izostavljeno. :D Osim ovih par zadnjih, ali doći će na red i one, dok se skupi... :D

I zašto bih modu pisao išta? :lol: Čuj što ne pišeš modu tako... :lol:

Podaci samo kad se nađemo lično :D Ili kod advokata ili gdje god ti izabereš... :D
aurora313

#2054 Re: Ateizam

Post by aurora313 »

EVO NUDIM BESPLATAN KATANAC DA SE OVA TEMA ZAKLJUČA.

Image
HardcoreMX

#2055 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Zaitsev wrote:
Opet lažeš, po ko zna koji put! Opet podmećeš po ko zna koji put! :D Predzadnja sličica su moje vulgarnosti i ništa nije izostavljeno. :D Osim ovih par zadnjih, ali doći će na red i one, dok se skupi... :D

I zašto bih modu pisao išta? :lol: Čuj što ne pišeš modu tako... :lol:

Podaci samo kad se nađemo lično :D Ili kod advokata ili gdje god ti izabereš... :D
Pa to sam ja tvoj brat hažibeg :D kako to pričaš sa starijim bratom.. :lol:

Modu ne smiješ ništa vulgarno. Hajd' razumijem da ne smiješ doći uživo u zaitsevice :lol: , ali ni online, osramotio si se brate moj mladi. Bezmudnost je vrlina 'junaka' preko neta. Ali da ti tako radiš, razočarao si i osramotio našu dinastiju. :D
Nemoj advokatu,bankrotiračeš. Ne igraj protiv mačkanje, izgubićeš sigurno. :D
irac300

#2056 Re: Ateizam

Post by irac300 »

aurora313 wrote:EVO NUDIM BESPLATAN KATANAC DA SE OVA TEMA ZAKLJUČA.

Image
Pa ovakvim kao što je @pinokio koji vara, krade, laže, traži štele za njemački jezik ali (Đ)umu ne propušta, je to i u cilju. Više mi @Zajcev smeta što se upušta sa takvim diletantom u nekakvo prepucavanje.
Lopov-eliminator

#2057 Re: Ateizam

Post by Lopov-eliminator »

Editovao je post jer je vec jednom dobio ban zbog vrijedjanja, ovo bi bio ponovljeni. :mrgreen:
Lopov-eliminator

#2058 Re: Ateizam

HardcoreMX wrote:Nemoj advokatu,bankrotiračeš.
Oj, Allahu, pogledaj ga, ako te ima.
Raigor Stonehoof

#2059 Re: Ateizam

Post by Raigor Stonehoof »

Lopov-eliminator wrote:
HardcoreMX wrote:Nemoj advokatu,bankrotiračeš.
Oj, Allahu, pogledaj ga, ako te ima.
mislis alahov dizajneru, on je mocniji od alaha :oops: :D
HardcoreMX

#2060 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Uredno pardoniram, ako se možda netko nehotice i našao uvrijedjen. Meni moja vjera ne dozvoljava vrijedjanje. Vrijedjanje je svojstveno onima kojima smetaju iskreni vjernici, a isto se ne smije naći kod vjernika.
Lopov-eliminator

#2061 Re: Ateizam

HardcoreMX wrote:Uredno pardoniram, ako se možda netko nehotice i našao uvrijedjen. Meni moja vjera ne dozvoljava vrijedjanje. Vrijedjanje je svojstveno onima kojima smetaju iskreni vjernici, a isto se ne smije naći kod vjernika.
Onda po tome i tebi smetaju iskreni vjernici, i ti si prekrsio pravila svoje vjere, jer si vec bio banovan zbog vrijedjanja.
HardcoreMX

#2062 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Lopov-eliminator wrote:
HardcoreMX wrote:Uredno pardoniram, ako se možda netko nehotice i našao uvrijedjen. Meni moja vjera ne dozvoljava vrijedjanje. Vrijedjanje je svojstveno onima kojima smetaju iskreni vjernici, a isto se ne smije naći kod vjernika.
Onda po tome i tebi smetaju iskreni vjernici, i ti si prekrsio pravila svoje vjere, jer si vec bio banovan zbog vrijedjanja.
Prekršio pravila foruma ili pravila vjere?
Lopov-eliminator

#2063 Re: Ateizam

HardcoreMX wrote:
Lopov-eliminator wrote:
Prekršio pravila foruma ili pravila vjere?
I jedno i drugo, vrijedjanje je vrijedjanje a i osoba koja ti je dodijelila ban je islamske vjeroispovijesti kao i ti.

Cisto da se vidi, evo ti dokaz da si bio banovan zbog vrijedjanja:

Image

https://postimg.org/image/8jgwi58mx
S4mpion

#2064 Re: Ateizam

Post by S4mpion »

fatamorgana wrote:
S4mpion wrote:

Gdje još ne ide? :lol:
HardcoreMX

#2065 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Lopov-eliminator wrote:
I jedno i drugo, uvreda je uvreda.

Cisto da se vidi:
Ne vidi se. Kako jedno i drugo? Ovo je sekularni portal, koji dopušta otvoreno vrijedjanje vjere i vjerskih svetinja, nećeš valjda reći da je islamski. A ako je pravedno,zašto onda nisi i ti banovan bio kao i ovi drugi koji konstantno vrijedjaju, a ja nisam nikoga vrijedjao, ako jeste nehotice pardonirao sam kao što sam već rekao. Vrijedanje i prozivanje i to još preko neta je odlika sitne duše i prznice. To nije osobina vjernika, to može biti samo osobina nekih drugih.
Lopov-eliminator

#2066 Re: Ateizam

HardcoreMX wrote:
Lopov-eliminator wrote:
I jedno i drugo, uvreda je uvreda.

Cisto da se vidi:
Ne vidi se. Kako jedno i drugo? Ovo je sekularni portal, koji dopušta otvoreno vrijedjanje vjere i vjerskih svetinja, nećeš valjda reći da je islamski. A ako je pravedno,zašto onda nisi i ti banovan bio kao i ovi drugi koji konstantno vrijedjaju, a ja nisam nikoga vrijedjao, ako jeste nehotice pardonirao sam kao što sam već rekao. Vrijedanje i prozivanje i to još preko neta je odlika sitne duše i prznice. To nije osobina vjernika, to može biti samo osobina nekih drugih.
Vidi se itekako, klikni na link koji si kao slucajno ispustio iz quotea. Zasto ja nisam banovan, pitaj moderaciju. Cinjenice su neumoljive, koliko god se to tebi ne svidjalo. Lijepo, moze oboje, vrijedjanje je vrijedjanje, a ban ti je dao neko ko je islamske vjeroispovijesti kao i ti. Ako ti nesto nije jasno, obrati se moderaciji.
Last edited by Lopov-eliminator on 09/03/2017 21:33, edited 1 time in total.
fatamorgana

#2067 Re: Ateizam

Post by fatamorgana »

S4mpion wrote:
fatamorgana wrote:
S4mpion wrote:

Gdje još ne ide? :lol:
Neka ti to đinovi šapnu! :kiss:
HardcoreMX

#2068 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Lopov-eliminator wrote:
Vidi se itekako, klikni na link koji si kao slucajno ispustio iz quotea. Zasto ja nisam banovan, razlog je vrlo prost: jer ja nisam vrijedjao. Cinjenice su neumoljive, koliko god se to tebi ne svidjalo. Lijepo, moze oboje, vrijedjanje je vrijedjanje, a ban ti je dao neko ko je islamske vjeroispovijesti kao i ti. Ako ti nesto nije jasno, obrati se moderaciji.
Pa ti to redovno lijepiš i prozivaš. Meni je svejedno jer ti nisi mjerodavan da utvrduješ činjenice koliko god se to tebi ne svidjalo. Bitno je da ćeš ti koji prozivaš vjernike biti prozvan od Uzvišenog i to je jedino mjerodavno. Obrati se ti, ako misliš da ovo nije sekularni portal.
Lopov-eliminator

#2069 Re: Ateizam

HardcoreMX wrote:
Lopov-eliminator wrote:
Vidi se itekako, klikni na link koji si kao slucajno ispustio iz quotea. Zasto ja nisam banovan, razlog je vrlo prost: jer ja nisam vrijedjao. Cinjenice su neumoljive, koliko god se to tebi ne svidjalo. Lijepo, moze oboje, vrijedjanje je vrijedjanje, a ban ti je dao neko ko je islamske vjeroispovijesti kao i ti. Ako ti nesto nije jasno, obrati se moderaciji.
Pa ti to redovno lijepiš i prozivaš. Meni je svejedno jer ti nisi mjerodavan da utvrduješ činjenice koliko god se to tebi ne svidjalo. Bitno je da ćeš ti koji prozivaš vjernike biti prozvan od Uzvišenog i to je jedino mjerodavno. Obrati se ti, ako misliš da ovo nije sekularni portal.
Opa, sad se pomalo i prijeti Uzvisenim. Pravo miroljubivo, nema sta. Ja se nemam sta obracati njima, ti imas primjedbe, ne ja.
HardcoreMX

#2070 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Lopov-eliminator wrote: Opa, sad se pomalo i prijeti Uzvisenim. Pravo miroljubivo, nema sta. Ja se nemam sta obracati njima, ti imas primjedbe, ne ja.
Naravno. To ti je iz jednostavnog razloga što će sve na vidjelo izaći pa i najmanji atom. Svatko će tražiti makar mrvicu, kako onda misliš da neće vjernik tražiti svoje pravo. imaš, ako misliš da nije kako sam ti rekao.
fatamorgana

#2071 Re: Ateizam

Post by fatamorgana »

HardcoreMX wrote:
Lopov-eliminator wrote: Opa, sad se pomalo i prijeti Uzvisenim. Pravo miroljubivo, nema sta. Ja se nemam sta obracati njima, ti imas primjedbe, ne ja.
Naravno. To ti je iz jednostavnog razloga što će sve na vidjelo izaći pa i najmanji atom. Svatko će tražiti makar mrvicu, kako onda misliš da neće vjernik tražiti svoje pravo. imaš, ako misliš da nije kako sam ti rekao.
Kad si biJo pinokiJo prijetiJo si đehenetom, šta sad bi, UzvisiJo si se? :kiss:
HardcoreMX

#2072 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Da odgovorim za tebe ili za sebe? :D
HardcoreMX

#2073 Re: Ateizam

Post by HardcoreMX »

Ma ništa onda,odoh. Sa tobom @Fatkos komunicirati k'o da igraš šaha. :D Tko je pardonirao,pardonirao je.
:sax:
belfy

#2074 Re: Ateizam

Post by belfy »

dobar troll fakat. em' sto dugo opstaje, em' sto je svakoga povukao za jezik. od mene medalja za trolovanje. i ne, ne zahebavam se...
mariner

#2075 Re: Ateizam

Post by mariner »

Vitez i Kukavica

Evo dodje dan i smrti ?
Vitez: sta se moze covjek je nemocan..
Kukavica: Vjerujem u tebe molim te oprosti mi za sve, drugi su me nagovarali na nevaljalosti..nisam ja kriv nizasta..

U sta sad vjerujes?
Vitez: u boga jedinoga, sa postovanjem i poniznoscu
Kukavica: u alaha..molim te oprosti mi za sve nisam ja nista kriv..drugi su me nagovarali..

Zasto nisi vjerovo kad je trebalo?
Vitez: nisam bio mocan I jak da to shvatim, moj domet uma je toliko slab da je sramota koliko sam nemocan..pored toliko dokaza moja slabost intelekta mi nije to dopustila.
Kukavica: vjerovo sam boga mi, vjerovo sam samo sto su drugi krivi za sve prokleti bili.

Znas li sta ce sad sa kjafirima biti?
Vitez: trebalo bi da dobiju ono sto zasluzuju vatru najvecu, oni su bili nejaki, oni mozda i ne zasluzuju drugacije nego vatru.
Kukavica: molim te oprosti mi nisam ja kriv, vjerujem u boga najveceg, drugi mi podmetnuse nevjerstvo, dobar sam ja u dusi samo kad se bolje pogleda, nisam ja kriv sto sam tracario, podapinjo, zakrivljavo pricu, zelio drugima zlo, mahaliso, ljencario, piso svasta po klixu..oprostite mi.

Ko je po tebi najvece zlo i licemjer?

Vitez: Ja sam najvece zlo i licemjer nista drugo ne zasluzujem od onoga sto je vatra pakla.
Kukavica: djavo je zlo i licemjer on me je nagovaro da zastranim ne bi ja da sam znao, sve sto sam radio bilo je sa dobrom namjerom samo ja da vjerujem ali on me odvratio.

Obojca idete u raj, niste nista krivi, nemocni ste da ista znate izvan vasih granica mogucnosti. Bozanstvo je ogromno i vi ste samo jedna kap u okeanu, vi ste dio svega ovoga, vasa zelja je jedina iskrena zelja da nadjete spas.

Kad se covjek probudio, u cudjenju sebi rece, ovo je samo san!
Post Reply