Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
__Phoenix__ wrote:Z brda s dola, od početka gradnje do danas se sve u i oko centra se radi aljkavo.
Taj centar je spomenik ratnog profiterstva i lopovluka u Bošnjaka.
Došao neki arap investitor i pazi dobije najbolju lokaciju u gradu, za koju su se borili neki najmoćniji ljudi u Bosni, pazi čuda osvane video gdje taj nepoznati arap skuplja pare sa familijom Izetbegović.
7. Februara gori država, gori predsjedništvo, a naš vrli predsjednik u udarnom terminu na dnevniku priča o tome centru.
U pravu si što ne ideš u taj centar, meni se povraća kad god prođem pored tog centra, moj otac je 3 puta ranjen da bi trezorče danas bio vlasnik centra u Sarajevu.
I da, zamisli pare došle sa kajmanskih ostrva.
kupio sam odlicnu jaknu kao i kosulje dvije. milina a i mrkva se obisao
isto kao i sto mene ne zanima sto si ti sjeban i proklinjes SCC kao da ti je smrtni neprijatelj. i sta onda. razguli na sirano ako bake nema nikakve veze s njim pa u setnju i kupovinu.
Last edited by Altsa on 05/01/2015 14:14, edited 1 time in total.
Taj centar je spomenik ratnog profiterstva i lopovluka u Bošnjaka.
Došao neki arap investitor i pazi dobije najbolju lokaciju u gradu, za koju su se borili neki najmoćniji ljudi u Bosni, pazi čuda osvane video gdje taj nepoznati arap skuplja pare sa familijom Izetbegović.
7. Februara gori država, gori predsjedništvo, a naš vrli predsjednik u udarnom terminu na dnevniku priča o tome centru.
U pravu si što ne ideš u taj centar, meni se povraća kad god prođem pored tog centra, moj otac je 3 puta ranjen da bi trezorče danas bio vlasnik centra u Sarajevu.
I da, zamisli pare došle sa kajmanskih ostrva.
sasvim legitimno
a gdje kupuješ prehrambne namirnice i sakodnevne potrepštine?
u Kozumu?
cije proizvode kupuješ, tj iz kojih država? ko su vlasnici tih fabrika i trgovčkih lanaca?
treba biti dosljedan u svojoj svijtloj borbi pravednika!
Trudim se, kako živim u Tuzlanskoj kupujem u Bingu jer tu je odmah, mada vrijedi i dalje da se ode da se kupi u Bingu
Altsa wrote:isto kao i sto mene ne zanima sto si ti sjeban i kunes SCC kao da ti je smrtni neprijatelj. i sta onda. razguli na sirano ako bake nema nikakve veze s njim pa u setnju i kupovinu.
Ja sam napisao svoje mišljenje na koje apsolutno pravo imam, koje je na kraju krajeva i jedna činjenica.
A o nečijij sjebanosti nisi baš kompetentan da sudiš s obzirom da napadaš ljude po forumu zbog napisanog mišljenja, čak bih rekao da si malo i zakinut i glupav.
Razvio sam takvo mišljenje s obzirom na tvoju reakciju.
Altsa wrote:isto kao i sto mene ne zanima sto si ti sjeban i kunes SCC kao da ti je smrtni neprijatelj. i sta onda. razguli na sirano ako bake nema nikakve veze s njim pa u setnju i kupovinu.
Ja sam napisao svoje mišljenje na koje apsolutno pravo imam, koje je na kraju krajeva i jedna činjenica.
A o nečijij sjebanosti nisi baš kompetentan da sudiš s obzirom da napadaš ljude po forumu zbog napisanog mišljenja, čak bih rekao da si malo i zakinut i glupav.
Razvio sam takvo mišljenje s obzirom na tvoju reakciju.
procitaj ponovo svoj post i potrazi strucnu pomoc sto prije dok nije kasno.
Altsa wrote:pun mi je kofer ovih tzv. moralista koji su ustvari kokuzi pa im je cijeli svijet kriv sto postoje molovi prizivajuci razno razne bogove kako bi ti isti molovi propali. e svasta
Novi ''mol'' očekujte u Vili Braun, bivšoj američkoj ambasadi ...
Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH predložit će novoj Federalnoj vladi rješenje za zgradu u Alipašinoj ulici, koju je nekada koristila Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH, i to više u smislu iskorištenja lokacije i parcele, a manje zgrade kao korisnih kvadrata - izjavio je za Agenciju FENA Davorin Korać, direktor Službe za zajedničke poslove organa i tijela FBiH.
nema nikakvog malla, ne smije se tu ništa graditi, jer se radi o potencijalnom nacionalnom spomeniku...vjerovatno je mislio na izdavanje parking prostora i ostalim zainteresiranim, jer se sada samo izdaje zaposlenicima Vlade FBiH...druga vila je još pod najmom Američke ambasade...
Pronadjite podatak za koliko je povecana stednja bh. gradjana u komercijalnim bankama u toku prosle godine, i bit ce vam sasvim jasno da itekako ima ko da kupuje u trznim centrima. A sigurno ima jos toliko novca koji nije "otisao" u banke
Shon Phon wrote:Pronadjite podatak za koliko je povecana stednja bh. gradjana u komercijalnim bankama u toku prosle godine, i bit ce vam sasvim jasno da itekako ima ko da kupuje u trznim centrima. A sigurno ima jos toliko novca koji nije "otisao" u banke
Mislis suma sumarum...? Gomila love... Kad rasporedis ispada da je sve u rukama 3-5% kriminalaca... Sto je demokratska tekovina i sasvim je ok...
Shon Phon wrote:Pronadjite podatak za koliko je povecana stednja bh. gradjana u komercijalnim bankama u toku prosle godine, i bit ce vam sasvim jasno da itekako ima ko da kupuje u trznim centrima. A sigurno ima jos toliko novca koji nije "otisao" u banke
Presmijesne su price kako ljudi nemaju para...Mozda se odredjen broj ljudi nalazi na ivici egzistencije (kada je u pitanju SA, ostalo itekako ODLICNO zive cim svaka kuca ima min 2 auta, putuje se van BIH, ide se na skijanje, ide se na more svake godine, kupuje se po radnjama- bas nesto zagledam posljednjih 10ak dana- 90% ljudi, djece, zena nose brendiranu obucu, da ne pricamo dalje...pritom restorani, kafane, kafici- krcato sve!
I najskuplje radnje opstaju, sve manje ljudi kupuju po pijacama, a sve vise po radnjama i stvarno ne znam otkud vise prica "nema se"!
Presmijesne su price kako ljudi nemaju para...Mozda se odredjen broj ljudi nalazi na ivici egzistencije (kada je u pitanju SA, ostalo itekako ODLICNO zive cim svaka kuca ima min 2 auta, putuje se van BIH, ide se na skijanje, ide se na more svake godine, kupuje se po radnjama- bas nesto zagledam posljednjih 10ak dana- 90% ljudi, djece, zena nose brendiranu obucu, da ne pricamo dalje...pritom restorani, kafane, kafici- krcato sve!
I najskuplje radnje opstaju, sve manje ljudi kupuju po pijacama, a sve vise po radnjama i stvarno ne znam otkud vise prica "nema se"!
Kao sto ni Beograd nije bio slika stanja u cijeloj bivsoj zemlji tako prilicno ni ono sto vidis na nekim primjerima u Sarajevu nije nikakav pokazatelj kako nacija zivi. Sarajevo nije nikakav pokazatelj uopste za neka realna poredjenja s ostatkom drzave. U mom svijetu na jednu dobrostojecu minu porodicu kao dio vece porodice dodje 4 mini porodice koje zive prilicno skromno i bar jedna ili dvije s 0 km prihoda koje mi ostali izdrzavamo.