Ne znam jesi li me popratio ali ja sam ruski zetObjektivni navijac wrote:Ko i svako zenskoLajavikrelac wrote:Ukrajinke su rospije samo takve! U stanju je da te saleće i naskaće, voli te najviše na svijetu, uda se za tebe, rodi djete i čim nađe bolju priliku za život ili brak - odjebe te bez pardona! Samo se pokupi i ode....![]()
Ali su posesivne u PM! Gore od Ruskinja...radije bi oženio Albanku sa Prokletija koja je nepismena, nego emancipovanu Ukrajinku koja priča tri jezika....![]()
![]()
Ukrajinke su za nase pojmove previse emancipovane i samostalne,dok Ruskinje su onako ,bas ko nase, fine,dobre i postene![]()
![]()
Ukrajina
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#2051 Re: Ukrajina
- AleksoMKD
#2052 Re: Ukrajina
Hehe, a sta je sa svetskim ratovima zbog Iraka i Gruzije? ima da sacekas prvo ta dva.Alfons Kauders wrote:
hocu prvo da gledam TAJ treci svjetski koji ste obecavali prije pola godine, a sad ste vec izmislili drugi?polako brate, da vidimo prvo dje su sletili ti tridenti
![]()
To su amfibije, nisu gusteriAlfons Kauders wrote: sta kazu gusteri?
-
Objektivni navijac
#2053 Re: Ukrajina
Poznajem nekoliko ruskih zetova,niko se ne zali,naprotivLajavikrelac wrote:Ne znam jesi li me popratio ali ja sam ruski zetObjektivni navijac wrote:Ko i svako zenskoLajavikrelac wrote:Ukrajinke su rospije samo takve! U stanju je da te saleće i naskaće, voli te najviše na svijetu, uda se za tebe, rodi djete i čim nađe bolju priliku za život ili brak - odjebe te bez pardona! Samo se pokupi i ode....![]()
Ali su posesivne u PM! Gore od Ruskinja...radije bi oženio Albanku sa Prokletija koja je nepismena, nego emancipovanu Ukrajinku koja priča tri jezika....![]()
![]()
Ukrajinke su za nase pojmove previse emancipovane i samostalne,dok Ruskinje su onako ,bas ko nase, fine,dobre i postene![]()
![]()
tako da su te Ruskinje fine, dobre, poštene i mirne su samo dok ti ne dođu u kuću pod krov.....onda si ga jebo
Ako nisi autoritet od prvog dana donji si
Ukrajinke su još grđe i poganije...bjaaaži
-
celava_dlaka
#2054 Re: Ukrajina
Alfons Kauders wrote:stanite ba malo
vi rusofili ste onomad najavljivali pocetak treceg svjetskog u siriji,cak su neki i tvrdili da su ameri u jednom trenutku lansirali dvije trident rakete iz sredozemlja
pa ste cekali satima da vidite dje ce past, mada za manje od 40 minuta dolete do krajnjeg dometa... a i eksplozija nekoliko nuklearnih bojevih glava ne bi prosla neprimjeceno
![]()
hocu prvo da gledam TAJ treci svjetski koji ste obecavali prije pola godine, a sad ste vec izmislili drugi?polako brate, da vidimo prvo dje su sletili ti tridenti
![]()
sta kazu gusteri?
- Alfons Kauders
#2055 Re: Ukrajina
ah gruziju sam zaboravio, cekaj sad da nam objasne kako je gruzija zapravo napala rusiju 2008...AleksoMKD wrote:Hehe, a sta je sa svetskim ratovima zbog Iraka i Gruzije? ima da sacekas prvo ta dva.Alfons Kauders wrote:
![]()
To su amfibije, nisu gusteriAlfons Kauders wrote: sta kazu gusteri?
guster amfibije, s posadama sastavljenim od liberalnih, gay, zidovskih bankara i masona...
- desni
#2056 Re: Ukrajina
Žao mi samo krimskih Tatara,oni su već jednom bili žrtve,podsjećaju me na Bošnjake,čini mi se da će u ovome najviše fasovati a najmanje izvući korist iz svega ovog.
- Domaci izdajnik
#2057 Re: Ukrajina
Zašto ti ih je žao? Ove danas niko ne dira, i imaju svoju autonomnu jedinicu - Republiku Tatarstan sa sjedištem u Kazanu.
Oni u 2SR su bili kvislinzi i priguzne muve Njemcima, kao SS i pomoćne jedinice na Krimu....zato ih je Staljin i najurio
Oni u 2SR su bili kvislinzi i priguzne muve Njemcima, kao SS i pomoćne jedinice na Krimu....zato ih je Staljin i najurio
- desni
#2058 Re: Ukrajina
Krim je bio njihova zemlja stotinama godina koju je Rusija okupirala.Pretrpjeli su brojne zločine od Rusa,koji su ih terorisali i na kraju kolektivno protjerali.Sudbina za žaljenje,a sad će poslužiti ko žrtveno jagnje koje će iskoristiti Ukrajinci da se otrgnu iz ruske zone uticaja.Lajavikrelac wrote:Zašto ti ih je žao? Ove danas niko ne dira, i imaju svoju autonomnu jedinicu - Republiku Tatarstan sa sjedištem u Kazanu.
- Domaci izdajnik
#2059 Re: Ukrajina
Jest, jest....Rusi su došli na Krim 1941
gdje li si ti istoriju učio 
- McMoy
#2060 Re: Ukrajina
U cijeloj ovoj frtutmi oni su gotovo nebitna manjina, pa nek se tako i ponašaju.desni wrote:Žao mi samo krimskih Tatara,oni su već jednom bili žrtve,podsjećaju me na Bošnjake,čini mi se da će u ovome najviše fasovati a najmanje izvući korist iz svega ovog.Pročitao sam da djelimično potiču od islamiziranih Gota,koje su asimilirali daleko malobrojniji Tatari.Možda je zato i onaj Rinat Ahmetov onako plav.
- Joe McCarthy
#2061 Re: Ukrajina
Naša Europljanska gotska Muslimanska braća u slučaju nedajbože slučaja će uvijek imati prednost nad crvenim i vehabos izrodimadesni wrote:Žao mi samo krimskih Tatara,oni su već jednom bili žrtve,podsjećaju me na Bošnjake,čini mi se da će u ovome najviše fasovati a najmanje izvući korist iz svega ovog.Pročitao sam da djelimično potiču od islamiziranih Gota,koje su asimilirali daleko malobrojniji Tatari.Možda je zato i onaj Rinat Ahmetov onako plav.
- Joe McCarthy
#2062 Re: Ukrajina
Rusi su oteli njihovu zemlju 1600ih, prošli su kroz ogroman broj klanja kroz njihovu povjest i na kraju komunjare naselile Ruse u njihovu domovinu. Pa me molim te poštedi svoje crvene historije...Lajavikrelac wrote:Jest, jest....Rusi su došli na Krim 1941gdje li si ti istoriju učio
- Domaci izdajnik
#2063 Re: Ukrajina
Tatari su tursko pleme iz centralne Azije koje je na prostore Krima došla sa Zlatnom Hordom Džingis Kana u 13tom vijeku i stapaju se sa okolnim narodima (potomci naroda Totalana i Grka) i tako nastaju krimski Tatari. U 14tom vijeku primaju islam pod uticajem Turske kad su ovladali Vizantijskim carstvom (Krim je bio njegov dio).Joe McCarthy wrote:Rusi su oteli njihovu zemlju 1600ih, prošli su kroz ogroman broj klanja kroz njihovu povjest i na kraju komunjare naselile Ruse u njihovu domovinu. Pa me molim te poštedi svoje crvene historije...
Poslije prvog rusko-turskog rata i složenih političkih intriga, Krim postaje dio ruske imperije 1783. godine. Muslimani sa Krima (Tatari) masovno emigriraju u Tursku (neki procjenjuju čak 4 miliona), a doseljavaju se Rusi koji krajem 19. vijeka postaju većina. Istovremeno se javlja deficit stanovništva pa vlada usvaja mjere koje bi trebalo da privuku doseljavanje stranaca. Kao rezultat tih mjera, već 1865 .godine na Krimu je bilo 45 njemačkih naselja. Njemci sa sobom donose naprednu agrotehniku i kulturu. Početkom 20. vijeka njihov broj se značajno smanjuje zbog nacionalnih i vjerskih pritisaka. Potomci Njemaca su potpuno protjerani 1944. godine zajedno sa Tatarima i Bugarima zbog saradnje sa nacistima tokom okupacije.
Inače Zlatna Horda je ostala u istoriji poznata po svom širenju mira, tolerancije i prosperiteta, a naročito Otomanska imperija netom poslije.....crvena istorija i klanja
- Tvrtko II Kotromanić
#2064 Re: Ukrajina
nije mi jasno kako neko moze opravdati Staljinovo kolektivno kaznjavanje naroda, a da ne govorimo o sadasnjoj situaciji na KRimu gdje je povrat imovine misaona imenica, gdje autohtoni narod nakon povratka jos uvijek zivi u privremenim naseljima itd itd
- Domaci izdajnik
#2065 Re: Ukrajina
Niko to ne opravdava Staljin je bio manijak po svakoj osnovi. Krimski Tatari su protjerani zbog kolaboracije opravdano, a u Tatarstanu imaju svoju autonomiju, jezik i religijske slobode još od Ivana Groznog. Žaliti za kolaboracionistima sa Krima dođe jednako kao žaliti sa Bošnjacima u ustašama koji su pohvatani na Blajburgu 
- desni
#2066 Re: Ukrajina
Ne ko ti uz gusle,Rusi su do Crnog mora i Kavkaza došli uglavnom u 19.stoljeću,inače jedina imperijalistička sila koja i dalje koristi resurse svojih kolonija koje je porobila.Pričaj nam malo o Čerkezima,fašisto koji čitave narode nazivaš podguznim muvama.Kao naprimjer koliko su Čerkeza pobili a koliko raselili iz okoline Sočija na obali Crnog Mora.Historija Rusa puna je primjera beščašća,jedini narod koji je pobio u miru milione svojih ljudi,znaš li šta je Gulag.Lajavikrelac wrote:Jest, jest....Rusi su došli na Krim 1941gdje li si ti istoriju učio
- desni
#2067 Re: Ukrajina
Jesu li svi kolektivno bili priguzne muve?Jer su ih kolektivno preselili u srednju Aziju.Lajavikrelac wrote:Zašto ti ih je žao? Ove danas niko ne dira, i imaju svoju autonomnu jedinicu - Republiku Tatarstan sa sjedištem u Kazanu.
- Joe McCarthy
#2068 Re: Ukrajina
Mongolska haranja su bila prije pola milenijuma, dok vaša crvena kuga je pobila stotine miliona ljudi za manje od četri desetljeća. A mislim da bi moderacija trebala pogledati nešto oko tog rasiste i homofoba kojeg nosiš kao avatar.Lajavikrelac wrote:Inače Zlatna Horda je ostala u istoriji poznata po svom širenju mira, tolerancije i prosperiteta, a naročito Otomanska imperija netom poslije.....crvena istorija i klanjaJoe McCarthy wrote:Rusi su oteli njihovu zemlju 1600ih, prošli su kroz ogroman broj klanja kroz njihovu povjest i na kraju komunjare naselile Ruse u njihovu domovinu. Pa me molim te poštedi svoje crvene historije...

“The black is indolent and a dreamer; spending his meager wage on frivolity or drink; the European has a tradition of work and saving, which has pursued him as far as this corner of America and drives him to advance himself, even independently of his own individual aspirations.”
Che Guevara
-
baxul
#2069 Re: Ukrajina
e'o baš sad predstavnik krimskih tatara na euromejdanu nešto pričaše. uglavnom svidilo se publici. plus otpjevaše himnu sa dodatnom strofom o crnom moru i takoooo.
- Domaci izdajnik
#2070 Re: Ukrajina
Koliko su Čerkezi u SS jedinicama pobili Poljaka, Čeha, Rusa i Ukrajinaca? U Potkozarju su 1944 godine načinili pomor nad golorukim civilima, naročito nad partizanskim ranjenicima i Skojevcima! To vidim ne znaš....al nek sam ja fašista.desni wrote:ičaj nam malo o Čerkezima,fašisto koji čitave narode nazivaš podguznim muvama.Kao naprimjer koliko su Čerkeza pobili a koliko raselili iz okoline Sočija na obali Crnog Mora.
Staljin nije bio Rus nego Gruzin, Ježov bio ukrajinski Jevrej, Berija Gruzin, Hruščov Ukrajinac.....sve braća Rusidesni wrote:Historija Rusa puna je primjera beščašća,jedini narod koji je pobio u miru milione svojih ljudi,znaš li šta je Gulag.
Uglavnom jesu. Stavili se na raspolaganje okupatoru nešto kao i Folksdojčeri u Jugoslaviji. Čast svim časnim izuzecimadesni wrote:Jesu li svi kolektivno bili priguzne muve?Jer su ih kolektivno preselili u srednju Aziju.
- desni
#2071 Re: Ukrajina
Mislim da se tu radi o kozacima sa Dona,sa kojim se bratime bradonje iz Dobruna kraj Višegrada.I svi ti nerusi da slučajno baš na Krim nasele Ruse.
Last edited by desni on 26/02/2014 19:55, edited 1 time in total.
- Domaci izdajnik
#2072 Re: Ukrajina
Donski Kozaci i Čerkezi su slični ko konj i žirafa.....i ne trolaj više temu samo izvlačiš iz konteksta šta ti paše 
- desni
#2073 Re: Ukrajina
Ne mogu da odolim raspravi sa čovjekom koji čitav narod naziva priguznim muvama.Malo proguglaj pa ćeš vidjeti da su zločine pod imenom Čerkeza počinili upravo Kozaci sa Dona,koji sa etničkim Čerkezima nemaju ništa.Lajavikrelac wrote:Donski Kozaci i Čerkezi su slični ko konj i žirafa.....i ne trolaj više temu
- sinuhe
#2074 Re: Ukrajina
Da, iz nekog razloga su Jugosloveni Ruse u njemackoj vojsci zvali Cerkezima. Niko ne zna zasto.
- Alfons Kauders
#2075 Re: Ukrajina
Opa, sad se pravdaju i staljinovi masovni zlocini koji granice sa genocidom... Jos samo Mao, Crveni Kmeri i one Juche budale fale