Gdje si to procitao?ITMAN wrote:U Sarajevu se otvara Officijelni Playstation Shop http://virtualshop.sancta-domenica.hr/. Znate li kada i gdje?
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- Raigor Stonehoof
#2051 Re: PlayStation 4 - all about
- stativa
#2052 Re: PlayStation 4 - all about
Da li bi neko htio mijenjati Fifu 17 za Battlefield 1 nekoliko sati igran 
- Rampage
#2053 Re: PlayStation 4 - all about
MoRel' umjesto Fife 17 da ti ponudim Fifu 15 (a Fifu 16 ti dam gratis)
?

- stativa
#2054 Re: PlayStation 4 - all about
Samo Fifa 17 dolazi u obzir 
-
r_faruk
#2055 Re: PlayStation 4 - all about
bi li sta prodavao.... koje battlefielde imas? moje sve igrice su digitalne pa nema nista za mijenjanje. je li za ps 4Pavel Nedved wrote:Imal ko da prodaje klix COLLECTION, po mogucnosti da je iz Sarajeva ?
I imal kakava tema za mjenjanje ovih igricaImam nakih Battlefielda i slicnih, po jednom upaljene
-
Pavel Nedved
#2056 Re: PlayStation 4 - all about
Battlefield 1, a bas i tog raloga ja ne kupujem digitalner_faruk wrote:bi li sta prodavao.... koje battlefielde imas? moje sve igrice su digitalne pa nema nista za mijenjanje. je li za ps 4Pavel Nedved wrote:Imal ko da prodaje klix COLLECTION, po mogucnosti da je iz Sarajeva ?
I imal kakava tema za mjenjanje ovih igricaImam nakih Battlefielda i slicnih, po jednom upaljene
Bi mjenjao za klix Collection, ili prodao za 60KM...
-
iz Mostara
#2057 Re: PlayStation 4 - all about
Digitalne su zakon, same rade update na nove verzije, nema zajebancije!Pavel Nedved wrote:
Battlefield 1, a bas i tog raloga ja ne kupujem digitalne![]()
Upravo upratih da se Uncharted 4 updejtovao na verziju 1.23!
-
r_faruk
#2058 Re: PlayStation 4 - all about
ja bih ti ponudio 50KM, ako je ispravan cd. Ja sam kupio black ops (digitalni), ali je igra smece..... steta sto se ne moze proslijediti nekome...Pavel Nedved wrote:Battlefield 1, a bas i tog raloga ja ne kupujem digitalner_faruk wrote:bi li sta prodavao.... koje battlefielde imas? moje sve igrice su digitalne pa nema nista za mijenjanje. je li za ps 4Pavel Nedved wrote:Imal ko da prodaje klix COLLECTION, po mogucnosti da je iz Sarajeva ?
![]()
Bi mjenjao za klix Collection, ili prodao za 60KM...
-
gilla
#2059 Re: PlayStation 4 - all about
Last guardian 60 KM
Far cry 4, 40 KM
DMC definitive edition, 40 KM.
Sve na disku, ocuvano.
Far cry 4, 40 KM
DMC definitive edition, 40 KM.
Sve na disku, ocuvano.
- stativa
#2060 Re: PlayStation 4 - all about
Battlefield 1 - 60KM
-
iz Mostara
#2061 Re: PlayStation 4 - all about
šta to radite djeco

- listopad
#2062 Re: PlayStation 4 - all about
Ne znam ni sto sam uopce kupovao ovaj PS4. Nema igre da valja kako treba. Sve neki shooteri, Battlefield ovo, Battlefield ono, Call of Duty karine, Tom Clancyjevo Rainbow Six prkno, futuristicki shooteri sa pretjerano nerealistickim naoruzanjem, pa nekakve fantasy gluposti sa presmijesnim karakterima i kostimima. Najbolje igre koje sam dosad igrao na cetvorci su zapravo HD remasteri starijih igara kao recimo The Last of Us, GTA V, Resident Evil Remake i mozda jos par njih. No vazno je da su u prodaju dali PS4 Pro, jer danasnjim gej-merima je grafika toliko vazna. Koga zanima sto je igra glupa i dosadna da ti mozak procuri kroz nos.
-
iz Mostara
#2063 Re: PlayStation 4 - all about
listopad wrote:Ne znam ni sto sam uopce kupovao ovaj PS4. Nema igre da valja kako treba. Sve neki shooteri, Battlefield ovo, Battlefield ono, Call of Duty karine, Tom Clancyjevo Rainbow Six prkno, futuristicki shooteri sa pretjerano nerealistickim naoruzanjem, pa nekakve fantasy gluposti sa presmijesnim karakterima i kostimima. Najbolje igre koje sam dosad igrao na cetvorci su zapravo HD remasteri starijih igara kao recimo The Last of Us, GTA V, Resident Evil Remake i mozda jos par njih. No vazno je da su u prodaju dali PS4 Pro, jer danasnjim gej-merima je grafika toliko vazna. Koga zanima sto je igra glupa i dosadna da ti mozak procuri kroz nos.
Uncharted 4 i Tomb Raider, imaš za PS4 sva tri djela Uncharted za 19,99, uskoro izlazi i novi Uncharted, onda imaš Until Dawn, Battlefield 1 strašna igra, ali preporuka za Uncharted i Tomb Raider.
Nevjerovatne igre!
Zaboravih dodat i Sniper elite 4
- listopad
#2064 Re: PlayStation 4 - all about
Ne valja to nista izuzev mozda za nekoga tko ima 15 godina. Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...iz Mostara wrote:listopad wrote:Ne znam ni sto sam uopce kupovao ovaj PS4. Nema igre da valja kako treba. Sve neki shooteri, Battlefield ovo, Battlefield ono, Call of Duty karine, Tom Clancyjevo Rainbow Six prkno, futuristicki shooteri sa pretjerano nerealistickim naoruzanjem, pa nekakve fantasy gluposti sa presmijesnim karakterima i kostimima. Najbolje igre koje sam dosad igrao na cetvorci su zapravo HD remasteri starijih igara kao recimo The Last of Us, GTA V, Resident Evil Remake i mozda jos par njih. No vazno je da su u prodaju dali PS4 Pro, jer danasnjim gej-merima je grafika toliko vazna. Koga zanima sto je igra glupa i dosadna da ti mozak procuri kroz nos.
Uncharted 4 i Tomb Raider, imaš za PS4 sva tri djela Uncharted za 19,99, uskoro izlazi i novi Uncharted, onda imaš Until Dawn, Battlefield 1 strašna igra, ali preporuka za Uncharted i Tomb Raider.
Nevjerovatne igre!
Heavy Rain nije losa igra, ali je vise film nego igra i svodi se fakticki na odluke koje donosis. Ista producentska kuca ce objaviti Detroit: Become Human koju svi hvale, ali igru najavljuju vec dvije-tri godine. Nitko ne zna kada ce konacno izaci. Neki kazu krajem ove godine, neki iduce. Marketinsko glupiranje...
Igrao sam do skora CoD: Modern Warfare, sto je takodjer stara igra i jos uvijek bolja od svih danasnjih shootera ili ratnih igara. Pokusao se naviknuti na Metal Gear Solid V: Phantom Pain, ali me brzo uspava. Za mene ce Metal Gear Solid na PS1 vjecno ostati najbolji. Jedno vrijeme sam mislio da je mozda do mene, da sam ostario i previse nostalgican, no cinjenica je ipak da su danasnje igre dobro reklamirana i zapakovana sranja. Prosjecni rejting igre zavisi od toga koliko se prasine diglo oko nje i da li se svidja nekom profesionalnom gejmeru sa Youtubea kojeg kompanije za to placaju da promovise njihove produkte. Ljudi danas nisu u stanju da sami prepoznaju kvalitet ili smece.
-
iz Mostara
#2065 Re: PlayStation 4 - all about
Probaj Uncharted pa onda pričajlistopad wrote:Ne valja to nista izuzev mozda za nekoga tko ima 15 godina. Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...iz Mostara wrote:listopad wrote:Ne znam ni sto sam uopce kupovao ovaj PS4. Nema igre da valja kako treba. Sve neki shooteri, Battlefield ovo, Battlefield ono, Call of Duty karine, Tom Clancyjevo Rainbow Six prkno, futuristicki shooteri sa pretjerano nerealistickim naoruzanjem, pa nekakve fantasy gluposti sa presmijesnim karakterima i kostimima. Najbolje igre koje sam dosad igrao na cetvorci su zapravo HD remasteri starijih igara kao recimo The Last of Us, GTA V, Resident Evil Remake i mozda jos par njih. No vazno je da su u prodaju dali PS4 Pro, jer danasnjim gej-merima je grafika toliko vazna. Koga zanima sto je igra glupa i dosadna da ti mozak procuri kroz nos.
Nevjerovatne igre!
https://store.playstation.com/#!/en-us/ ... LOSTLEGACY
a čekam i legendarnog crash bandicoot za PS4
https://store.playstation.com/#!/en-us/ ... SANETRLOGY
Izjaviti da je Uncharted za nekoga ko ima 15 godina je blasfemija!
-
gidra
#2066 Re: PlayStation 4 - all about
Zašto je ovolika razlika u cijeni ps4 slim i pro verzije? Skoro pa dupla...
Je li to toliko primjetno oku da se isplati dati duplu cijenu za pro verziju?
Trazim ponovo ps4 nakon sto sam prodao svoju prije godinu i po, kad nisu ni bile ove pomenute verzije...
Igrao bih je na 4k, 55 incha tv-u.
Je li to toliko primjetno oku da se isplati dati duplu cijenu za pro verziju?
Trazim ponovo ps4 nakon sto sam prodao svoju prije godinu i po, kad nisu ni bile ove pomenute verzije...
Igrao bih je na 4k, 55 incha tv-u.
- Raigor Stonehoof
#2067 Re: PlayStation 4 - all about
Samo Pro verzija podrzava 4K, ako bi igrao na 4K TV-u, rekao bih da se isplati 
-
gilla
#2068 Re: PlayStation 4 - all about
Jesi se ikada zapitao da ti se sa godinama promjenio ukus u žanrovima? Ja sam kao mlađi uživao u rtsu,mmo i ponekom jrpgu danas ih smisliti ne mogu.listopad wrote:Ne valja to nista izuzev mozda za nekoga tko ima 15 godina. Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...iz Mostara wrote:listopad wrote:Ne znam ni sto sam uopce kupovao ovaj PS4. Nema igre da valja kako treba. Sve neki shooteri, Battlefield ovo, Battlefield ono, Call of Duty karine, Tom Clancyjevo Rainbow Six prkno, futuristicki shooteri sa pretjerano nerealistickim naoruzanjem, pa nekakve fantasy gluposti sa presmijesnim karakterima i kostimima. Najbolje igre koje sam dosad igrao na cetvorci su zapravo HD remasteri starijih igara kao recimo The Last of Us, GTA V, Resident Evil Remake i mozda jos par njih. No vazno je da su u prodaju dali PS4 Pro, jer danasnjim gej-merima je grafika toliko vazna. Koga zanima sto je igra glupa i dosadna da ti mozak procuri kroz nos.
Nevjerovatne igre!
Heavy Rain nije losa igra, ali je vise film nego igra i svodi se fakticki na odluke koje donosis. Ista producentska kuca ce objaviti Detroit: Become Human koju svi hvale, ali igru najavljuju vec dvije-tri godine. Nitko ne zna kada ce konacno izaci. Neki kazu krajem ove godine, neki iduce. Marketinsko glupiranje...
Igrao sam do skora CoD: Modern Warfare, sto je takodjer stara igra i jos uvijek bolja od svih danasnjih shootera ili ratnih igara. Pokusao se naviknuti na Metal Gear Solid V: Phantom Pain, ali me brzo uspava. Za mene ce Metal Gear Solid na PS1 vjecno ostati najbolji. Jedno vrijeme sam mislio da je mozda do mene, da sam ostario i previse nostalgican, no cinjenica je ipak da su danasnje igre dobro reklamirana i zapakovana sranja. Prosjecni rejting igre zavisi od toga koliko se prasine diglo oko nje i da li se svidja nekom profesionalnom gejmeru sa Youtubea kojeg kompanije za to placaju da promovise njihove produkte. Ljudi danas nisu u stanju da sami prepoznaju kvalitet ili smece.
Odigraj uncharted kolekciju pa vidi da li je hype opravdan, fransiza ne ostaje relevantna 10 godina samo tako. Naravno moguće je da ti se ne svidja.
Detroit niko ne hvali s obzirom da nije ni izašao, a najavljen je prije nepune 2 godine. Današnji naslovi su milionski projekti koji nastaju godinama. Ovo nije 2002 godina.
Probaj stvari koje nisi nikada ranije. Probaj Souls serijal + bloodborne i nioh. Nier, yakuza, mass effect serijal...
- arnes_king
#2069 Re: PlayStation 4 - all about
Raja, ukoliko niste, obavezno nabavite Horizon Zero Dawn. Igra mi je totalno fenomenalna i ne mogu da je se naigram
Imam Dragonball Xenoverse 2 i Uncharted 4 ako kome treba
Imam Dragonball Xenoverse 2 i Uncharted 4 ako kome treba
-
iz Mostara
#2070 Re: PlayStation 4 - all about
Gomila novih naslova dolazi ove godine, ima za svakoga ponešto!gilla wrote:
Jesi se ikada zapitao da ti se sa godinama promjenio ukus u žanrovima? Ja sam kao mlađi uživao u rtsu,mmo i ponekom jrpgu danas ih smisliti ne mogu.
Odigraj uncharted kolekciju pa vidi da li je hype opravdan, fransiza ne ostaje relevantna 10 godina samo tako. Naravno moguće je da ti se ne svidja.
Detroit niko ne hvali s obzirom da nije ni izašao, a najavljen je prije nepune 2 godine. Današnji naslovi su milionski projekti koji nastaju godinama. Ovo nije 2002 godina.
Probaj stvari koje nisi nikada ranije. Probaj Souls serijal + bloodborne i nioh. Nier, yakuza, mass effect serijal...
-
iz Mostara
#2071 Re: PlayStation 4 - all about
Ima strašnih najava za 2017-18
-
Mega Man X
#2072 Re: PlayStation 4 - all about
Imaš piće od mene.listopad wrote: Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...
Kad bi Gears of War i Tomb Raider imali jednu vrelu noć, dobili bi Uncharted. Sve se svodi na napucavanje iz zaklona, pokoji cutscene (i to da publika ne zaspi zbog tolikog napucavanja), opet idi u zaklon i opet napucavanje. I tako od prve igre pa do zadnje.
Ja razumijem da svijet kaže da je CoD isto sranje drugo pakovanje, ali zašto to neće da kažu za Uncharted? Zato što su Sony fanovi veoma čudna bića jer ne žele da čuju kritiku pa te onda napadaju ko hordaši kakvi.
-
Shiba
#2073 Re: PlayStation 4 - all about
Čuj "nema igre", c c c.
Ja kupio PS4 samo da odigram Bloodborne, sve ostalo je bilo samo bonus, bukvalno. Dark Souls 3 platinumir'o, Uzeo Nioh, The Last Guardian, Horizon Zero Dawn i još nekih 10-tak igara, sad čekam malo slobodnog vremena da ugrabim. Ne znam šta bih prije igr'o.
Ja kupio PS4 samo da odigram Bloodborne, sve ostalo je bilo samo bonus, bukvalno. Dark Souls 3 platinumir'o, Uzeo Nioh, The Last Guardian, Horizon Zero Dawn i još nekih 10-tak igara, sad čekam malo slobodnog vremena da ugrabim. Ne znam šta bih prije igr'o.
-
gilla
#2074 Re: PlayStation 4 - all about
Pcbeggar race od prije nekoliko strana?Mega Man X wrote:Imaš piće od mene.listopad wrote: Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...
Kad bi Gears of War i Tomb Raider imali jednu vrelu noć, dobili bi Uncharted. Sve se svodi na napucavanje iz zaklona, pokoji cutscene (i to da publika ne zaspi zbog tolikog napucavanja), opet idi u zaklon i opet napucavanje. I tako od prve igre pa do zadnje.
Ja razumijem da svijet kaže da je CoD isto sranje drugo pakovanje, ali zašto to neće da kažu za Uncharted? Zato što su Sony fanovi veoma čudna bića jer ne žele da čuju kritiku pa te onda napadaju ko hordaši kakvi.
Častiš a nijedan ni drugi dotakli naslov nisu.
-
iz Mostara
#2075 Re: PlayStation 4 - all about
Ne znam jesi igrao Uncharted jer igra je bazirana više na istraživanja i zagonetke nego napucavanja, tako da tvrdnje koje si iznjeo ne stoje, nema potrebe za svađom, neko voli a neko ne voli, za mene nema boljih od Uncharted i Tomb Raider.Mega Man X wrote:Imaš piće od mene.listopad wrote: Oko Uncharteda su stvorili samo veliki hype, igra nista posebno...
P.S.
Konzola je zakon!