Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
horion_bosona

#2051 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

mislim da bi bilo bolje da je Carroll umjesto Kuyta, ali dobro...

Shrek na 'ladjenju... :lol:
tcz

#2052 Re: Liverpool FC

Post by tcz »

link? daj te ljudi
Gandalf

#2053 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

horion_bosona wrote:The Reds line-up in full is: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez. Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger
Na klupi ima igrača koji mogu pomoći ulaskom u igru - Carraghera i Škrtela u odbrani me je strah - Škrtel preagresivan i nekoordiniran u odbrani, Carragher sve sporiji i sporiji.
Charuga
Globalni moderator

#2055 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Prvo poluvrijeme za zaborav. Samo jedan udarac u okvir gola a i on je bio traljav i jedna dobra sansa za United ali pored gola. Nadat je se boljoj utakmici u drugom poluvremenu.
horion_bosona

#2056 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

mogao je ovu ruku svirat
ganjeta

#2057 Re: Liverpool FC

Post by ganjeta »

Gerard :thumbup:
:dance:
horion_bosona

#2058 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

jos ispred copa ... odjekuje the fields of anfield road... :dance:

aaa sudije, ako je faul onda je i drugi zuti...
Edin H.

#2059 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

horion_bosona wrote:jos ispred copa ... odjekuje the fields of anfield road... :dance:

aaa sudije, ako je faul onda je i drugi zuti...

:dance:
vaučer

#2060 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Iako je faul bio marginalan, bio je faul.
Ne postoji veći i manji žuti karton i Liverpool je oštećen jer je Ferdinand ostao na terenu. Osim toga dobra utakmica, puno vatrenija u drugom dijelu a o Unitedovoj odbrani najviše govori da je De Gea po svemu bio igrač utakmice.
Bilo je prilika, malo je Suarez bio off, ubila ga reprezentacija jebem ti internacionalni nogomet i tko ga izmisli.

Zašto je Dalglish alergičan na izmjene?
Teufik

#2061 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Ne bih se slozio.
Faula nije bilo uopste al neka vam.Imali ste vise od igre,ponovo ste pokazali vecu borbenost i zalaganje.
Stvorili ste vise izglednih prilika sto je i za ocekivati na Anfieldu.Al sreca da nama ne treba puno da pogodimo.Nek prica ko sta hoce al De Gea je vrhunski golman.
Charuga
Globalni moderator

#2062 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

vaučer wrote:Zašto je Dalglish alergičan na izmjene?
Ovo ni meni nije jasno. Mislio sam da ce poslije gola, ako vec nije do tada, pojacati napad i osvjeziti ekipu a on nista.
vaučer

#2063 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Da, ali naša interpretacija je nebitna jer ga je svirao.
Dakle ako ga je već svirao (ne bih se puno ljutio da nije da se razumijemo) onda je to najmanje žuti karton radi rušenja igrača koji bi izbio sam pred gol, dakle crveni. Nije bitno na kraju, promašili smo prilike i to je to, Suarez pored svih svojih kvaliteta nije klasičan golgeter kakav je bio Torres ili kakav je Hernandez.
Edin H.

#2064 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

vaučer wrote:Da, ali naša interpretacija je nebitna jer ga je svirao.
Dakle ako ga je već svirao (ne bih se puno ljutio da nije da se razumijemo) onda je to najmanje žuti karton radi rušenja igrača koji bi izbio sam pred gol, dakle crveni. Nije bitno na kraju, promašili smo prilike i to je to, Suarez pored svih svojih kvaliteta nije klasičan golgeter kakav je bio Torres ili kakav je Hernandez.
Ma bio je kontakt, priznao je i sam Ferdinand u interview-u zajedno sa Gerrardom poslije utakmice.
Jos je dodao "That's the way the game goes these days".
Takodje je Gerard priznao da je lose izveo slobodan udarac i da je imao srece, jer je lopta trebala udariti zivi zid.
Lucas Leiva

#2065 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Uzasnut sam Dalglishevim diletantskim vodjenjem ekipe. Kod nas ne postoji rijec izmjena, a ne sistem rotacija!
U drugoj polovini sezone Suarez nece moci na nogama da stoji, da ne govorim o igracima iz veznog reda koji ce poumirati!
Mustang1

#2066 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Opet sudija ..Da mi je doziviti da mi ili klub ili reprezentacija protiv "jacih" ekipa imaju objektivno sudjenje ... Nit je penal svirao nit je crveni dao ..
Teufik

#2067 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Kakav ba crveni...Adam nije bio sam pred golmanom niti je Rio bio zadnji covjek.
A sto se tice ruke,mogao je svirati penal.
Lucas Leiva

#2068 Re: Liverpool FC

Post by Lucas Leiva »

Kakvi očajni potezi nove uprave! Rajan Babel je za Stewarta Downinga Cristiano Ronaldo!
Stewart Downing igrao malte ne svaki minut ove sezone, niti jednom nije bio u stanju da uradi ono sto se od svakog krila ocekuje... da napravi visak!
Ne mozemo ni United kuci da pobijedimo... UPRAVA NAPOLJE!
missko

#2069 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Teufik wrote:Kakav ba crveni...Adam nije bio sam pred golmanom niti je Rio bio zadnji covjek.
A sto se tice ruke,mogao je svirati penal.
Bila je kasnije i jedna ruka na drugoj strani.
Mustang1

#2070 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ono je rame a ne ruka ..U nekim situacijama ako sviras faul bez obzira kakav on bio MORAS dati i zuti ali jbg ne moze se protiv Manchestera
missko

#2071 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Bubalo1 wrote:Ono je rame a ne ruka ..U nekim situacijama ako sviras faul bez obzira kakav on bio MORAS dati i zuti ali jbg ne moze se protiv Manchestera
Od kada se daje zuti za svaki svirani faul, i to bez obzira kakav.??? :shock: :?
Mustang1

#2072 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nisam rekao za svaki faul citaj .. U nekim situacijama ako sviras faul moras dati zuti ..A ono je bila situacija u kojoj se daje zuti !
missko

#2073 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Bubalo1 wrote:
Zbog cega bi bio zuti, sta odredjuje tu situaciju? Nije bilo opasnosti, nije bilo faula, nije bio zadnji igrac, nije uklizavao, ne znam zasto bi dobio zuti jos kad mu je greskom sviran faul. Jel znaci ako napravis jednu gresku treba da do kraja ukakis?
BHF_Manijak

#2074 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Lucas Leiva wrote:Kakvi očajni potezi nove uprave! Rajan Babel je za Stewarta Downinga Cristiano Ronaldo!
Stewart Downing igrao malte ne svaki minut ove sezone, niti jednom nije bio u stanju da uradi ono sto se od svakog krila ocekuje... da napravi visak!
Ne mozemo ni United kuci da pobijedimo... UPRAVA NAPOLJE!
Jarane, nista licno, ali pozavidila bi ti i BH vremenska prognoza po kojoj se u jednom danu izmjene 4 godisnja doba, od promjenjivo oblacnog do mecave! :mrgreen: :mrgreen: Fakat ti emocije variraju od extremno pozitivnih do extremno negativnih, uprava napolje i slicno, a do mjesec unazad niko nije bio jaci...
vaučer

#2075 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

missko wrote:
Bubalo1 wrote:
Zbog cega bi bio zuti, sta odredjuje tu situaciju? Nije bilo opasnosti, nije bilo faula, nije bio zadnji igrac, nije uklizavao, ne znam zasto bi dobio zuti jos kad mu je greskom sviran faul. Jel znaci ako napravis jednu gresku treba da do kraja ukakis?

Kako molim te nije bilo opasnosti?
Između Adama i gola samo Ferdinand i on pravi faul. Da se razumijemo, kontakt je bio minimalan ali ga je bilo i prema tome je sviran faul. Sudija je išao tražiti solomonsko rješenje jer je faul bio 'mal', pa nije mogao stisnuti guzicu i za takav prekršaj isključiti velikog, glasnog i bahatog Ria igra za Englesku Ferdinanda. Da je sudio po pravilima dao bi mu zaslužen žuti karton - tko mu je na kraju krajeva kriv što je zaslužio dva.
Post Reply