Izvini strucnjak nisam te prepoznao...trcicu trceci wrote:jarane produzivazna wrote:Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevneemisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vazna
#2051 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
vazna
#2052 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Niko nije rekao da bi se sada trebali crnjaciti,ali dizati ovoliku euforiju nije dobro po nas nikako.Uzmi samo predhodne "historijske"utakmice i pogledaj kako su zavrsile i sve ce ti biti jasno.A ako mislis da ovolika euforija ne utice na igrace onda si malo naivan.BHF_Manijak wrote:Sto ne mogu ni ovih sto bi sve crno u zivotu? Pa sta treba, da se svi sjebemo i da po cijeli dan na vijestima i dnevniku slusamo kako cemo poetaka primiti, kako smo uzasni, kako Pjanic jce igrati milijardu % te da ce nam se jos najvjerovatnije povrijediti 5 igraca?
Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom, ne treba da bude crnjak... Ja svakakvih ljudi Bog te vidio!
Druga je stvar tim, oni trebaju da su odmjereni i na zemlji, a za to je zaduzen selektor, koji to vise nego dobro drzi na okupu!
Brkate javnost i tim!
-
Djubre_
#2053 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vidis.. dobro je dosla ova ograda oko terena... treba muda imati pa krociti u arenu i boriti se s bosancima
latvijac im utjerao strah u kosti
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
- Point.
#2054 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Vama sto prognozirate poraz BiH treba zabraniti djelovanje na ovom forumu do daljnjeg, dok se ne opametite. 
- trcicu trceci
#2055 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Haj ba... ti se pokunji i ne dizi euforiju niko ti ne brani, pusti nas majke ti da uzivamo... Morel' ?vazna wrote:Niko nije rekao da bi se sada trebali crnjaciti,ali dizati ovoliku euforiju nije dobro po nas nikako.Uzmi samo predhodne "historijske"utakmice i pogledaj kako su zavrsile i sve ce ti biti jasno.A ako mislis da ovolika euforija ne utice na igrace onda si malo naivan.BHF_Manijak wrote:Sto ne mogu ni ovih sto bi sve crno u zivotu? Pa sta treba, da se svi sjebemo i da po cijeli dan na vijestima i dnevniku slusamo kako cemo poetaka primiti, kako smo uzasni, kako Pjanic jce igrati milijardu % te da ce nam se jos najvjerovatnije povrijediti 5 igraca?
Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom, ne treba da bude crnjak... Ja svakakvih ljudi Bog te vidio!
Druga je stvar tim, oni trebaju da su odmjereni i na zemlji, a za to je zaduzen selektor, koji to vise nego dobro drzi na okupu!
Brkate javnost i tim!
- House
#2056 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sklonite ove crnjak trolove 
3:0
3:0
Last edited by House on 22/03/2013 00:08, edited 1 time in total.
-
vazna
#2057 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tebi se nisam ni obracao.Koliko znam ovaj forum nije tvoje privatno vlasnistvo,ako grijesim izvini molim te...trcicu trceci wrote:Haj ba... ti se pokunji i ne dizi euforiju niko ti ne brani, pusti nas majke ti da uzivamo... Morel' ?vazna wrote:Niko nije rekao da bi se sada trebali crnjaciti,ali dizati ovoliku euforiju nije dobro po nas nikako.Uzmi samo predhodne "historijske"utakmice i pogledaj kako su zavrsile i sve ce ti biti jasno.A ako mislis da ovolika euforija ne utice na igrace onda si malo naivan.BHF_Manijak wrote:Sto ne mogu ni ovih sto bi sve crno u zivotu? Pa sta treba, da se svi sjebemo i da po cijeli dan na vijestima i dnevniku slusamo kako cemo poetaka primiti, kako smo uzasni, kako Pjanic jce igrati milijardu % te da ce nam se jos najvjerovatnije povrijediti 5 igraca?
Brkate javnost i tim!
- trcicu trceci
#2058 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grijesis, naravno da je moje... Fino si zamoljen, aaa coekaaa 
-
Djubre_
#2059 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sto ne mogu ovakvih zena majko mila.. ono se naslo da komentarise proslost.. nekad nisi imala internet pa sad imas.. unapredovala drzava je li.. eto bosna ce uvijek gubiti..
Podatak da grcka reprezentacija vrijedi 65 miliona, a nasa 95 miliona.. pa nismo kao nekad tarabe.. svi su oni u evropskim klubovima.. poredis ove momke sa vlatkom glavasom itd hah..
Edit: zar je musko? Picajzla neka fuj!
Sent from my GT-i9001
Podatak da grcka reprezentacija vrijedi 65 miliona, a nasa 95 miliona.. pa nismo kao nekad tarabe.. svi su oni u evropskim klubovima.. poredis ove momke sa vlatkom glavasom itd hah..
Edit: zar je musko? Picajzla neka fuj!
Sent from my GT-i9001
- Maharadza
#2060 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja večeras po čaršiji i ferhadiji hodao sigurno 4-5 sati, niti JEDNU riječ da sam načuo o tekmi. Možda jednog lika u BBI-u vidio sa šalom oko vrata, ali inače ni blizu nekadašnje euforije koja je znala zavladati gradom, što me svakako iznenadilo. Pozitivno po meni, jer vjerujem u onu 'tiha voda brijegove valja' i ovo sutra dobijamo glat, zapamtite moje riječi.vazna wrote:Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevneemisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
Tapatalked
Last edited by Maharadza on 22/03/2013 00:13, edited 2 times in total.
- BHF_Manijak
#2061 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To je prirodan put i to se ne moze sprijeciti, izgleda brkate euforiju i nerealnost. Ja jos nigdje nisam cuo najave ni ljudi ni reprezentativaca tipa "ma oderat cemo ih, jebat cemo im majku" i slicno... Ako mislis na ovo po forumu sto se pise 3:0 i slicno, vjeruj da su i takvi svjesni da to nije moguce.vazna wrote: Niko nije rekao da bi se sada trebali crnjaciti,ali dizati ovoliku euforiju nije dobro po nas nikako.Uzmi samo predhodne "historijske"utakmice i pogledaj kako su zavrsile i sve ce ti biti jasno.A ako mislis da ovolika euforija ne utice na igrace onda si malo naivan.
Kazem ti ovo je prirodan put. je li neko vidi neki prilog, emisiju o repki odmah ide "dize se euforija" pa cekaj, sta treba? Da se do dana utakmice ne spomene o istoj? Ne kontam majkemi...
Pa da smo mi dozivili npr ono sto je Njemacka javnost 2006. ne znam sta bi onda tek pisali?
Kazem ti, to je neizbjezno i ja ne vidim nikakvu euforiju u tome sto se pise i prica o repki, jebi ga igra ti nacionalni tim extra vaznu utakmice, tako da je to top dogadjaj sedmice o kojem se pise.
- Maharadza
#2062 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Uzalud se trudiš ovim fudbalskim analfabetama nešto objasniti jer su isti glavni pljuvači i kritičari 'euforije' kojima ista očito smeta kao i činjenica da ja VOLIM BOSNU I TO JAVNO I OTVORENO, GROMOGLASNO dajem svima do znanja, od mahale, preko komšija pa do ostatka dunjaluka ovoga.BHF_Manijak wrote:To je prirodan put i to se ne moze sprijeciti, izgleda brkate euforiju i nerealnost. Ja jos nigdje nisam cuo najave ni ljudi ni reprezentativaca tipa "ma oderat cemo ih, jebat cemo im majku" i slicno... Ako mislis na ovo po forumu sto se pise 3:0 i slicno, vjeruj da su i takvi svjesni da to nije moguce.vazna wrote: Niko nije rekao da bi se sada trebali crnjaciti,ali dizati ovoliku euforiju nije dobro po nas nikako.Uzmi samo predhodne "historijske"utakmice i pogledaj kako su zavrsile i sve ce ti biti jasno.A ako mislis da ovolika euforija ne utice na igrace onda si malo naivan.
Kazem ti ovo je prirodan put. je li neko vidi neki prilog, emisiju o repki odmah ide "dize se euforija" pa cekaj, sta treba? Da se do dana utakmice ne spomene o istoj? Ne kontam majkemi...
Pa da smo mi dozivili npr ono sto je Njemacka javnost 2006. ne znam sta bi onda tek pisali?
Kazem ti, to je neizbjezno i ja ne vidim nikakvu euforiju u tome sto se pise i prica o repki, jebi ga igra ti nacionalni tim extra vaznu utakmice, tako da je to top dogadjaj sedmice o kojem se pise.
Tapatalked
- Logovan
#2063 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Euforija?vazna wrote:Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevneemisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
Pa šta ako žene pričaju o utakmici? Pa šta ako su za sutra najavljene cjelodnevne emisije? Ovdje raja miješa kruške i jabuke.
- trcicu trceci
#2064 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma gubi se lik totalno
- Bosanski_kralj
#2065 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Još nešto više do 20 sati do početka utakmice. Molim vas da pišete cijelu noć i sutra cijeli dan, da imam šta čitati, lakše ću utakmicu dočekati. 
- Maharadza
#2066 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma treba ići leći i ko može da što duže spava da vrijeme prođe.Bosanski_kralj wrote:Još nešto više do 20 sati do početka utakmice. Molim vas da pišete cijelu noć i sutra cijeli dan, da imam šta čitati, lakše ću utakmicu dočekati.
Ja na žalost nisam od tih sretnika, tako da ću se danas barem 12 sati 'patiti' i sekirati. Valjda Džuma malo smiri živce i On pripomogne!?
A sada laku noć narode i UPUĆUJTE TE DOVE/MOLITVE PRED SPAVANJE I SUTRA NA DŽUMI, U CRKVI I U ŠTA GOD VJEROVALI, MAKAR SE SAMO NADALI, POZITIVA JE BITNA.
Tapatalked
Last edited by Maharadza on 22/03/2013 00:35, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#2067 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Inače, u našoj BiH je toliko dobrih i pozitivnih stvari na svakodnevnoj osnovi da je naprosto pravo čudo zbog čega se bilo ko uzbuđuje oko jednog od rijetkih koliko-toliko uspješnih sportskih priča u BiH.
Ako će žene na pijaci sutra, umjesto o Tihiću i Lagumdžiji, Avazu i Staniji, psima lutalicama i porezu, makar na jedan dan pričati o Džeki, Begoviću ili Pjaniću, kao najboljem što ova zemlja ima, onda je smisao reprezentacije ispunjen.
Ako će žene na pijaci sutra, umjesto o Tihiću i Lagumdžiji, Avazu i Staniji, psima lutalicama i porezu, makar na jedan dan pričati o Džeki, Begoviću ili Pjaniću, kao najboljem što ova zemlja ima, onda je smisao reprezentacije ispunjen.
- Bosanski_kralj
#2068 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne mogu ja lahko zaspati, prevrćem se u krevetu 2-3 sata prije ovakvih bitnih događaja.Maharadza wrote:Ma treba ići leći i ko može da što duže spava da vrijeme prođe.Bosanski_kralj wrote:Još nešto više do 20 sati do početka utakmice. Molim vas da pišete cijelu noć i sutra cijeli dan, da imam šta čitati, lakše ću utakmicu dočekati.
Ja na žalost nisam od tih sretnika, tako da ću se danas barem 12 sati 'patiti' i sekirati. Valjda Džuma malo smiri živce i On pripomogne!?
Tapatalked
-
Djubre_
#2069 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Misli na kakvu mindzu... i zaspat ces..
Ajd nocka vam.. da hoce malo ugrijat da se oko podne pocne malo pijuckat..
Sent from my GT-i9001
Ajd nocka vam.. da hoce malo ugrijat da se oko podne pocne malo pijuckat..
Sent from my GT-i9001
-
pOZz
#2070 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne treba.BHF_Manijak wrote:Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom
Da treba napuniti stadion od 60.000 i shvatio bih.
- BHF_Manijak
#2071 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jah, fudbal se igra samo za one sretnike koji mogu na stadion doci!

-
Mustang1
#2072 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
De zakljucajte temu do pocetka utakmice .. Koje gluposti se ovdje pisu majko moja .. Ni Ciro ne bi izjavljivao neke stvari koje pojedinci izjavljuju 
-
pOZz
#2073 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nisi shvatio o čemu govorim.BHF_Manijak wrote:Jah, fudbal se igra samo za one sretnike koji mogu na stadion doci!![]()
![]()
- BHF_Manijak
#2074 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislis da raja se bezze ne lozi, da hrle i kupuju karte itd, ili je nesto dublje?pOZz wrote:Nisi shvatio o čemu govorim.BHF_Manijak wrote:Jah, fudbal se igra samo za one sretnike koji mogu na stadion doci!![]()
![]()