KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Butmiran

#2051 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

LSD wrote:
Butmiran wrote:Ne znam da li smiju naši uopšte otvoriti jug zbog zabrane.
:lol: :lol:

naravno da smiju....samo je pitanje hoce li vaša ciganska uprava htjeti više para, pa trpati raju na zapad (gdje je duplo veca cijena) i valjati šuplju da ne može na Jug....samo je to pitanje i ništa više :!: ....a ko što gledam bice baš takav romski scenarij.
Ti stvarno imaš problema.
sto je skupo

#2052 Re: KUP BiH

Post by sto je skupo »

LSD wrote:

naravno da smiju....samo je pitanje hoce li vaša ciganska uprava htjeti više para, pa trpati raju na zapad (gdje je duplo veca cijena) i valjati šuplju da ne može na Jug....samo je to pitanje i ništa više :!: ....a ko što gledam bice baš takav romski scenarij.
Ako cemo pricati o ciganskim upravama onda vam nema ravnih. Jug nece biti otvoren, placali smo karte na onom ruglu i po 15 KM pa i vi sad uradite isto.
BadCopy

#2053 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

LSD ne samo da vrijedja upravu fks,nego i citav jedan narod.Zao mi je al te fakat moram prijaviti :(
LSD

#2054 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Butmiran wrote:
LSD wrote:

Ti stvarno imaš problema.
:pisnuo: razorna argumentacija, nema šta

Alkos, gdje to piše da je jug koševa iskljucivo "tribina za gostujuce navijace" :?

Copycat, ma prijavi slobodno...to ti je duhu i tradiciji ;-)
LSD

#2055 Re: KUP BiH

Post by LSD »

sto je skupo wrote:
LSD wrote:

Ako cemo pricati o ciganskim upravama onda vam nema ravnih. Jug nece biti otvoren, placali smo karte na onom ruglu i po 15 KM pa i vi sad uradite isto.
pa to je prava prica, a ne neka "zabrana juga" :lol: tako reci ;-)
BadCopy

#2056 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

Et ga prijavio sam te.nadam se da se nece tolerisati tvoje psovanje vise :thumbup:
nema me tamo

#2057 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Sjever, istok i zapad ce biti puni..
Mnogo vazna utakmica za oba kluba.
SmokingMan

#2058 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

nema me tamo wrote:
LSD wrote:

Ako dođu Manijaci u vecim grupama bez zaustavljanja policije ti stvarno misliš da ce im trebati pare da uđu na zapad??? :lol: :lol: :lol:
Plati pa gledaj,i lakše sa tim prosipanjem sile po forumu,furanjem,green street hooligan fazonimai sl.To više nigdje ne prolazi...8-)
Butmiran

#2059 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

LSD wrote: :pisnuo: razorna argumentacija, nema šta

Alkos, gdje to piše da je jug koševa iskljucivo "tribina za gostujuce navijace" :?

Copycat, ma prijavi slobodno...to ti je duhu i tradiciji ;-)
Tvoja argumentacija inače jebe majke, nema šta.
Alkos

#2060 Re: KUP BiH

Post by Alkos »

LSD wrote: Alkos, gdje to piše da je jug koševa iskljucivo "tribina za gostujuce navijace" :?
A gdje bi trebalo to pisati i zašto? To je dobro znana činjenica godinama. Oduvijek se znalo da gostujući navijači dolaze na jug, bilo kada igra FKS ili dok je nekad davno igrala reprezentacija :mrgreen: Jug Koševa je uvijek bio zatvoren, ukoliko nema gostujućih navijača. Nameće se zaključak da jug jeste tribina za gostujuće navijače, ali nisam znao da to igdje treba pisati.

Ako UO FKS odluči otvoriti jug i štampati ulaznice za isti, da li će klub biti sankcionisani od NS? Lako je vama bilo prodati karte za sjever i onda otvoriti zdenku. Isto i mi možemo uraditi za zapad, i hoćemo.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#2061 Re: KUP BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Piše na tribini (doduše piše trebina).
nema me tamo

#2062 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Plati pa gledaj,i lakše sa tim prosipanjem sile po forumu,furanjem,green street hooligan fazonimai sl.To više nigdje ne prolazi...8-)[/quote]

Ako si bio u grupama koje su nabrijane pred tekmu onda bi' shvatio o cemu ti pricam..

Samo što je Manijacima problem što se ne mogu " sakrit' " između zgrada..
Reglan

#2063 Re: KUP BiH

Post by Reglan »

Ljudi,gdje mogu naci kalem one jabuke,hoce li mi ko okalemiti
LSD

#2064 Re: KUP BiH

Post by LSD »

Alkos wrote:
LSD wrote: Alkos, gdje to piše da je jug koševa iskljucivo "tribina za gostujuce navijace" :?
A gdje bi trebalo to pisati i zašto? To je dobro znana činjenica godinama. Oduvijek se znalo da gostujući navijači dolaze na jug, bilo kada igra FKS ili dok je nekad davno igrala reprezentacija :mrgreen: Jug Koševa je uvijek bio zatvoren, ukoliko nema gostujućih navijača. Nameće se zaključak da jug jeste tribina za gostujuće navijače, ali nisam znao da to igdje treba pisati.

Ako UO FKS odluči otvoriti jug i štampati ulaznice za isti, da li će klub biti sankcionisani od NS? Lako je vama bilo prodati karte za sjever i onda otvoriti zdenku. Isto i mi možemo uraditi za zapad, i hoćemo.
Demagogija klasicna ;-)

Željo kad igra svoje evropske utakmice na koševu, jug ni pod razno nije "tribina za gostujuce navijace" (a imamo puno pravo rentati taj stadion, baš kao i vi što to cinite citav svoj život)....isto tako i reprezentacija kad igra, ta tribina nije za iskljucivo za gostujuce navijace....bezbroj puta sa bio na jugu kad igra repka.
ultima_palabra

#2065 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Pa i zdenka je zatvorena kad nema gostujućih, tako da nadležni organi mogu tjerati mak na konac ako hoće.
BadCopy

#2066 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

Kada Zeljo renta Kosevo da igra svoje tekme tu,onda je on domacin i Jug je tribina za domace navijace.
Kada Sarajevo renta Kosevo onda je Sjever tribina za domace.

Domacin u uzvratnoj utakmici je Sarajevo,tako da je sjever domaca tribina a jug namjenjena za goste,a s obzirom da je na snazi zabrana dolaska organizovanih grupa navijaca jug bi trebao biti zatvoren.Onako sa pravne strane.
A sada sta ce uprava uraditi nemam pojma,ako vec zele sve po pravilu onda bi trebala biti zatvorena.A vama niko ne moze zabraniti da se grupisete na zapadu
burek_in_space

#2067 Re: KUP BiH

Post by burek_in_space »

13 mar 2014, 16:10 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» LSD

14 dana.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#2068 Re: KUP BiH

Post by Pitar sa Kariba »

BadCopy wrote:Kada Zeljo renta Kosevo da igra svoje tekme tu,onda je on domacin i Jug je tribina za domace navijace.

Domacin u uzvratnoj utakmici je Sarajevo,tako da je sjever domaca tribina a jug namjenjena za goste,a s obzirom da je na snazi zabrana dolaska organizovanih grupa navijaca jug bi trebao biti zatvoren.Onako sa pravne strane.
A sada sta ce uprava uraditi nemam pojma,ako vec zele sve po pravilu onda bi trebala biti zatvorena.A vama niko ne moze zabraniti da se grupisete na zapadu
Pa u pravilniku ne postoji pojam "tribine za gostujuće navijače". Ali se mora obezbjediti 5% kapaciteta stadiona za iste, a sve u skladu sa pravilnikom o bezbjednosti. Znači nema potrebe da jug bude zatvoren osim ekonomske ne/isplativosti. :D
Butmiran

#2069 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

nema me tamo wrote:Plati pa gledaj,i lakše sa tim prosipanjem sile po forumu,furanjem,green street hooligan fazonimai sl.To više nigdje ne prolazi...8-)

Ako si bio u grupama koje su nabrijane pred tekmu onda bi' shvatio o cemu ti pricam..

Samo što je Manijacima problem što se ne mogu " sakrit' " između zgrada..[/quote]

Dobro vas je kamenjari.

A to da ne platite karte ili zajebete muriju nema šanse.
nema me tamo

#2070 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Butmirane @

Navijam za Sarajevo. :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#2071 Re: KUP BiH

Post by JOINT_1921 »

Pitar sa Kariba wrote:
BadCopy wrote:Kada Zeljo renta Kosevo da igra svoje tekme tu,onda je on domacin i Jug je tribina za domace navijace.

Pa u pravilniku ne postoji pojam "tribine za gostujuće navijače". Ali se mora obezbjediti 5% kapaciteta stadiona za iste, a sve u skladu sa pravilnikom o bezbjednosti. Znači nema potrebe da jug bude zatvoren osim ekonomske ne/isplativosti. :D
U pravu si... Kaze lafo sa pravne strane tako je... :-) Otvorite sve tribine, prodajete karte samo domacim, nema najavljenih gostiju, Zeljini kupe u gradu i bez obiljezja dodju na jug... Niste morali obezbijediti 5% gostujucim navijacima, tako da su sve tribine otvorene domacim navijacima... Ali vidjecemo da li su zeljni para i da napakoste gostima ili sportski zele pobjedu...
Butmiran

#2072 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

nema me tamo wrote:Butmirane @

Halali, zamijenio sam te s nekim. :D
nema me tamo

#2073 Re: KUP BiH

Post by nema me tamo »

Butmiran wrote:
nema me tamo wrote:Butmirane @

Halali, zamijenio sam te s nekim. :D
Ma vjerovatno nisi..
Ja i jesam rekao da smo se sakrivali između zgrada..
Lakše je 10 puta uci na Grbavicu nego kod nas..
Vidiš vecu grupu s 2 kilometra.. :D
JOINT_1921
Vozim: odlično

#2074 Re: KUP BiH

Post by JOINT_1921 »

Navijačkih sukoba nije bilo i to je svakako pozitivna stvar. Ipak, epilog derbija je 80 oštećenih stolica, što polomljenih, što iščupanih, na sjevernoj tribini Željinog stadiona, dok je oštećeno 30 metara zaštitne ograde.

Delegat susreta je uz prisustvo službenih predstavnika oba kluba i sudije ovo uveo u zapisniku utakmice.
frngla

#2075 Re: KUP BiH

Post by frngla »

80 slomnjenih stolica :lol: odvadite malo jebo ga majka :lol:
Post Reply