što si varala - varala si. Čim te stignem!Baby Jane wrote:Varam. Kad god stignem.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- LeonardoAC
#2051 Re: Varate li?
-
amazon
#2052 Re: Varate li?
Jel ovdje samo hebaci
ili ima i oni donji 
- Baby Jane
#2053 Re: Varate li?
Hej, ako varam, ne lazem.LeonardoAC wrote:što si varala - varala si. Čim te stignem!Baby Jane wrote:Varam. Kad god stignem.![]()
- MedenoSrce
#2054 Re: Varate li?
a ko laže taj i krade, a ko krade ne budi mu drug 
- SultanSuljke
-
Ugljesa_
#2056 Re: Varate li?
Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
- dusa_raskopuša
#2057 Re: Varate li?
Ljudi imaju poremecen sistem vrijednosti. Muskarac koji ne vara djevojku/zenu, bi trebao da bude muskarcina, a onaj koji vara *beep*, i obratno. Medjutim, kod nas je sve obrnuto. Frajer si ako imas pet telefona za pet komada. S druge strane djevojka koja ima vise muskaraca je *beep*, a ona koja ima jednog je fina. NemO logike.

-
Ugljesa_
#2058 Re: Varate li?
E pa da, bas tako.dusa_raskopuša wrote:Ljudi imaju poremecen sistem vrijednosti. Muskarac koji ne vara djevojku/zenu, bi trebao da bude muskarcina, a onaj koji vara *beep*, i obratno. Medjutim, kod nas je sve obrnuto. Frajer si ako imas pet telefona za pet komada. S druge strane djevojka koja ima vise muskaraca je *beep*, a ona koja ima jednog je fina. NemO logike.![]()
Idu ljudi linijom manjeg otpora.
- dusa_raskopuša
#2059 Re: Varate li?
Sto ce rec' da muskarci ne razmisljaju uopCe, jer je ovo upravo njihovo poimanje dobrog/loseg ž/m.
Cast izuzecima.
Cast izuzecima.
- Ma ja ba
#2060 Re: Varate li?
a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu?Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
Sta se tacno promijenilo u odnosu na ranije?
-
Ugljesa_
#2061 Re: Varate li?
Drugacije je danas, malo su se zamjenile vrijednost posebno kod ovih modernih ko sto je melburn.Ma ja ba wrote:a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu?Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
- Ma ja ba
#2062 Re: Varate li?
Nije se fundamentalno nista promjenilo. Jedina je razlika sto se danas vise i otvorenije prica o tome. A pogledi u drustvu na muskarca koji vara i na zenu koja vara su manje vise i dalje isti u odnosu na ranije. On je frajer i muskarcina, ona je ku$va.Ugljesa_ wrote:Drugacije je danas, malo su se zamjenile vrijednost posebno kod ovih modernih ko sto je melburn.Ma ja ba wrote:a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu?Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
- MedenoSrce
#2063 Re: Varate li?
meni niko ne valja kod mene je taj sistem bas otis'o
- SultanSuljke
#2064 Re: Varate li?
sve je isto kao i prije ......samo njega nema 
-
Ugljesa_
#2065 Re: Varate li?
Ma zapravo upravu si ti, nista se nije promjenilo, al to ti je kad pravila odredjuju "muskarcine"Ma ja ba wrote:Nije se fundamentalno nista promjenilo. Jedina je razlika sto se danas vise i otvorenije prica o tome. A pogledi u drustvu na muskarca koji vara i na zenu koja vara su manje vise i dalje isti u odnosu na ranije. On je frajer i muskarcina, ona je ku$va.Ugljesa_ wrote:Drugacije je danas, malo su se zamjenile vrijednost posebno kod ovih modernih ko sto je melburn.Ma ja ba wrote: a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu?
- JThomas
#2066 Re: Varate li?
ljudi ba to je od pećine i sojenica tako. samo što se tada nije muntalo, već toljagom po glavi i ćao 
- eluna
#2067 Re: Varate li?
Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
-
Melbourne_Australia
#2068 Re: Varate li?
A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....eluna wrote:Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
- eluna
#2069 Re: Varate li?
zaboga melbourne - ni tinejdžeri više ne dokazuju muškost reckama iznad kreveta, malo je planeta odmakla od tvojih adolescentskih danaMelbourne_Australia wrote:A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....eluna wrote:Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2070 Re: Varate li?
Jah, hajmo iz krajnosti u krajnost da sebe opravdamo, tako ucestalo na ovoj temi. 
- MedenoSrce
#2071 Re: Varate li?
nemoj lagati da te i ne tuce odnosno bije 
-
Melbourne_Australia
#2072 Re: Varate li?
Ma ne fakat...Mislim suplja cista....Cuj budi muskarcina....Eto sad svi mi koji varamo smo pi... i niko od nas nije muskarac
Ali svi koji su vjerni su muskarcine.....Ovde je pitanje bilo da li varate
A ne da mi govorimo ko je muskarac a ko nije...Mozda sam ja na primjer
Veca muskarcina od svakog tipa koji ne vara a isto tako mozda sam i veca pic.... To ko je muskarcina a ko nije je individualno....Ne gleda se muskost po broju partnera ..Toliko od mene..
- dale cooper
#2073 Re: Varate li?
MedenoSrce wrote:nemoj lagati da te i ne tuce odnosno bije

- MedenoSrce
#2074 Re: Varate li?
jok ba ja to zatvorenom shakom
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2075 Re: Varate li?
Pa sto onda ti promasi temu i dodje da nam pricas kako placas za seks, i kako te gdje god dodjes doceka pratnjaMelbourne_Australia wrote:Ovde je pitanje bilo da li varate![]()
Koga varas tu, desnicu svoju?