Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
LeonardoAC

#2051 Re: Varate li?

Post by LeonardoAC »

Baby Jane wrote:Varam. Kad god stignem. :D
što si varala - varala si. Čim te stignem! :D :run:
amazon

#2052 Re: Varate li?

Post by amazon »

Jel ovdje samo hebaci :D ili ima i oni donji :D
Baby Jane

#2053 Re: Varate li?

Post by Baby Jane »

LeonardoAC wrote:
Baby Jane wrote:Varam. Kad god stignem. :D
što si varala - varala si. Čim te stignem! :D :run:
Hej, ako varam, ne lazem. :D :evil:
MedenoSrce

#2054 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

a ko laže taj i krade, a ko krade ne budi mu drug :mrgreen:
SultanSuljke

#2055 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

MedenoSrce wrote:a ko laže taj i krade, a ko krade ne budi mu drug :mrgreen:
ja sam uvijek izmedju Image
al ne lazem matere mi :!:
:lol: :lol: :lol:
Ugljesa_

#2056 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
dusa_raskopuša

#2057 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

Ljudi imaju poremecen sistem vrijednosti. Muskarac koji ne vara djevojku/zenu, bi trebao da bude muskarcina, a onaj koji vara *beep*, i obratno. Medjutim, kod nas je sve obrnuto. Frajer si ako imas pet telefona za pet komada. S druge strane djevojka koja ima vise muskaraca je *beep*, a ona koja ima jednog je fina. NemO logike. :cry:

:lol:
Ugljesa_

#2058 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

dusa_raskopuša wrote:Ljudi imaju poremecen sistem vrijednosti. Muskarac koji ne vara djevojku/zenu, bi trebao da bude muskarcina, a onaj koji vara *beep*, i obratno. Medjutim, kod nas je sve obrnuto. Frajer si ako imas pet telefona za pet komada. S druge strane djevojka koja ima vise muskaraca je *beep*, a ona koja ima jednog je fina. NemO logike. :cry:

:lol:
E pa da, bas tako.

Idu ljudi linijom manjeg otpora.
dusa_raskopuša

#2059 Re: Varate li?

Post by dusa_raskopuša »

Sto ce rec' da muskarci ne razmisljaju uopCe, jer je ovo upravo njihovo poimanje dobrog/loseg ž/m. :mrgreen:

Cast izuzecima. :mrgreen:
Ma ja ba

#2060 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi
a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu? :-)

Sta se tacno promijenilo u odnosu na ranije?
Ugljesa_

#2061 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

Ma ja ba wrote:
Ugljesa_ wrote:Ako imas djevojku a varas je gdje stignes onda si p***a i ne treba ti djevojka, ostavi je i onda nastavi po starom, nije tesko stvarno. Ako si odlucio da budes s jednom djevojkom onda imas neki razlog za to, pa budi muskarcina i budi samo s njom. Pa kontrolisi nagone, ne budi zivina. Ha ja...malo su se zamjenile stvari... danas se misli da si muskarcina ako varas djevojku...a nisi

Drugacije je danas, malo su se zamjenile vrijednost posebno kod ovih modernih ko sto je melburn.
Ma ja ba

#2062 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

Ugljesa_ wrote:
Ma ja ba wrote:

Drugacije je danas, malo su se zamjenile vrijednost posebno kod ovih modernih ko sto je melburn.
Nije se fundamentalno nista promjenilo. Jedina je razlika sto se danas vise i otvorenije prica o tome. A pogledi u drustvu na muskarca koji vara i na zenu koja vara su manje vise i dalje isti u odnosu na ranije. On je frajer i muskarcina, ona je ku$va.
MedenoSrce

#2063 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

meni niko ne valja kod mene je taj sistem bas otis'o
SultanSuljke

#2064 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

sve je isto kao i prije ......samo njega nema :D
Ugljesa_

#2065 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

Ma ja ba wrote:
Ugljesa_ wrote:
Ma ja ba wrote: a prije se nije mislilo da je muskarcina kad vara djevojku/zenu? :-)

Nije se fundamentalno nista promjenilo. Jedina je razlika sto se danas vise i otvorenije prica o tome. A pogledi u drustvu na muskarca koji vara i na zenu koja vara su manje vise i dalje isti u odnosu na ranije. On je frajer i muskarcina, ona je ku$va.
Ma zapravo upravu si ti, nista se nije promjenilo, al to ti je kad pravila odredjuju "muskarcine" :)
JThomas

#2066 Re: Varate li?

Post by JThomas »

ljudi ba to je od pećine i sojenica tako. samo što se tada nije muntalo, već toljagom po glavi i ćao :D
eluna

#2067 Re: Varate li?

Post by eluna »

:thumbup:
Melbourne_Australia

#2068 Re: Varate li?

Post by Melbourne_Australia »

eluna wrote:
A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....
eluna

#2069 Re: Varate li?

Post by eluna »

Melbourne_Australia wrote:
eluna wrote:
A sto ne mogu ove price..Ne tisra sviju ti...Muskarcina itd itd.....Gledaj svoja posla i budi ti za sebe muskarac to je bitno......Eto ti ces odrediti ko je muskarac ko nije i kao time se mjeri muskost.....A sta ako je tip recimo vjeran je a udara je?? jeli opet muskarcina.....Svako ima pravo na svoj izbor,niti je veci muskarac ako vara a nije ni veci ako ne vara....A ja bas ne mislim da si isto tako muskarcina ako ne varas..Jer ti i ako ne varas mozes piti papak ili seljak bez manira sto znaci da ne mozes spadati u katergoriju muskarca....
zaboga melbourne - ni tinejdžeri više ne dokazuju muškost reckama iznad kreveta, malo je planeta odmakla od tvojih adolescentskih dana :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2070 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Jah, hajmo iz krajnosti u krajnost da sebe opravdamo, tako ucestalo na ovoj temi. :zjev:
MedenoSrce

#2071 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

nemoj lagati da te i ne tuce odnosno bije :mrgreen:
Melbourne_Australia

#2072 Re: Varate li?

Post by Melbourne_Australia »

Ma ne fakat...Mislim suplja cista....Cuj budi muskarcina....Eto sad svi mi koji varamo smo pi... i niko od nas nije muskarac :D Ali svi koji su vjerni su muskarcine.....Ovde je pitanje bilo da li varate :D A ne da mi govorimo ko je muskarac a ko nije...Mozda sam ja na primjer :D Veca muskarcina od svakog tipa koji ne vara a isto tako mozda sam i veca pic.... To ko je muskarcina a ko nije je individualno....Ne gleda se muskost po broju partnera ..Toliko od mene..
dale cooper

#2073 Re: Varate li?

Post by dale cooper »

MedenoSrce wrote:nemoj lagati da te i ne tuce odnosno bije :mrgreen:
Image

:cry:
MedenoSrce

#2074 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

jok ba ja to zatvorenom shakom
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2075 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Melbourne_Australia wrote:Ovde je pitanje bilo da li varate :D
Pa sto onda ti promasi temu i dodje da nam pricas kako placas za seks, i kako te gdje god dodjes doceka pratnja :?
Koga varas tu, desnicu svoju? :zoka:
Post Reply