suspect_zero wrote:''The Punisher''
Meni jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao .. prica, glumci i sve ostalo vrlo lose izvedeno ...bar ja mislim tako ...
Moderator: _BataZiv_0809
suspect_zero wrote:''The Punisher''
nelos, ali moglo je i bolje. najvise cu s iz filmaelSaik wrote:Hoće. O njoj se i radi u sva tri dijela. Šta više, mislim da je drugi već snimljen i počeo sa prikazivanjima. Djevojka koja se igrala vatrom, mislim da je naslov.Bond_JaneBond wrote:Ja ga prvi put odgledala sama, drugi put s nekakvim drustvomelSaik wrote:Ja sad kontam gledati ovaj iz gornjeg posta, ali ko će gledati film 2 i po sata.
edit: Upravo ga pregledah i moram reći da vrijeme svake od 150 minuta gledanja.![]()
![]()
i nije mi bilo tesko
samo me zanima kako se subtitles mogu ispraviti...ima previse gresaka![]()
@soma, imas pravo, knjige su jos bolje..tek citam prvu, ( a listala sam i drugu i trecu)(ne mogoh odoliti da ne pogledam da li se Lisbeth pojavljuje u drugom i trecem dijelu)

neJma kod nas u kanadi ovih skandinavskih filmovaBond_JaneBond wrote:Men who hate women or The Girl with the Dragon Tattoo
Dobar.

covjek_sam_zeno wrote:

sam poster jejohnnykola wrote:zaboravio sam na to sta je mir.
ova betonara me na to podsjetila:
bilo je zbilja lijepo tih pola sata.
imam negdje zaprzeno pa pogledam
i godisnja doba s vrha plakata.

za potonji kaze jaranica da je isti k'oanais_nin wrote:sam poster jejohnnykola wrote:zaboravio sam na to sta je mir.
ova betonara me na to podsjetila:
bilo je zbilja lijepo tih pola sata.
imam negdje zaprzeno pa pogledam
i godisnja doba s vrha plakata.![]()
moracu ovo pogledati...Spring, summer itd mi je
![]()
![]()
![]()
ja pogledala i odusevila se
Audrey Tautou mi je jedna od drazih glumica, a ova uloga joj stvarno pasea na pocetku sam se odmah uzbudila jer sam u jednoj sceni od 3 sekunde prepoznala glumca koji glumi francuskog seljaka (i koji je ostavio jak dojam na mene) u Inglourious Basterds
![]()
jedan od boljih citata iz filma
![]()
Coco: “The only interesting thing about love is making love – too bad you need a guy for that.”![]()
![]()
![]()
uz to jos jedno prijatno iznenadjenje u filmu je bio Alessandro Nivola (muz Emily Mortimer koja mi je takodjeglumica)...hemija izmedju njega i Tautou je uh
![]()
vee-jay wrote:kad vidim kako nam @el_saik konzumira filmove kao ja prije par godina za vrijeme studija, pravo me uhvati nostalgija![]()
ne znam sta jaranica ima protiv alanis - ja bih rado s njom kafu pilajohnnykola wrote: za potonji kaze jaranica da je isti k'o
kad bi otisla na kafu sa alanis smoriset
i fernandom smorientesom skupno.![]()
ne dvojim da je tako iako je tuta razvalila
u ameli.
predobar film .... ono bash predobar ....respo wrote:lord of war
film je iz 2005-e sa nikolas cage-om
extra film
pa kaze....awekenings wrote:predobar film .... ono bash predobar ....respo wrote:lord of war
film je iz 2005-e sa nikolas cage-om
extra film![]()
![]()