Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- avenija
#20476 Re: Zeničani
Njanjavi, svi probleme znamo, ima li ko rjesenje problema ? Evo ja sam ponudio neka Memisevic organizuje donatorsko vece ?
Imas li ti kakvu ideju ?
Jos nesto, nisam blizak Vladanu ali tog momka se moze tesko kupiti za bilo sta a kamoli za gajbu piva.
Imas li ti kakvu ideju ?
Jos nesto, nisam blizak Vladanu ali tog momka se moze tesko kupiti za bilo sta a kamoli za gajbu piva.
-
smartXL
#20477 Re: Zeničani
Ti nisi shvatio moju pricu vezanu za Percu. Par forumasa nas je ubjedjivalo da ce na skupstini nekih 100 novih clanova (koji su se uclanili par dana prije skupstine) izabrat Percu. Naravno, Perce ni na mapi. Onda kad su vidjeli da ga nema, krenula je prica, e nije Perco nego Percini ljudi...Pa jebemu misa, sto nisu nasli adekvatnu zamjenu, predlozili ga...Njanjavi wrote:
Koji ba celikovi navijaci? Vladan i ekipica koji se prodaju za dvi gajbe piva?
I fakat ne mogu vjerovat da neko zdrav prav i sa iole intelekta u blentari misli da je perco ok za taj klub.
Na kraju krajeva, to sto velis niko nema ideju kako pomoci celiku znaci da je fakat vrjeme da se mane tog posla, jebajiga, nije ni to za svakog.
Nije to bolan institut nuklearne fizike jebo mu ja mater, pa kakav bauk pravite od toga u pm.
Al ne moze kralju, dok se perco i percini namire, podmire i skinu kajmak, pa i manchester bi propo jebote.
I onda dodje frajer i pokusava predstavit percu kao pozitivca nekog, hud on izmisljaju se price o njemu![]()
![]()
![]()
Ja prije mislim da se ne prica 10 posto prica o njemu koliko bi se imalo sta ispricat o njegovim mutljanjima.
Al sta ces, takav je zenicanin mutavi, nagradjuje preko 20 godina tu ekipicu ratnih profitera koji su izgladnjivali sopstvene sugradjane dok su gladovali, zatvarajuci izlaze iz grada i uzimajuci monopol na hranu u tome vremenu, pa spustali u grad i nadrkavali cjene.
Vecina tih zenickih drmatora danas je takav krug ljudi, sve prijeratni seljacici koji su toliko kivni na grad bivali jer su par puta dobili po picki od carsijanera, pa je to neka vrsta osvete bila.
I bome se osvecuju i dan danas samo je jedina razlika sto su se udomacili toliko da su sad oni shatro carsijaneri a svi ostali fukara jbga
Al to dolazi prica od ljudi koji nit su clanovi, nit koji su dolazili na tekme. Takvi samoprozvani navijaci nemaju pravo da spominju ime Celika. Eto kad su njihovi sjedili u Celiku, nisu se uclanili, eto kakva je to.sorta ljudi.
- Njanjavi
#20478 Re: Zeničani
Nemam jer me boli kurac za taj cobanski, coporaski sport i taj ovcji mentalitet.
I nema tu neke filozofije brate mili, stavis postenog ekonoma da vodi klub, covjeka koji je odgovoran i koji zna sta radi, brate mili ulozis u stadion, otvoris fan shop sa printanim majicama, zaposlis carsijske raje koja zna crtat da pokrenu posao i svako ce kupit obicnu majicu od 3 marke il manje sa finim printom za cvaju.
Pa jebote jel to tolika filozofija u picku materinu, pa svaki iole ozbiljniji klub ima takve stvari, al jok, bosnjo samo zna kamcit i donatorske veceri kurceve palceve kontat kao neki izlaz iz sranja.
I naravno nakacit se na budzet, dje ces bez toga.
Jednostavno, nisi sposoban stvorit sa takvim sebi kesh, pa nemoj nikako, gasi sve, posij paradajz i krompir na stadion i cao!
I nema tu neke filozofije brate mili, stavis postenog ekonoma da vodi klub, covjeka koji je odgovoran i koji zna sta radi, brate mili ulozis u stadion, otvoris fan shop sa printanim majicama, zaposlis carsijske raje koja zna crtat da pokrenu posao i svako ce kupit obicnu majicu od 3 marke il manje sa finim printom za cvaju.
Pa jebote jel to tolika filozofija u picku materinu, pa svaki iole ozbiljniji klub ima takve stvari, al jok, bosnjo samo zna kamcit i donatorske veceri kurceve palceve kontat kao neki izlaz iz sranja.
I naravno nakacit se na budzet, dje ces bez toga.
Jednostavno, nisi sposoban stvorit sa takvim sebi kesh, pa nemoj nikako, gasi sve, posij paradajz i krompir na stadion i cao!
-
smartXL
#20479 Re: Zeničani
Mahh, mozes to dovest vrhunske ljude, ali ako nema navijaca, dzaba sve, nema paraaa.
Hvale se za proteste, 6000...pa i ja sam bio tu, al sam bio i na istoku, uclanio se.
Ja cu to stalno ponavljat, Celik postoji zbog navijaca a ne zbog Fude. Nema navijaca, sve dublja dubioza. Kurac bi Barsa, Mutd...bili to to da nemaju pune tribine. Zato sponzori lete, a kad lete, onda imas para, a kad imas para, onda mozes ekipu sastavljat. Kod nas je sve na infuziju, da nema Grada, Celik bi davno bio ugasen
Hvale se za proteste, 6000...pa i ja sam bio tu, al sam bio i na istoku, uclanio se.
Ja cu to stalno ponavljat, Celik postoji zbog navijaca a ne zbog Fude. Nema navijaca, sve dublja dubioza. Kurac bi Barsa, Mutd...bili to to da nemaju pune tribine. Zato sponzori lete, a kad lete, onda imas para, a kad imas para, onda mozes ekipu sastavljat. Kod nas je sve na infuziju, da nema Grada, Celik bi davno bio ugasen
- kamen spoticanja
#20480 Re: Zeničani
Djordje heroj a ne zlocinac...Jimmy McNulty wrote:Malo sam dotičnoj gospoji pregledo profil, da vidiš koliko u komentarima nahvališe sina, u jednom trenutku nisam bio siguran je li čitam o Nobelovcu ili poznatom kriminalcu. Fakat smo nacija za izučavanjakamen spoticanja wrote:Dijete puno ljubavi i paznje?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.072info.com/majka-djordja-la ... -navijala/
Koje okolo puca s kalashom ..ima djela ko mesa i andric zajedno?
Ona ce nekom hebat mamu drotovsku?
Fakat zivimo u pizdariji i eksperimentu...
Samo da ti kaem,popustaju mi zivci opasno...hebo me svako ako ne ostanem u grasshoperu
- kamen spoticanja
#20481 Re: Zeničani
I moj skromni doprinos temi
https://www.klix.ba/sport/nogomet/memis ... /170701072
Kae plavokrvni " celik jaca iz dana u dan" a klub vodi 4 dana
Al najjaci je bio kemo na pressu u cetvrtak
Kae " sta cemo tamo na pripremama,pa tamo je snicla sto maraka"
Kae plavokrvni " celik jaca iz dana u dan" a klub vodi 4 dana
- ExNihilo
#20482 Re: Zeničani
Jačao bih i ja da mi drugi plaćaju dugove.
-
kakavdanakneiskustvu
-
Shmeker
#20484 Re: Zeničani
Izgleda da cemo sada pored zvanicne stranice biti obavjestavani o desavanjim preko privatnog profila Jasmina Mesanovica. Ide jedan novi, jaci. organizovaniji klubkamen spoticanja wrote:I moj skromni doprinos temi
Kae plavokrvni " celik jaca iz dana u dan" a klub vodi 4 dana![]()
-
Mustang1
#20485 Re: Zeničani
Pa ja bi im vise vjerovao da sute i rade, nego sto se ofiraju po drustvenim mrezama svako malo.
-
Malinar
#20486 Re: Zeničani
Smarte radinovicu nisam vidio veceg lizaca necije bulje od tebe.cime te KF zaduzio
Njanjavi jesi njanjav cobane za tebe je pasteta i paradajz specijalitet.pospem te malinama
Njanjavi jesi njanjav cobane za tebe je pasteta i paradajz specijalitet.pospem te malinama
-
slavemaster
#20487 Re: Zeničani
bila jednom jedna tema Zenicani.... 
- Njanjavi
#20488 Re: Zeničani
Ma ta bijo?Malinar wrote:Smarte radinovicu nisam vidio veceg lizaca necije bulje od tebe.cime te KF zaduzio
Ko dijo?
Nisi se pelcovo na vakat il ti pritegli lanac za sljivu pa skevces sabahilde?
Reci ti nama gdje zulja, nasi smo, volimo mi pomoc katkad
-
smartXL
#20489 Re: Zeničani
Drzi se ti malina, to je tvoj domet, a nama ostavi Grad i Celik, u gradu ne zivis, a za Celik se ne boris djelima.Malinar wrote:Smarte radinovicu nisam vidio veceg lizaca necije bulje od tebe.cime te KF zaduzio
- kamen spoticanja
#20490 Re: Zeničani
+1slavemaster wrote:bila jednom jedna tema Zenicani....
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20491 Re: Zeničani
Svakome su popustili jarane, evo drug i ja skupljamo pare da završimo kurs njemačkog i da dobijemo certifikat za zavarivača i auf gehtskamen spoticanja wrote: Samo da ti kaem,popustaju mi zivci opasno...hebo me svako ako ne ostanem u grasshoperu
Mada ja nisam još 100% prelomio za razliku od njega
- ExNihilo
#20492 Re: Zeničani
@prilagodjena se prevrće u forumskom grobu.
- kamen spoticanja
#20493 Re: Zeničani
Eeee a znas kakav je Zurichsee...pola sahata dalje Bodensee...a grijanje radiJimmy McNulty wrote:Svakome su popustili jarane, evo drug i ja skupljamo pare da završimo kurs njemačkog i da dobijemo certifikat za zavarivača i auf gehtskamen spoticanja wrote: Samo da ti kaem,popustaju mi zivci opasno...hebo me svako ako ne ostanem u grasshoperu![]()
Mada ja nisam još 100% prelomio za razliku od njega
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20494 Re: Zeničani
Razočaran sam u naše žandare, sinoć došli u 11 zatvarat ZS
, počeli ganjat raju po parku, ma yebite se, pa pustite nas da u miru klošarimo 

Pretpostavljam da nema ni cuka koji napadaju raju po cestikamen spoticanja wrote: Eeee a znas kakav je Zurichsee...pola sahata dalje Bodensee...a grijanje radi
- kamen spoticanja
#20495 Re: Zeničani
Nema raje po cestiJimmy McNulty wrote:
Pretpostavljam da nema ni cuka koji napadaju raju po cestikamen spoticanja wrote: Eeee a znas kakav je Zurichsee...pola sahata dalje Bodensee...a grijanje radi
A i cuke se menscini pametnije od nasa cetri sliva
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20496 Re: Zeničani
Ima l' bujruma? 
- kamen spoticanja
#20497 Re: Zeničani
Tebi vazdaJimmy McNulty wrote:Ima l' bujruma?
- avenija
#20498 Re: Zeničani
Najdebilnija odluka gradskog vijeca ikada je ovo ogranicavanje rada objekata do 23:00.
Fudo obecao Evropu a jos nije ukinuo pokusaj SDA da se napravi islamski grad Zenkabul u srcu Bosne.
Mijenjaj to Fudooo..Sinoc u carsiji milion nekog naroda i sve se ugasi odmah iza 23h.
Ovo za ZS, jel moguce ?? Pa prosle godine sam sjedio uvijek do ponoci i nikada niko nije dosao.
Zanima me kako onda Gatto radi? Ten ? Neke dozvole ili prijavljenja druga djelatnost ?
Fudo obecao Evropu a jos nije ukinuo pokusaj SDA da se napravi islamski grad Zenkabul u srcu Bosne.
Mijenjaj to Fudooo..Sinoc u carsiji milion nekog naroda i sve se ugasi odmah iza 23h.
Ovo za ZS, jel moguce ?? Pa prosle godine sam sjedio uvijek do ponoci i nikada niko nije dosao.
Zanima me kako onda Gatto radi? Ten ? Neke dozvole ili prijavljenja druga djelatnost ?
-
doff
#20499 Re: Zeničani
Rade do 23 jer su tako registrovani. Gatto radi i poslije, sinoć svirka bila do 2h, murija više ne dolazi, čovjek registrovan da može do 3h radit
- avenija
#20500 Re: Zeničani
Ma jasno ali zasto dok je Ramazan donose neke odluke da ugostiteljski objekti mogu do 2 sata raditi, zasto ne ostave tu odluku tokom cijelog ljeta?