Ovo 18+?sarajevoxxxx wrote:Iživljavanje i nasilje nad sirijskim zatvorenicima strane Asadovih zlikovaca:
Video 18+
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8489938756
Sta smo se ovdje nagledali od kozoljubaca ovo dodje ko uspavanka za djecu.
Ovo 18+?sarajevoxxxx wrote:Iživljavanje i nasilje nad sirijskim zatvorenicima strane Asadovih zlikovaca:
Video 18+
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8489938756
A most intelligent post in this thread.Iskupitelj wrote:[
"In 2009, soon after Bashar Assad rejected #Qatar pipeline, #CIA began funding opposition groups in #Syria be4 the Arab Spring".
Revolution
"Qatar, which had d most 2gain, invested $3 bn in building d insurgency & invited #USA Pentagon 2train insurgents at U.S. bases in Qatar".
"Idea of fomenting a Sunni-Shiite civil war 2weaken #Syria & #Iran regimes to maintain control of d region’s petrochemical supplies".
A kako se ti uklapaš u bilo šta?japin_mutapi wrote:kako se rusija i njena borba za spas čovječanstva uklapa u ove gasovode, bilo koji
kako se uklapa američko-iranski detant i otopljavanje odnosa sa zapadom - znači više zapada, manje rusije - nafta i plin iz irana su direktan udarac rusiji(strateški)

Spas koga? Cega?japin_mutapi wrote:kako se rusija i njena borba za spas čovječanstva uklapa u ove gasovode,
Ko su sad pa ovi babuni? Ne mogu vise da upratim te njihove smijsne "vojne formacije". Vidim samo da im iz ociju kipi inteligencija. Mislim da, kad bi neko sastavio to nesto, simbolicno mozga sto imaju, ne bi bilo dovoljno za upisa u srednju frizersku.Challenger__ wrote:- "Jaish al-Tahrir" ne poštuje primirje:
Conflict NewsVIDEO: Jaish al-Tahrir fire Grad missiles in Sahel al-Ghab #Syria also in ceasefire breach.
____
Kakvi balvani, kakvi autsajderi.
Medjusobni obracun terorista i kriminalaca. Neka, mashallah.sarajevoxxxx wrote:
ISIS Executed 8 Dutch fighters on Friday, 26 of Feb After fights with Iraqi leaders in Raqqa and they arrested more Dutch fighters
Ovdje ih ima jedva za odigrati jednu nogometnu utakmicu, nisu to nikakvi prosvjedi, par budala.apsidejzi wrote:Eh ovu ludost ja ne mogu razumjeti! Jednostavno ne mogu! Ovo definitivno nisu normalni ljudi. Docekali su primirje koje stoji na staklenim nogama, ubijanja su prestala, moze se malo odahnuti ali ne... konji kao da nisu ratovali pet godina jer hoce jos...
Izasli na proteste u Dari i pozivaju na svrgavanje Asada a do neki dan molili svijet da zaustavi pokolj i propusti humanitarnu pomoc. Jal se malo docepalo slobode odmah divlja... Ja se dobro sjecam ovakvih protesta 2011 u ALepu kad su hodze s puskama drzali hutbe... Samo da je rusit... A vidi ovih majmuna u sredini sto huskaju ljude... Uh!!!
Navodno je jedan "holandez" ubedjivao druge clanove da napuste IS i vrate se kuci. Normalno odmah je uhapsen i sa jos par boraca sa kojima je razgovarao mucen do smrti.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Medjusobni obracun terorista i kriminalaca. Neka, mashallah.sarajevoxxxx wrote:
ISIS Executed 8 Dutch fighters on Friday, 26 of Feb After fights with Iraqi leaders in Raqqa and they arrested more Dutch fighters
Bas lijepo da se porokaju izmedju sebe.AleksoMKD wrote:Navodno je jedan "holandez" ubedjivao druge clanove da napuste IS i vrate se kuci. Normalno odmah je uhapsen i sa jos par boraca sa kojima je razgovarao mucen do smrti.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Medjusobni obracun terorista i kriminalaca. Neka, mashallah.sarajevoxxxx wrote:
Na ovo su reagovali drugi "holandjani" i izbio je sukob izmedju njih i ovih sa jacom verom u cilj IS kada su "holandjani" ubili jednog od mucitelja. .
Posle toga je uhapseno jos 70-ak pripadnika ISIS-a koji su dosli sa zapada.
Ovo pricaju po Holandiji pa ako lazu mene lazem i ja vas.
Slazem se.firebird wrote:
Bas lijepo da se porokaju izmedju sebe.

Chisum wrote:P.S. Trznu me s Hvorostovskim na avataru.
Vratiću drug, obećavam.husein_kapetan wrote:Chelli bolan.. sta fali Jet Liju 'vako konfuziju pravis..
Neprepoznatljiv..