hadzinicasa wrote: ↑25/01/2022 16:41istazivanje koje si naveo je validno.FunkyzeitGames wrote: ↑25/01/2022 16:30
Daj mi statistiku koja to pokazuje i možemo razgovarati. Anegdotalne procjene i scenariji iz alternativnih univerzuma u kojim muški rađaju meni nisu uzeti u obzir tako da ne vidim kao ravnopravnom sagovorniku zašto bi i tebi. Pokaži mi nešto što pokazuje da mi imamo ikakvo legalno pravo na odlučivanje o sudbini našeg djeteta ako ga žena ne želi. U istraživanju koje sam ja naveo stoji da žene ni u 1% slučajeva ne stavljaju želje partnera kao prioritet u odluci, tako da bih rado vidio istraživanje koje tvrdi drugačije.
tvoja interpretacija istog s druge strane je subjektivna i bazirana na logickim pogreskama, a ti je ovdje poturas kao ispravnu.
evo samo jedan primjer i ja stvarno necu vise:
dakle u ovih 72% slucajeva muskarci su i pored toga sto su svojim genetskim materijalom svjesno ucestvovali u zacecu ploda, odbili preuzeti odgovornost za isti. odnosno ne zele to dijete.72%+ je neudato, pola ih je kao razlog navelo da neće da budu samohrane majke
sapienti sat. dakle evo ako cemo tvojom logikom - zene su u tih 72% slucajeva da te ponovo citiram "stavile zelje partnera kao prioritet u odluci".
eto tvoja statistika dokazuje ovo za sta sto trazis od @KraljicaIzJajca da ti izvuce statistiku - da je abortus presutno odobren od strane muskaraca
imas bezbroj logical fallacies u zakljucivanju, pa nemoj pliz interpretirati rezultate istrazivanja i stavljati ih u sluzbu svojih predrasuda i mizoginije.
hvala
On tvrdi da nemam dokaza, isto reagira kao ovi muški kad im žena kaže da je trudna, a oni kažu, nema dokaza.