Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#20476 Re: Liverpool FC
Međeđe usluge danas, međeđe, kako li će to oni uhljupi sutra zajebat
-
ozdrlje_donje
#20479 Re: Liverpool FC
Ok hvala ti. A to sa pika, jednom sam uzeo i nikad vise. Nakon prvog pranja sve naljepnice pootpadale..Mustang1 wrote:Tamo na fb.u na grupi bih liverpool se raspitaj, ne isplati se narucivati ovako sa oficijelno stranice direktno, porez ubije.. Ima i na piku onih "kao" originala mislim po 80KM, bit ce i novi sigurno..ozdrlje_donje wrote:Misli li ko narucivati novi dres? Da se utalimo za postarinu
- MyTao
#20480 Re: Liverpool FC
Ako danas pobjede to bi vjerovatno bilo to sto se tice top 4... Cak I ako izgube opet su im sanse za top 4 bolje od Arsenalovih i Unitedovih koji igraju jedni sa drugim, a United jos mora ici na WHL...
Nece biti lahko protiv Watforda... jaki su kod kuce.
- Towelie
#20481 Re: Liverpool FC
Da. ali u ovoj utakmici nemaju neki poseban motiv. Liverpool itekako ima.MyTao wrote:Ako danas pobjede to bi vjerovatno bilo to sto se tice top 4... Cak I ako izgube opet su im sanse za top 4 bolje od Arsenalovih i Unitedovih koji igraju jedni sa drugim, a United jos mora ici na WHL...
- King_Kenny
#20482 Re: Liverpool FC
Ma ako ne dobiju Watford večeras, nisu ni zaslužili Ligu prvaka.
- zomri
#20484 Re: Liverpool FC
Nekako kontam čak i da izbore to 4to mjesto opet nismo sigurni za grupnu fazu. Valja proći kvalifikacije 
- King_Kenny
#20485 Re: Liverpool FC
Mialim da se i nekim pravilima susreću timovi iz liga petice...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20486 Re: Liverpool FC
šampioni protiv šampiona, ostali protiv ostalih
- Edin H.
#20487 Re: Liverpool FC
Neka ulete cash i vozdra.Towelie wrote:Da. ali u ovoj utakmici nemaju neki poseban motiv. Liverpool itekako ima.MyTao wrote:Ako danas pobjede to bi vjerovatno bilo to sto se tice top 4... Cak I ako izgube opet su im sanse za top 4 bolje od Arsenalovih i Unitedovih koji igraju jedni sa drugim, a United jos mora ici na WHL...
- MyTao
#20488 Re: Liverpool FC
Tim koji je igrao finale EL izbacivsi Unite, Borusiju Dortmunt, Villareal izmedju ostalih nece imati problem u kvalifikacijama.zomri wrote:Nekako kontam čak i da izbore to 4to mjesto opet nismo sigurni za grupnu fazu. Valja proći kvalifikacije
Ovdje sa puno podjecjenjuje Klopp i Liverpool. Kako stvari stoje izborit ce LP sa najvecom konkurencijom ikada... prosle godine City je zavrsio u top 4 sa 66 bodova... ove godine bi sa tim zavrsili 8.
- Towelie
#20489 Re: Liverpool FC
Mene cudi pesimizam samih navijaca iako klub ima povoljnu poziciju za top 4 ove sezone, a glavni konkurenti kiksaju gde stignu. Dajte malo vedrih lica, ljudi.MyTao wrote:Tim koji je igrao finale EL izbacivsi Unite, Borusiju Dortmunt, Villareal izmedju ostalih nece imati problem u kvalifikacijama.zomri wrote:Nekako kontam čak i da izbore to 4to mjesto opet nismo sigurni za grupnu fazu. Valja proći kvalifikacije
Ovdje sa puno podjecjenjuje Klopp i Liverpool. Kako stvari stoje izborit ce LP sa najvecom konkurencijom ikada... prosle godine City je zavrsio u top 4 sa 66 bodova... ove godine bi sa tim zavrsili 8.
- zomri
#20490 Re: Liverpool FC
Ne znam na čemu zasnivate taj optimizam 
- Gandalf
#20491 Re: Liverpool FC
nije ni meni jasno, hahare u klubu i kiksare na terenu su sjebale svaku povoljnu priliku za iskorak ka nečem velikom, 4. mjesto nije ni neki uspjeh ali oni će već naći načina da i uz povoljniji raspored zijane i to 4. mjesto, čisto iz razloga što im je to nešto bitno, a čim im je nešto bitno, cirkus na terenu počinje........
- MyTao
#20492 Re: Liverpool FC
Vi ocito imate neka daleko veca ocekivanja od mene... Vidim neki su sanjali titulu ove sezone
A ja sam mislio da ni top 4 nece moci izboriti, i sama borba je iskorak ka naprijed.
Jedino sto sam ocekivao je bolji plasman u kupovima.
Liverpool je godinu prije nego sto je Klopp dosao zavrsio na 6. mjestu, onda prodao ponajboljeg igraca u Sterlingu, i ostao bez kapitena Gerrarda... onda u sred sezone promjenili trenera i zavrsili na 8. mjestu... i vi ste posle toga ocekivali borbu za titulu?? Pa sta vi pusite da i ja probam
Kao sto rekoh, ove godine konkurencija za top 4 je jaca nego ikada... imat cemo oko 6 klubova koji ce zavrsiti sa 70+ bodova... a prosle godine za top 4 bilo je dovoljno 66... sto dovoljno govori koliko je Liverpool napredovao.
top 4 je veliku uspjeh za ovaj tim koji je jedan od najmaldjih u ligi.
Jedino sto sam ocekivao je bolji plasman u kupovima.
Liverpool je godinu prije nego sto je Klopp dosao zavrsio na 6. mjestu, onda prodao ponajboljeg igraca u Sterlingu, i ostao bez kapitena Gerrarda... onda u sred sezone promjenili trenera i zavrsili na 8. mjestu... i vi ste posle toga ocekivali borbu za titulu?? Pa sta vi pusite da i ja probam
Kao sto rekoh, ove godine konkurencija za top 4 je jaca nego ikada... imat cemo oko 6 klubova koji ce zavrsiti sa 70+ bodova... a prosle godine za top 4 bilo je dovoljno 66... sto dovoljno govori koliko je Liverpool napredovao.
top 4 je veliku uspjeh za ovaj tim koji je jedan od najmaldjih u ligi.
- zomri
#20493 Re: Liverpool FC
Ja titulu sanjam svake sezone
nije u tome stvar. Kako je krenulo mislio sam da smo konacno na putu da napadnemo titulu te da je Klopp konacno nasao igru protiv bunkerasa. Sa prvim povredama glavnih igraca sam promijenio misljenje 
- Towelie
#20494 Re: Liverpool FC
Titula nikad i nije bila domet ove ekipe. Top 4 jeste. Ako to ostvare, cilj za ovu sezonu je ostvaren.
- MOSALJOZE
#20495 Re: Liverpool FC
Kupi pa ćeš osvojiti
Čelski ima Kurtu
Liverpul
Čelski ima Hazarda
Jedinstvo
Arsenal ima Ramzija
Čelski Kantea
City ima KDB,Sterlinga itd
Čelski npr Pedra.
Plati pa klati
Čelski ima Kurtu
Liverpul
Čelski ima Hazarda
Jedinstvo
Arsenal ima Ramzija
Čelski Kantea
City ima KDB,Sterlinga itd
Čelski npr Pedra.
Plati pa klati
- MyTao
#20496 Re: Liverpool FC
Ma izgledalo je lijepo, ali znao sam da ce ispuhati, jer odma na pocetku su pokazali i snagu i slabosti, kada su pobjedili Arsenal i izugibli od Burnleya... takva je i bila cijela sezona.zomri wrote:Ja titulu sanjam svake sezonenije u tome stvar. Kako je krenulo mislio sam da smo konacno na putu da napadnemo titulu te da je Klopp konacno nasao igru protiv bunkerasa. Sa prvim povredama glavnih igraca sam promijenio misljenje
Nerealno je ocekivati titulu i slijedece sezone.
- Gandalf
#20497 Re: Liverpool FC
sa razmišljanjima "važno je učestvovati" ekipa nikada ama baš nikada neće osvojiti ništa, izgrađuju se evo već deset godina, i još su u fazi izgradnje da ostvare 4. mjesto, presmiješno, ko vjeruje u ovakve tupave izgovore za jedinu konstantu u klubu a to je vječiti neuspjeh, na izborima garant glasa za koaliciju betmena i supermena
ostajte mi zdravog duha i dalje
samo jaču nijansu ružičastih naočala na oči nabacit i uživancija ha ja 
- King_Kenny
#20498 Re: Liverpool FC
Isti sastav kao i protiv CP. Klupa bolja: i Daniel i Adam na njoj sjede.
- perfect_guy
- MyTao
#20500 Re: Liverpool FC
Cuj 10 godina... od kad ti bogati pratis Liverpool?Gandalf wrote:sa razmišljanjima "važno je učestvovati" ekipa nikada ama baš nikada neće osvojiti ništa, izgrađuju se evo već deset godina, i još su u fazi izgradnje da ostvare 4. mjesto, presmiješno, ko vjeruje u ovakve tupave izgovore za jedinu konstantu u klubu a to je vječiti neuspjeh, na izborima garant glasa za koaliciju betmena i supermenaostajte mi zdravog duha i dalje
samo jaču nijansu ružičastih naočala na oči nabacit i uživancija ha ja
Prije 7 godina se trebali ugasiti a ti pricas kao da su Arsenal pa se grade 10 godina