Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Malinar
#20451 Re: Zeničani
Jesi fudin jesi on te pravio.Svo smece skupit pa u kontenjer...transparentno
- Ajatolah_
#20452 Re: Zeničani
Transparentnost i jeste kada stvari izlaze na vidjelo. Po definiciji.smartXL wrote: Opet pitam sta je u vezi transparentnosti? Koliko ce jos ovih stvari izac na vidjelo, Bog zna
-
smartXL
#20453 Re: Zeničani
Sta je ba tzv. robijasu, imal te na spisku? Kako pomazes celik, samo pisanjem po forumu. Ne pomaze se tako, a i razmljivo je, malo je nas zenicana pravih koji istinski volimo celik.Malinar wrote:Jesi fudin jesi on te pravio.Svo smece skupit pa u kontenjer...transparentno
Do juce ste branili satorovica, danas ga pljujete, a i o tome sam piso nekad. Sve sam pogodio do u detalja
Jest kad se pravovremeno izvjestava, a ne na ovaj nacin, kad je vec ucinjena steta Celiku. Ovakve situacije su poznate od prije, na zalost. Zato je Celik tu gdje i jestAjatolah_ wrote:Transparentnost i jeste kada stvari izlaze na vidjelo. Po definiciji.
-
Malinar
#20454 Re: Zeničani
Nisi ti pravi zenicanin neg pravi radinovicanin fudin uvlakac.Zelis prilagodit grad sebi livadicu.
-
smartXL
#20455 Re: Zeničani
Visi se ko poznaje ta sela, garant sad tamo imas "vikendicu" a stan u gradu...
A vidi ti se i po nadimku, maline se ne uzgajaju ispred zgrade.
A vidi ti se i po nadimku, maline se ne uzgajaju ispred zgrade.
- Njanjavi
#20456 Re: Zeničani
Realno pricajuci, svi znamo koliki i ciji uvlacivac trebas bit da dobijes donaciju za pokretanje malinarskog biznisa, tako da ovo spocitavanje ovom liku da je neciji igrac barem sa adrese lika sa nickom malinar ne pije vode.
Slabo ko od tih malinara ulozi svoje da pokrene taj poslic, sve je to na guzovacu, a da bi dobio tu guzovacu moras biti neciji, pajel
I na kraju tako vam boga haj manite se price vise o celiku, jebo vas vise on a vi njega.
Pun mi je kurac vise te price oko te cobanske igre za livadice i kromanjonce.
20 cobana koji slikovnice u zivotu procitali nisu naganjaju loptu po livadi pred jos gorim neandretalcima na tribini i samoobmanjuju se da je to zivotna filozofija i nesta toliko bitno kao da ce jbena planeta puknut na pola ako propadne celik ili nesta tako.
Jebo vas celik, dabogda propo, ugasio se, i na bilinom polju se zasijo krompir sto se mene tice, vise ce fajde bit, bice pomfrita barem od one livadice
Slabo ko od tih malinara ulozi svoje da pokrene taj poslic, sve je to na guzovacu, a da bi dobio tu guzovacu moras biti neciji, pajel
I na kraju tako vam boga haj manite se price vise o celiku, jebo vas vise on a vi njega.
Pun mi je kurac vise te price oko te cobanske igre za livadice i kromanjonce.
20 cobana koji slikovnice u zivotu procitali nisu naganjaju loptu po livadi pred jos gorim neandretalcima na tribini i samoobmanjuju se da je to zivotna filozofija i nesta toliko bitno kao da ce jbena planeta puknut na pola ako propadne celik ili nesta tako.
Jebo vas celik, dabogda propo, ugasio se, i na bilinom polju se zasijo krompir sto se mene tice, vise ce fajde bit, bice pomfrita barem od one livadice
-
Malinar
#20457 Re: Zeničani
Livadici ne gumo skontat nicaze kontru.Nemoj da se stidis radinovica smarte neg uvlakackog jezika.Lizo fudu.
Njanjavi ti si smart pod drugim nickom.Bolje da si se nazvo kromanjonac
- Njanjavi
#20458 Re: Zeničani
Kakav drugi nick haveru, malo si na mrvama spavo mensecini.Malinar wrote:Livadici ne gumo skontat nicaze kontru.Nemoj da se stidis radinovica smarte neg uvlakackog jezika.Lizo fudu.
Nego nesto se plaho furas da poznajes materiju a manje od deset postova
I ti se nasao pricati nekome o drugim nickovima?
Svakakvih karikatura i ovdje jebo me svak
- Casual's
#20459 Re: Zeničani
http://www.zacelik.org/saopstenje-za-ja ... jelovanje/smartXL wrote:Neko je nama cijelo vrijeme spominjao transparentan rad...
Objavljeno prije 2-3 mjeseca. Šatorović iz NGGa (kao što ti kažeš) sam protiv sebe napisao članak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20460 Re: Zeničani
Kasuals, sta mislis o stvarima koje su isplivale? Bio bi red da nam napises koju, nakon svega...
- Casual's
#20461 Re: Zeničani
Upozoravano je na sve to ranije. Kritikovao se tadašnji UO, pa su i skrivani neki ugovori od javnosti. Još uvijek niko nije vidio ugovor za Kojića recimo._BataZiv_0809 wrote:Kasuals, sta mislis o stvarima koje su isplivale? Bio bi red da nam napises koju, nakon svega...
Elem, za ovaj ugovor bi se trebao sačekati odgovor sindikalca jer svi znaju o kakvim se likovima radi (Adilovići),a i obzirom da je Nuhagić jedini u klubu možda je došlo do zloupotrebe potpisa jer je riječ o B/W ugovoru (sa jasnom namjerom pušteno u javnost!?).
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20462 Re: Zeničani
Ma sve okej, ali sad se vidi stvarno da u tom klubu veze sa realnoscu nemaju.
Pa cuj majke ti de mu platu milju maraka i de ga pusti bez odstete. A vamo prosis pare od gradske uprave i duzan si bogu i narodu. Nidje veze.
Za tu platu ljudi sa skolom rmbace vrlo teske i odgovorne poslove.
Pa cuj majke ti de mu platu milju maraka i de ga pusti bez odstete. A vamo prosis pare od gradske uprave i duzan si bogu i narodu. Nidje veze.
-
el gancho
#20463 Re: Zeničani
Selvedin Šatorović radi od 1996 pa sve do danas kao nastavnik razredne nastave u školi Alija Nametak. Tako sam barem našao na internetu. Imam jedno pitanje za forumaše, u pitanju je opklada. Pošto je Šatorović predsjednik sindikata da li on tu funkciju predsjednika sindikata obavlja kao profesionalac (to mu je radno mjesto po sistematizaciji, za njega dobija platu i uplaćuju mu doprinose, kao što su npr. sindikalni povjerenici u Mitalu) ili mu se kao zvanično radno mjesto vodi razrednik razredne nastave u školi Alija Nametak (ući djecu, škola mu daje platu, plaća doprinose) dok sindikalne stvari obavlja usput i volonterski (pokloni ispod stola, muljanje s računima, dnevnice za gubljenje vremena po sjednicama). Molim da mi odgovori neko kopetentan da mogu naplatiti opkladu.....
- avenija
#20464 Re: Zeničani
Zavalio nas je sindikalac za 6 mjeseci kao Sarajlic za 2 godine.
- ExNihilo
#20465 Re: Zeničani
Pročitaj na Čelik temi, ako već nisi, Mustangov upis kako su se u Čeliku kretale plate._BataZiv_0809 wrote:Ma sve okej, ali sad se vidi stvarno da u tom klubu veze sa realnoscu nemaju.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20466 Re: Zeničani
Ma nisam. Mozda je bolje i da ne citam. Obzirom koliko sam se skolovao i cifru za koju radim.ExNihilo wrote:Pročitaj na Čelik temi, ako već nisi, Mustangov upis kako su se u Čeliku kretale plate._BataZiv_0809 wrote:Ma sve okej, ali sad se vidi stvarno da u tom klubu veze sa realnoscu nemaju.
- ExNihilo
#20467 Re: Zeničani
U pravu si. Nemoj. 
-
smartXL
#20468 Re: Zeničani
Ko je doveo Satorovica u Celik? Jesul clanovi io NGG? Nemoj se sad pravit lud i naivan, pa sve ima crno na bijelo.Casual's wrote: http://www.zacelik.org/saopstenje-za-ja ... jelovanje/
Objavljeno prije 2-3 mjeseca. Šatorović iz NGGa (kao što ti kažeš) sam protiv sebe napisao članak.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20469 Re: Zeničani
Vidio. Jb'seExNihilo wrote:U pravu si. Nemoj.
- ExNihilo
#20470 Re: Zeničani
Sve će to sad građani iskihati._BataZiv_0809 wrote:Vidio. Jb'seExNihilo wrote:U pravu si. Nemoj.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20471 Re: Zeničani
Pa kad je to glavni prioritet ovog gradaExNihilo wrote:
Sve će to sad građani iskihati.
-
smartXL
#20472 Re: Zeničani
Nemojte tako ni radikalizovat. Ja jesam za Celik. Celiku treba pomoc. Ali niko nema ideju kako. Neki su nas ubjedjovali jos samo reprogram i dalje ce saamo ici, kao bit ce odblokirani racubi.Ne ide to tako. Celiku trebaju pare. Pare obezbjedjuju navijaci (kroz dolazak, clanstvo, razne akcije...) Gdje su to navijaci? Pa jel samo na forumu. Jebo takve navijace, samoprozvane.
Znate, neko potpise premije za igrace, koje su previsoke u odnosu na prihod. Premija, regres, zovi kako hoces se isplacuje kad se pozitivno posluje. Oni ce sad dobit te premije, nakon tuzbi, pa idu kamate... Eto dodatno opterecenje. Hocel se navijaci ukljucit da se isplate, pa valjda su za igrace izborili opstanak, a nr zbog Fude i vijeca. Opet ce Casual's i ostala klapa laprdat po forumu, a nece se udostojit da odvoji dio za te igrace. Puna usta celika, a ne pomaze se, osim sto se izmisljaju price o Perci, pa kad su tu popusilo, onda o Percinim ljudima. Tako ce se nastavit, a celiku ni dalje nece pomagat. Kako sam imo obicaj govorit, vole tudjim kurcem koprivr mlatit. Daj ti pare iz budzeta, ko jebe grijanje. Moa i ne zove u Zenici a kao rjesavaju nam pitanja.
Znate, neko potpise premije za igrace, koje su previsoke u odnosu na prihod. Premija, regres, zovi kako hoces se isplacuje kad se pozitivno posluje. Oni ce sad dobit te premije, nakon tuzbi, pa idu kamate... Eto dodatno opterecenje. Hocel se navijaci ukljucit da se isplate, pa valjda su za igrace izborili opstanak, a nr zbog Fude i vijeca. Opet ce Casual's i ostala klapa laprdat po forumu, a nece se udostojit da odvoji dio za te igrace. Puna usta celika, a ne pomaze se, osim sto se izmisljaju price o Perci, pa kad su tu popusilo, onda o Percinim ljudima. Tako ce se nastavit, a celiku ni dalje nece pomagat. Kako sam imo obicaj govorit, vole tudjim kurcem koprivr mlatit. Daj ti pare iz budzeta, ko jebe grijanje. Moa i ne zove u Zenici a kao rjesavaju nam pitanja.
- avenija
#20473 Re: Zeničani
Donatosko vece organizovat kao Borac ,Velez, Sloboda, Zeljo itd..
Pozvati 200 ljudi najjacih iz kantona, da se 20 % odazove imas sredstva za pocetak sezone.
Ofirno je vise traziti pare od grada..
A onda kada krene sezona , prva utakmica Sarajevo, napuniti stadion, privuci sponzore..
Pozvati 200 ljudi najjacih iz kantona, da se 20 % odazove imas sredstva za pocetak sezone.
Ofirno je vise traziti pare od grada..
A onda kada krene sezona , prva utakmica Sarajevo, napuniti stadion, privuci sponzore..
Last edited by avenija on 01/07/2017 18:29, edited 1 time in total.
-
smartXL
#20474 Re: Zeničani
Naravno, pored toga imas 100 000 stanovnika. Neka se pola odazove, po 1KM, eto para kolko su trazili. Ali toga nema, ja se toga i plasim i o tome pricam. Opet ce Celik past u probleme, bas zbog novca, taman i da se sve ama bas sve transparentno radi. Njima treba oko 800 000 KM godisnje da bi na nuli bilo. Kroz kupovinu karata,te se pare mogu obezbjedit, samo od karata, ne racunajuci clanarine, sponzore, pomoc od grada, prodaju igraca...
Nikad niko nije imo viziju za celik, pa ni taj NGG koji je upravo Satorovica doveo i napravio dodatna sranja. Ali nije jos sve otkriveno, na zalost. Koliko ima jos stetnih ugovora.
Govorio sam nekad, doce vrijeme kad ce se i po ovoj upravi pljuvat. Pocelo je isplivavat, a to je sve sto se nije radilo transparentno, a mene ovdje napadali i ubjedjivali da jest.
Nikad niko nije imo viziju za celik, pa ni taj NGG koji je upravo Satorovica doveo i napravio dodatna sranja. Ali nije jos sve otkriveno, na zalost. Koliko ima jos stetnih ugovora.
Govorio sam nekad, doce vrijeme kad ce se i po ovoj upravi pljuvat. Pocelo je isplivavat, a to je sve sto se nije radilo transparentno, a mene ovdje napadali i ubjedjivali da jest.
- Njanjavi
#20475 Re: Zeničani
Koji ba celikovi navijaci? Vladan i ekipica koji se prodaju za dvi gajbe piva?smartXL wrote:Nemojte tako ni radikalizovat. Ja jesam za Celik. Celiku treba pomoc. Ali niko nema ideju kako. Neki su nas ubjedjovali jos samo reprogram i dalje ce saamo ici, kao bit ce odblokirani racubi.Ne ide to tako. Celiku trebaju pare. Pare obezbjedjuju navijaci (kroz dolazak, clanstvo, razne akcije...) Gdje su to navijaci? Pa jel samo na forumu. Jebo takve navijace, samoprozvane.
I fakat ne mogu vjerovat da neko zdrav prav i sa iole intelekta u blentari misli da je perco ok za taj klub.
Na kraju krajeva, to sto velis niko nema ideju kako pomoci celiku znaci da je fakat vrjeme da se mane tog posla, jebajiga, nije ni to za svakog.
Nije to bolan institut nuklearne fizike jebo mu ja mater, pa kakav bauk pravite od toga u pm.
Al ne moze kralju, dok se perco i percini namire, podmire i skinu kajmak, pa i manchester bi propo jebote.
I onda dodje frajer i pokusava predstavit percu kao pozitivca nekog, hud on izmisljaju se price o njemu
Ja prije mislim da se ne prica 10 posto prica o njemu koliko bi se imalo sta ispricat o njegovim mutljanjima.
Al sta ces, takav je zenicanin mutavi, nagradjuje preko 20 godina tu ekipicu ratnih profitera koji su izgladnjivali sopstvene sugradjane dok su gladovali, zatvarajuci izlaze iz grada i uzimajuci monopol na hranu u tome vremenu, pa spustali u grad i nadrkavali cjene.
Vecina tih zenickih drmatora danas je takav krug ljudi, sve prijeratni seljacici koji su toliko kivni na grad bivali jer su par puta dobili po picki od carsijanera, pa je to neka vrsta osvete bila.
I bome se osvecuju i dan danas samo je jedina razlika sto su se udomacili toliko da su sad oni shatro carsijaneri a svi ostali fukara jbga