Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad pitanje za zomrija, cini mi se da napokon koliko toliko pocinju povecavati plate igracima. Znaci li to da postajemo kompetitivniji na tom 'platnom' nivou?
Sad pitanje za zomrija, cini mi se da napokon koliko toliko pocinju povecavati plate igracima. Znaci li to da postajemo kompetitivniji na tom 'platnom' nivou?
Kompetitivniji svakako, ali je fazon da svi imaju love sada. Drugim riječima svi povećavaju plate. Novi ugovor za Ozila ili Sancheza kretaće se oko 250-300k sedmično, ako dođe do njega. Sterling u Cityju ima 180k Kod nas su najplaćeniji Coutinho, Firmino i još neki sa po 150k. Dakle, i dalje puno manje od ekipa koje "pucaju" na titulu.
Kompetitivniji svakako, ali je fazon da svi imaju love sada. Drugim riječima svi povećavaju plate. Novi ugovor za Ozila ili Sancheza kretaće se oko 250-300k sedmično, ako dođe do njega. Sterling u Cityju ima 180k Kod nas su najplaćeniji Coutinho, Firmino i još neki sa po 150k. Dakle, i dalje puno manje od ekipa koje "pucaju" na titulu.
Bila je na wiki leaks nekad procurila info o Firminovim primanjima ima nesto dodatno za golove i asistencije uglavnom dobro zaradjuje
Ma u ovom Liverpoolu sve gola karanana sto se tice politike, mame mi,. Kakvi idiot Bg te vidio. Cuj Lovrenu dati neke ogromne pare.
I onda kazu sto nema rezultata... Gdje ces s debilima imati.
ozdrlje_donje wrote:Misli li ko narucivati novi dres? Da se utalimo za postarinu
Tamo na fb.u na grupi bih liverpool se raspitaj, ne isplati se narucivati ovako sa oficijelno stranice direktno, porez ubije.. Ima i na piku onih "kao" originala mislim po 80KM, bit ce i novi sigurno..
Imali smo sreće sa rezultatima danas, sve je u našim rukama. Treće mjesto garantovano naše ako pobjedimo ove 4 do kraja uz bolju gol razliku od Cityja.