Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moja tetka wrote:gdje u SA i bližoj okolici provesti popodne a da ne vidim arape
http://www.google.ba/maps/place/Ски+цет ... 9273?hl=bs
Dakle , Ski centar "Ravna planina", autom do donje stanice, pa žičarom do gore, imaš kafanu-restoran sa lijepim pogledom, možeš prošetati, a neće biti ni žega kao ovde , jer je povisoko
moja tetka wrote:gdje u SA i bližoj okolici provesti popodne a da ne vidim arape
http://www.google.ba/maps/place/Ски+цет ... 9273?hl=bs
Dakle , Ski centar "Ravna planina", autom do donje stanice, pa žičarom do gore, imaš kafanu-restoran sa lijepim pogledom, možeš prošetati, a neće biti ni žega kao ovde , jer je povisoko
Yapi Yapo wrote:gdje u sarajevu imam da mi naprave boju za auto da mogu farbat kompresorom
Sikens, Cengic vila prekoputa Klasa
Anex, trolejbuska stanica prema gradu
Luzani (ako Ilidzu ubrajas u grad ) u prizemlju zgrade prekoputa Brajlovic restorana
Gdje se tacno nalazi ovo auto kino Dolly Bell o kom pisu zadnjih par dana. Citajuci tekstove ispada negdje na Nahorevu, al ne poznajem taj dio grada, a google maps ne pomaze. Ako ko zna tacnu lokaciju, da oznaci na mapi, bilo bi super.
Dope_Man wrote:Gdje se tacno nalazi ovo auto kino Dolly Bell o kom pisu zadnjih par dana. Citajuci tekstove ispada negdje na Nahorevu, al ne poznajem taj dio grada, a google maps ne pomaze. Ako ko zna tacnu lokaciju, da oznaci na mapi, bilo bi super.
Fadila Jahića Španca 1 bivsi filmski studio Sarajevo
uglavnomja wrote:dje ima kupit autolak, ono prema marki i modelu?
Imaš u Boljakovu kod Osnovne škole kad kreneš gore prema Boljakovu pa sa desne strane ili imaš u Sensu na Aneksu kod trolejbuske stanice, pa izaberi gdje ti je bliže
Imas na predhodnoj stranici, odgovorio sam nekom na iso pitanje.
rimsa91 wrote:
Imaš u Boljakovu kod Osnovne škole kad kreneš gore prema Boljakovu pa sa desne strane ili imaš u Sensu na Aneksu kod trolejbuske stanice, pa izaberi gdje ti je bliže
ni jedno mi nije blizu
sad cu pogledati ovo sa prethodne stranice