ja71 wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Koga dovesti umjesto njega. Hm, da razmislim malo. Možda trenera koji razumije osnove ...
Cvrle, cestitam na sposobnosti da pises duge tekstove, ali na
sustinsko pitanje nam nisi odgovorio:
Koga (imenom i prezimenomj) dovesti ako u
pola kvalifikacija otjeras Papeta ?
Koga ???
Dosadan si

No dobro, odgovoriću ti ( iako ne zaslužuješ odgovor )

Ako nemaš para postoji način da platiš dobrog trenera po principu ako se plasiramo na EP/SP da čovjek dobije 10-15-20% nagradnog fonda od UEFE/FIFE koji iznosi 8-10 miliona eura ( ne znam tačne brojke, mrsko mi da tražim ali vjerujem da sam blizu tačne brojke ). Ostatak namirimo preko sponzora kao što je radio Ćiro ili Mateus po principu nađeš sponzora i uzmeš sebi pare.
Bolje su takve opcije nego da se nigdje ne plasiramo ( kao što se do sada nismo plasirali ) i ne dobijemo nkakve pare. Bolje je onda ponuditi 50% od nagradnog fonda EUFE/FIFE za dobrog trenera nego za 5000 eura dobiti Sušića kojem je ( poptuno opravdano ) najveći domet karijere prije preuzimanja reprezentacije "velikan" Al Ahli.
Bezveze je licitirati sa imenima ali način uvijek postoji.
Samo da napomenem da je remi sa Grčkom u Zenici veliki kiks jer mi imamo gostovanje u Slovačkoj, Litvaniji i Latviji dok Grcima ostaje samo gostovanje Litvaniji. Grčka nakon gostovanja u Zenici ( u slučaju da ostanu neporaženi ) je skoro završila posao u kvalifikacijama. Mi imamo mnogo veću šansu da zajebemo stvar na tim gostovanjima.
Zanimljiva je formacija @DonVite, na PES-u

Gluho bilo ko sve ( navodno ozbiljno ) pokušava da diskutuje na ovom forumu, zgrožen sam
BHF_Manijak wrote:MightyMatch wrote:
A u slucaju uspjeha,bit ce pojedinaca koji ce mljackati za mezu svoje bijele bubrege
i to bez pritiska medija.Zukanovic nakon nenormalnog transfera u lahko spadajuci-i Gent mogao bi proci k'o i Stojan Vranjes
@cvrle ti si ocito fudbaler,dobro amaterski ali fudbaler

Neki bi MOGLI gristi muda a neki ih vec sad grickaju.
Zaboga pozvan je u reprezentaciju fudbaler kojeg su pojedinci na forumu prizivali ima godina dana, dok su se neki ismijavali sa istim, a eto on postade clan. Koja ironija, tacno da muda sebi kaskicom jedes...
Sto se uspjeha tice, ne moze meni biti niko preci od nacionalnog uspjeha, taman da reprezentaciju vodi propala Toyota Corola.

Mučki udarac ispod pojasa