Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A lako je živnut protiv bolida,Griša je najveći golub na turu.Odličan igrač ali dilajla...
U ovom trenutku su Endi i Stan,mjerilo,sve ostalo...
Andy je u najboljoj formi trenutno , joj Nishikoria sta prokocka
Marej jeste u dobroj formi ne u nekoj spektakularnoj ali u dobroj jeste.igra koliko je potrebno .Jako puno je uznapredovao na psihološkom planu,stekao rutinu dobijanja mečeva u prva tri-ćetiri kola a da se puno ne iscrpljuje
Nije odavno igrao sa novakom i živo me interesuje kako bi se završilo eventualno finale naravno, ako do njega dođe
Međugorac zna da mora rasporediti snage, ima previše tenisa do kraja sezone... a protiv Novaka svakako nije nikad dobro prolazio, tako da bi "sektaš" mogao bez puno znoja do finala.
Andy je sinoc protiv Poulliea odigrao nekoliko strašnih poena iz kojih se vidi nevjerovatno samopouzdanje i odličan natjecateljski ritam. Nije bilo traga umoru.
Doduše pomogne i kada ti protivnik sve bitne lopte pokloni.
Mislim da Čilić nema nikakvu preveliku ambiciju na ovom turniru, tako da očekujem laganu pobjedu "sektaša".
Ili možda Čilić pošalje upozorenje tipa "niko Marina Čilića neće dobiti 14 puta za redom"
ultima_palabra wrote:Međugorac zna da mora rasporediti snage, ima previše tenisa do kraja sezone... a protiv Novaka svakako nije nikad dobro prolazio, tako da bi "sektaš" mogao bez puno znoja do finala.
Mislim da Čilić nema nikakvu preveliku ambiciju na ovom turniru, tako da očekujem laganu pobjedu "sektaša".
Ili možda Čilić pošalje upozorenje tipa "niko Marina Čilića neće dobiti 14 puta za redom"
Bogme, napokon da i Chilkan se osladi setom protiv Djovaka. Nije se to dvije godine dogodilo. Sve mi se cini, da je ovakav Medjugorac bio sinoc protiv istog igraca, dobio bi ga. Ali sinoc je sinoc, danas je danas!
Leopold_IV wrote:Možeš li skinuti mrak s očiju Marine?
Ako sad to ne uradi nece nikad.
Velika je prilika bila maloprije. Nešto mislim da će opet ostati kratak. Ne može Čilić igrati sat i po na ovom nivou.
Srbijanac igra ispod nivoa, ali se bas izvlaci na servu kao rijetko kada i to mu moze biti dovoljno dok Medjugorac ne pukne ko kokica. Chilkan opet je jako napet i na svaku BP skakuce od nervoze.
Znaš problem je što ovaj toliko misli da je bolji pa ovaj kad uzme par poena njemu odma vatra i pocinje namjerno da se krevelji i griješi...
Sve je pocelo s Wawrinkom...
A ovaj je cilic takav retard da i to ne moze iskoristit, tacnije grijesi i grijesi..
jebiga nabio mu komplex