Nisam napisao da nikad ne stavljam nego da nemam obicaj,valjda znas citati.I ne znam kakve to veze ima i zasto to u ovom slucaju ne bi meni,kao,odgovaralo, a pogotovo ne znam o kakvim projekcijama pricasChallenger__ wrote:Stavljaš, stavljaš, osim ako ne odgovara tvojim projekcijama koje veze nemaju sa istinom. A istina je da svjetske agencije mahom ističu da se primirje poštuje, npr:Co0l wrote:Sto se izvora tice-obicno ne stavljam link na vijesti koje pronađem na Klix-u jer pretpostavljam da je svako ko piše na njihovom forumu dovoljno sposoban da prepozna vijest vezanu za temu na kojoj pise a koja je objavljena na Klix-u.
1. ReutersLINK
2. RTELINK
Nezadovljni primirjem su teroristi u Siriji i njihovi mentori u Ankari, nešto manje u Rijadu. Vidim, nezadovoljan si i ti, logično.
Usput,prvi clanak koji ci linkovao,koliko vidim,je objavljen prije nego sto su se spomenuta bombardovanja i desila dok drugi i spominje ta bombardovanja.
Stvarno treba biti krajnje maliciozan da bi iz mog posta mogao zakljuciti da sam ja nezadovoljan primirjem,sto tebi bez problema polazi za rukom.Sto li...