Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pregledah malo detaljnije sazetak. Boze sacuvaj. Oni hajvani u odbrani ko da se na putu nisu sreli. Sta rade oni na tim treninzima?
Prvi gol, Matip u 16 sam trckara, Clyne cuva dvojicu od kojih mu Benteke logicno pobjegne i isti neometano zabija
Drugi gol, korner, Can "čuva" Bentekea te u trenutku centarsuta pusta istog a Kebab jebeni ostao na mjestu gdje je i bio i skakuce u mjestu i prati sta se desava. Pa jebo te led jel realno ovo.
MyTao wrote:Ma bizi... bezveze mi zivce izvlace...
Nekako izgurati do kraja I izboriti top 4 i mjenjati neke stvari.
Ekipa je tanka i povrede su ubile i ono malo kvaliteta sto ima... daj bar da se Lallana vrati do kraja.
4 tekme su ostale... 66 bodova... u historiji PL najvise bodove koje je jedna ekipa imala a nije izborila LP je 73. Ove godine ce trebati vise.
3 pobjede i remi bi bili dovoljni za top 4 ja mislim... ali nema razloga i izgovora ako ne pobjede sve do kraja.
Pored toga što zavisimo od sebe, sada zavisimo i od drugih. United igra dvije utakmice prije nego mi odigramo svoju sljedeću protiv Watforda. Čak i ako izgube od Cityja, sasvim je moguće da će tada biti ispred nas na tabeli, a psihički labilnoj ekipi poput Liverpoola je najgore kada *moraju* pobijediti.
Jah, United će prosuti 6 bodova, kako da ne. Isto ko što su u zadnje tri utakmice prosuli protiv Chelsea, Anderlechta i Burnleya u gostima.
Ako iko zna odigrati na rezultat to je Mourinho. Valjda vam je jasno da njega nikad ne treba otpisivati.
zomri wrote:Jah, United će prosuti 6 bodova, kako da ne. Isto ko što su u zadnje tri utakmice prosuli protiv Chelsea, Anderlechta i Burnleya u gostima.
Ako iko zna odigrati na rezultat to je Mourinho. Valjda vam je jasno da njega nikad ne treba otpisivati.
Niti treba njihove protivnike. Verujem da ce City u cetvrtak uzeti sva tri boda.
zomri wrote:Jah, United će prosuti 6 bodova, kako da ne. Isto ko što su u zadnje tri utakmice prosuli protiv Chelsea, Anderlechta i Burnleya u gostima.
Ti stvarno vjerujes da ce Mourinho uzeti 12 bodova protiv Citya, Arsenala, Totenhema i Southamptona?
Svasta se moze desiti, ali ja se nebi kladio na to nikada.
Ma nisam ja rekao da sam 100% siguran da ce izboriti top 4... kazem da sada trenutno imaju bolje sanse od ostalih ekipa (Arsenal, United)... Naravno moraju to I dokazati na terenu.
Ako ne izbore top 4, to je veliki neuspjeh... ravan onom od prosle godine kada su izgubili finale EL-a...
Bice da smo Staridza posljednji put gledali protiv WBA. Out do kraja sezone, povreda kuka, Klop ga se rijesava napokon. Smijesno, mogao je postati legenda...kakav jebeni njuh za gol...ali Boze moj.
Palace se mogao i morao dobiti... lakše bismo kiksali protiv Southamptona, naprimjer...
Nadati se da će Lallanin povratak donijeti bodove 1. maja... A do tada, neka United i City remiziraju...