Imas bujnu mastu.missko wrote:Fino bi bilo da se povrijede Müller Thiago i Vidal a da Riberija istuku i isprovociraju da pocrveni i bude kaznjen jedno 8 tekmi [emoji14]
EMS-om
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#20401 Re: FC Bayern Munchen
-
Teufik
#20402 Re: FC Bayern Munchen
Ljudi, ko prenosi?
- Partijaner
#20404 Re: FC Bayern Munchen
ObnTeufik wrote:Ljudi, ko prenosi?
-
Teufik
#20405 Re: FC Bayern Munchen
Hvala obojici
Sent from my LG G5 using Tapatalk
Sent from my LG G5 using Tapatalk
-
Bavarac94
#20406 Re: FC Bayern Munchen
Bas me zanima sta ce Carlo reci na poluvremenu i kakva ce igra biti...
- Anestezija
#20407 Re: FC Bayern Munchen
uprava napolje
-
Dr Baltazar
#20408 Re: FC Bayern Munchen
Bolji je bio Atletico, ali je ovaj sudija jedna velika budaletina.
Boatengov žuti je
Ono se ni kod nas ne svira.
Lahm dobija žuti za neopreznu igru, a dva stopera Atletica ne dobijaju za faulove nad Lewandowskim kojim spriječavaju kontru.
Boatengov žuti je
Lahm dobija žuti za neopreznu igru, a dva stopera Atletica ne dobijaju za faulove nad Lewandowskim kojim spriječavaju kontru.
- Partijaner
#20409 Re: FC Bayern Munchen
Fizicku su jaci i to je fakt, Lahm me nervira sa svojim ubacajima.
Bilal podbacio tako da naprijed nema nikakve opasnosti, Martinez i stoper.
Bilal podbacio tako da naprijed nema nikakve opasnosti, Martinez i stoper.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20410 Re: FC Bayern Munchen
Ista utakmica kao i proljetos.
- AmiĐa_Idriz
#20411 Re: FC Bayern Munchen
Kakva je kretenčina ovaj Vidal 
- MaroonBrigade
#20412 Re: FC Bayern Munchen
Tekma k'o narucena da se malo spustimo na zemlju jer moramo mi jos pure jesti da bi osvojili klempu. Muller i Ribery 0 bodova. Vidal ima mentalnih problema.
-
Dr Baltazar
#20413 Re: FC Bayern Munchen
Za Lahma bih se složio, iako vrijedi i dalje samo zbog one situacije iz drugog poluvremena kada je spriječio sigurnu šansu za Atletiko.Partijaner wrote:Fizicku su jaci i to je fakt, Lahm me nervira sa svojim ubacajima.
Za ovo prvo - nikako. Nije to nikakav fakt. Je li moguće da ja nisam vidio žuti karton za igrača Atletika ? Pa bar 2 u prvom poluvremenu je trebao dati. Situacija kada Godin (ili je onaj drugi štoper) faulira Lewandowskog na 18 metara u drugom poluvremenu i sudija (kreten, idiot) ništa ne pokazuje. Nije bitan poraz, bitno je da nismo završili utakmicu i da se ovdje govori kako su nas još i izudarali. Zato Vidal
Atletiko jeste bio bolji, ništa posebno i ništa zabrinjavajuće
Čuj ovog "stručnog" komentatora na OBN-u
-
missko
#20414 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
Sad je do sudija a mene handrisDr Baltazar wrote:Za Lahma bih se složio, iako vrijedi i dalje samo zbog one situacije iz drugog poluvremena kada je spriječio sigurnu šansu za Atletiko.Partijaner wrote:Fizicku su jaci i to je fakt, Lahm me nervira sa svojim ubacajima.
Za ovo prvo - nikako. Nije to nikakav fakt. Je li moguće da ja nisam vidio žuti karton za igrača Atletika ? Pa bar 2 u prvom poluvremenu je trebao dati. Situacija kada Godin (ili je onaj drugi štoper) faulira Lewandowskog na 18 metara u drugom poluvremenu i sudija (kreten, idiot) ništa ne pokazuje. Nije bitan poraz, bitno je da nismo završili utakmicu i da se ovdje govori kako su nas još i izudarali. Zato Vidal [emoji106] U ovakvim utakmicama treba sudija koji će za faul koji zaslužuje jebeni žuti karton pokazati to isto, pa makar taj faul bio u prvoj minuti utakmice. Još onaj kloc od komentatora govori kako je sudija dobro odradio posao [emoji38]
Čuj ovog "stručnog" komentatora na OBN-u [emoji38] [emoji38]
EMS-om
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20415 Re: FC Bayern Munchen
Vas dvojica ste se nasli veceras
Jedan za Bayern, drugi za United, a obojica pricaju o sudijama kad je poraz u pitanju
Atletico zna igrati sa Bayernom. Odigrali su i sa Barcom neki dan dosta dobru utakmicu.
Jedino jos da skontaju kako da Reala okrenu kad je bitno.
Jedan za Bayern, drugi za United, a obojica pricaju o sudijama kad je poraz u pitanju
Atletico zna igrati sa Bayernom. Odigrali su i sa Barcom neki dan dosta dobru utakmicu.
- ledeni_caj
#20416 Re: FC Bayern Munchen
Ista tekma k'o i prosla, zasluzeno uzeli ljudi. Dosta igraca danas nije imalo svoj dan, steta bas, nadao sam se revansu za proslu god.
-
Dr Baltazar
#20417 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen
missko wrote:Sad je do sudija a mene handrisDr Baltazar wrote:Za Lahma bih se složio, iako vrijedi i dalje samo zbog one situacije iz drugog poluvremena kada je spriječio sigurnu šansu za Atletiko.Partijaner wrote:Fizicku su jaci i to je fakt, Lahm me nervira sa svojim ubacajima.
Za ovo prvo - nikako. Nije to nikakav fakt. Je li moguće da ja nisam vidio žuti karton za igrača Atletika ? Pa bar 2 u prvom poluvremenu je trebao dati. Situacija kada Godin (ili je onaj drugi štoper) faulira Lewandowskog na 18 metara u drugom poluvremenu i sudija (kreten, idiot) ništa ne pokazuje. Nije bitan poraz, bitno je da nismo završili utakmicu i da se ovdje govori kako su nas još i izudarali. Zato Vidal [emoji106] U ovakvim utakmicama treba sudija koji će za faul koji zaslužuje jebeni žuti karton pokazati to isto, pa makar taj faul bio u prvoj minuti utakmice. Još onaj kloc od komentatora govori kako je sudija dobro odradio posao [emoji38]
Čuj ovog "stručnog" komentatora na OBN-u [emoji38] [emoji38]
EMS-om
Ma ne kažem da smo izgubili zbog sudija, pročitaj fino. Rekao sam da jeste Atletiko bio bolji, i uopće nisam iznerviran zbog poraza. Igra nije bila na nivou, Carlo je to sve snimio i nema razloga za brigu. U Minhenu će to momci sve pokazati
Last edited by Dr Baltazar on 28/09/2016 22:53, edited 1 time in total.
-
Dr Baltazar
#20418 Re: FC Bayern Munchen
Niko o sudijama ovdje ne priča kao razlogu za porazTomahawk11 wrote:Vas dvojica ste se nasli veceras![]()
Jedan za Bayern, drugi za United, a obojica pricaju o sudijama kad je poraz u pitanju![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20419 Re: FC Bayern Munchen
Dr Baltazar wrote:Niko o sudijama ovdje ne priča kao razlogu za porazTomahawk11 wrote:Vas dvojica ste se nasli veceras![]()
Jedan za Bayern, drugi za United, a obojica pricaju o sudijama kad je poraz u pitanju![]()
Jedino jos da skontaju kako da Reala okrenu kad je bitno.To ostavljam vama i kmečanju igrača sudijama poslije remija sa Villarealom, pa onda i sa Las Palmasom
Gdje si ti to vidio kmecanje?
-
Dr Baltazar
#20420 Re: FC Bayern Munchen
Santiago Bernabeu. Pogledaj samo minut nakon odsviranog kraja utakmice i kako Carvajal sa družinom plače oko sudijeTomahawk11 wrote:Dr Baltazar wrote:Niko o sudijama ovdje ne priča kao razlogu za porazTomahawk11 wrote:Vas dvojica ste se nasli veceras![]()
Jedino jos da skontaju kako da Reala okrenu kad je bitno.To ostavljam vama i kmečanju igrača sudijama poslije remija sa Villarealom, pa onda i sa Las Palmasom
![]()
![]()
Gdje si ti to vidio kmecanje?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20421 Re: FC Bayern Munchen
I ti bas znas da je Carvajal od sudije trazio da svira penal?
Smanji malo ribu.
Smanji malo ribu.
-
Dr Baltazar
#20422 Re: FC Bayern Munchen
Ko je to rekaoTomahawk11 wrote:I ti bas znas da je Carvajal od sudije trazio da svira penal?![]()
![]()
Smanji malo ribu.
De mi još reci da nisu opkolili sudiju i kmečali 3 minute
Hoću ti reći da ne kopaš bezveze ovdje i ne izmišljaš nešto što nije rečeno. Ovo što ja pričam i pominjem sudije je opaska generalna za utakmice protiv Atletika i važi za svaki tim.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20423 Re: FC Bayern Munchen
Cuj ko je rekao, sad se malo pravis ludDr Baltazar wrote:Ko je to rekaoTomahawk11 wrote:I ti bas znas da je Carvajal od sudije trazio da svira penal?![]()
![]()
Smanji malo ribu.?
De mi još reci da nisu opkolili sudiju i kmečali 3 minute![]()
Ne kontam te, pokusavas pricu prebaciti na Real.... nije Bayern igrao sa Realom veceras
A nisu ni krivi za poraz od Atletica, tako da
-
Dr Baltazar
#20424 Re: FC Bayern Munchen
"Vas dvojica ste se nasli vecerasTomahawk11 wrote:Cuj ko je rekao, sad se malo pravis ludDr Baltazar wrote:Ko je to rekaoTomahawk11 wrote:I ti bas znas da je Carvajal od sudije trazio da svira penal?![]()
![]()
Smanji malo ribu.?
De mi još reci da nisu opkolili sudiju i kmečali 3 minute![]()
![]()
Ne kontam te, pokusavas pricu prebaciti na Real.... nije Bayern igrao sa Realom veceras![]()
A nisu ni krivi za poraz od Atletica, tako da
Ovako si kao padobranac upao na temu.
Real niko nije ni spomenuo ovdje dok ti nisi počeo sa pričom da ja krivim sudije za večerašnji poraz koji je apsolutno nebitan.
I još nisi rekao tj. potvrdio priču oko Carvajala i kmečanja oko sudije ?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20425 Re: FC Bayern Munchen
Komentarisem utakmicu. Atletico-Bayern. Reala zglave nigdje.Dr Baltazar wrote: "Vas dvojica ste se nasli veceras
Jedan za Bayern, drugi za United, a obojica pricaju o sudijama kad je poraz u pitanju"
Ovako si kao padobranac upao na temu.
Real niko nije ni spomenuo ovdje dok ti nisi počeo sa pričom da ja krivim sudije za večerašnji poraz koji je apsolutno nebitan.
I još nisi rekao tj. potvrdio priču oko Carvajala i kmečanja oko sudije ?
Naravno da ste se nasli. missko non stop kmeci kako sudije kolju United. Ti si vec na poluvrmenu poceo tu pricu. Nije dao zuti ovom, nije ovo, nije ono...jes, bas je to uticalo na rezultat
To sto spominjes za Carvajala....to ti je tipicna situacija za sve ekipe u Spaniji. Da prigovaraju i da nesto traze. Nista nisi novo rekao.