Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manuchao91 wrote: ↑23/08/2022 13:41
hajmo prognoza tabele
Francuska
Slovenija
Litvanija
Bosna Her.
-----------------------
Njemačka
Mađarska
Dobiti njemacku na njihovom terenu?
I zar ne igraju obojica brace wagner? Moja prognoza +15 za njemacku
Igraju i Schroder i Wagner i Thies + domaći teren + njemački mentalitet o kojem sam gore pisao gdje igrači uvijek zapnu i igraju iznad svog limita kad je reprezentacija u pitanju. Ako te stvari uzmemo u obzir, minimalno za jednu klasu su bolji od nas.
Francuska
Slovenija
Njemačka
Litvanija (u slučaju da je neko pobrkao, ovo je ona slabija od dvije Litvanije )
Bosna i Hercegovina
Mađarska
manuchao91 wrote: ↑23/08/2022 13:41
hajmo prognoza tabele
Francuska
Slovenija
Litvanija
Bosna Her.
-----------------------
Njemačka
Mađarska
hajmo odmah odustat onda.Zasto se probati boriti kad je rezultat uvijek isti.
Zasto se uopšte truditi kad će Francuska,Litvanija,Slovenija i Njemačka biti bolje od nas sljedecih 100 godina minimalno.
Treba im odmah u startu pokloniti sve utakmice i riješiti se stresa i svega
Igraju i Schroder i Wagner i Thies + domaći teren + njemački mentalitet o kojem sam gore pisao gdje igrači uvijek zapnu i igraju iznad svog limita kad je reprezentacija u pitanju. Ako te stvari uzmemo u obzir, minimalno za jednu klasu su bolji od nas.
Francuska
Slovenija
Njemačka
Litvanija (u slučaju da je neko pobrkao, ovo je ona slabija od dvije Litvanije )
Bosna i Hercegovina
Mađarska
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/08/2022 14:26
Kako misliš slabija od dvije Litvanije?
Pobrkao sam, pardoniram. Ne mogu vjerovati da sam bio uvjeren da smo mi u skupini sa Latvijom koja se nije ni kvalificirala
Gledam Litvanija ima zajebanu ekipu sa Sabonisom i Valancunisom u rosteru. Moram se korigirati i stavljam naravno Litvaniju ispred Njemačke.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑23/08/2022 14:26
Kako misliš slabija od dvije Litvanije?
Pobrkao sam, pardoniram. Ne mogu vjerovati da sam bio uvjeren da smo mi u skupini sa Latvijom koja se nije ni kvalificirala
Gledam Litvanija ima zajebanu ekipu sa Sabonisom i Valancunisom u rosteru. Moram se korigirati i stavljam naravno Litvaniju ispred Njemačke.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 23/08/2022 19:43, edited 1 time in total.
Smijesna ponuda kladionica za sutrasnju utakmicu, covjek bi rekao Crnogorci Duranta naturalizovali.
Mada ce biti zeznuto, pogotovo u krcatoj dvorani. Realno, Musa je kljuc ove ekipe. Nurkic ce svoj dio isporuciti, i naprijed i nazad. Musa je tu enigma, njegove igre u reprezentaciji su blago receno ispod svakog ocekivanja. Ne znam jel u pitanju pritisak ili sta je, mislim covjek protiv znatno jacih ekipa u Spaniji nego sto su to ove u kvalifikacijama nabija 50 valorizaciju. I ne samo zadnju godinu, ako izuzmemo utakmice u onim pretpretkvalifikacijama, skoro pa najbolja utakmica mu je protiv Svedjana sto je bilo jos kad mu ni brada nije pocela rasti.
Od njega najvise ovisi da li je ovo iole ozbiljna ekipa.
Zasto se uopšte truditi kad će Francuska,Litvanija,Slovenija i Njemačka biti bolje od nas sljedecih 100 godina minimalno.
Nigdje veze. Ja govorim o rezultatu. Dok sam igrao uvijek sam ulazio u tekmu da pobijedim. Onaj sa tribina je procijenjivao koliko ja sanse imam. Tako i ja sad
A kakve su prognoze što se tiče kvalifikacija za SP ? Večeras protiv Crne Gore, nekako mi se čini važnija utakmica od ovih na EP iako glupo zvuči.
1. Francuska 5 1 11
2. Litvanija 5 1 11
3. Crna Gora 4 2 10
-----------------------------------------------
4. Češka 3 3 9
5. Bosna i Hercegovina 3 3 9
6. Mađarska 3 3 9
Imamo igrati po dvije utakmice sa Francuskom, Crnog Gorom i Mađarskom. Čini mi se da ako bismo pobjedili Crnu Goru i Mađarsku oba puta, da bismo mogli biti treći. Sa kakvim sastavom raspolažu Crnogorci i Mađari i kakve su nam šanse da ih tučemo ?
To je naš mentalitet pa smo u svemu zadnji,kod je tako da se nsloze da pobjede bolje i najbolje i da mogu biti face,zato su unatoč siromašnoj i maloj državi za max 8 miliona ljudi prvaci svijeta u svemu i svačemu. Valjda je bit sporta izaći na teren protiv Švaba,Francuza ,Engleza i pokušat ih uzet a ne ustat se odmah