'Primirje','borba protiv ISIL-a' i ostale šarene laže...Sirijska vojska i ruske zračne snage krše prekid vatre u Siriji
Uprkos činjenici da je u subotu na snagu stupio dogovor o privremenom prekidu vatre u Siriji, ruski avioni su izveli brojne zračne udare na položaje umjerene sirijske opozicije u kojima su stradale desetine ljudi.
Sirija vol. 2
- Co0l
#20401 Re: Sirija vol. 2
- Herr Flick
#20402 Re: Sirija vol. 2
Em2r wrote:Samo da hamericanski izbori prodju vidit ces rock & rolla.
Natrabunjat ce oni i isilovce i usput 10-20 hiljada turaka ko kolateralnu stetu.
- Challenger__
#20403 Re: Sirija vol. 2
Koji si ti kromanjonac. Daj izvor, ne stidi se: Erdoganova "Anadolija". Kažu li šta o vatrenoj podršci ISIL-u u Tell Abyadu?Co0l wrote:'Primirje','borba protiv ISIL-a' i ostale šarene laže...Sirijska vojska i ruske zračne snage krše prekid vatre u Siriji
Uprkos činjenici da je u subotu na snagu stupio dogovor o privremenom prekidu vatre u Siriji, ruski avioni su izveli brojne zračne udare na položaje umjerene sirijske opozicije u kojima su stradale desetine ljudi.
Koji jad...
- Em2r
#20404 Re: Sirija vol. 2
'nači Bože!Herr Flick wrote:Em2r wrote:Samo da hamericanski izbori prodju vidit ces rock & rolla.
Natrabunjat ce oni i isilovce i usput 10-20 hiljada turaka ko kolateralnu stetu.
![]()
- Co0l
#20405 Re: Sirija vol. 2
Necu ti uzvratiti istom mjerom na primitivne i nicim izazvane uvrede.Samo cu kopirati link teksta koji takve kao ti plasticno opisuje:Challenger__ wrote:Koji si ti kromanjonac. Daj izvor, ne stidi se: Erdoganova "Anadolija". Kažu li šta o vatrenoj podršci ISIL-u u Tell Abyadu?Co0l wrote:'Primirje','borba protiv ISIL-a' i ostale šarene laže...Sirijska vojska i ruske zračne snage krše prekid vatre u Siriji
Koji jad...
Sto se izvora tice-obicno ne stavljam link na vijesti koje pronađem na Klix-u jer pretpostavljam da je svako ko piše na njihovom forumu dovoljno sposoban da prepozna vijest vezanu za temu na kojoj pise a koja je objavljena na Klix-u.Filip David: Trijumf primitivizma
http://www.6yka.com/novost/60703/filip- ... mitivizma-
- Challenger__
#20406 Re: Sirija vol. 2
Stavljaš, stavljaš, osim ako ne odgovara tvojim projekcijama koje veze nemaju sa istinom. A istina je da svjetske agencije mahom ističu da se primirje poštuje, npr:Co0l wrote:Sto se izvora tice-obicno ne stavljam link na vijesti koje pronađem na Klix-u jer pretpostavljam da je svako ko piše na njihovom forumu dovoljno sposoban da prepozna vijest vezanu za temu na kojoj pise a koja je objavljena na Klix-u.
1. Reuters
2. RTE
Nezadovljni primirjem su teroristi u Siriji i njihovi mentori u Ankari, nešto manje u Rijadu. Vidim, nezadovoljan si i ti, logično.
Last edited by Challenger__ on 28/02/2016 17:15, edited 1 time in total.
-
sarajevoxxxx
#20407 Re: Sirija vol. 2
Nisam se pripremao, nemam ništa sa paradžematima niti me zanimaju. Isil je vrh ledenog brijega. Muslimanski svijet je davno prešao sve granice nepravde, oholosti, kriminala. Isil je samo mali trun tog jada i bijede. Negdje je očito morao procurili, više ni ispod tepiha nije bilo mjesta.Em2r wrote:savo je se haman pripremao za paradzematsku koordinaciju jucer, pa ih reis isfura pravo
- Em2r
#20408 Re: Sirija vol. 2
Ti ponekad tako lijepo pricas covjek bi te na ranu metno.sarajevoxxxx wrote:Nisam se pripremao, nemam ništa sa paradžematima niti me zanimaju. Isil je vrh ledenog brijega. Muslimanski svijet je davno prešao sve granice nepravde, oholosti, kriminala. Isil je samo mali trun tog jada i bijede. Negdje je očito morao procurili, više ni ispod tepiha nije bilo mjesta.Em2r wrote:savo je se haman pripremao za paradzematsku koordinaciju jucer, pa ih reis isfura pravo
Onda sat dva dan poslije cvjetas od srece sto isilovci kolju kurde.
- Herr Flick
#20409 Re: Sirija vol. 2
Baaš još nisi skontao da više ljudi piše iza tog nickaEm2r wrote:Ti ponekad tako lijepo pricas covjek bi te na ranu metno.sarajevoxxxx wrote:Nisam se pripremao, nemam ništa sa paradžematima niti me zanimaju. Isil je vrh ledenog brijega. Muslimanski svijet je davno prešao sve granice nepravde, oholosti, kriminala. Isil je samo mali trun tog jada i bijede. Negdje je očito morao procurili, više ni ispod tepiha nije bilo mjesta.Em2r wrote:savo je se haman pripremao za paradzematsku koordinaciju jucer, pa ih reis isfura pravo
-
handžar88
#20410 Re: Sirija vol. 2
E moj chelli ne znam kako imas volje obracat se ovom paceniku coolu.. to je ona najgora vrsta ljudi koji cak i na forumski nick imaju jebeno velik ego a koji je nicim opravdan. Osoba koja je nesvjesna svog neznanja a ipak ima poveci ego(i to na jebenom forumu) je vjerovatno polupismena, mozda nije ni srednju skolu zavrsio ali njegov ego ne ispasta.Challenger__ wrote:Koji si ti kromanjonac. Daj izvor, ne stidi se: Erdoganova "Anadolija". Kažu li šta o vatrenoj podršci ISIL-u u Tell Abyadu?Co0l wrote:'Primirje','borba protiv ISIL-a' i ostale šarene laže...Sirijska vojska i ruske zračne snage krše prekid vatre u Siriji
Koji jad...
- Ironmen
#20411 Re: Sirija vol. 2
Em2r wrote:Ti ponekad tako lijepo pricas covjek bi te na ranu metno.sarajevoxxxx wrote:Nisam se pripremao, nemam ništa sa paradžematima niti me zanimaju. Isil je vrh ledenog brijega. Muslimanski svijet je davno prešao sve granice nepravde, oholosti, kriminala. Isil je samo mali trun tog jada i bijede. Negdje je očito morao procurili, više ni ispod tepiha nije bilo mjesta.Em2r wrote:savo je se haman pripremao za paradzematsku koordinaciju jucer, pa ih reis isfura pravo
-
sarajevoxxxx
#20412 Re: Sirija vol. 2
Svakom poštenom čovjeku treba biti drago da budu poraženi krimosi ma koje vjere bili. Samo kriminalcima i mafiji može odgovarati održavanje Isila i njegovo napredovanje u Siriji, Iraku, Egiptu.
Poraz Isila je i udarac kriminalcima i muslimanskim elitama, zvaničnim predstavnicima islama, koji isto tako svoj kriminal kriju iza prefiksa islamski.
Poraz Isila je i udarac kriminalcima i muslimanskim elitama, zvaničnim predstavnicima islama, koji isto tako svoj kriminal kriju iza prefiksa islamski.
-
handžar88
#20413 Re: Sirija vol. 2
Svi dole su kriminalci i zlocinci.. Kurdi najmanji, dok je Assad zlocinac u samoodbrani.sarajevoxxxx wrote:Svakom poštenom čovjeku treba biti drago da budu poraženi krimosi ma koje vjere bili. Samo kriminalcima i mafiji može odgovarati održavanje Isila i njegovo napredovanje u Siriji, Iraku, Egiptu.
- DaysleepeR
#20414 Re: Sirija vol. 2
neobrazovana prepotencija je jako česta odlika vehabijahandžar88 wrote: E moj chelli ne znam kako imas volje obracat se ovom paceniku coolu.. to je ona najgora vrsta ljudi koji cak i na forumski nick imaju jebeno velik ego a koji je nicim opravdan. Osoba koja je nesvjesna svog neznanja a ipak ima poveci ego(i to na jebenom forumu) je vjerovatno polupismena, mozda nije ni srednju skolu zavrsio ali njegov ego ne ispasta.
-
cbrt
#20415 Re: Sirija vol. 2
Najprepotentniji čovek kojega sam ikad video na netu je chelli a vi sad ljudi nastavljajte da izvrćete realnost naglavačke, vidite da vam dobro ideDaysleepeR wrote:neobrazovana prepotencija je jako česta odlika vehabijahandžar88 wrote: E moj chelli ne znam kako imas volje obracat se ovom paceniku coolu.. to je ona najgora vrsta ljudi koji cak i na forumski nick imaju jebeno velik ego a koji je nicim opravdan. Osoba koja je nesvjesna svog neznanja a ipak ima poveci ego(i to na jebenom forumu) je vjerovatno polupismena, mozda nije ni srednju skolu zavrsio ali njegov ego ne ispasta.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#20416 Re: Sirija vol. 2
vidi ovih psihoanalitičara
- fosna2014
#20417 Re: Sirija vol. 2
Vama Srbima je sve naopako.cbrt wrote:Najprepotentniji čovek kojega sam ikad video na netu je chelli a vi sad ljudi nastavljajte da izvrćete realnost naglavačke, vidite da vam dobro ideDaysleepeR wrote:neobrazovana prepotencija je jako česta odlika vehabijahandžar88 wrote: E moj chelli ne znam kako imas volje obracat se ovom paceniku coolu.. to je ona najgora vrsta ljudi koji cak i na forumski nick imaju jebeno velik ego a koji je nicim opravdan. Osoba koja je nesvjesna svog neznanja a ipak ima poveci ego(i to na jebenom forumu) je vjerovatno polupismena, mozda nije ni srednju skolu zavrsio ali njegov ego ne ispasta.
-
handžar88
#20418 Re: Sirija vol. 2
I da je tako, a mislim da nije, challenger to ima cime opravdat dok ona neznalica nema.cbrt wrote:Najprepotentniji čovek kojega sam ikad video na netu je chelli a vi sad ljudi nastavljajte da izvrćete realnost naglavačke, vidite da vam dobro ideDaysleepeR wrote:neobrazovana prepotencija je jako česta odlika vehabijahandžar88 wrote: E moj chelli ne znam kako imas volje obracat se ovom paceniku coolu.. to je ona najgora vrsta ljudi koji cak i na forumski nick imaju jebeno velik ego a koji je nicim opravdan. Osoba koja je nesvjesna svog neznanja a ipak ima poveci ego(i to na jebenom forumu) je vjerovatno polupismena, mozda nije ni srednju skolu zavrsio ali njegov ego ne ispasta.
- Challenger__
#20419 Re: Sirija vol. 2
- Latakija, pogodak Kornetom:
- Asma al-Assad sa porodicom koja je u SAA izgubila tri sina, tri brata...

- Asma al-Assad sa porodicom koja je u SAA izgubila tri sina, tri brata...

- Em2r
#20420 Re: Sirija vol. 2
Nači ljudi jebu u letuChallenger__ wrote:- Latakija, pogodak Kornetom:
-
jefff
#20421 Re: Sirija vol. 2
Esmina braća nisu među onim što su prdeknuli?Asma al-Assad sa porodicom koja je u SAA izgubila tri sina, tri brata
- Challenger__
#20422 Re: Sirija vol. 2
- Impresivan trailer o Damasku i Siriji, jednoj od kolijevki savremene civilizacije, 2008
trailer
[A short film produced to celebrate Damascus as the Arab Cultural Capital - 2008].
- Challenger__
#20423 Re: Sirija vol. 2
- teroristi ISIL-a postavili eksploziv na pijacu u Sadr-city, Bagdad. Za sada 70 mrtvih, više od 100 povrijeđenih.
- arzuhal
#20424 Re: Sirija vol. 2
Ne interesuje me ko je, jesul Rusi, Amerikanci, vražije matere, ali molim Boga da vrati toj paščadi ko god da je, da se svojom familijom i sobom zabave...Hvala Bogu ova djevojčica je preživjela
- Challenger__