Niko i ne kaze da mu se jebavalo kad je dao gol,ali po njegovoj reakciji prije toga nisu bili aplauzi sigurno.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#20401 Re: Utakmice.
Aha
culo se sve danas u prenosu fino kakva je to podrska bila,doduse istok nisam cuo ali posto tamo obitavam vise od decenije ne moram ni biti da bih znao sta i kako.
Niko i ne kaze da mu se jebavalo kad je dao gol,ali po njegovoj reakciji prije toga nisu bili aplauzi sigurno.
-
trener-profesionalac
#20402 Re: Utakmice.
zato ti i kaZEm da lazes...hahahahaha nisi bio al kao i dijasporac znas bolje od ljudi na stadionuleškarenje wrote:Ahaculo se sve danas u prenosu fino kakva je to podrska bila,doduse istok nisam cuo ali posto tamo obitavam vise od decenije ne moram ni biti da bih znao sta i kako.
- leškarenje
#20403 Re: Utakmice.
Jesi li ti bio
Ako jesi,odakle ti znas je li se psovalo sa istoka kad vec viris na zapadu sta se desava u lozi.
Zasto je Crnkic onako reagovao ako mu se nije psovalo ?
Ako jesi,odakle ti znas je li se psovalo sa istoka kad vec viris na zapadu sta se desava u lozi.
-
sencobih
#20404 Re: Utakmice.
Ova ekipa ima kapacitet da sirokog mlatne 1-0. Nista me ne moze iznenadititi od ovih igrača.
-
trener-profesionalac
#20405 Re: Utakmice.
evo sad cu ti objasniti.prvo on je plitak mozak, drugo prozivala ga je raja zbog olimpika i 1000% sanse kad je dodao loptu golmanu i sada kao da on njima kaze evo sta je sada.cuje se jer je na tribinama toliko malo raje pa cujes sve.cak smo culi onog majstora sa istoka sa prodornim glasom koji je ispolovao da se na poluvremenu zamjeni igrac "salem" broj 4. al eto ti i dijasporac bolje cujete nego raja na stadionu.leškarenje wrote:Jesi li ti bio![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnkicev ... zna/207522
evo poslusaj od 0:40
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20406 Re: Utakmice.
Parafraziram Repuha, jer mi je mrsko preslušati audio opet.jeza u ledja wrote:Jeste, kao i Repuh. Kao i ovi iz Uprave sto vec godinama podilaze budalama na stadionu.Velkoski wrote:Čala znači budala što hoće da ga maksimalno kazni.
"Okrenuo je publiku protiv nas, koja je do tada imala strpljenja za sve što se dešava oko nas" + bijesan Čala 15 minuta nakon tekme u holu iza istoka.
Bez razloga? Ok...
-
trener-profesionalac
#20407 Re: Utakmice.
Velkoski wrote:Parafraziram Repuha, jer mi je mrsko preslušati audio opet.jeza u ledja wrote:Jeste, kao i Repuh. Kao i ovi iz Uprave sto vec godinama podilaze budalama na stadionu.Velkoski wrote:Čala znači budala što hoće da ga maksimalno kazni.
"Okrenuo je publiku protiv nas, koja je do tada imala strpljenja za sve što se dešava oko nas" + bijesan Čala 15 minuta nakon tekme u holu iza istoka.
Bez razloga? Ok...
pravi im cala pritisak nebi trebao...
- jeza u ledja
#20408 Re: Utakmice.
Sta bez razloga? Ne kontam?Velkoski wrote:Parafraziram Repuha, jer mi je mrsko preslušati audio opet.jeza u ledja wrote:Jeste, kao i Repuh. Kao i ovi iz Uprave sto vec godinama podilaze budalama na stadionu.Velkoski wrote:Čala znači budala što hoće da ga maksimalno kazni.
Bez razloga? Ok...
Ja bih volio vidjeti jednom trenera sa mudima koji ce napokon stati iza svojih igraca, umjesto da se uvlaci publici. Sta ce tacno postici sa "kaznjavanjem" Crnkica? Apsolutno nista. Mozes odmah otpisati i ovog igraca.
-
trener-profesionalac
#20409 Re: Utakmice.
Sta bez razloga? Ne kontam?
Ja bih volio vidjeti jednom trenera sa mudima koji ce napokon stati iza svojih igraca, umjesto da se uvlaci publici. Sta ce tacno postici sa "kaznjavanjem" Crnkica? Apsolutno nista. Mozes odmah otpisati i ovog igraca.[/quote]
posto gledas utakmice iz dijaspore nisi vidio sta je cala radio protiv olimpika.nakon dva katastrofalna poteza prvo hodzica pa onda promasaj hebibovica on prvo dolazi do aut linije bodri hodzica pa onda zove hebibovica grli ga i ljubi u glavu . dobija aplauz stadiona.znaci rekao sam ti pojma ti nemas jer vidis samo ono sto kamera pokaze.
Ja bih volio vidjeti jednom trenera sa mudima koji ce napokon stati iza svojih igraca, umjesto da se uvlaci publici. Sta ce tacno postici sa "kaznjavanjem" Crnkica? Apsolutno nista. Mozes odmah otpisati i ovog igraca.[/quote]
posto gledas utakmice iz dijaspore nisi vidio sta je cala radio protiv olimpika.nakon dva katastrofalna poteza prvo hodzica pa onda promasaj hebibovica on prvo dolazi do aut linije bodri hodzica pa onda zove hebibovica grli ga i ljubi u glavu . dobija aplauz stadiona.znaci rekao sam ti pojma ti nemas jer vidis samo ono sto kamera pokaze.
- jeza u ledja
#20410 Re: Utakmice.
http://www.klix.ba/profil/trener-profesionalactrener-profesionalac wrote: posto gledas utakmice iz dijaspore nisi vidio sta je cala radio protiv olimpika.nakon dva katastrofalna poteza prvo hodzica pa onda promasaj hebibovica on prvo dolazi do aut linije bodri hodzica pa onda zove hebibovica grli ga i ljubi u glavu . dobija aplauz stadiona.znaci rekao sam ti pojma ti nemas jer vidis samo ono sto kamera pokaze.
-
trener-profesionalac
#20411 Re: Utakmice.
jeza u ledja wrote:http://www.klix.ba/profil/trener-profesionalactrener-profesionalac wrote: posto gledas utakmice iz dijaspore nisi vidio sta je cala radio protiv olimpika.nakon dva katastrofalna poteza prvo hodzica pa onda promasaj hebibovica on prvo dolazi do aut linije bodri hodzica pa onda zove hebibovica grli ga i ljubi u glavu . dobija aplauz stadiona.znaci rekao sam ti pojma ti nemas jer vidis samo ono sto kamera pokaze.
hahaha i kakve ovo veze ima sa tvojim nepoznavanjem bilo cega u klubu i lazima.
cak sta vise poceo si lagati i na calu
- jeza u ledja
#20412 Re: Utakmice.
Pokazuje tvoju nesposobnost normalne komunikacije, sklonost lazima, primitivizam i nezrelost, te cudnu inklinaciju prema opskurnim ideologijama. Samo u zadnjih par postova si uspio sebe opovrgnuti nekoliko puta, ali djaba kad si ti u stanju bezocno prelaziti preko svojih ranijih izjava.trener-profesionalac wrote:jeza u ledja wrote:http://www.klix.ba/profil/trener-profesionalactrener-profesionalac wrote: posto gledas utakmice iz dijaspore nisi vidio sta je cala radio protiv olimpika.nakon dva katastrofalna poteza prvo hodzica pa onda promasaj hebibovica on prvo dolazi do aut linije bodri hodzica pa onda zove hebibovica grli ga i ljubi u glavu . dobija aplauz stadiona.znaci rekao sam ti pojma ti nemas jer vidis samo ono sto kamera pokaze.
hahaha i kakve ovo veze ima sa tvojim nepoznavanjem bilo cega u klubu i lazima.
S tobom ne vrijedi raspravljati. Samo te vrijedi podjebavati.
Prvo se predstavi fino leskarenju, ko si i sta si, gdje sjedis i to, posto redovno ljude prozivas za "nedostatak muda". Kad mu se predstavis, upoznate se i to, onda mozemo dalje.
A do tad, kao podsjetnik:
http://www.klix.ba/profil/trener-profesionalac
- Logovan
#20413 Re: RE: Re: Utakmice.
Nemas ga vala sto braniti, ali hajde.jeza u ledja wrote: Idiot? Ja ga branim. Nek je to uradio.
Lose igra (u vecini utakmica losa igra), drugi gol protiv nekog Bratstva pada u 80 i nekoj minuti, on do sad nije nista specijalno pokazao.
I onda on nadje provocirati navijace. Svasta.
- strong69
#20414 Re: Utakmice.
Igraci da prestanu potpuno komunicirati sa navijačima. Pri tome mislim na Crnkicevu glupost bez obzira na to sta su psovali ali mislim i na ono postrojavanje pred sjeverom. Nista kod nas ne valja. Nista.
-
trener-profesionalac
#20415 Re: Utakmice.
de ti malo nastavi lagat i pricati ono o cemu nemas pojma.spinovanje i konstantna prica nece pomoc nista.lazes i dzaba je..daleko si ne vidis najbolje

- jeza u ledja
#20416 Re: RE: Re: Utakmice.
Ma dobro. Moguce da je pretjerao, odnosno da nije jos zasluzio da se kurci, ali nije pokazao srednji prst ili slicno.Logovan wrote:Nemas ga vala sto braniti, ali hajde.jeza u ledja wrote: Idiot? Ja ga branim. Nek je to uradio.
Lose igra (u vecini utakmica losa igra), drugi gol protiv nekog Bratstva pada u 80 i nekoj minuti, on do sad nije nista specijalno pokazao.
I onda on nadje provocirati navijace. Svasta.
Neko ga je ocigledno dobro isprozivao, a on tako reagovao. Nama je to postalo normalno, da se nekom jebe sve zivo non stop, pa nam valjda cudno kad neko na to reaguje.
- jeza u ledja
#20417 Re: Utakmice.
Ma javi se lesku samo ba.trener-profesionalac wrote:de ti malo nastavi lagat i pricati ono o cemu nemas pojma.spinovanje i konstantna prica nece pomoc nista.lazes i dzaba je..daleko si ne vidis najbolje![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#20418 Re: RE: Re: RE: Re: Utakmice.
Ma nije moguce, nego jeste pretjerao.jeza u ledja wrote: Ma dobro. Moguce da je pretjerao, odnosno da nije jos zasluzio da se kurci, ali nije pokazao srednji prst ili slicno.
Neko ga je ocigledno dobro isprozivao, a on tako reagovao. Nama je to postalo normalno, da se nekom jebe sve zivo non stop, pa nam valjda cudno kad neko na to reaguje.
Igras lose protiv lijeve ekipe, jedva zabijes drugi gol, pa bolan usuti se od sramote, sta imas provocirati navijace koji klinac.
Bio sam na istoku taman na dijelu prema kojem se okrenuo i iskren da budem ne znam sta ga je toliko iznerviralo, pa je uradio to sto je uradio. Cak nisam cuo ni tri psovke upucene njemu.
Vjerovatno ni njemu samom nije svejedno kada je losa igra, kada su on i njegovi saigraci nemocni, ali opet ne smije onako reagovati. Ako nista, makar mu je bilo krivo kada je izlazio sa terena, barem mi je tako izgledalo.
- jeza u ledja
#20419 Re: Utakmice.
Ne mora reagovati onako samo zbog danasnje utakmice. Covjeku se nakupilo psovki i prozivanja. Ja ne mislim da je toliko cudan potez. Sigurno nije reagovao tek tako, bas on.
- Cossack
#20420 Re: Utakmice.
Moraš se baš praviti lud da bi branio psovače sa istoka i zapada! Igračima psovanje mrtvih majki, jebavanje očeva i ostale familije SMETA i to je tako! Ja sam već pisao, nemoguće je da igrač bude beton u jednom klubu, dođe kod nas i bude mrtva k*ta i onda ode i opet beton! Sa Hebibovićem se to evo već dva puta dešava.
Možeš kao noj zariti glavu u zemlju ili konstatovati ovu činjenicu. Treće nema.
Jel neko misli da je Crnkić ovo planirao ili mu je jednostavno prekipilo vrijeđanje??? On je siguran sam mogao proigrati ali sada je definitivno izgubljen što se FKS tiče. I to prvenstveno jer će mu se pljuvači tek sada navaliti na kosti!
Možeš kao noj zariti glavu u zemlju ili konstatovati ovu činjenicu. Treće nema.
Jel neko misli da je Crnkić ovo planirao ili mu je jednostavno prekipilo vrijeđanje??? On je siguran sam mogao proigrati ali sada je definitivno izgubljen što se FKS tiče. I to prvenstveno jer će mu se pljuvači tek sada navaliti na kosti!
Last edited by Cossack on 21/09/2016 22:15, edited 1 time in total.
-
trener-profesionalac
#20421 Re: Utakmice.
hebibovic je covjek sa hronicnom povredom ledza.nema snage za poluvrijeme..samo nasim poluamaterima nikakav pritisak ne smeta da podignu plate
-
Nadzorna_ploca
#20422 Re: Utakmice.
Igraci su potanki, nema tu suhog kvaliteta. Forma je isto losa. Nagledali smo se ovakvih tekmi. Sve što valja od igrača smo prodali i otjerali. Da je kako skrpiti ove sad tekme što dolaze pa cekati hoće li biti pojačanja ili ćemo opet macice u vreci uzimati.
- Charuga
- Globalni moderator
#20423 Re: Utakmice.
Ne možeš, jebiga, koliko god da te neko nervira, ovako da mu odgovaraš. Možeš ti, ali moraš onda znati šta ide poslije toga. Ako ti smeta staviš ga na ignore i riješio si problem.Raigor Stonehoof wrote:I ja tebi sve sto je psovano igracima, vise nego zasluzeno.trener-profesionalac wrote: sve sto su im psovali zasluzeno.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Raigor Stonehoof
14 dana
- Logovan
#20424 Re: RE: Re: Utakmice.
Jadna majko svoja, nakupilo mu se....jeza u ledja wrote:Ne mora reagovati onako samo zbog danasnje utakmice. Covjeku se nakupilo psovki i prozivanja. Ja ne mislim da je toliko cudan potez. Sigurno nije reagovao tek tako, bas on.
Isto kao da smo ga doveli prije 2 godine, pa mu se nakupilo, a ne prije 2, 3 mjeseca ili kada je vec potpisao.
-
Nadzorna_ploca
#20425 Re: Utakmice.
Emotivac a ne fizički radnik.