Ih, nema ljepšeg osjećaja nego kad te nervira nečim pa ga policija skreneseoBIH wrote:Svakodnevno viđam ove pametne sto preticu kolonu koja stoji ispred Vranduka. Ovaj put, Debil s P oznakom naleti na policiju, koja je dojavila kolegama koji su zaustavili letaca nesto niže. Ode vozačka...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Throttle
#20376 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#20377 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gdje to?seoBIH wrote:Zato sto osiguranja ne prihvataju tu izjavu. Jbga.
-
kakaljin
#20378 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koje osiguranje ne prihvata.seoBIH wrote:Zato sto osiguranja ne prihvataju tu izjavu. Jbga.
Pa svako ti osiguranje tu izjavu da kada kod njih registrujes auto. To je euro zapisnik koji vrijedi i u europi
- Edin H.
#20379 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato sto policija nema pametnijeg posla nego da se bavi besmislicamaLaplace wrote:kakaljin wrote:JavierBosnia wrote:Kako napraviti u 2 koraka kolaps u glavnom gradu?
Izađu ovi borci na proteste, trola blokirana. Stvara se odma guzva na Skenderiji
A paralelno s tim kod vječne taksista na semafor zakočio i u njega se neki džip zabije. Šteta na autu 5 KM, otpao plastični okvir registarcije.
Al jok, nece se on pomac sa šina čeka se policija, tramvaj u zastoju.
Eh sad mene zanima šta taj papak taksista čeka tu, s obzirom da šteta i ne postoji haman, on neće moći valjda naplatiit onu drugu štetu jer može normalno obavljati svoju djelatnost, a pri tome su na tom dijelu imali još 2 trake, a ne da se vozi šinama.
Neko pametan da objasni? I tako nastade kolaps u gradu
A svako auto je osigurano i potise se euro zapisnik i odes u osiguranje onoga ko je kriv i naplatis, ne treba policija i zavrsis sve za 10 min, i cak pomjeris auta nakom dvije minute dok poslikas auta jer svako ima telefon sa kamerom
Ja bi svima ko se sudari a auta se mogu pomjerati i nema povredjenih naplacivao kaznu po 500 KM radi zadrzavanja saobracaja.
Ali, stvarno, i ja sam primijetio u zadnje vijeme kako svako malo dva auta stoje i čekaju policiju (u jednom slučaju sam vidio da je tu i policija i idu da vrše uviđaj) a da ni na jednom ne vidim nikakve znake oštećenja (išao sam pješice, da ne bude da sam nesavjestan vozač).
Ono, policajac vadi mikroskop iz džepa da vidi kolika je šteta na autu.
- drug_profi
#20380 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prihvataju itekako. Ja sam za 10 dana dobio lovu na racun.seoBIH wrote:Zato sto osiguranja ne prihvataju tu izjavu. Jbga.
Sa zapisnikom bi bilo bar dva mejseca.
-
zdruzdjo
#20381 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Laplace wrote: Zato što je manja šteta ako se sudariš sa drugim vozilom nego ako pređeš preko šahte ili bilo koje neravnine dublje/više od 2 pm. Logično.
Ocigledno nisu vidio puno sudara na drinskoj.
vjeruj da ne budu nimalo bezazleni.
-
NediM17
#20382 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
https://ekskluziva.ba/udes-u-drinskoj-u ... deo/315220zdruzdjo wrote:Laplace wrote: Zato što je manja šteta ako se sudariš sa drugim vozilom nego ako pređeš preko šahte ili bilo koje neravnine dublje/više od 2 pm. Logično.
Ocigledno nisu vidio puno sudara na drinskoj.
vjeruj da ne budu nimalo bezazleni.
- seoBIH
#20383 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Iskustvo druga. Nisu odobrili taj obrazac, jer je odgovor bio da je namjestena nesreca i bez policijskog zapisnika ne mogu prihvatiti. Nije pomoglo ni to sto je osoba koja je skrivila nesrecu bila potpisati bilo sta.drug_profi wrote:Prihvataju itekako. Ja sam za 10 dana dobio lovu na racun.seoBIH wrote:Zato sto osiguranja ne prihvataju tu izjavu. Jbga.
Mislim da sam i ovdje na forumu napisao da raja izbjegava taj izvjestaj upravo zbog osiguranja koje trazi bilo koji nacin da ospori stetu.
Da li je zakonski neoboriv taj obrazac?
- Travnički Noćni Šetač
#20384 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moram priznati da u nekoliko sati provedenih danas u Sarajevu nisam imao ama bas nikakvu situaciju za snimiti.... Bravo tako treba da se vozi po gradu....
- drug_profi
#20385 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mislim da je na drustvu da dokaze da je nesreca namjestena.seoBIH wrote:Iskustvo druga. Nisu odobrili taj obrazac, jer je odgovor bio da je namjestena nesreca i bez policijskog zapisnika ne mogu prihvatiti. Nije pomoglo ni to sto je osoba koja je skrivila nesrecu bila potpisati bilo sta.drug_profi wrote:Prihvataju itekako. Ja sam za 10 dana dobio lovu na racun.seoBIH wrote:Zato sto osiguranja ne prihvataju tu izjavu. Jbga.
Mislim da sam i ovdje na forumu napisao da raja izbjegava taj izvjestaj upravo zbog osiguranja koje trazi bilo koji nacin da ospori stetu.
Da li je zakonski neoboriv taj obrazac?
Također, advokat bi ih dobio na sudu.
- JavierBosnia
#20386 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Lijevo pala magla u Sarajevu palite maglenke, izgidosmo
U srednjoj je dopusteno i bez svjetala
A skroz desno moze se parkirati slobodno
Eto dopustenja po trakama, nova pravila novi zakoni u seheru
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#20387 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jest kad su ''sarajlije'' otisle u zaviĆajTravnički Noćni Šetač wrote:Moram priznati da u nekoliko sati provedenih danas u Sarajevu nisam imao ama bas nikakvu situaciju za snimiti.... Bravo tako treba da se vozi po gradu....
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#20388 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:jest kad su ''sarajlije'' otisle u zaviĆajTravnički Noćni Šetač wrote:Moram priznati da u nekoliko sati provedenih danas u Sarajevu nisam imao ama bas nikakvu situaciju za snimiti.... Bravo tako treba da se vozi po gradu....
Ali stvarno, grad je prodisao. Nisam musliman, ali volio bih da je svaki dan Bajram
- insomnia78
#20389 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad ima auto tri put bolje od mog a vozi ko baba
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#20390 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zar je danas bajram?Romeo 80 wrote:
![]()
Ali stvarno, grad je prodisao. Nisam musliman, ali volio bih da je svaki dan Bajram
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#20391 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:zar je danas bajram?Romeo 80 wrote:
![]()
- Daryl Dixon
#20392 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bajram barećola 
- Travnički Noćni Šetač
#20393 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa vidim ja i nema neke guzve Titovom...bitanga_sa_otesa wrote:jest kad su ''sarajlije'' otisle u zaviĆajTravnički Noćni Šetač wrote:Moram priznati da u nekoliko sati provedenih danas u Sarajevu nisam imao ama bas nikakvu situaciju za snimiti.... Bravo tako treba da se vozi po gradu....
- Travnički Noćni Šetač
#20394 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko ?insomnia78 wrote:Kad ima auto tri put bolje od mog a vozi ko baba
- insomnia78
#20395 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa vozaci koji me nerviraju
- amar1994
#20396 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
izgleda opasnijeJavierBosnia wrote:
Lijevo pala magla u Sarajevu palite maglenke, izgidosmo
U srednjoj je dopusteno i bez svjetala
A skroz desno moze se parkirati slobodno
Eto dopustenja po trakama, nova pravila novi zakoni u seheru
- Travnički Noćni Šetač
#20397 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sinoc lijevom bez maglenki....
...
kad ne znas lokalne obicaje tako ti je....
...
kad ne znas lokalne obicaje tako ti je....
- insomnia78
#20398 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vala trojka ima rijetko gadne maglenke. Ja na svom ne palim do golema zora 
- Travnički Noćni Šetač
#20399 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pošto sam sutra opet na putu (gostujem kao glavni roštiljdžija jednoj finoj ekipi ) odlučio sam da neke nove situacije podijelim noćas sa vama... doduše ovaj put osim nekih sitnica koje nerviraju ubačeni su i snimci par nekih lijepih auta snimljenih usput te neke situacije koje su meni bile zanimljive.... uglavnom dosadno kao i uvijek...
-
promaha
#20400 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prije par minuta prolazim kod televizije i desna traka sve od onog mosta preko miljacke blokirana od ripzanovaca krembila ...
Umjesto da idu ripovat i po vlakovu oni i kad su parkirani ugrozavaju saobracaj ...
Umjesto da idu ripovat i po vlakovu oni i kad su parkirani ugrozavaju saobracaj ...