OBIhali gali halid wrote:...kupiti kabanicu najobicniju, moze i za jednokratnu upotrebu?
ima na letku novom akcija mislim da je oko 3KM
OBIhali gali halid wrote:...kupiti kabanicu najobicniju, moze i za jednokratnu upotrebu?
KS u Merkatoru na Socijalnomblack_noke wrote:Frizerski salon koji radi nedjeljom?
Ima 3%, 6% i 9% je za farbanje kose a meni treba 30%.vješalica wrote:Svala apoteka bi ga morala imati
možda semikem???JanuaryJones wrote:Ima 3%, 6% i 9% je za farbanje kose a meni treba 30%.vješalica wrote:Svala apoteka bi ga morala imati
kovinoplastika u safeta zajke je u ponudi imala kolpa sudopere od keroka pa provjeri kod njih imaju li ono sto trazis...mnjonja wrote:Gdje kupiti sudoper, kameni a da nije alveus?
ja imam crni alveus kameni, okruglimnjonja wrote:Gdje kupiti sudoper, kameni a da nije alveus?
Elgrad -Blanco sudoperimnjonja wrote:Gdje kupiti sudoper, kameni a da nije alveus?

Sagrzdije, Kalajdzisalihovic. Ima kakvih god pozelis.avetinja wrote:Da li neko zna gdje mogu kupiti zatvorene kućne papuče?
Nešto slično kao sa slike tražim.
Ja imam bijeli i upija boju, ali se moze ocistiti.mnjonja wrote:Hvala ljudi!
Spominjete tesko odrzavanje, u kom smislu?
Oni klasicni od inoxa meni su gori mescini
Vazda nekakve packe po njemu
Hvala.DaffyDuck wrote:Sagrzdije, Kalajdzisalihovic. Ima kakvih god pozelis.avetinja wrote:Da li neko zna gdje mogu kupiti zatvorene kućne papuče?
Nešto slično kao sa slike tražim.
Blanco u Elgradu i Metalac u Primus balkanu.mnjonja wrote:Gdje kupiti sudoper, kameni a da nije alveus?
XGranit by Metalacnepass1 wrote:Ja uzeo u primusu granix ili tako nesta, bež boja. Nema nikakvog odrzavanja (zena se ne zali)
TrtaMrta wrote:Žice za gitaru, plastične?