Ili da @palabric nije dosao na tobe?cindrlimindrli wrote:Lucky ti provalio nalog?ultima_palabra wrote:Teams P Pts
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MightyMatch
#20376 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- ultima_palabra
#20377 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma dosadno mi bilo 
- luckylaka
#20378 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- MOSALJOZE
#20379 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zdravlja i da zmajevi pobjede grčku i odemo u brazil NIŠTA VIŠE NE treba(zezam se treba para za karte do brazila)luckylaka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
SRETNO U NOVOJ
- luckylaka
#20380 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jbga onaj moga na Hadz otici pjeske a ti ne mozes do Brazila,slab si mi ti navijac.I tebi sve najbolje u NovojMOSALJOZE wrote:Zdravlja i da zmajevi pobjede grčku i odemo u brazil NIŠTA VIŠE NE treba(zezam se treba para za karte do brazila)luckylaka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
SRETNO U NOVOJ
- MOSALJOZE
#20381 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
e akobogda kad prodjemo ima da odem u taj brazil bem mu brazil snaci cu se nekakoluckylaka wrote:Jbga onaj moga na Hadz otici pjeske a ti ne mozes do Brazila,slab si mi ti navijac.I tebi sve najbolje u NovojMOSALJOZE wrote:Zdravlja i da zmajevi pobjede grčku i odemo u brazil NIŠTA VIŠE NE treba(zezam se treba para za karte do brazila)luckylaka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
SRETNO U NOVOJ
- DonVito
#20382 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sretno našem selektoru u 2013 godini
- veljaca
#20383 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini .....

- luckylaka
#20384 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veljaca wrote:Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini .....
![]()
- Logovan
#20385 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
veljaca wrote:Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini .....
![]()
- USAblues
#20386 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zlo87 wrote:veljaca wrote:Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini .....
![]()
![]()
![]()
- burekdzijabezmesa
#20387 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma kova:veljaca wrote:Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini .....
![]()
Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine u 2013. godini
- Arteta
#20388 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ukoliko Miske predje u Kinu, vidjecemo da li nas Safet ima muda pa da se pridrzava svojih rijeci ili ce da ih prekrsi.
- shake69
#20389 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da. Pravo mjesto i vrijeme da provjerimo koliko je Pape principijelan zbog poznate teze o nepozivanju graca ako odu u Kinu iako je i do sada pokazao poprilicno nedosljednosti u pozivanju igraca. Iznenadio me potez Misimovica . Mogao je jos toga dati u Evropi, ali je ocigledno i kod njega doslo do zasicenja i potrebe da se dokazuje u tridesetim godinama. Lose procjene i menadzeri koji nisu zasluzili ni 1% od posljednjih transfera.Arteta wrote:Ukoliko Miske predje u Kinu, vidjecemo da li nas Safet ima muda pa da se pridrzava svojih rijeci ili ce da ih prekrsi.
- cvrčak_na_hedonizmu
#20390 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da se ne lažemo bezveze, nije do managera nego je do Misketa, njegovih mentalnih i fizičkih sposobnosti. Smijer njegove karijere u zadnje tri godine glasi: Galatasaray ( juniori ), Dinamo M ( starter-klupa-tribine ) i sada Kina
S tim da odavno trubim, pišem i kukam da nam je vezni red prespor, loš defanzivno i grozan bez lopte, Pjanić zavaljen na krilo ovo je savršen slijed događaja ( možda i nije ako Sušić počne da forsira vezni red tipa : Pjanić-Medunjanin - Ibričić ili neku sličnu bravuru koja je svojstvena njemu)
Al me ne bi iznenadilo da Sušić pozove Misimovića na okupljanje
Čovjek je inače principijelan i stoji iza svojih riječi 
S tim da odavno trubim, pišem i kukam da nam je vezni red prespor, loš defanzivno i grozan bez lopte, Pjanić zavaljen na krilo ovo je savršen slijed događaja ( možda i nije ako Sušić počne da forsira vezni red tipa : Pjanić-Medunjanin - Ibričić ili neku sličnu bravuru koja je svojstvena njemu)
Al me ne bi iznenadilo da Sušić pozove Misimovića na okupljanje
-
LSD
#20391 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je vec rekao da ce napraviti iznimku po tom pitanju i zvati Misketa, jer nam treba mozak na sredini....po meni, i logicno u neku ruku jer nemamo puno alternativa za Misketa, bez obzira što mu je karijera u silaznoj putanji.
Inace , Sretna Nova Godina svima

Inace , Sretna Nova Godina svima
- cvrčak_na_hedonizmu
#20392 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znači, ima alternativu u napadu pa zato nije zvao Muslimovića al zato nema u veznom redu ( iako Pjanić svoje najbolje partije pruža kao centralni veznjak ) i zato će zvati Mismovića. Cocalić je kurac od ovce jer igra u Makabiju iz Haife ( koji spada u top 3 izraelska kluba ) a Miske je gigant jer je u zadnje 2-2.5 odigrao ukupno 15-ak utakmica za klubove u kojima je bio a sad je završio u prosperitetnoj Kini.
Altenativu za Misketa imamo, nemamo alternativu za Zahirovića. Pardon, kako da nemamo. Sesar, Svraka i Vrančić
Miske u Wolfsburgu pod trenerskom palicom Magata i Miske nakon Wolfsubrga su DVA RAZLIČITA IGRAČA KOJA SE NA PUTU NISU SRELA.
Altenativu za Misketa imamo, nemamo alternativu za Zahirovića. Pardon, kako da nemamo. Sesar, Svraka i Vrančić
Miske u Wolfsburgu pod trenerskom palicom Magata i Miske nakon Wolfsubrga su DVA RAZLIČITA IGRAČA KOJA SE NA PUTU NISU SRELA.
- luckylaka
#20393 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE nikome ovdje na forumu ne treba da obrazlaze hoce li i zasto ce zvati Misimovica ili Muslimovica(ni na forumu ni novinarima)PAPE je selektor valjda bi ljudi trebali da shvate i nikakav,,cvrcak,,,,lsd,,,,plavi,,,,lucky,,,,zuti,,,,bijeli,,sigurno nece ovdje utjecati na selektorov izbor.Mozete nagadjati do marta koga ce selektor da pozove dakle ciste pretpostavke zvat ce ovoga ili onoga.Do marta zivi,zdravi i veseli bili a u martu neka nam je dragi Bog u pomoci
- cvrčak_na_hedonizmu
#20394 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Problem je kada selektor priča za medije jedno, misli drugo a radi nešto potpuno treće. To znači da čovjek nema nikakve vizije i dosljednosti.
Vjerujem da bi ispao mnogo pametniji da je šutio. Al jebiga, fudbaleri obično nisu previše inteligentni, to je poznata činjenica ( čast izuzetcima, Sušić nije izuzetak )
Vjerujem da bi ispao mnogo pametniji da je šutio. Al jebiga, fudbaleri obično nisu previše inteligentni, to je poznata činjenica ( čast izuzetcima, Sušić nije izuzetak )
-
mikogoago
#20395 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Prije svega SRETNA NOVA GODINA I DA SE PLASIRAMO U BRAZIL!
Po meni sazrili su za tako nesto i da mozda tamo odigraju zapazeniju ulogu.Misketa svakako zvati i dalje jer ja ne vidim jos uvijek igraca koji je lucidan kao on. I njemu je svakako zelja ucesce na velikom takmicenju sa reprezentacijom i za sve do sada zasluzio je da bude i dalje dio tima.To da guzelja i ostalo sve stoji i da me do bola nekada nervira,ali Miske je velemajstor i glupo je stavljati u pitanje da li da igra.Ne mora biti uvjek starter.Po meni on je odlican za 30 min.Buducnost su Pjanic,Stevanovic i da ne nabrajam.Ako se sta ima prigovoriti to je Susicu na nekada neodmjerenim izjavama i nedosljednosti.Ja ne vidim razloga,ako neko igra dobro u Kini,koreji,Japanu ili bilo gdje drugo ne pozvati ga u Reprezentaciju.Pri ovome mislim i na Muslimovica koji je uvijek ostavljao srce na terenu i ko malo ko raduje se svakom golu koji postigne.
Da ne duljim imamo dobru reprezentaciju,imamo materijal koji se moze jos poboljsati i mlade koji kucaju na vrata drzavnog tima.Moja licno zelja je jos DJurica da pozove u prvi tim.Jedna mi se zelja ispunila (Stevanovic)pa ce valjda i ova.Mnogo bi dobili na ubojitosti.No Pape je selektor i ja mu vjerujem kao i momcima,da ko god na dalje bude igrao u reprezentaciji da ce ostaviti srce na terenu.
SRETNA NOVA GODINA

Po meni sazrili su za tako nesto i da mozda tamo odigraju zapazeniju ulogu.Misketa svakako zvati i dalje jer ja ne vidim jos uvijek igraca koji je lucidan kao on. I njemu je svakako zelja ucesce na velikom takmicenju sa reprezentacijom i za sve do sada zasluzio je da bude i dalje dio tima.To da guzelja i ostalo sve stoji i da me do bola nekada nervira,ali Miske je velemajstor i glupo je stavljati u pitanje da li da igra.Ne mora biti uvjek starter.Po meni on je odlican za 30 min.Buducnost su Pjanic,Stevanovic i da ne nabrajam.Ako se sta ima prigovoriti to je Susicu na nekada neodmjerenim izjavama i nedosljednosti.Ja ne vidim razloga,ako neko igra dobro u Kini,koreji,Japanu ili bilo gdje drugo ne pozvati ga u Reprezentaciju.Pri ovome mislim i na Muslimovica koji je uvijek ostavljao srce na terenu i ko malo ko raduje se svakom golu koji postigne.
Da ne duljim imamo dobru reprezentaciju,imamo materijal koji se moze jos poboljsati i mlade koji kucaju na vrata drzavnog tima.Moja licno zelja je jos DJurica da pozove u prvi tim.Jedna mi se zelja ispunila (Stevanovic)pa ce valjda i ova.Mnogo bi dobili na ubojitosti.No Pape je selektor i ja mu vjerujem kao i momcima,da ko god na dalje bude igrao u reprezentaciji da ce ostaviti srce na terenu.
SRETNA NOVA GODINA
-
LSD
#20396 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa slažem definitivno se sa svim navedenim, pogotovu za Misketa koji je poprilicno grohn'o u zadnje dvije sezonecvrčak_na_hedonizmu wrote:Znači, ima alternativu u napadu pa zato nije zvao Muslimovića al zato nema u veznom redu ( iako Pjanić svoje najbolje partije pruža kao centralni veznjak ) i zato će zvati Mismovića. Cocalić je kurac od ovce jer igra u Makabiju iz Haife ( koji spada u top 3 izraelska kluba ) a Miske je gigant jer je u zadnje 2-2.5 odigrao ukupno 15-ak utakmica za klubove u kojima je bio a sad je završio u prosperitetnoj Kini.
Altenativu za Misketa imamo, nemamo alternativu za Zahirovića. Pardon, kako da nemamo. Sesar, Svraka i Vrančić![]()
I za Muslimovića to stoji isto....nemamo apsolutno trećeg napadaca
Cocalić se DAVNO trebao pozvati, ali to je stara prica koja je žalosna
DM-ova nam svakako treba nakon odlaska Rahimića, Zahirović nije loš - samo mora na tim pozicijama biti boljih igraca i jaca konkurencija...Svraka, Sesar, Vrančić su obicne zayebancije, samo da se popuni roster....na DM-u nam trebaju mnogo ozbiljni igraci (kao nekad što je bio Zlatan Bajramović).
- cvrčak_na_hedonizmu
#20397 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Što moramo imati "ofanzivni tandem" ? Navedi mi još jednu ekipu koja igra sa dva napadača i dva pleja ( koji nisu brzi igrači )LSD wrote:Pa slažem definitivno se sa svim navedenim, pogotovu za Misketa koji je poprilicno grohn'o u zadnje dvije sezonecvrčak_na_hedonizmu wrote:Znači, ima alternativu u napadu pa zato nije zvao Muslimovića al zato nema u veznom redu ( iako Pjanić svoje najbolje partije pruža kao centralni veznjak ) i zato će zvati Mismovića. Cocalić je kurac od ovce jer igra u Makabiju iz Haife ( koji spada u top 3 izraelska kluba ) a Miske je gigant jer je u zadnje 2-2.5 odigrao ukupno 15-ak utakmica za klubove u kojima je bio a sad je završio u prosperitetnoj Kini.
Altenativu za Misketa imamo, nemamo alternativu za Zahirovića. Pardon, kako da nemamo. Sesar, Svraka i Vrančić![]()
Miske u Wolfsburgu pod trenerskom palicom Magata i Miske nakon Wolfsubrga su DVA RAZLIČITA IGRAČA KOJA SE NA PUTU NISU SRELA.šteta jer se radi o velikom znalcu....ali koga pozvati da cini taj kreativni tandem sa Pjanićem
![]()
I za Muslimovića to stoji isto....nemamo apsolutno trećeg napadaca![]()
nedopustivo
Cocalić se DAVNO trebao pozvati, ali to je stara prica koja je žalosnaa nemamo više potrebe da se ponavljamo....ocito da Coca nema "leđa" u repki ili jake menagere.
DM-ova nam svakako treba nakon odlaska Rahimića, Zahirović nije loš - samo mora na tim pozicijama biti boljih igraca i jaca konkurencija...Svraka, Sesar, Vrančić su obicne zayebancije, samo da se popuni roster....na DM-u nam trebaju mnogo ozbiljni igraci (kao nekad što je bio Zlatan Bajramović).
- luckylaka
#20398 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jbga ovdje izgleda svaki put treba ponavljati da je rezultat ono sto se gleda.Ko te pita sad koga je on trenirao do sada.Trenutna tablica je realnost i tu se prica zavrsava oko sposobnosti ili nesposobnosti selektora.Sada ce i oni da se jave kako smo imali lahke protivnike,najlaksu grupu (sto nidze veze nema)Dakle PAPE sa svojim (ili Seadovim,nebitno)izborom igraca,svidzalo se to nama ili ne je lider u nasoj grupi i tu se nama sta dodati.Eventualnim kiksom protiv Grcke u Zenici treba se zahvaliti selektoru i noga.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Što moramo imati "ofanzivni tandem" ? Navedi mi još jednu ekipu koja igra sa dva napadača i dva pleja ( koji nisu brzi igrači )LSD wrote:Pa slažem definitivno se sa svim navedenim, pogotovu za Misketa koji je poprilicno grohn'o u zadnje dvije sezonecvrčak_na_hedonizmu wrote:Znači, ima alternativu u napadu pa zato nije zvao Muslimovića al zato nema u veznom redu ( iako Pjanić svoje najbolje partije pruža kao centralni veznjak ) i zato će zvati Mismovića. Cocalić je kurac od ovce jer igra u Makabiju iz Haife ( koji spada u top 3 izraelska kluba ) a Miske je gigant jer je u zadnje 2-2.5 odigrao ukupno 15-ak utakmica za klubove u kojima je bio a sad je završio u prosperitetnoj Kini.
Miske u Wolfsburgu pod trenerskom palicom Magata i Miske nakon Wolfsubrga su DVA RAZLIČITA IGRAČA KOJA SE NA PUTU NISU SRELA.šteta jer se radi o velikom znalcu....ali koga pozvati da cini taj kreativni tandem sa Pjanićem
![]()
I za Muslimovića to stoji isto....nemamo apsolutno trećeg napadaca![]()
nedopustivo
Cocalić se DAVNO trebao pozvati, ali to je stara prica koja je žalosnaa nemamo više potrebe da se ponavljamo....ocito da Coca nema "leđa" u repki ili jake menagere.
DM-ova nam svakako treba nakon odlaska Rahimića, Zahirović nije loš - samo mora na tim pozicijama biti boljih igraca i jaca konkurencija...Svraka, Sesar, Vrančić su obicne zayebancije, samo da se popuni roster....na DM-u nam trebaju mnogo ozbiljni igraci (kao nekad što je bio Zlatan Bajramović).To je Sušićeva trnerska nebuloza. Zapitaj se što mu je Al Ahli bio najveći domet karijere prije preuzimanja reprezentacije ( iako je priznao da je "riskirao" a nije spomenuo da ga niko nije htio ).
- BHF_Manijak
#20399 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ooo da itekako ce polagati u slucaju neuspjeha.luckylaka wrote:PAPE nikome ovdje na forumu ne treba da obrazlaze hoce li i zasto ce zvati Misimovica ili Muslimovica(ni na forumu ni novinarima)PAPE je selektor valjda bi ljudi trebali da shvate i nikakav,,cvrcak,,,,lsd,,,,plavi,,,,lucky,,,,zuti,,,,bijeli,,sigurno nece ovdje utjecati na selektorov izbor.Mozete nagadjati do marta koga ce selektor da pozove dakle ciste pretpostavke zvat ce ovoga ili onoga.Do marta zivi,zdravi i veseli bili a u martu neka nam je dragi Bog u pomoci
A to da ne se ne moze uticati na selektorov izbor, ne budi siguran, zapitaj se otkud Zukanovic u repki. Nakon pritiska medija.
- limeni
#20400 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i nije trebao muslimovic kao sto nam treba miske, mi uvijek mozemo igrati sa jednim napadacem ako ne dao bog jedan dobije karton ili slicno..dok je misimovic majstor za ibricice,stilice i ostale poluigrace...ja bi zvao i zlatana i misketa, jer su obadvojica dobri igraci i zasluzuju biti medju 22 igraca ali glavni igraci su nam sada "neki novi klinci"..za cocalica si upravu i on zasluzuje poziv, mada mi nije jasno da samo kritikujes a nisi spomenuo apsolutno ni jednu pozitivnu stvar za susica sto pokazuje da nisi objektivan..samo u zadnje vrijeme smo dobili stevanovica i zukanovica, da ne nabrajam lulica,mujdzu, ubacivanje pjanica u prvih 11..cvrčak_na_hedonizmu wrote:Znači, ima alternativu u napadu pa zato nije zvao Muslimovića al zato nema u veznom redu ( iako Pjanić svoje najbolje partije pruža kao centralni veznjak ) i zato će zvati Mismovića. Cocalić je kurac od ovce jer igra u Makabiju iz Haife ( koji spada u top 3 izraelska kluba ) a Miske je gigant jer je u zadnje 2-2.5 odigrao ukupno 15-ak utakmica za klubove u kojima je bio a sad je završio u prosperitetnoj Kini.