Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote:Ni ja ne kontam sto ne iskesiraju 12m za alabu i rijese pitanje lijevog beka
Posto je ovo bilo meni, ne seri, Kolasinac dzaba. Sad ces opet pricu kako ga hoce i ostali klubovi. Ako ne mozes dovesti kvalitetnog igraca a hoces uspjeh popisaj se sam po sebi.
Sam si sebi odgovorio. Kada nema odštete tu se samo i jedino igrač pita gdje će preći.
Ali slažemo se u jednom - da treba dovoditi kvalitetne igrače. Igrač može biti kvalitetan i bez neke reputacije i bez da moraš izvaliti ozbiljne pare za njega, a to je ono što nećeš da priznaš. Ima klubova koji godinama troše po 30-40-50 miliona na "dokazane" igrače, a koji su trenutno ispod nas na tabeli.
Nije sve u kupovini skupih igrača.
Pa to je dovodjenje silnih talenata po 30 40 miliona, gledao sam neki dan onog Promesa, Ivanovic ga pretrcao i uzeo mu loptu, a nudili su za njega 30ak miliona. Van Dijk ne vrijedi 50 miliona po meni. Jest dobat i sve stoji ali nije puno bolji od Sakhe.
Mislim da stručni štab na čelu sa Kloppom radi dobar posao na dovođenju igrača. Ja im vjerujem koga god da dovedu, pa i tog Promesa i ove što se spominju.
zomri wrote:Mislim da stručni štab na čelu sa Kloppom radi dobar posao na dovođenju igrača. Ja im vjerujem koga god da dovedu, pa i tog Promesa i ove što se spominju.
Samo ti vjeruj, pa kad opet Klavana, Kariusa i tako te antitalente pocnu dovoditi.
Nije, bar ne jos ono kad su pisali kako je njihov, izasao je njegov otac koji mu je valjda ujedno i manager i izjavio kako od Bayerna nema nista, cak ni bilo kakve ponude.