BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonEmir

#20351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

insomnia78 wrote:
Point. wrote:Tino je sinoc bio kriminalan.

Za Vedu se spominje Werder, Panathinaikos i AEK.
L'equipe pise da ga mjerka i Saint-Etienne
http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... cmsVZfZU5B&
luckylaka

#20352 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

ultima_palabra wrote::lol: Pa Videotona otrese Ferencvaros 3:0, kojeg je Željo dobio obje utakmice. Jedva prošli amatere TNS iz Velsa.

E moj lucky, bolje ti je da se držiš tabela i zastava.
O cemu lupas zivota ti.Ja pricam o Suljicu on o Videotonu.Sta me boli kita sto je momak bivsi bordo.Igra konstantno dobro,90 minuta ore na terenu al tebe jebe sto je iz suprotnog tabora
luckylaka

#20353 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:bjež ba lucky Suljić nema kuveta za reprezentacije...nije imao ni dok je bio u Sarajevu..nešto sumnjam da ga je Madžarica nabildala :D
Zato kuveta ima Zec,Stilic,Vrancic,Vranjes...
luckylaka

#20354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Vedo ljudina,Svaka cast Vedatore.Ima neko ko sve ovo vidi. :thumbup: :thumbup: Vedad Ibišević opremio obdanište u Potočarima
28.08.2015. | Rubrika: ZmajeviKomentara: 5
Vedad Ibišević, bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac, nastavio je s humanitarnim radom donirajući opremu dječijem vrtiću Poletarac, igraonici Drugarstvo Potočari – Srebrenica, prenosi Anadolu Agency (AA).
:thumbup:
Veliki humanista Vedad Ibisevic finansiraće i uvođenje grijanja u potočarsko obdanište! Svaka čast Vedo!
DonEmir

#20355 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

Suljica sam jos spominjao u eri strucnjaka Susica..jok tad je Suljic "igrao u Madjarskoj ligi" slaba liga bla bla bla fazonu Susica strucnjaka.. ovaj ih hranio jos stim da je Ceska liga isto slaba, MA NEMA SANSE DA IMA POTENCIJAL ZA REP.BIH tj. IZ TE LIGE DA DOBIJE POZIV... :lol: nego kako sinoc mocni Hajduk isprasi neki Liberec iz ceske lige :zzzz:

Dok se tzv. zadnji vezni gurao na krilo, beka - lijevog i desnog, stopera.. :facepalm: imali smo u nekim tekmama i po 8, 9 igraca.

Momak treba da dobije svoju sansu (POZIV barem ako zaigra vidjecemo..) vjerujem da bi je daleko bolje iskoristio tj. dobro rep.BIH a ne kao dokazane flopcine Tino Sveno Susic, Hadzic Anel i Avdija minutica.
Grean

#20356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Grean »

Kolektivno onanisanje na svaku Tininu lošu partiju se nastavlja... Jbt :shock:
Ma pravi bolesnici, al' jedino je merak vidjeti da ih je Safet Susic napravio takvima :D majke mi ga jos uvijek sanjaju.

Da ne skrecem sa teme previse. Tino juce los, nije se vidio kao ni ostatak veznog reda Hajduka. Naravno, bolesnici su taj dio izostavili. Kao da je Susic sam igrao protiv Ceskog Libereca.

Opet spominju Stilica i njegov gol. Stilica koji je dobio priliku i pokazao jedno veliko nista. Za razliku od Stilica Susic je sve utakmice za reprezentaciju odigrao solidno izuzev onog debija protiv Egipta. Da je Stilic pokazao 50% onog sto je Susic u utakmici protiv Irana recimo bio bi redovan na svakom Mesinom spisku. On moze samo izvoditi slobodne i setati po terenu a vrijeme takvih igraca je daaavno proslo.
So What!

#20357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by So What! »

Što se tiče Šunjića, sjetimo se da je njegovih godina također lutao Rusijom među ostalim igrao za Kuban, a prije toga igrao po Hrvatskoj i BiH. Prelazak u Montpellier ga je preporodio i nakon toga sve bolji i bolji klub, a bio je na pragu Arsenala. Sad Toni ovo treba iskoristit, pa nakon koje godine napada se bolji klub. Svaka čast.
ljevoruki

#20358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

Matijevic_Vlado wrote:Kakav Susic, pa on je u Interu
Vratio ga Inter u Hajduk na posudbu. :izet:
luckylaka

#20359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

cyprus wrote:Kolektivno onanisanje na svaku Tininu lošu partiju se nastavlja... Jbt :shock:
Al su zato ostali Hajdukovi odigrali za desetku.Trener im je teski levat(zamalo ne dobi telefon u glavu koliko je cijenjen).Ustvari Hajduk je samo napucana ekipa ali az sve je kriv Tin Sven Susic.Koliko su ljudi optereceni Susicima prate ih u korak ko ,,Balkanske prevare" :-)
mfeed

#20360 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mfeed »

pogledao sam malo hajduk, bas tuga, dodje 30 milja da gleda likove sto ne znaju dva pasa sastaviti.
phillie

#20361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

So What! wrote:Što se tiče Šunjića, sjetimo se da je njegovih godina također lutao Rusijom među ostalim igrao za Kuban, a prije toga igrao po Hrvatskoj i BiH. Prelazak u Montpellier ga je preporodio i nakon toga sve bolji i bolji klub, a bio je na pragu Arsenala. Sad Toni ovo treba iskoristit, pa nakon koje godine napada se bolji klub. Svaka čast.
Kakav Montpellier? To si ti nekako Spahica zaboravio spomenuti u postu? Spahic nije igrao za Kuban nego za Shinik, Torpedo i Lokomotivu.

@lucky
Hajduk nije napucana ekipa, nego kar'na od ekipe. Tin nije naravno kriv za to, ali pokazatelj da nigdje drugo ne moze otici, dovoljno govori (a nije da ga nisu prodavali).
Korisničkoime

#20362 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
ultima_palabra wrote::lol: Pa Videotona otrese Ferencvaros 3:0, kojeg je Željo dobio obje utakmice. Jedva prošli amatere TNS iz Velsa.

O cemu lupas zivota ti.Ja pricam o Suljicu on o Videotonu.Sta me boli kita sto je momak bivsi bordo.Igra konstantno dobro,90 minuta ore na terenu al tebe jebe sto je iz suprotnog tabora
Evo ja nisam iz suprotnog tabora nisam cak ni iz Sarajeva pa ti kazem Videoton i nije neki aman klub. Videoton je i dalje Madarska liga koja nije prolazila ni kod bivseg selektora jer je preslaba, cak je i Ceska bila preslaba. Sada pred Belgiju valjda smo to utvrdili nema mjesta nekim eksperementima, da je Suljic dosao iz pogona nekog velikog kluba lige 5 i upao u prvih 11 iz mladog pogona onda bi se dalo prozivati.
Pored toga ja sam za da se momak proba ok imamo slicne igrace sa Viscom i Hajrovicem ali zasto da ne, medutim Susic je Mesi ostavio more neisprobanih igraca izmedu ostalog i tog Suljica tako da ce potrajati dok dode na red ne samo on nego i mnogi drugi.
luckylaka

#20363 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:

Evo ja nisam iz suprotnog tabora nisam cak ni iz Sarajeva pa ti kazem Videoton i nije neki aman klub. Videoton je i dalje Madarska liga koja nije prolazila ni kod bivseg selektora jer je preslaba, cak je i Ceska bila preslaba. Sada pred Belgiju valjda smo to utvrdili nema mjesta nekim eksperementima, da je Suljic dosao iz pogona nekog velikog kluba lige 5 i upao u prvih 11 iz mladog pogona onda bi se dalo prozivati.
Pored toga ja sam za da se momak proba ok imamo slicne igrace sa Viscom i Hajrovicem ali zasto da ne, medutim Susic je Mesi ostavio more neisprobanih igraca izmedu ostalog i tog Suljica tako da ce potrajati dok dode na red ne samo on nego i mnogi drugi.
Ne pisem o Videotonu nego o Suljicu.Momak je zasluzio da se isproba.A kad vec spominjes klub odakle dolaze reprezentativci pogledaj malo ko odakle stize.
luckylaka

#20364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Kolasinca ni na mapi.Ima li iko info vise.
MOSALJOZE

#20365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:Kolasinca ni na mapi.Ima li iko info vise.
Momak ti si izgleda ovdje zaluto.Covjek u prvih 11 veceras
luckylaka

#20366 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:
Ja sad pisem na temi Kolasinac a ti me citiras ovdje.Od jutros ni na jednom portalu Kolasinca nije bilo u ekipi .Sad je medju 11.Sto nisi pisao jutros da je medju 11.P.S.Izgleda da vam je navika da ne mozete docekati da neko pogrijesi da bi mi spustili :-)
DonEmir

#20367 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

MOSALJOZE wrote:
:lol:

Cuj Kolasinca ni na mapi.
MOSALJOZE

#20368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

luckylaka wrote:
MOSALJOZE wrote:
Ja sad pisem na temi Kolasinac a ti me citiras ovdje.Od jutros ni na jednom portalu Kolasinca nije bilo u ekipi .Sad je medju 11.Sto nisi pisao jutros da je medju 11.P.S.Izgleda da vam je navika da ne mozete docekati da neko pogrijesi da bi mi spustili :-)
Izvini ako nisam vidio da si ti na drugoj temi napisao da si pogrijesio,moje duboko izvinjenje.Laki za tvoju infornaciju sastav se objavljuje sat vremena pred utakmicu,a ne ujutru.Svako grijesi,ne vidim sto se ljutis...
luckylaka

#20369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

@MOSALJOZE ok Post sam pisao prije nekog vremena i nije ga bilo u sastavu na Livescorena Sky sport,na Bein,na Bundesliga..Neka on samo igra pa makar ja pisao da ga nema nigdje.Dao si povod bolesnicima da se lijece :-)
DonEmir

#20370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Dao si povod bolesnicima da se lijece

Jeli ovo nekog prozivas...malo pripazi na rijecnik :oops:

Sastavi nikad ne budu ni objavljeni 1.5 h - 2h prije pocetka utakmice.
Odkad pratis nogomet.. :?
Kad vec dajes info. da ga nema nigdje :? tj. letis pred rudu zasto prvo ne otici na offc. stranicu S04 pa pogledati jeli u kombinacijama za tekmu.. tu bude siri spisak igraca.
missko

#20371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by missko »

Kolasin ukliza u sred 16 i napravi penal vrlo naivno
Logovan

#20372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

missko wrote:Kolasin ukliza u sred 16 i napravi penal vrlo naivno
Nema veze, on je ipak SEO, trafika, trokrilni ormar, stijena.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by JoseMujica »

SEO sinoč luto bogami....vidi se da nije dugo igrao...al mislim da če Momčina biti jope onaj stari
Logovan

#20374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

luckylaka wrote:Moj Mesha gdje ce ti dusa.Momak igra i igra i dokazuje se al eto imju prioriteti.Jebo vas nacionalni kljuc .Izdrzi Asmire valjda cemo i mi imati nekada normalan savez i selektora ,,sa mudima" :(
Napustio redove Ujpesta Asmir Suljić karijeru nastavlja u Videotonu Piše: A. Pašić Danas, 15:06 FACEBOOK TWITTER Bh. internacionalac Asmir Suljić potpisao je za trofejni mađarski klub Videoton. Nekadašnji fudbaler Sarajeva odlučio je napustiti Ujpest i prihvatiti ponudu Videotona, a sa svojim novim klubom je potpisao trogodišnji ugovor. Suljić je u proteklom periodu pružao odlične partije u mađarskoj OTP Bank ligi. Nekoliko puta uvrštavan je u tim kola, najbolji tim polusezone, a kasnije i u najbolji tim sezone.
Govorio sam ja prije par mjeseci da ako nastavi sa dobrim igrama, vjerovatno prelazi u veći mađarski klub. :thumbup: Zaslužio je ovaj transfer i sretno mu. :thumbup: Valjda nekad dobaci i do reprezentacije.
Tyke

#20375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Jos ne mogu da vjerujem koliko pojedinci vise prate kako ce odigrati Susic, nego da li uopste igraju ostali reprezentativci i kako igraju.
Kolasinac prelos sinoc, mada ima opravdanje dok ne uhvati formu. Borbenost mu ne manjka, ali daleko je od prepoznatljive forme.

Spahic od prve minute igra.
Begovic i Bicakcic na klupi danas,
Ibisevica ponovo ni na klupi. Nek ide dobraga vise, zajebi stare zasluge ako covjek nece ginuti da uhvati formu, ionako nije vise mlad, a zadovoljio se ovakvom pozicijom u klubu.
Post Reply