A brate budala... Napisao sam im mail jutros, ali niko ne odgovara, a ne pada mi na pamet da zovem na onaj broj sa dna stranice. Kontam da se ne bi zezali sa tim da ga nisu ni poslali, da me zavlace, itd... ne bih ni dobio shipping broj.
Edit: Kontaktirao sam dhl.ba, kazu da nemaju veze sa tim jer nije DHL Express. Zatim su mi ovi iz BH Posta jutros odgovorili kao 18.01. poslana iz Frankfurta, ceka se da dodje u bih. Napisao sam im da znam citati, da mi objasne gdje je problem, kao da biciklom ide. Rekli su da se obratim DHL Njemacka jer nije paket jos pristigao u BIH i da ga oni "pokusaju naci". Onda sam pisao upit DHL.de, jer sam nasao u njihovom "pravilniku" ako 14 dana nema promjene statusa da nesto nije u redu. Kontaktirao sam i computeruniverse, ali niko ne odgovara. Da sam znao da Computeruniverse salje putem DHL-a, a da preuzimaju nase kurirske sluzbe (tj nase poste), nikada ne bih narucio. Prije mi je stigao paket iz Kine sa dzabnom postarinom i onaj iz USA. Smijesno. Sreca pa sam platio putem PayPal-a, oni su koliko toliko korektni prilikom povrata novca.
Ma da mi je i paket iz Kine dugo stajao u BIH, pisalo je da je 22-23.01. stigao u odredisnu zemlju, a dobio sam ga tek neki dan... Nije se prije to desavalo.
Edit 2:
Odgovor sa computeruniverse:

Ako je 08.02.2021. napustio Frankfurt, sta je radio skoro 23 dana tamo.
@typeOnegative