U Uni1? Možda smo se preko nišana gledalibelfy wrote:ja nisam bio dobar. bio sam najboljiWarashii wrote:Travian i nisam mnogo igrao.Nisrin wrote:Sjecate se INFOBARa i slika sa svh mogucih i nemogucih desavanja...preteca ekskluzive koja valjda nikad nece steci toliku popularnost
A meni je bio zanimljiv i MY SPACE, sta sam tu ljudi upoznala s drugih kontinenata![]()
MIRC prica za sebe, i ASL![]()
Sjeca li se neko TRAVIAN igrice? E, tu sam upoznala raje tonu heh
Ali zato OGame.
Jbte jedina igrica u kojoj sam bio dobarOGame, fck yeah!
Popularne stvari koje ne kontam
- Warashii
#20351 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
Juliuscezar
#20352 Re: Popularne stvari koje ne kontam
je li neko korisiti mig33 
- triconja
#20353 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eee raje premjestio sam tv u kuhinju za sto dje se jede, znaci maloprije sam pojo po kile mesa (kuhanog znaci, sve sam copo) gledajuci nake emisije. Prvo sam gledo nake zivotinje pa onda naka jela tamo iz magreba, znaci jedem ne osjecam nista. Kasnije zavrsi neka emisija i ja ustah, eee kako me stomak zignu breco.
Ne kontam sto je tako tv jak, znaci stavi sve osjecaje i signale na stendby a ti se muzafere kupaj
Ne kontam sto je tako tv jak, znaci stavi sve osjecaje i signale na stendby a ti se muzafere kupaj
- cendlerbing
#20354 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ništa je to šta nam forum raditriconja wrote:Eee raje premjestio sam tv u kuhinju za sto dje se jede, znaci maloprije sam pojo po kile mesa (kuhanog znaci, sve sam copo) gledajuci nake emisije. Prvo sam gledo nake zivotinje pa onda naka jela tamo iz magreba, znaci jedem ne osjecam nista. Kasnije zavrsi neka emisija i ja ustah, eee kako me stomak zignu breco.
- alibaba_i_30_godina
#20355 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jel' to ono sa otocima koje osvajaš i gradiš svoje gradove, svaki otok ima par ruda specifičnih samo za taj otok i tako? Ja sam tako nešto slično igrao par mjeseci dok me držala euforija, čini mi se da se tako nešto zvala.vješalica wrote:Ikariam je bio nekako meni fancy
-
belfy
#20356 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dovoljno je pretraziti ovaj moj nick tamo.Warashii wrote:U Uni1? Možda smo se preko nišana gledalibelfy wrote: ja nisam bio dobar. bio sam najboljiOGame, fck yeah!
- MarlboroGold
#20357 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidi ogamera
Uni 3, kasnije 5 i 6 i 10 ^^
Bio sam i MOD na forumu - Chan username.
Da li se još uvijek igra?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20358 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To me podsjeti na Cossacksalibaba_i_30_godina wrote:Jel' to ono sa otocima koje osvajaš i gradiš svoje gradove, svaki otok ima par ruda specifičnih samo za taj otok i tako? Ja sam tako nešto slično igrao par mjeseci dok me držala euforija, čini mi se da se tako nešto zvala.vješalica wrote:Ikariam je bio nekako meni fancy
- Njanjavi
#20359 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto mene mache koristi kao jastuk.
Jal legnem na trbuh skoci mi na ledja, legnem na stranu ona na ruku i rebra, legnem na ledja eto je na prsa.
Shvatio bi da sam debeo pa joj fino, al vako huda vise se nazulja na koscure i opet.
Ne znam majkemi, osjecam se iskoristeno
Jal legnem na trbuh skoci mi na ledja, legnem na stranu ona na ruku i rebra, legnem na ledja eto je na prsa.
Shvatio bi da sam debeo pa joj fino, al vako huda vise se nazulja na koscure i opet.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20360 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I psi isto rade. Legneš na bok, ono dođe i nasloni glavu na koljena (ali sa unutrašnje strane, ono ako su povijene)Njanjavi wrote:Ne kontam zasto mene mache koristi kao jastuk.
A možda te samo voli
- Warashii
#20361 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije da se hvalim ali se ipak hvalimbelfy wrote:Warashii wrote: dovoljno je pretraziti ovaj moj nick tamo.eventualno HoF i statistike, ofkors...
Ev nest sam cackao, bit ce da sam ja u tom periodu vec zavrsio sa OGame-om.
Sjecas se saveza .B. Brotherhood u Uni1?
- Bloo
- Globalna šefica
#20362 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Oi!Tomahawk11 wrote:I psi isto rade. Legneš na bok, ono dođe i nasloni glavu na koljena (ali sa unutrašnje strane, ono ako su povijene)Njanjavi wrote:Ne kontam zasto mene mache koristi kao jastuk.
Ne znam majkemi, osjecam se iskoristeno![]()
A možda te samo voli(ahaaaaa, ko mačka
)
Voli!
Zele ti biti blizu i toplina ljudskog tijela. Simple.
- Bloo
- Globalna šefica
#20363 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Aktivna je stranica jos uvijek. Ja kreirala.user nedavno. Samo se razlikuje vizuelno sada od igre iz Warashijevog i belfijevog doba (pne).MarlboroGold wrote:Vidi ogamera![]()
- Dr Kova
#20364 Re: Popularne stvari koje ne kontam
bhnapoleon1 wrote:je li neko korisiti mig33
- MarlboroGold
#20365 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moraću probati. Ja sam prestao kad su ubacili onu crnu materiju i slične gluposti. Tad su počeli sa P2WBloo wrote:Aktivna je stranica jos uvijek. Ja kreirala.user nedavno. Samo se razlikuje vizuelno sada od igre iz Warashijevog i belfijevog doba (pne).MarlboroGold wrote:Vidi ogamera![]()
Bilo bi dobro da mogu vratiti stari forum acc...
- Bloo
- Globalna šefica
#20366 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Black matter je i dalje tu kao i P2WMarlboroGold wrote:Moraću probati. Ja sam prestao kad su ubacili onu crnu materiju i slične gluposti. Tad su počeli sa P2WBloo wrote:Aktivna je stranica jos uvijek. Ja kreirala.user nedavno. Samo se razlikuje vizuelno sada od igre iz Warashijevog i belfijevog doba (pne).MarlboroGold wrote:Vidi ogamera![]()
Bilo bi dobro da mogu vratiti stari forum acc...
- MarlboroGold
#20367 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pretpostavio samBloo wrote: Black matter je i dalje tu kao i P2W
Ipak ću opet probati. Poželio sam borbene brodove i krstarice
- Warashii
#20368 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bloo wrote:Aktivna je stranica jos uvijek. Ja kreirala.user nedavno. Samo se razlikuje vizuelno sada od igre iz Warashijevog i belfijevog doba (pne).MarlboroGold wrote:Vidi ogamera![]()
A ne znam koliko je to sada "isplativo" igrati?
Ihhh ne razlikuje se samo vizuelno.
Kad sam ja počeo igrati igru smo još prevodili sa njemačkog
Trinity je davala sve od sebe a opet je bilo komičnih prevoda.
- Bloo
- Globalna šefica
#20369 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja cisto onako kreirala user da proceprkam....i malo nesto nabadala (bez da sam iscitala rules itd. nego nako...hajmo igrat ko HOMM)Warashii wrote:Bloo wrote:Aktivna je stranica jos uvijek. Ja kreirala.user nedavno. Samo se razlikuje vizuelno sada od igre iz Warashijevog i belfijevog doba (pne).MarlboroGold wrote:Vidi ogamera![]()
Da li se još uvijek igra?![]()
A ne znam koliko je to sada "isplativo" igrati?
Ihhh ne razlikuje se samo vizuelno.
Kad sam ja počeo igrati igru smo još prevodili sa njemačkog![]()
Trinity je davala sve od sebe a opet je bilo komičnih prevoda.
Sto se tice isplativosti, mislim da ce ti belfy bolji info dati, ali mislim da nije.
Sjecas li se tih provala.prevodilackih? (Profesionalna deformacija kicks in)
- Warashii
#20370 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na žalost jako slabo se sjećam, ipak je to bilo 2005Bloo wrote: Ja cisto onako kreirala user da proceprkam....i malo nesto nabadala (bez da sam iscitala rules itd. nego nako...hajmo igrat ko HOMM)![]()
Sto se tice isplativosti, mislim da ce ti belfy bolji info dati, ali mislim da nije.
Sjecas li se tih provala.prevodilackih? (Profesionalna deformacija kicks in)
Bas sam jutros čitao neke svoje postove iz arhive foruma ogame-a, uopste sebe ne mogu povezati da sam ja to pisao
https://board.ba.ogame.gameforge.com/in ... /?pageNo=1
- djkurt
#20371 Re: Popularne stvari koje ne kontam
DAvno je se to igralo, ja zaoravio i na kojem serveru sam bio. lolWarashii wrote:Na žalost jako slabo se sjećam, ipak je to bilo 2005Bloo wrote: Ja cisto onako kreirala user da proceprkam....i malo nesto nabadala (bez da sam iscitala rules itd. nego nako...hajmo igrat ko HOMM)![]()
Sjecas li se tih provala.prevodilackih? (Profesionalna deformacija kicks in)![]()
Bas sam jutros čitao neke svoje postove iz arhive foruma ogame-a, uopste sebe ne mogu povezati da sam ja to pisao![]()
Ne bih se mogo sad nakanit nema šanse.
- Bloo
- Globalna šefica
#20372 Re: Popularne stvari koje ne kontam
CoS - Croats on server 
- Warashii
#20373 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Te 2005 nisam imao net ni racunar kod kuce a radio u net caffe-u 
Odradim smjenu od 8 sati, uradim fleet save, odem kuci osvjezim se jedem sta pa nazad "na posao" i jos nekih i do 10 sati online.
18 sati online zbog igre je bilo fakat bespotrebno isprljujuce. Igrao sam nekih 10-11 mjeseci.
Koje je olaksanje bilo kad sam prestao igrati
Odradim smjenu od 8 sati, uradim fleet save, odem kuci osvjezim se jedem sta pa nazad "na posao" i jos nekih i do 10 sati online.
18 sati online zbog igre je bilo fakat bespotrebno isprljujuce. Igrao sam nekih 10-11 mjeseci.
Koje je olaksanje bilo kad sam prestao igrati
- MarlboroGold
#20374 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj našao sam i svoju oproštajnu temu...Warashii wrote:Na žalost jako slabo se sjećam, ipak je to bilo 2005Bloo wrote: Ja cisto onako kreirala user da proceprkam....i malo nesto nabadala (bez da sam iscitala rules itd. nego nako...hajmo igrat ko HOMM)![]()
Sjecas li se tih provala.prevodilackih? (Profesionalna deformacija kicks in)![]()
Bas sam jutros čitao neke svoje postove iz arhive foruma ogame-a, uopste sebe ne mogu povezati da sam ja to pisao![]()
https://board.ba.ogame.gameforge.com/in ... ost2437401
koji epic fail kad sad čitam
- Warashii
#20375 Re: Popularne stvari koje ne kontam
MarlboroGold wrote: Joj našao sam i svoju oproštajnu temu...
https://board.ba.ogame.gameforge.com/in ... ost2437401
koji epic fail kad sad čitam
Ne sjecam se da sam se nesto oprastao
Predao acc u savez i cao
Usput nick mi bio Fozgen.
Bilo je zanimljivo tada, pogotovo brdo nas koji smo se znali u RL pocelo da igra, po razlicitim klanovima, ratovalo se i u RL i online.