Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#20351 Re: Liverpool FC
Nek Lakazeta dovedu d'umrem odma. Kakav doktor sunce ti...
- MyTao
#20352 Re: Liverpool FC
Znam da Lacazet izgleda odlicno... zabija I to... ali meni se taj igrac nikako ne dopada, neki glupi osjecaj da bi bio veliki promasaj...
Klopp zna najbolje ko mu treba... najvise mrzim ove prelazne rokove... novinari pisu o hiljadu igraca da bi potrefili jednog. Evo o Joe Hartu pisu vec godinu, i svaki put im Klopp kaze da od tog nema nista i oni opet.
Klopp zna najbolje ko mu treba... najvise mrzim ove prelazne rokove... novinari pisu o hiljadu igraca da bi potrefili jednog. Evo o Joe Hartu pisu vec godinu, i svaki put im Klopp kaze da od tog nema nista i oni opet.
- zomri
#20353 Re: Liverpool FC
Kaže Klopp da je sada lakše dovesti igrače u Liverpool kada vide kako projekat napreduje. Već je pričao sa nekoliko potencijalnih pojačanja i zadovoljan je.
Hajde da i to vidimo...
Hajde da i to vidimo...
- Edin H.
#20354 Re: Liverpool FC
But bookmakers Betway make Chelsea favourites to sign the centre-back at 3/1, Manchester City are second-favourites at 7/2 while Arsenal and Liverpool are both 4/1.AmiĐa_Idriz wrote:
- Virgil Van Dijk je planiran kao pojacanje u odbrani. 50m ocito ne dolazi u obzir, ali bi se mogao izvesti deal za Sakhoa kojeg Puel lajka ocito.
Van Dijk has impressed on the south coast since signing from Celtic and is rated at around £50million
- zomri
#20355 Re: Liverpool FC
Kod njih svi odbrambeni izgledaju dobro...dok ne pređu u drugi tim
Lovren ni sjena onog u So'tonu, Jose Fonte u West Hamu se ne može sastaviti s loptom, Shaw nije uvezao 2-3 dobre utakmice u UTDu (ima dosta i do povrede), od Chambersa Arsene digao ruke poslavši ga na posudbu itd. itd. Jedini koji je uspio održati formu je naš Clyne.
Bolje im je onda da dovedu njihovog trenera za odbranu ako ima takav ili da kopiraju sistem. Sam igrač malo znači ako ga ne podupire taktika.
Lovren ni sjena onog u So'tonu, Jose Fonte u West Hamu se ne može sastaviti s loptom, Shaw nije uvezao 2-3 dobre utakmice u UTDu (ima dosta i do povrede), od Chambersa Arsene digao ruke poslavši ga na posudbu itd. itd. Jedini koji je uspio održati formu je naš Clyne.
Bolje im je onda da dovedu njihovog trenera za odbranu ako ima takav ili da kopiraju sistem. Sam igrač malo znači ako ga ne podupire taktika.
-
Mustang1
#20356 Re: Liverpool FC
Zato sto je Lovren imao jednu dobru sezonu, isto kao i Shaw. Dijk je svake sezone sve bolji. Lovren je oduvijek bio ovakav kakav je sada.
- AmiĐa_Idriz
#20357 Re: Liverpool FC
Liverpool closing in on signing Andy Robertson from Hull City.
Liverpool are on verge of signing Hull City left-back Andy Robertson for £8m.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- MyTao
#20359 Re: Liverpool FC
Istina.zomri wrote:Kod njih svi odbrambeni izgledaju dobro...dok ne pređu u drugi tim![]()
Ali bio je interview sa Kloppom o tome kako trazi igrace (kada je dosao Wijnaldum)... On skautima ne govori treba mi CB vec kaze nesto tipa treba mi visok igrac, dobar u skoku, jak bla bla bla I onda oni tako traze igraca. Tako je Wijnaldum dosao da igra u sredini iako je bio krilo, po klopu on je imao sve sto mu treba da bi igrao u sredini I tu ga je I stavio.
Tako I Van Dijka... tesko ces naci brzen CB-a, jaceg, veceg itd a da zna sa loptom... Sakho recimo je jedan od najlosiji CB kada je u pitanju skok igra... koliko sam puta gledao da ne zna da ocjeni kada treba skociti.
Mislim da se mi malo previse brinemo oko transfera... Ja nisam mogao vjerovati da dovode Wijnalduma I to jos da igra u sredini... a sada ga nebi mjenjao za Pogbu.
- AmiĐa_Idriz
#20360 Re: Liverpool FC
I came across this article:
Jurgen Klopp is reportedly close to sealing an £8m deal for 23 year old Hull left back - and long term target - Andrew Robertson. The young Scotsman was widely believed to be Klopp’s second-choice behind Leicester’s Ben Chilwell last Summer but a move never materialised due to Hull’s unwillingness to part with the player. It’s thought that with his age and experience, Klopp sees him as a perfect long term option to strengthen the left back position at the club.
The former-Dundee United man has been in good form since Marco Silva arrived at the relegation battlers, appearing 27 times in the Premier League and contributing to all 3 of Hull’s clean sheets while registering 2 assists and a goal at the other end of the park. The Tigers activated a clause in Robertson’s contract in December, extending his deal for another year but it’s widely regarded that this was simply to protect his value.
- MyTao
#20361 Re: Liverpool FC
Kada vjest objavi Mirror a ne neki od novinara koji su blizu kluba i Kloppa onda znas da se radi o supljoj.
- diablobih
#20362 Re: Liverpool FC
Robertson je bas fin bek, to bi bila fina akvizicija Liverpoola, samo sto jos tu treba dosta posla oko drugih pozicija onda.
-
Mustang1
#20363 Re: Liverpool FC
Kurcina moja a ne dobar igrac. Neka ispadnu ko i Celik i neka se ugase. Neka ih Bakir kupi vise bi ulagao i bolje rezultate imao. Na ljeto ako ne dodje jedan provjeren igrac i jos 2-3 iz top ekipa, prestat cu da gledam. Sta se ja imam nervirati ako oni sebi ne zele dobro. Jer nijedan normalan covjek ne moze mastati o uspjesima i dovoditi anonimuse.
- diablobih
#20364 Re: Liverpool FC
Ocigledno nisi gledao igraca. To sto igra u Hullu, nije odmah pod moranje da je los igrac.
Eto Chelsea je doveo iz Boltona Cahilla, vidi gdje je Bolton sada, a vidi gdje je Cahill, osvojio sve, evo ga i u najboljih 11 igraca sezone.
Eto Chelsea je doveo iz Boltona Cahilla, vidi gdje je Bolton sada, a vidi gdje je Cahill, osvojio sve, evo ga i u najboljih 11 igraca sezone.
- MyTao
#20365 Re: Liverpool FC
Karina igrac jer ne kosta 50m
Prvo ovo je daleko od istine... drugo, radi se o solidnom igracu.
Prvo ovo je daleko od istine... drugo, radi se o solidnom igracu.
- zomri
#20366 Re: Liverpool FC
Ni ja ne kontam sto ne iskesiraju 12m za alabu i rijese pitanje lijevog beka

- diablobih
#20367 Re: Liverpool FC
Samo klopp mora dosta vise da radi, nije dovoljan samo lijevi bek, mora i 2 stopera dovesti. Golmana ne zeli da uzima, cim je rekao da ima vrhunske golmane hahhaha. Sredinu popraviti, jer meni licno je Henderson kita, da ne govorim o Canu i Lucasu. I naravno nekog napadaca, a ne lazne devetke.
- Towelie
#20368 Re: Liverpool FC
Klopp je i najavio dovodjenje igraca u svim linijama tima. To je zaista neophodno jer ce klub igrati i Evropu, pa ce morati imati veci roster igraca. Ovo sad je tanko i za ligu samo.diablobih wrote:Samo klopp mora dosta vise da radi, nije dovoljan samo lijevi bek, mora i 2 stopera dovesti. Golmana ne zeli da uzima, cim je rekao da ima vrhunske golmane hahhaha. Sredinu popraviti, jer meni licno je Henderson kita, da ne govorim o Canu i Lucasu. I naravno nekog napadaca, a ne lazne devetke.
Zna se da su pare za transfere na raspolaganju, i to pozamasna suma. Videcemo sta ce biti od svega toga.
- MyTao
#20369 Re: Liverpool FC
Klopa najvise jebe to sto ne dolazi ovdje na forum... Znam ja da ima on iskustvo, da radi taj posao vec 15 godina, da je uzimao titule i Njemackoj, dolazio do finala LP... ali pravi strucnjaci su ipak na kliks forumu. Ovako ce ostati niko i nista...diablobih wrote:Samo klopp mora dosta vise da radi, nije dovoljan samo lijevi bek, mora i 2 stopera dovesti. Golmana ne zeli da uzima, cim je rekao da ima vrhunske golmane hahhaha. Sredinu popraviti, jer meni licno je Henderson kita, da ne govorim o Canu i Lucasu. I naravno nekog napadaca, a ne lazne devetke.
- zomri
#20370 Re: Liverpool FC
Čak i da ima onih 200m koji se spominju, mada niko ozbiljan nije to tvrdio, to je opet na ovakvom tržištu 4 (četiri) poštena i dokazana igrača, pet ako se stisne.
- AmiĐa_Idriz
#20371 Re: Liverpool FC
Sturridge se opet povrijedio. Ja bi ozbiljno razmislio o prekidanju ugovora momentalno. U picku materinu ga posaljem.
- Towelie
#20372 Re: Liverpool FC
TO vise nikog ne iznenadjuje. Navikli su u klubu bez njega. Ako ga letos kome uvale, dobro jeste. Mada ne znam ko ce se zaleteti za igraca koji provede dve trecine sezone u bolnici.AmiĐa_Idriz wrote:Sturridge se opet povrijedio. Ja bi ozbiljno razmislio o prekidanju ugovora momentalno. U picku materinu ga posaljem.
- AmiĐa_Idriz
#20373 Re: Liverpool FC
James Pearce:
Klopp believes he will have the necessary financial backing from FSG to compete at the top end of the market. The transfer kitty is set to be swelled by selling of the likes of Mamadou Sakho, Daniel Sturridge and Lazar Markovic. The reality is that Champions League football is a deal clincher. Without it, the Reds would have to lower their sights considerably.
LFC targets according to James PearceEcho today:
CB: Virgil Van Dijk. Koulibaly the alternative.
LB: Sessegnon
CM: Keita Naby.
WF: Brandt
Oxlade Chamberlain's versatility appeals to Klopp but he's not seen as a priority at this stage.
Klopp believes he will have the necessary financial backing from FSG to compete at the top end of the market. The transfer kitty is set to be swelled by selling of the likes of Mamadou Sakho, Daniel Sturridge and Lazar Markovic. The reality is that Champions League football is a deal clincher. Without it, the Reds would have to lower their sights considerably.
Oxlade Chamberlain's versatility appeals to Klopp but he's not seen as a priority at this stage.
- Towelie
#20374 Re: Liverpool FC
Zar nije Brandt u Bayernu?AmiĐa_Idriz wrote:James Pearce:
-
Mustang1
#20375 Re: Liverpool FC
Posto je ovo bilo meni, ne seri, Kolasinac dzaba. Sad ces opet pricu kako ga hoce i ostali klubovi. Ako ne mozes dovesti kvalitetnog igraca a hoces uspjeh popisaj se sam po sebi.zomri wrote:Ni ja ne kontam sto ne iskesiraju 12m za alabu i rijese pitanje lijevog beka