Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Stvar je principa. Ne možete dobiti 3 + 4 u Vijeću ministara na poklon od Saveza za promjene i SDA+DF, i onda te iste ljude pokušati zajebati sa ulaskom Dodika u Vladu FBiH. Kakvu to poruku šalje Bosiću i Ivaniću ?!
Propast će država ako Srbin iz Dodikove stranke dobije neki resor u federalnoj vladi.
Vi kao da je 1992.
video wrote:Eto ga Hafisaga, stozernik vodi bitku do posljednjeg rvata
Sto kaze komsic "malo macku teleca glava" ustvari nije to bit, bit je da mu se ponudilo i 6 u startu, njemu to ne bi bilo dosta, zato sto on nece stabilizaciju BiH vec sve ono sto je kontra !!!
Komentarisali smo zimus oko ponude i ulaska u vlast HDZ, svi ste plebiscitarno rekli da MORA uci u da ce UCI u vlast jer ponuda koja mu se nudi ne smije se odbiti.
Ja rekoh - odbice je stozernik, 100%
Ako ste i mogli kmeeecati 2011 sada za to nemate nikakvog razloga - sam pao sam se ubio(za stozernika do zadnjeg rvata)
Ako budućnost napretka ili stagnacije ove države ovisi o jednoj ministarskoj fotelji u federaciji, onda smo stvarno nizašta.
Mozes ti i bolje a bogami i pametnije !!!
Jadna li vam majka, koga sve vi slijepo pratite. Ustvari, jebes ga sam je isko sto je navraco u disko, kako kaze pametni nas Djole.
Hafis wrote:Marice, dodaj mi dedera te kokice s klavira
ne znam ....mene ovo brine....Suljagic bari koke duhovito-bahatim statusima na tviteru.......ocito je odlucio ici do kraja...
svi mi znamo kad se tvita, pa retvita ne bude dobro
Boli ga uVo. U žiži je
a tek mlade NVO-vke...otkidaju na ovaj macho patriotizam.....ovo je refleks iz SDP-a...predsjedniče nek si im ga šukno
volta dzontra wrote:
ne znam ....mene ovo brine....Suljagic bari koke duhovito-bahatim statusima na tviteru.......ocito je odlucio ici do kraja...
svi mi znamo kad se tvita, pa retvita ne bude dobro
Boli ga uVo. U žiži je
a tek mlade NVO-vke...otkidaju na ovaj macho patriotizam.....ovo je refleks iz SDP-a...predsjedniče nek si im ga šukno
Moj doture, pa stozernik vam u stolnom gradu promjeni tok Radobolje da bi mu prolazila pored njegove hacijende vrijedne nekoliko miliona KM (stas, napravio od place) a vas libo racku!
Da je kirba to uradio u SA, sigurno ti kazem da ne bi dobro prosao !
“Kada smo naveli simetričnu federalnu jedinicu, to znači da se simetrično na svim prostorima štite pozicije i prava onih koji su manje brojni na način kako se u jednoj jedinici definiše pozicija manje brojnijih naroda”, objasnio je Čović.
video wrote:Moj doture, pa stozernik vam u stolnom gradu promjeni tok Radobolje da bi mu prolazila pored njegove hacijende vrijedne nekoliko miliona KM (stas, napravio od place) a vas libo racku!
S stozernikom do kraja
Kmeeecanje moRe poceti
Samo se vi namirite s kokicama....jebo nafaku, to je za slabiće
On nije želo komentarisati, kako je rekao, “ambicije drugih” o ulasku u vlast, misleći pri tome na izjave predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža da je ova stranka spremna ići u pregovore na nivou BiH ukoliko propadne trenutna koalicija.
video wrote:Moj doture, pa stozernik vam u stolnom gradu promjeni tok Radobolje da bi mu prolazila pored njegove hacijende vrijedne nekoliko miliona KM (stas, napravio od place) a vas libo racku!
S stozernikom do kraja
Kmeeecanje moRe poceti
Samo se vi namirite s kokicama....jebo nafaku, to je za slabiće
Jakako dobro si
Odoh gledati Birdman-a, ispade on realni i prisebniji od stozernika
It_is_a_Leclerc wrote:Stvar je principa. Ne možete dobiti 3 + 4 u Vijeću ministara na poklon od Saveza za promjene i SDA+DF, i onda te iste ljude pokušati zajebati sa ulaskom Dodika u Vladu FBiH. Kakvu to poruku šalje Bosiću i Ivaniću ?!
Teško nama čime se zabavila politička klasa. Ni riječi o reformama i projektima, ni riječi o uzrocima ekonomske propasti. Recikliraju ofucane i kompromitovane kadrove Stranke za BiH i bave se lažnim problemima i politikantstvom. U ovoj koaliciji SDA je zdrava snaga, eto u šta se za dva mjeseca pretvorila DF. Što manje i što bezveznija ministatstva DF dobije to bolje i za Hrvate i Bošnjake i sve građane FBiH
Propast će država ako Srbin iz Dodikove stranke dobije neki resor u federalnoj vladi.
Vi kao da je 1992.
Nek dragan poravna racun tako sto ce mjesto u eronetu dati dodikovom kadru...
Svakako ce ga sipa uhapsiti za 15 dana
On nije želo komentarisati, kako je rekao, “ambicije drugih” o ulasku u vlast, misleći pri tome na izjave predsjednika HDZ-a 1990 Martina Raguža da je ova stranka spremna ići u pregovore na nivou BiH ukoliko propadne trenutna koalicija.
zar imaju kapacitet da Jugoslava istjeraju
HSP i HDZ 90 imaju 2 delegata u domu naroda Parlamenta BiH što se hrvata tiče baš kao i HDZ
Ali ovo bi značilo totalni haos u FBiH
StupskaBitanga wrote:zar imaju kapacitet da Jugoslava istjeraju
HSP i HDZ 90 imaju 2 delegata u domu naroda Parlamenta BiH što se hrvata tiče baš kao i HDZ
Preko haosa do Dejtona 2 i simetrične drzave koju zahtjeva HNS.
Ma ne bi...federacija se moze poredati vrlo jednostavno. ..vecina kantona isto...vm bi bio cirkus ali tu ne bi bilo.pobjednika svakako
Preko haosa do Dejtona 2 i simetrične drzave koju zahtjeva HNS.
Haos je pokušao napraviti i dodik pa se odcjepiti...al jok...milion i po bosnja na granici eu u trenutku kad je sve qurcu ne isplati se nahadravat
Postoji intencija da se ustavnim promjenama jos vise ogranici manevarski prostor pa da 14 hrvata i 16 srba moze kontrolisat 15 miliona bosnja u BiH ako bude trebalo. ..zato jos uvijek kriju podatke o popisu ko iran atomsku bombu
U biti smisao agresije na BiH i klanja bosnjackih vratova bio je isti...smisao dejtona je isti...
Samo su se malo prilike promjenile...sad haos moze otici i u neocekivanom smjeru