pa sve ce oni radit samo da rukice ne isprljaju_BataZiv_0809 wrote:Jutros bolid hoce brisacima da ocisti mraz, zapeo ko sivonja i ne odustaje. Pola auta sa pola sajbne ociscene, alooooo bree rodjaciiii
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#20326 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- bitanga_sa_otesa
#20327 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma kakva rezervna? ko to ima 5 istih guma zimskih ???drug_profi wrote: E pa to je onda rezervna na autu, a u gepeku suplja...
do vulkanizera je ...
-
preludezalude
#20328 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad je to moderno da u kabini sljasti na sve strane...od led traka pa o lampica na instrument tabli...zute, crvene... pa jos i nesto pise poput abs, airbag, service... Ma ljepota za vidjet.bitanga_sa_otesa wrote:ja uglavnom vidim 3 dobro okrenute ,jedna naopakodrug_profi wrote: A opet ima ovih koji sami sebi premontiravaju tockove pa ne gledaju (ne znaju) jel tocak desni ili lijevi....![]()
vidim i dosta poderanih diskova ...popaljenih ćekenđina,erbega i sl...
- bitanga_sa_otesa
#20329 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bas si neki heiter ...preludezalude wrote: Sad je to moderno da u kabini sljasti na sve strane...od led traka pa o lampica na instrument tabli...zute, crvene... pa jos i nesto pise poput abs, airbag, service... Ma ljepota za vidjet.
-
Throttle
#20330 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad gledam fokusa, 3 protekta i jedna neka brendirana zimska guma, sve 4 loše 
- Travnički Noćni Šetač
#20331 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je lijepo čuti...zdruzdjo wrote:Danas sam dan proveo vozajuci se po gradu.
Niko me nije ni nervirao, hamse me prolazile, pjesaci cekali zeleno....
Sve ok.
- nepass1
#20332 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
imao ja 5 kontinentalbitanga_sa_otesa wrote:ma kakva rezervna? ko to ima 5 istih guma zimskih ???drug_profi wrote: E pa to je onda rezervna na autu, a u gepeku suplja...![]()
do vulkanizera je ...
ali jebemu pise rotation ili sta vec, ne mozes bas fuliti toliko
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20333 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros onaj fensi smensi novi citoencic zuti, ne znam koji je ali ova ds linija ja mislim, zuta ona drecava i felge isto sa tim fazonom...elem vidim nove mu gume, kad smo se poravnali u jutarnjoj spici pogledam- naravno El Tigre Winter 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#20334 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Haba me jedan dzek ispod sjedišta, malo malo upali se lampica airbaga.bitanga_sa_otesa wrote:ja uglavnom vidim 3 dobro okrenute ,jedna naopakodrug_profi wrote: A opet ima ovih koji sami sebi premontiravaju tockove pa ne gledaju (ne znaju) jel tocak desni ili lijevi....![]()
vidim i dosta poderanih diskova ...popaljenih ćekenđina,erbega i sl...
- u prolazniku
#20335 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I mene je to tabalo na 406. Ima rješenje. Prodaš!sime_cipol wrote:Haba me jedan dzek ispod sjedišta, malo malo upali se lampica airbaga.bitanga_sa_otesa wrote:ja uglavnom vidim 3 dobro okrenute ,jedna naopakodrug_profi wrote: A opet ima ovih koji sami sebi premontiravaju tockove pa ne gledaju (ne znaju) jel tocak desni ili lijevi....![]()
vidim i dosta poderanih diskova ...popaljenih ćekenđina,erbega i sl...![]()
- bitanga_sa_otesa
#20336 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
izbaci ga i preletuj zicesime_cipol wrote: Haba me jedan dzek ispod sjedišta, malo malo upali se lampica airbaga.![]()
-
zdruzdjo
#20337 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
_BataZiv_0809 wrote:Jutros onaj fensi smensi novi citoencic zuti, ne znam koji je ali ova ds linija ja mislim, zuta ona drecava i felge isto sa tim fazonom...elem vidim nove mu gume, kad smo se poravnali u jutarnjoj spici pogledam- naravno El Tigre Winter
Pa znas sta, hajde ne treba ni to pljuvati. jebi ga nove su. iskreno ja da zivim tamo gdje sam prije ne bih nikad mjenjao El tigre-ta.
Sasvim pristojna guma je bila za sve moje potrebe. voznja od kuce do posla 70% u zimskom periodu. ravno bilo ko tacna. voznja u nekim brdima je bila minimalna. uvijek su u gepeku lanci za bas ne daj Boze situacije. i to je bilo to. Jedne godine sam majevicu presao sa el-tigre ujutro u pola 4 po pravo opakom snijegu. ne ledu nego snijegu. jedna od onih opjevanih situacija kad snijeg iznenadi u januaru zimsku sluzbu. znam sve zaustavni put ovo ono u situacijama "ne daj boze". ali bas zato su to situacije "ne daj boze".
Iskreno meni je gore kad vidim passat-a ili neku "ocam' bembaru" aman ispod cekica na makbel-u. e na to se jezim. ako si se vec zavalio kredit za auto onda uzmes jos malkice vise para pa kupis 4 zimske eto cisto da imas da zamjenis one plastikanere koji dolaze na vecini auta po auto kucama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20338 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto razmisljamozdruzdjo wrote:_BataZiv_0809 wrote:Jutros onaj fensi smensi novi citoencic zuti, ne znam koji je ali ova ds linija ja mislim, zuta ona drecava i felge isto sa tim fazonom...elem vidim nove mu gume, kad smo se poravnali u jutarnjoj spici pogledam- naravno El Tigre Winter
Pa znas sta, hajde ne treba ni to pljuvati. jebi ga nove su. iskreno ja da zivim tamo gdje sam prije ne bih nikad mjenjao El tigre-ta.
Sasvim pristojna guma je bila za sve moje potrebe. voznja od kuce do posla 70% u zimskom periodu. ravno bilo ko tacna. voznja u nekim brdima je bila minimalna. uvijek su u gepeku lanci za bas ne daj Boze situacije. i to je bilo to. Jedne godine sam majevicu presao sa el-tigre ujutro u pola 4 po pravo opakom snijegu. ne ledu nego snijegu. jedna od onih opjevanih situacija kad snijeg iznenadi u januaru zimsku sluzbu. znam sve zaustavni put ovo ono u situacijama "ne daj boze". ali bas zato su to situacije "ne daj boze".
Iskreno meni je gore kad vidim passat-a ili neku "ocam' bembaru" aman ispod cekica na makbel-u. e na to se jezim. ako si se vec zavalio kredit za auto onda uzmes jos malkice vise para pa kupis 4 zimske eto cisto da imas da zamjenis one plastikanere koji dolaze na vecini auta po auto kucama.
- JavierBosnia
#20339 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako napraviti u 2 koraka kolaps u glavnom gradu?
Izađu ovi borci na proteste, trola blokirana. Stvara se odma guzva na Skenderiji
A paralelno s tim kod vječne taksista na semafor zakočio i u njega se neki džip zabije. Šteta na autu 5 KM, otpao plastični okvir registarcije.
Al jok, nece se on pomac sa šina čeka se policija, tramvaj u zastoju.
Eh sad mene zanima šta taj papak taksista čeka tu, s obzirom da šteta i ne postoji haman, on neće moći valjda naplatiit onu drugu štetu jer može normalno obavljati svoju djelatnost, a pri tome su na tom dijelu imali još 2 trake, a ne da se vozi šinama.
Neko pametan da objasni? I tako nastade kolaps u gradu
Izađu ovi borci na proteste, trola blokirana. Stvara se odma guzva na Skenderiji
A paralelno s tim kod vječne taksista na semafor zakočio i u njega se neki džip zabije. Šteta na autu 5 KM, otpao plastični okvir registarcije.
Eh sad mene zanima šta taj papak taksista čeka tu, s obzirom da šteta i ne postoji haman, on neće moći valjda naplatiit onu drugu štetu jer može normalno obavljati svoju djelatnost, a pri tome su na tom dijelu imali još 2 trake, a ne da se vozi šinama.
- u prolazniku
- bitanga_sa_otesa
#20341 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mala bara, a puno krokodila...JavierBosnia wrote: Neko pametan da objasni? I tako nastade kolaps u gradu
-
kakaljin
#20342 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
JavierBosnia wrote:Kako napraviti u 2 koraka kolaps u glavnom gradu?
A svako auto je osigurano i potise se euro zapisnik i odes u osiguranje onoga ko je kriv i naplatis, ne treba policija i zavrsis sve za 10 min, i cak pomjeris auta nakom dvije minute dok poslikas auta jer svako ima telefon sa kamerom
Ja bi svima ko se sudari a auta se mogu pomjerati i nema povredjenih naplacivao kaznu po 500 KM radi zadrzavanja saobracaja.
- drug_profi
#20343 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sto je najgore u tom slucaju, pise se kazna onome ko je po zakonu kriv za udes, a ne pise se onome ko nece da prihvati evropsko izvjesce o nezgodi (osteceni).
-
zdruzdjo
#20344 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znamu kojoj zemlji(cini mi se da je holandija) kako to hoda ali sam citao da se frcaju kazne i za ove sto nece da prihvate da to ispune za trivijalne stete. bio kriv ili ne.
Kao jebi ga doslo je do kolapsa u saobracaju, ljudi kasnili na posao, dostave nisu isporucile na vrijeme robu, javni saobracaj bio obustavljen....
Iako se to laicima cini kao bezveze stvar, u razijenom svijetu to je ozbiljna situacija kad je zbog tablice od par maraka kolaps u saobracaju.
Neces(ne znas) da popunis i tjeras mak na konac, ok ima novcanik dubok pa ces kupiti skolu za ubuduce.
Kao jebi ga doslo je do kolapsa u saobracaju, ljudi kasnili na posao, dostave nisu isporucile na vrijeme robu, javni saobracaj bio obustavljen....
Iako se to laicima cini kao bezveze stvar, u razijenom svijetu to je ozbiljna situacija kad je zbog tablice od par maraka kolaps u saobracaju.
Neces(ne znas) da popunis i tjeras mak na konac, ok ima novcanik dubok pa ces kupiti skolu za ubuduce.
- nepass1
#20345 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije lola parkirao kod rtv na onu travu kud sine prolaze, baca smece iz auta.
u voznji nisam mogao slikati. mislim da je vrhunac seljakluka dostignut.
bijela corsa starija
u voznji nisam mogao slikati. mislim da je vrhunac seljakluka dostignut.
bijela corsa starija
- Travnički Noćni Šetač
#20346 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A sutra je praznik... meni će biti dosadno pa sam planirao navratiti malo i provozati se koji krug po Sarajevu... da malo uvježbam spore i brze trake... 
- JavierBosnia
#20347 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ulica Terezija, Skenderija, ona skola Vladislav Skaric.
Stao brat na sred ceste ondje gdje je i radar nekako, ne na trotoar, nego na cesti stoji, sva 4 i ceka dijete iz skole.
Svira raja, nista on, prozor otvoren, rukica se sunča, on uziva
Stao brat na sred ceste ondje gdje je i radar nekako, ne na trotoar, nego na cesti stoji, sva 4 i ceka dijete iz skole.
- amar1994
#20348 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znaci buraz ti ne postuje propise 
- Logovan
#20349 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upalio je sva četiri, šta hoćeš više.JavierBosnia wrote:Ulica Terezija, Skenderija, ona skola Vladislav Skaric.
- JavierBosnia
#20350 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U pravu si, ima pravo 5 minuta od trenutka paljenja signalizacije